Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

hallitus ja terroristit..?

tottahanseon

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • parempi yrittää edes

      No mitä ihmettä tuossa nyt on ? Eikö ole parempi ottaa porukka syyniin, kun päästää vapaasti yhteiskuntaan ja odottaa milloin kilahtaa ?
      Jihadistit sitten oikeuteen, ja muille terapiaa, näinhän sitä nykyisin toimitaan.

    • oikein menee

      Parempi hanskata homma heti, kuin odottaa että mahdollisesti joku kiihkoilija agitoi lisää heitä. Toinen näkökulma on, että se lisää luottamusta yhteiskuntaan, koska heistäkin huolehditaan. Lisää siis luottamusta ja on osaltaan toivottavasti estämässä jatkossa lähtöä kriisialueille.

    • GOGOGOMAN

      Itse olen ruvennut tuntemaan pienimuotoista ylpeyttä Isiksen pärjäämisestä. Onhan kyseessä kuitenkin käytännössä Suomen liittolainen, jonka sotilaita Suomi kouluttaa ja rahoittaa heidän taistelunsa :)

      • tottahanseon

        Siltä se tosiaan näyttää. Kansa tosin nurisee jo aikalailla...


      • GOGOGOMAN
        tottahanseon kirjoitti:

        Siltä se tosiaan näyttää. Kansa tosin nurisee jo aikalailla...

        Ainahan kansa nurisee. Kyllä se nurina loppuu kun he huomaavat kuinka liittolaisemme ISIS pistää jauhot suihin vastustajille :)


    • SuomiPERSIISTÄ!

      Keskustelin yhden psykiatrisen hoidon ammattilaisen kanssa näistä ISIS tyypeistä ja puhe kääntyi siihen että mitenkäs jos on ottanut vaikkapa 10v poikansa mukaan sinne tappamaan viattomia ja palaavat takaisin Suomeen.
      Hänen mielestään missään nimessä ei saa rankaista tuota lasta koska hän ei ole itse tehnyt päätöstä tappaa vaan hänelle pitää antaa apua ja olla koulussa muiden lasten kanssa.
      Olin täysin vastaan tuota että toisia tappanut lapsi lasketaan vapaana olemaan viattomia lasten kanssa ja lisäsin siihen että sinun mielipide siis on että jos aikuinen täällä kotisuomessa yllyttää tappamaan lastaan toisen niin siitä ei saa rankaista?

      Ei halunnut jatkaa keskustelua enää yhtään, mutta selvästi rivien välissä oli havaittavissa että samainen päästä silittely ei sovi kantasuomalaisille lapsille vain ainoastaan näille Allahiin uskoviin.

      Tuskin valehtelen paljoakaan jos uskallan väittää että samainen kanta on varmaan myös koko suomen hallituksella ehkä lukuunottamatta perussuomalaisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2200
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1916
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      72
      1590
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1578
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1482
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe