Naisten solipsismi ja avioliitto

MGTOW

MGTOW-YouTuberi Stardusk on viime aikoina puhunut naisten psykologiasta tulkiten sitä eräänlaisena solipsismina. Tällä hän tarkoittaa naisten ilmeisesti synnynnäistä kykyä tarkastella maailmaa vain omasta perspektiivistään ja heidän kyvyttömyyttään tarkastella omaa käytöstään objektiivisesti. Filosofiseen käsitteeseen nojaten teoria ei näytä kantavan pitkälle, mutta ajatus on mielenkiintoinen — solipsistista filosofiaa miettivien kannattaa lukaista vaikkapa Sami Pihlströmin teos aiheesta. Mutta jotain pohjaa Starduskin näkemyksellä on vaikka solipsistien laumakäyttäytyminen on selvästi itseristiriitainen ajatus.

ttp://www.youtube.com/watch?v=HSG1qWEEgvY
http://fi.wikipedia.org/wiki/Sami_Pihlström

Syy miksi en aivan usko naisten solipsismin olevan vakaa alusta kauniimman sukupuolen psykologialle on heidän kollektiivinen ajattelunsa mitä tulee miesten rooliin yhteiskunnassa. Hillary Clinton voi kyllä kuulostaa hieman solipsistilta sanoessaan sokeasti, että naiset ovat aina olleen sodan ensisijaisia uhreja, koska he menettävät sodassa aviomiehensä, isänsä ja poikansa taistelukentällä. Clintonin sokeus miesten kärsimykselle ja kuolemalle on monumentaalisen typerää, mutta en pitäisi sitä solipsistisena, sillä hän on poliitikkona puhumassa naisille, jotka luultavasti kaikki nyökyttelevät hänen mielipuolisten sanojensa tahtiin. Tämä ei ole filosofisen solipsistin käytöstä, mutta sitä voi pitää jonkinlaisena strategisena solipsismina, jonka tarkoituksena on tuhota miesten ihmisyys.

http://counterfem.blogspot.fi/2010/03/this-makes-perfect-sense.html

Videossaan (linkki yllä) Stardusk kysyy mitä tapahtuu, kun miehet otetaan pois parisuhteen yhtälöstä ja kääntää katseensa homoavioliittoihin. Tutkimukset (linkit videon alla) osoittavat, että naisten väliset homoavioliitot päätyvät Ruotsissa eroon kolme kertaa useammin kuin heteroavioliitot. Tämän ei pitäisi olla yllätys, sillä naiset panevat alulle kaksi kolmasosaa heteroavioeroistakin. Tanskalaispsykologin mukaan naiset yksinkertaisesti odottavat avioliitolta eri asioita kuin miehet ja jos he eivät niitä saa, he elävät mieluummin yksin. Starduskin siteeraama englantilainen kolumnisti puolestaan pohtii miksi 62 % homoavioliittojen eroista tapahtuu Briteissä naisten välillä vaikka naisten osuus homoavioliitoista on vain 44 %. Norjassakin tilanne näyttää samalta ja naisten välisen avioeron riski on kaksi kertaa suurempi. Miesten väliset avioerot ovat siis paljon harvinaisempia ja tämä näyttää pätevän melko yleisesti.

Naisten hypergamia selittää jotain avioeroherkkyydestä, mutta koska aihe on tuttu MGTOW-porukalle, Stardusk jää miettimään asiaa naisten solipsismin kannalta. Hän pohtii, onko totta että naiset näkevät muut ihmiset ympärillään vähemmän inhimillisinä olentoina, joiden tarkoitus on palvella naisen omia tarkoitusperiä, pelkkinä kylmän utilitaristin lihallisina työkaluina. Kahden solipsistin pitäessä toista omien tarpeidensa tyydyttäjänä naisten välisessä homoavioliitossa, lopputulos ei voi olla suotuisa kummallekaan. Miesten väliset avioliitot näyttävät stabiileimmilta, sillä suhteessa on kaksi ihmistä, jotka osaavat antaa toiselle toisen ansaitseman ihmisarvon. Naisten solipsismi näkyy myös NAWALT-kielloissa, joissa nainen sanoo ettei hän ole kuvattujen naisten kaltainen ja olettaa, että koska hän ei ole sellainen, muutkaan naiset eivät ole sellaisia. Lukija voi vetää omat johtopäätöksensä NAWALT-naisten sokeasta pisteestä.

Video päättyy tuttuun kysymykseen: Kuka selväjärkinen mies tietoinen yllämainituista faktoista ja tilastoista hankkiutuu parisuhteeseen naisen kanssa? Riskit ovat huomattavat ja hyödyt mitättömiä. Ottaen huomioon, että (yllämainittuja trendejä mukaillen) miesten itsemurhariski avioeron jälkeen kasvaa moninkertaiseksi, kuka haluaa riskeerata omaisuutensa, tulevaisuutensa ja henkensä solmiakseen avioliiton? Naisten itsemurhariski avioeron jälkeen ei kasva, joten Starduskin ajatukset saavat tukea myös miesten karmeista itsemurhatilastoista. Miehet ovat valmiita uhraamaan henkensä maansa, aatteensa ja muiden ihmisten puolesta, mutta päätös tehdä niin tulee tehdä harkitusti. Pyydänkin siis vilpittömästi kaikkia tutustumaan Starduskin aineistoon ja tekemään päätöksensä vasta sen jälkeen.

4

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MGTOW
    • Mitä tapahtuu

      On ymmärrettävä Vanha maailmaa ja Uusi. Uusi alkoi 2012. Se on kokonaan uusi aika, joka kestää tuhansia vuosia. Olemme uuden kauden alussa ja se, mitä kaikkea tapahtuu nyt, on todellakin vallankumouksellista.

      Aikamme on teknologian, naisen, lapsen, innovaation, kommunikaation aika. Vesimies. Mennyt Jeesuksen aika oli siis Kalojen aikakausi. Maailmansodat olivat vanhan järjestelmän romahdus.

      Nykyinen kausi ei tunne vielä, koska ei ole vielä läpikäynyt eikä ymmärtänyt, mitä on perhe. 2000 luvulla kaikki ryhtyivät yrittäjiksi ja "vapaus ja tasa-arvo, kaikki on mahdollista" asenne lyö ja tulee lyömään monet perheet. Naiset eivät ole poikkeus. Toisinpäin, juuri he edesauttavat muutosta. Jopa avioerot ja lasten psyykkiset ongelmat eivät ole esteenä.

      Globalisaatiossa, mitä tapahtuu, maailmallisessa verkoistumisessa, tuhoja syntyy näkemyserojen takia, mutta muutos voisi olla positiivistä. Muutos on. Sitä on mahdotonta ajatella menevänsä toiseen suuntaa. Ei ole vielä Maailmansodan paikka, koska tulokset mitä kehitys tuo: hyvinvointi, on ihmisten mieleen.

      Naiset ovat sosiaalisia ja heille sosiaalinen hyvinvointi "verkostuminen" on tärkeä. Se on heidän olemuksensa. He eivät tarkista miestä tasa-arvoisena, vaikka väittävät tasa-arvon nimeen. Nainen synnytti lasta ja naisella hoivaaminen on veressä. Hän voi tulla todella nartuksi, jos hoivaaminen ei toteudu.Jos mies on tiellä, niin mies saa kenkää. Tavallaan nainen omien tarpeidensa kautta on kytköksissä yleiseen yhteiskunnalliseen kehitykseen. Eikä hän jätä tilaisuutta olla sivussa. Jos naisen pitää valita, liittykö hän ryhmään, niin vastaus on kyllä. Mies samassa tilanteessa voi olla erillään.

      Nainen tarkistaa uudestaan hyvinvoinnin mallin kautta, onko nykyinen kehitys hyvää. Tuoko se enemmän hyvää kuin pahaa. Sikäli että nainen on praktinen ja meterialisti, joka tuo roinaa kotiin, niin nykyinen kehitys on pelkkää hyvää. Lisäksi naisilla on toisilleen todella natsimainen asenne. Nainen naiselle on enemmän natsi kuin tasavertainen. Mies ja nainen on epätasa-arvoissaan tehty toisian varten. Valitettavasti nykyinen Vesimies aika on todella looginen ja sen täytyy kokeilla itse, eli luoda uudestaan, kaikki arvot nollasta ja samalla tarkistuttaa, mikä on nykyaikaista ja toimii tässä ajassa. Vanhat normit korjautuu uusilla. Joten pitäkää paskapäät hatuista kiinni, sillä kukaan ei säästy vaivoilta. Jo antiikissa on kirjoituksia (Veedat, Mayat), jotka ennustivat sitä, että tässä aikakaudessa, lapset unohtavat vanhempiaan, kansat kansallisuutensa. Eli kaikki sekoittuu keskenäänsä. Suomalaisuus pian loppuu, jopa sellaiset kuin luonto arvot, eivät ole aktuaalisia suuremman kehityksen edessä. Luonto tulee kyllä pärjäämään, kunhan saadaan Maapallo puhaltamaan yhteen henkeen. Eli ajallamme on suurempi merkitys, mitä tiedämme.

      Se mitä on nainen - maistruaatiot, synnytykset, kaikki sen toiminta - se erottaa naista miehestä. Nainen ei edes ajattelee olevansa mies, eikä mies ole edes samasta puusta kuin nainen. Siksi elämä jatkuu.

      Lesbot ja homot ovat pioneereja, joiden toiminnan kautta opimme sitä, mitä on sukupuoli. Tiede ja yhteiskunta ottaa siitä opiksi ja kehittyy. Itse en liittyisi noihin joukkoihin. Kun tämä homous on mennyt perille ihmisille, niin painopiste siirtyy muualle. Eli yhteiskunta tutkii elämää.

      • Mitä tapahtuu

        Kalojen aikakautena nainen intuitiivesti on tuktinut elämää. Nyt nainen "tuli ulos kaapista" ja tuli järjelliseksi. Se syöksi monta miestä pirukoloon. Sillä mies/lapsi rakastaa äitiään. Jos äiti pettää, on kylmä, rationaalinen, niin lapsi vailla rakkautta voi olla vaikea tapaus.

        Naisilla muistissa Kalojen aikakauden äitiys oppi. Geeneissä. Mutta nykyvirtauksien mukaan, niistä harvat enää välittää samassa määrin, mutta he mieluummin soveltavat ja fixavat ja rakentavat uutta. Samassa monta henkeä pirstaloituu, hukuttautuu, nousee jumaliksi.

        Jossakin tulevaisuudessa tullaan poisteeseen, jossa ymmäretään, mitä on naiseus ja sukupuolet. Ymmäretään aivoilla ja annetaan perhearvoille kunnioitusta ja täyttä tukea, mitä nykyisin vielä on vaikea antaa, koska asiat vasta hahmottuvat. Emme pysty analysoimaan vielä mitään, mutta osamme vain toimia vaistomaisesti.

        Naisen logiikka on helppoa, mutta syyt, mitä niiden takana piilevät, ovat monimutkaiset ja yleensä mies on ollut hän, joka yrittää kalastaa synnin syviä. Naiselle riittää jos hän saa itkeä olkapäälläsi kun on surua. Se ei kuitenkaan tarkoita, että hän rakastaa sinua. Pitää arvossa, mutta naisen tunteet ovat aika häilyvää tavaraa. Mies on hetkessä myyty. Mutta harva nainen maksa palkkaa.

        Nykynainen on vapautettu yhteiskuntapalvelukseen. Heillä on nyt kunniahimoja. Juuri naiset ovat nykyajan tähtiä. He saavat korkeita asemia ja tuovat rahaa kotiin. Hyväksy se mies. Ja elää rauhassa. Keskity siihen, mikä sinua kiinnostaa. Äläkä välitä nartuista. Kyllä ne tulevat kun on tarvetta. Toiset miehen ovat kanssa ryhmätyöskentelijöitä ja yhtä kunniahimoisia. Jos aihe kiinnostaa, tukti horoskooppia, jossa kerrotaan ihmistyyppeistä. Jos nait sellaista naista, joka on kevytkenkäinen, vaikka se kiihottaakin sinua, niin nainen varmaan lähtee menee. Naisten välillä vallitsee solidaarisuus, joten naisen verkoistuminen on tiivimpää kuin miehen. Joten jos mies pyrkii uraportaita, hänen täytyy olla todella väkivaltainen ja häikäilemätön hyväksikäyttäjä. Vain siten hän pysyy, muuten narttujen ylivoima syöstää häntä. Neuvoni juuri noille johtaja äijille, että älkää harrastako seksiä narttujen kanssa, sillä jo yhdestä kerrasta koko ura vaarantuu. Naiset tietävät tämän ja hyväksikäyttävät kylmästi.


      • Mitä tapahtuu
        Mitä tapahtuu kirjoitti:

        Kalojen aikakautena nainen intuitiivesti on tuktinut elämää. Nyt nainen "tuli ulos kaapista" ja tuli järjelliseksi. Se syöksi monta miestä pirukoloon. Sillä mies/lapsi rakastaa äitiään. Jos äiti pettää, on kylmä, rationaalinen, niin lapsi vailla rakkautta voi olla vaikea tapaus.

        Naisilla muistissa Kalojen aikakauden äitiys oppi. Geeneissä. Mutta nykyvirtauksien mukaan, niistä harvat enää välittää samassa määrin, mutta he mieluummin soveltavat ja fixavat ja rakentavat uutta. Samassa monta henkeä pirstaloituu, hukuttautuu, nousee jumaliksi.

        Jossakin tulevaisuudessa tullaan poisteeseen, jossa ymmäretään, mitä on naiseus ja sukupuolet. Ymmäretään aivoilla ja annetaan perhearvoille kunnioitusta ja täyttä tukea, mitä nykyisin vielä on vaikea antaa, koska asiat vasta hahmottuvat. Emme pysty analysoimaan vielä mitään, mutta osamme vain toimia vaistomaisesti.

        Naisen logiikka on helppoa, mutta syyt, mitä niiden takana piilevät, ovat monimutkaiset ja yleensä mies on ollut hän, joka yrittää kalastaa synnin syviä. Naiselle riittää jos hän saa itkeä olkapäälläsi kun on surua. Se ei kuitenkaan tarkoita, että hän rakastaa sinua. Pitää arvossa, mutta naisen tunteet ovat aika häilyvää tavaraa. Mies on hetkessä myyty. Mutta harva nainen maksa palkkaa.

        Nykynainen on vapautettu yhteiskuntapalvelukseen. Heillä on nyt kunniahimoja. Juuri naiset ovat nykyajan tähtiä. He saavat korkeita asemia ja tuovat rahaa kotiin. Hyväksy se mies. Ja elää rauhassa. Keskity siihen, mikä sinua kiinnostaa. Äläkä välitä nartuista. Kyllä ne tulevat kun on tarvetta. Toiset miehen ovat kanssa ryhmätyöskentelijöitä ja yhtä kunniahimoisia. Jos aihe kiinnostaa, tukti horoskooppia, jossa kerrotaan ihmistyyppeistä. Jos nait sellaista naista, joka on kevytkenkäinen, vaikka se kiihottaakin sinua, niin nainen varmaan lähtee menee. Naisten välillä vallitsee solidaarisuus, joten naisen verkoistuminen on tiivimpää kuin miehen. Joten jos mies pyrkii uraportaita, hänen täytyy olla todella väkivaltainen ja häikäilemätön hyväksikäyttäjä. Vain siten hän pysyy, muuten narttujen ylivoima syöstää häntä. Neuvoni juuri noille johtaja äijille, että älkää harrastako seksiä narttujen kanssa, sillä jo yhdestä kerrasta koko ura vaarantuu. Naiset tietävät tämän ja hyväksikäyttävät kylmästi.

        Naiset eivät ole tyhmiä. Sillä jopa naisten sisällä on erilaisia mentaliteetteja. Toiset tykkäävät miehistä. Ja saattaa käydä niin, että mies on tervetullut ryhmään. Mutta mies ei voi olla koskaan varma, kuinka paljon hän on tarvpeeksi naisryhmälle. Naiselle on tärkeä yhteenkuuluvuus ja jokainen nainen alistuu ryhmän henkeen, siis jokaisella on oma asemansa, vaikka naisten solidaarisuus on sitä, että annetaan toisille vuoroja ja eletään toisille ja toisista kun kerran nainen on materialistisempi, niin hänen täytyy kokea/läpikäydä syvemmin juttuja kuin miehen. Mies voi vain tajuta järjellään ja olla menemättä juttuihin, kun nainen usein "astuu paskaan". Nainen miettii kehollaan. Mies aivoillaan. Siksi naisen itsesuojeluvaiston takia, on tärkeätä puhua avoimesti toisille naisille ja miehille paljon ja kaikesta, koska siten nainen osaa ennakoida asioita ja opiskella, vaikka se ei tarkoita, että hän tietäisi. Mies tässä suhteessa on yksilöllisempi ja osaisi periaatteessa otta omia päätöksiä helpommin kuin nainen, joka käy ensin täyshoidon, jonka jälkeen on vapaa jatkaa. Alistu, mies, tähän nykypaskaan, äläkä välitä nartuista, mutta pidä järjesi arvossa, sillä älä tee sitä, mitä et halua tapahtuvan sinulle itsellesi tai läheisellesi. Ajattele siis mies ihan itse, äläkä seuraa narttujen pieruja. Kun harrastat seksiä naisen kanssa, niin naisen maku säilyy sinussa pitkään. Se vaikuttaa ajatteluun, tahtoon, olemukseen. Joten mies, joka on usein naisessa, tuleekin naisen kaltaiseksi. Aikamme on seksistinen. Joten ajattele itse, mikä asia on tärkeä sinulle. Toiset tarvitsevat naista toiset eivät. Samalla tavalla kuin toinen tarvitsee alkoholia. On erittäin vaikea tietää mikä on oikein. Se on olemassa, mutta harva sitä tajuaa, kun elämme suhteissa ja suhteista. Eikä se, että mies on naisen palveluksessa, auta asiaa. Ainoa asia, mitä mies voi tehdä, on hyväksyä.

        Kyllä nainen hyötyy miehestä kanssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1976
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe