huhu ...

T.Banks

Onko missään virallista tietoa mitä Lynchin ja Frostin yhtäaikaiset viestit todella tarkoittivat?! Onko ajatus uusista jaksoista totta vai oliko se ihan muuta??!

6

67

Vastaukset

 • Sen kun tietäisi.

 • Ei ole enää huhu, vaan todellisuutta:

  http://www.voice.fi/viihde/nyt-se-on-varmaa-twin-peaks-sarja-saa-jatkoa-2016-kanava-julkaisi-teaser-videon/2/66809

  http://variety.com/2014/tv/news/twin-peaks-revival-to-air-on-showtime-in-2016-1201322329/

  Yhdeksän uutta jaksoa siis luvassa ja ne rupeavat pyörimään 2016. Ei ole mikään remake, vaan Mark Frostin mukaan tarinan seuraava luku, joka jatkuu siitä, mihin se jäi, mutta sijoittuu kumminkin nykyaikaan, eli 25 vuoden päähän kakkoskauden loppumisesta. Näyttelijöistä ei ole vielä tietoa, mutta toivottavasti saataisiin mahdollisimman moni alkuperäisnäyttelijä mukaan.

  Suu rupesi napsamaan, mutta toisaalta onhan tässä vielä pari jouluakin välissä.

 • Onko Bob ehkä joku tietokoneanimaatio?

 • Liikemies Ben Hornea ei ehkä tarvita uusissa jaksoissa, koska mies löi päänsä johonkin kovaan viimeisessa jaksossa.

  • Toivottavasti hra Lynch saa juonen nyt punottua noissa 9 jaksossa aukottomasti kasaan. Jos jäisikin taas pahaan paikkaan ja taas odoteltaisin josko Lynch seur.25v päästä 95vuotiaana papparaisena vielä jatkaisi sarjaa... Muuten se pankkihan myös räjähti siinä jaksossa 30 ja ainakin Audrey ja joitain muita oli siellä, kuoliko siis Audrey ja ne muut?! Se onkin sitten kiintoisa kohta onko paha Cooper vielä 25v jälkeen Peaksissa ja hyvä lodgessa??


 • Muistaakseni myös Jack Nance oli Pete Martell oli paikalla, kun pankki räjähti. Oikeasti Jack Nance on siis kuollut vuonna 1996.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.