Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Säpsähdykset päässä

.......

Heips.

Onko teillä muilla epämääräisiä säpsähtelyjä päässä nimenomaan ahdistukseen/paniikkiin liittyen? Ko.oireet saavat sitten aikaan ahdistuksen ja hermoston ylikierrokset - ja nämä kaikki nimenomaan valveilla ollessa.

Oon huomannut, että väsymys ennenkaikkea saa säpsähtelemään. Käytän satunnaisesti Oxaminia hyvin pienin annoksin, joten en usko, että mikään lääke saa näitä oireita aikaiseksi. (Oon tietoinen, että mielialalääkkeiden lopetukset saattaa saada aikaiseksi sähköiskumaisia tuntemuksia päässä, mutta omalla kohdalla ei taida olla kyse kuitenkaan tästä.)

Pelkään jo kaikenmaailman epileptisiä skenaarioita, joten olisi mukava kuulla, jos jollakulla on samanmoisia kokemuksia?

7

3635

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täällä varasto zsah

      Syyskesän ensimmäisen kausiflunssan aikana esiintyi näitä rajuja säpsähdyksiä. Selvästi aivosähköhäiriöitä kuin joskus vahvassa humalatilassa.
      Parhaillaan on vahvaa moniäänistä tinnitysaistimusta pääkopassa. Tuokin ilmiö liittyy aivosähkötoimintaan.
      Pikkuskidinä kuului jopa vaskikellojen mouruntaa päästä. Nyt korkeataajuista kihinää, sihinää, joka muuttaa paikkaa molemmista aivolohkoista.

    • Täti

      Itselläni tulee säpsähtelyjä jos jännitän todella paljon, liittyy kai jotenkin sympaattisen hermoston ylikierroksiin koska punastelen monesti samalla. Kuitenkin jos tuntemukset ovat voimakkaita ja eivät suoraan liity vahvasti jännityyneisiin tilanteisiin, niin tulee itselläkin mieleen taipumus epilepsiaan. Se kun provosoituu monilla stressistä, vähästä unesta ym. Itse varmaan aika pian päätyisin lääkärillä käymään, jos jatkuvat voimakkaina.

      Bentsojen ei käsittääkseeni tuollaisia pitäisi aiheuttaa kun ne päinvastoin rauhoittavat hermostoa. Masennuslääkkeen lopetuksesta jos on vähän aikaa niin syy voi tosiaan olla niissä. Ainakin perus SSRI ja SNRI lääkkeiden metaboloinnissa on kymmenkertaisiakin eroja eri ihmisten välillä serotoniinijärjestelmän mukautuminen uuteen tilanteeseen, niin vieroitusoireet voi helposti kestää yli kuukaudenkin.

      • .......

        Kiitos vastauksista!

        Täytyy kyllä käydä tutkituttamassa, mikäli jatkuuvat. Saisi mielenrauhaa asian suhteen, kun kyseessä kuitenkin suht.tuore oire vaikka ahdistuksen kanssa olenkin kamppaillut useita vuosia; enemmän tai vähemmän.

        Olisi hurjan mielenkiintoista ylipäätään tietää, mitä aivoissa tapahtuu ahdistuksen ja paniikin hetkellä. Tämänmoinen tieto tuntuisi olevan kiven alla. :/


    • hththt

      Oletan oireiden liittyyvän lisääntyneeseen energiatasoon ja kehomme sopeutuvat siihen omaan tahtiinsa.

      • Dippadai123

        On kokemusta oireesta. Monasti juu liittyvät jonkun lääkkeen lopettamiseen, mutta ei minulla. Nyt ei ole ollut tuota oiretta ehkä pariin vuoteen tosin, mutta jaksottain on ollut aiemmin, niin kuin kaikki muutkin ahdistus oireet. Minulla sitä oli aina herätessä pahimpana.....5-10 min heräämisen jälkeen iski hassuja sähköiskuja päähän, vaikea selittää. Tietääkseni minulla ei ole epilepsiaa tms, tai mistäs minä tiedän. Itse arvelisin olevan kuitenkin aivojen ylikierroksien aikaansaamaa normi ahdistus oireistoa.


    • artsi7

      Kyllä nuo sähköiskut johtuvat yleensä paniikki/ahdistushäiriöstä. Mulla tuli näitä ahdistushäiriön alkuvaiheessa. Jos masennuslääkkeen lopettaa liian nopeasti, voisi kuvitella että sähköiskuja tulee myös silloin. Elimistö taitaa silloin käydä liian kovilla kierroksilla - näin ainakin mulla oli.

    • Anonyymi

      Vähän samanlaisia oireita, aivoissa alkanut tietynlaiset oudot tuntemukset, tuntuu hetken painetta. Myöhemmin diagnoosi oli epilepsia. Nyt lopullinen epilepsian lääkkeiden käyttö.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe