Tuo Windows Media Connect-toiminto tuli siis SP2-asennuksen myötä. Alussa siina oli kohta, josta voi estää omien tidostojen jakamisen. Nyt se on muuttunut niin, että joka kerta kun koneen avaa pitää muistaa lopettaa tiedostojen jakamisen. Muuten se aloittaa koneen avaamisen jälkeen tiedostojen jakaminsen automaattisesti. Onko Microsoft itse muuttanut käytäntöä?
Miten muilla?
Miten muilla?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.