Vincent Lecavalier
Martin St-Louis
Dany Heatley
Scot Niedermeyer

Kuten arvaatte, saattaa Suomisarjassa tulla tuhoisaa jälkeä. Ensimmäinen ottelukin pelattiin jo jossa SaPKo voitti kotonaan Ketterän maalein 47-2

Ja maalintekijävedossa tuli mukavat lukemat, kun Joe Sakic pisti kiekon 13 kertaa Ketterän verkkoon.

Kirjurilta loppui paperi kesken matsin, kun SaPKon maalintekijät eivät mahtuneet lapuille.

Olut maistui Pässipubissa jo eka erän jälkeen, jolloin taululla komeilivat lukemat 15-0!!!

Kun ottelua oli jäljellä 7.35 johti SaPKo maalein 42-0.

SaPKon pelaajia kävi Ketterän tilanne sääliksi ja SaPKo "auttoikin" itäistä ystävää ja pelasi viimeiset 7 minuuttia tyhjällä maalilla.

Ottelun viimeiset 7:35 päättyikin sitten "vain" 5-2 SaPKolle ja täytyy mainita, että SaPKolla oli viimeisen minuutin aikana kuusi tolppalaukausta.

17

1993

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeppis

Miksi jauhat paskaa? Tuota ei voi ottaa edes vitsinä mitä kirjoitit.

• Savolainen-Pysäyttäjä

Ei se ollutkaan vitsi, tämä on aivan tosi ja eilen pelasi SaPKo jo toisen ottelunsa.

Tulos on mukavaa luettavaa, Ahmat-SaPKo 1-51 (0-16)(0-18)(1-17)

Paras maalintekijä Vincent Lecavalier 12

Pelistä sen verran että SaPKolla oli matsissa 28 tolppa- ja ylärimalaukausta.

Torjunnat SaPKo 4 Ahmat 158

Ahmojen maalivahti pyörtyi uupumuksesta ajassa 38.05 kun peli oli 0-32

Kakkosmoltsukin vietiin matsin jälkeen happitelttaan.

SaPKo harjoitteli taas pelin lopussa alivoimakuvioitaan ja otti tahallaan 5 jäähyä putkeen. Pelasimme viimeiset 5 minuuttia 3-5 alivoimaa ja saldona 5 minuuttisesta oli maalit 5-1- Ahmat pääsi tekemään ainoansa, kun pelattiin tyhjällä maalilla ja kiekko pomppasi SaPKon pelaajan luistimesta omaan maaliin.

• Jeppis
        Savolainen-Pysäyttäjä kirjoitti:

Sapko:n kotisivuilla mainita mitään kyseisestä asiasta? Ääliö..

Jeppis kirjoitti:

Ei kai siellä nyt teille ulkopuolisille anneta tietoa SaPKon asioista.

Näin pääsemme yllättämään puun takaa ja iskemme vastustajhat kanveesiin jo ensimmäisessä erässä.

Tulikin tuosta mieleeni harjoitusottelu Tapparaa vastaan joka käytiin viikko sitten. SaPKo voitti ottelun suvereenisti 18-3

Tapparan puolustajat olivat ottelun jäälkeen kertoneen Mansen lehdille, että eivät ole ikinä olleet sellisessa pyörityksessä kuin Talvisalon hornankattilassa.

Mika Lehto oli ottanut virkavapaata kaksi viikkoa, koska kiekkoja viuhui ottelussa kohti hyvin taistellutta molaria vähän yli 70!!

Ottelun ratkaisu tapahtui siis jo ekä erässä, jonka SaPKo vei suvereenisti 7-1!

Ottelun loppu oli vähän tasaisempaa johtuen siitä, että SaPKon kovat kanukkivahvistukset keskittyivät hakkaamaan Tapparan hyökkääjiä mailalla päähän.

Kaikki maalinsa Tappara värkkäsikin 5-3 ylivoimalla.

Tapparan valmentaja oli sanoinut lehdistötilaisuudessa, etteivät aio tulla Savonlinnaan pariin vuoteen. Oopperat aikovat jättää väliin, niin tuskallinen oli kokemus kun SaPKo vei Tapparaa kuin pässiä narussa.

• Jeppis

..että sinulla tuo mielikuvitus toimii.

Kyllähän minulla toimii kaikki, ei sitä muuten Savon kingiksi pääsisikään.

Jatkan otteluraporttien kirjoittamista harjoitusotteöusta SaPKo-Ilves joka päättyi maalein 21-7

Ottelu oli siitä kummallinen, että SaPKo pelasi koko viimeisen erän tyhjällä maalilla kahden erän jälkeen pelin oltua 13-0

Juha Pitkämäki sai ensimmäisessä erässä huhkia todenteolla(33 torjuntaa,7 maalia)!

Pitkämäki ilmoitti erätauolla lopettavansa jääkiekon jos ei nuo pässipaidat rauhoitu edes vähäsen.

Nohm SaPKo antoi Pitkämäen pojalle armoa ja ampui toisessa erässä miehellä kaikki vedot puolesta kentästä. Saldona 35 laukausta ja kuusi upposi.

Varsinkin Sakicin komea rannelaukaus omasta päädystä kimposi upeasti ylärimasta tolppaan ja siitä Pitkämäen kypärän kautta taas yläriman kautta maaliin.

Ilves väshti toisen erän jälkeen täysin, jolloin SaPKo suostui pelaamaan viimeisen erän ilman maalivahtia.

Tästähän ei Brodeur pitänyt vaan iski mailansa Raimo Helmisen nenään ja palasiksi. 5min 25min ja Brodeur pääsikin Pässipubiin.

Viimeinen erä päättyi sitten jännittävästi 8-7 SaPKolle. Ilveksen onnistui survoa Borodeurin jäähyn aikana peräti 6 maalia tyhjiin, syynä varmaan se että SaPKo peluutti alivoimassaan E-junioreitaan.

Loppupeli menikin SaPKon kilistellessä tolppia ja Brodeurin kilistellessä tuoppia.

Kyllä oli yleisöä eilen Talvisalossa(18678) ja hätäisimmät katselivat ottelua kattopalkkeja tukevalla tasanteella. Noh, itse otteluun.

Lahdesta tuli Savonlinnaan bussilastillinen pujottelukeppejä!

SaPKo kaatoi puolitehoilla pujottelukeppeinä toimineen Pelicansin maalein 28-0!

Pelicans sai ottelussa SaPKon maalia vartioinutta Martin Brodeuria kohti "vaivaiset" 5 laukausta koko ottelussa.

Brodeurin virkaveli Pasi Nurminen toisessa päässä torjui 88 kertaa.

Ratkaisu syntyi jo ottelun ensimmäisessä erässä, jonka SaPKo kuittasi tyylikkäästi 10-0! Toka erä meni 8-0 ja kolmas siinä sivussa taass 10-0

Illan upeimman maalin värkkäsi kukapa muu kuin itse herra ja hidalgo, Joe Sakic.

Äijä tykitti toisessa erässä kaamean lämärin omalta puolustusalueelta ja verkko pöllysi Nurmisen selän takana. Nurmisen vesipullo lennähti lämärin voimasta katsomon ylimmälle penkkiriville, joka sijaitseekin vaatimattomasti 3600 metriä merenpinnan yläpuolella.

Pelicansin helpoimmin kierrettävä pujottelukeppi Santeri Heiskanen yritti kolmannessa erässä vaihtaa lajia ja haastoi tappeluun Robyn Regehrin ja kyllähän lopputuloksen arvasi.

Ruipelomainen Heiskanen sai selekään ja oikein turpiin. Regehrin oikea koukku tiputti miehen jäänpintaan ja ukko heräsi kuulemma vasta seuraavana aamuna kun joku tomppeli tajusi tarjota ukolle lämmintä maitoa.

Joku oli käynyt matsin aikana puhkomassa Pelicansin rämästä bussista renkaat, Lahtelaiset ajelivat kotiinsa pää pyörryksissa vanteilla.

Joku hullu Pelicansfani oli polttanut Pelicansin paitansa ja viirinsä jäähallin pihalla ja ilmoitti kovaan ääneen muuttavansa Savonlinnaan katsomaan viihdyttävämpää kiekkoa.

Loppuvetoomuksena sanon kuitenkin, että ei ole lahden pojalla asiaa Savonlinnaan, ei tänne kaikenmaailman sitsontiaisia hyväksytä.

Näillä näkymin SaPKo pelaakin liigassa parin kauden päästä ja sitten alkaakin varsinainen lörtsytulitus.

• Tytskyt mansesta

Ei voi muuta sanoa, kun että olet aika mahtava tarinamies.

Luettiin tyttöporukalla noita juttuja ja täällä naurettiin silmät kyynelissä.

Kirjottele noita lisää, jookos *pliiiise*

Jos tulet ikinä käymään täällä Tampereella niin ilmoittele, voitasi kuunnella sun juttuja lisääkin =oDD

Mansen tyttötrio

• Mielenkintoista.......

• Jepjep**
        patte99 kirjoitti:

Mielenkintoista.......

Oliko tässä jo ensioireita palstahullun kirjoittelusta?

• JiiKoo

Savolainen huumori on yleensä maailman huonointa, mutta nyt savolainen on alittanut jopa savolaisen tyhmän huumorin alimman tason. Huh-huh...

Huumorintajuttomuus on perseestä, joten kalpipa takaisin kotiisi.

Osoite oli siis perse.

• JiiKoo

En muistanutkaan, että savolaiseen huumoriin kuuluu se, ettei sitä saa kritisoida ilman, että savitappi suuttuu. Sorry. Sinua en voi toivottaa mihinkään, koska olet jo perseessä kun asut savossa.

JiiKoo kirjoitti:

Eläpäs poika mussuta.

Nimimerkkisi JK koostuu tietenkin sanoista Jälkeenjäänyt Karvaperse.

Se kertookin sinun älyllisen tasosi, siksi tongit roskiksiakin saadaksesi edes kerran viikossa rottapaistin.

• Heki ja Hpk fani

Heki voittiki Sapkon Nhl miehet 13-0 lukemin vaikka hekissä ei ole kun tavallisia kengän kuluttajia.Hahahamuhahahahaaaa.

• Hirttomies

HeKi melkein tippui neitien Suomi-sarjaan, kun SaPKo säilyi todella leikiten Mestiksessä. SaPKo muuten tais voittaa viimekaudella kaikki HeKin ja SaPKon väliset pelit. eh eh eh eh eheee, joten se siitä mökkikylän kahvakiekosta. Voi HeKi parkaa:))

• Sapko rules

Tiekääkö joku miten on?

Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3035
    2. Timo Vornanen kilahti

Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      363
      2122
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti