Aihe

Myyntimies Jetro

jetro.

Hyvä hullunhauska sarja. En ole kuin yhden jakson nähnyt televisiosta , olisikohan netissä , mutta siinä jaksossa pudotti kameran kun taloa helikopterista kuvasi ja toinen tapaus kun otti väärän repun juoksuextriim tapahtumaan. Vähän peräänpäin ajattelin että oliko järjestettyä , mutta hauskaa se oli.

6

200

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ei jatkoon

   http://tv5.fi/nettitv/myyntimies-jethro/myyntimies-jethro-osa-1

   No helvatan kuuustoista , myyntimies retro. Näin perussuomalaisena natsina on sanottava , että mua ei naurata nämä Kokoomuksen liberaali globalistit jotka tuhosi maan ja kääri itselleen ison tilin siitä että saivat myydä maat Putinille ja muille ei impiavaaralaisille.

   Siis aikuiten oikeasti , minä en pidä Harmimosta, enkä katsonut kun Jetro änkytti Harmikon showssa läskiposket punaisena ja nyt tää Jetro sössöttää omissa TV ohjelmissaan köyhine persu-natsien kiusaksi , kun maa on myyty Putinille ja juutalaisielle kapitalisti riistäjille pilkka hintaa.

   Hyi helvetti näille globalisti paskoille jotka Suomen tuhosivat-.

   Tänään muuten sdp, kepu ja kokoomus päättivät eduskunnassa että Venäjä saa jatkaa maan ostamista Suomesta, vain PerusS vastusti.

  • Possu ponteva

   Jetroa ei saa arvostella, viestit poistetaan. Eli Jetro on siis hyvä ohjelma kaupparatsuista, tuollaisia ne on.

  • ihme perhe123

   Miten ihmeessä noiden suhde kestää? Jethro on mikä on, ja vaimokin vaikuttaa niin tuittupäiseltä tapaukselta. Tai ainakin tästä sarjasta saa sellaisen käsityksen, että tiukka täti kyseessä. Teineinä menneet naimisiin ja edelleen yhdessä. Myyntimieskin tuntuu olevan enemmän töissä tai kaiken maailman tapahtumissa, kun kotona. Ihmettelen kyllä.

   • ihan normi juttu

    Ei mitään ihmeelliistä. Kyllä aikuiset pysytyy tollaiset asiat käsittelemään ja puhumaan. Suhde kestää poissaolot eikä Jetro ole ollenkaan pettäjä tyyppiä. Pitkässä suhteessa sitä on aikuiset kasvanut luottamaan toisiin ja kaipaa omaa aikaa myös.

    Monet matkustelee ulkomailla keikoilla vuositolkulla, siine se suhde oikeasti on koetuksella. Jethrohan lähinnä pyörii Turun alueella ja menee illaksi kotiin.


  • nuori boy

   Oliko Jetro kans 17v kun meni naimisiin?

  • Tuttuntuttu

   Tais jeti olla jo täysikäinen silloin kun menivät naimisiin. Tunsin teininä vaimon. Oli sellaista hiljaista sorttia silloin viisitoista kesäisenä.

   Noita kuvauspäiviä ei varmaan ole ihan hirveän tiheästi. Kuvausmateriaalia on voitu jakaa useamalle jaksolle. Eli pari päivää helsingissä ja sitten saadaan useampaan jaksoon paloja.
   Myös nalkuttava vaimo voi olla suuniteltu juttu vailla toden perää. Vaimoahan ei näy ikinä jaksoissa. Kerran vilahti aikaisemmalla kaudella. Oli uuden toimiston tuparit.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   370
   20931
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   675
   14808
  3. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   214
   14542
  4. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   622
   8802
  5. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   674
   5455