Päämisteristä ja vähän muustakin

näin on

Nykyinen pääministeri Alexander Stubb ilmaisi radiossa kerran hoitavansa Länsi-Suomen hyvinvointia (tarkkaa sanamuotoa en muista). Meillä muilla ei ole enää päämisteriä, joten me tarvitsemme uuden koko Suomen pääministerin. Ja sen on oltava Rinne, ei ole muita järkevästi ajattelevia. Tosin demarit veivät Suomen suohon, koska porvarillinen konsensus vallitsi silloisessa EU-Suomen eduskunnassa, eikä järki kenenkään muiden päätä tuntunut pakottavan kuin meidän sotien jälkeen syntyneitä tavan tallaajia. Olimmehan jo kokeneet, mikä on oikein ja mikä väärin, ja nytkin olo on melkoisen epävarma, mitä ehdottaa.

Riistovaltiotyyppimuodot eivät ainakaan minua ole koskaan saaneet innostumaan siitä, että Suomesta pitäisi tehdä myös sellainen, koska siinä valtiomuodossa duunarit eivät ole kuin muurahaisia, joilla ei ole normaalia oikeutta ihmisarvoiseen elämään. Sehän on nyt jo nähty lakien muutosten myötä. EU_Suomen aikana tilanteet ovat kärjistyneet kannaltamme hurjasti negatiiviseen suuntaan, kun enää ei voi etukäteen suunnitella, mihin rahani laitan, koska lait on tehty niin näkymättömään muotoon, ettemme edes tiedä oikeuksiamme. Joten - voisiko eduskunta ilmoittaa, mitä ne uudet "rakennusmuutokset "ovat? Jos ei kärsi kertoa, laatikaa taho, mistä voimme hakea psyykkistä apua, sillä sietokyky jo pahasti horjuu. Takana on jo muutoinkin liian rajut kokemukset. Perustoimeentulostamme on tehty ns. helppo nakki niille, joille on annettu oikeus riistää ja laskuttaa meitä miten tahansa. Se on pelottavaa! Eikä ole rahaa hakea apua. Kerran, 200-luvun alussa hain Kuopion lääninoikeudelta, mutta siellä pitivät vain pilkkanaan.

Nyt kuten aiemminkin, eduskunta salaa, mitä muutoksia aikovat tehdä eläkeläisille, mutta eivät etukäteen julkaise ehdotuksia julkisuuteen! Stubb saa häärätä mitä vaan, eikä siihen nämä eliittinuorista koostuva eduskunta puutu. Heillä itsellään menee enemmän kuin hyvin. Heitä näyttää kiinnostavan vain oma ura! Eikä heillä näytä olevan kykyä hoitaa koko Suomen asioita. Se taito on tainnut jäädä historiaan. Vaikka ei Stubb yksin ole Suomea suohon ajanut.
Vai pitäisikö muulle Suomelle suunnitella uusi eduskunta, jonka jäsenet koostuivat alojensa asiantuntijoista, duunareiden edustajista ja eläläisistä - eikä vain yrittäjistä?
Nämä nykyiset edustajat vain edustavat, ennen toimiin ryhdyttiin heti ongelmien tullessa. Tosin nykyiset palkansaajatkin näyttävät olevan muuallakin suomessa kuin vain Hesassa melko rikkaita, kun on varaa kalliin ruoan lisäksi varaa ajella autoilla rallia ja bensaa palaa.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

        Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
        Maailman menoa
        338
        3418
      2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

        Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
        Ikävä
        227
        2098
      3. Se katse silloin

        Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
        Ikävä
        59
        1662
      4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

        Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
        Suomalaiset julkkikset
        5
        1517
      5. Kaipaaville

        Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
        Ikävä
        83
        1376
      6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

        8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
        Maailman menoa
        288
        1271
      7. Miten haluaisit

        Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
        Ikävä
        83
        1111
      8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

        mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
        Ikävä
        52
        1111
      9. Tärkeä kysymys!

        Haluatko sinä, mies, minut?
        Ikävä
        86
        1097
      10. Asiallinen lähestyminen

        Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
        Sinkut
        150
        933
      Aihe