* Ydinvoiman kasvihuonepäästöistä.

mauri mälkiä

- SYKEsarja B7 ilmoittaa TVO:n mm. 360 kertaistaneen koko Selkämeren T2O tritiumvesipäästöt.

- Muita t o d e l l a tarkkaan salattuja päästöjä mai8nitakseni on taas TVO Yhteiskuntavastuuraporttiin 2008 kirjattu faktan reaktorien vuotavan yli 2 000kg/y Pu- 239 kanavasäteilykaasuja ja neutronivuota.

- Merkittävä data khk- päästöihin voisin mainita TYPPITETRAOKSIDIN päästöt. Yksittäinen 1000MW reaktori tuottaa uskomattomat 1 000 000 000kg/y raakaa typpioksidia. Päästön mekanismina on suoran säteilyionisaation vaikutus ilmakehän atomeihin suoraan. Typpitetraoksidi tunnetaan keltaisena ERITTÄIN väkevänä, haisevana raketin polttoaineena. Aiheuttaa mm. tappavaa keuhkopöhöä.

Kuvaavaa on että nämäkin KAIKKI keskeiset ydinvoimalan päästöt on IAEA vaatimuksesta pyyhkäisty julkisuudesta. HETI sen jälkeen kun vuosien ydinyhtiön OMIIN julkaisuihin on suuremmin alettu liikaa kiinnittämään huomiota. Korostan, että tutkimukset perustuu ydinalan OMIIN "lipsahduksiin". Joihin sitten SUPO/CIA on niiden arkaluontoisuuden takia vaatinut sulkua perustelematta syitään lainkaan.

Tilanne on siis k a r m a i s e v a a ! Kun peräti 3 Suomen ydinyhtiötä sanoo SUORAAN valtion hallinnolle, ettei ydinvoimaloiden tekeminen ole taloudellisesi kannattavaa Niin hallinnossa korruptoitu virkamiehistö vaan yksipuolisesti PÄÄTTÄÄ teettää ydinvoimalansa kustannuksista piittaamatta vaikka väkisin poliisivoimin ja armeijan mukaantuloilla! ..

Kammottavinta tässä onkin , että tuleeko ydinvoiman käskyt KAIKKI Suomen ulkopuolisilta painostavilta mailta? Tarkoitan, että Japanin kansasta 76% vastustaa ydinvoimaa. Mutta USA PAKOTTAA MIEHITTÄJÄNÄ JAPANIA!!! ..

10

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • harhaista

      Harhaista kirjoittelua.

    • TVOn Olkiluodon ydinvoimalan CO2-päästöt vaihtelee vuosittain, ollen suuruusluokkaa 350-500tCO2. Vuoden 2013 CO2-päästöiksi TVO ilmoittaa Ympäristöraportissaan (2013) yhteensä 483t (OL1-OL3).

    • 17+5

      Sähköntuotannossa kasvihuonekaasujen ominaispäästöt ovat Suomessa 200 CO2ekv/kWh. Stuxnetin ihannoimissa maissa Tanskassa ja Saksassa vastaavat luvut ovat 380 ja 430, eli noin tuplasti Suomeen verrattuna. Ydinvoimaa saamme paljolti kiittää tuosta.

      • Epäluuloinen

        Onko lähdeviitteiden kanssa jotain vaikeuksia? Hanki niitä jostain.


    • 12+7
    • mauri mälkiä

      - Ydinyhtiöitten KÄYTTÄMÄN uraanipolttoaineen KOKO tekovaiheen CO2 tuotantoa ei sitten saa laskea lainkaan. Ei koska EU määritteli uraanikaivosten enerrgianegatiiviset taseet VALTIOSALAISUUDEKSI! Hemmetin kätevää, koska on ollut 2008< eteenpäin energianegatiivista. Yli 5-kertaa enemmän kuin suora ruskohiilipoltto!

      - On se vaan kummaa, että täällä vaaditaan todistamaan TVO:n Yhteiskuntavastuuraportin tiedot todeksi. Vaikka niiden julkaisia on nimenomaan ydinrikollinen TVO itse. SYKEsarja on mukana Turun yliopistoa, ja metsäntutkimuslaitos myös. Raportin SAA kitjallisena nimellään pyytäen suoraan VAIN TVO tiedotuksen kautta. Soittoa siis sinne vaan, laiskuus kun EI saa olla syynä.!

      • mauri mälkiä

        SYKEsarja B7 siis...


    • Nettien kybersotayksikössä näyttää menneen paniikki suuhun.
      Eivät siis kykene vastaamaan tässäkin saitissa esitettyyn selkeään FAKTAAN!

    • Anonyymi

      Mistä löytyy lähteet? Laita toimiva linkki kiitos.

    • Anonyymi

      Arto Laurin videoilta voi yrittää. Jos haluat paikkansa pitävää tietoa, katso STUK sivuilta. Mauri Mälkiä oli yksi Arton multinikeistä ja Stuxnet taas oli yksi tämän palstan aktiivisista mieliharmeista, lienee edesmennyt.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6183
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2576
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2083
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1827
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe