Näin Hyvä Texti harvoin näkee !!!

savonarola

Asia on nyt niin, että sielunvihollinen on päässyt runnomaan tämän "Knutbyn" seurakunnan kautta sen sisään ja demonit vallanneet johtajat, ja sitten seurakunnan, on kyse henkivalloista, joka ryntää seurakuntiin seksin voimalla, ja tähän on tultu vuosien saatossa. kuorossa sisaret esiintyy "vesirajaan" ulottuvissa minihameissaan, ja muutenkin tiukoissa ihomyötäisissä vaatteissa, korvikset killuu, ehostukset kasvoilla, ja sitten elehditään musiikin tahdissa, tämä tälläinen maailmallisuus on tullut herätykseen jäädäkseen, josta Knutby on vain jäävuorenhuippu, ja räikeä sellainen. Mutta sama aistillinen henki on useimmissa karismaatio sanlonki seurakunnissa, ruumiillinen ilonpito ja karkelointi, joka koetaan lihassa ja sen halujen ja himojen tyydyttämiseksi, vaikka ei sitä myönnetä, selitellään vaan sen oikeutusta.

Parempi liian jäykkä ja lakimainen, kuin löysä letkuttelu esiintyessä, kun pitäis saada kuulijat syntisiksi, ja sitä kautta Jeesuksen luo saamaan synnit anteeksi, mutta kun retkutetaan "synnilliseti" vartalojaan itsekkin, siinä ei voi olla Pyhä Henki mukana, koska Hän on totuuden ja valon Henki, eli Jumalan kolmas persoona, pitäiskö muka Hänenkin pukeutua ihmishahmoon ja tulla mukaan elostelemaan ja ja sitten tanssien ja nauraen johtaa väki Kristuksen luo ? Seksuaalisuus ja elaostelu henkinen kokous meno on vienyt hellunta herätyksen tilaan, jossa se nyt on ! haureuden henki on hivuttautunut hiljalleen sissään Jumalan seurakuntaan, koska liha on heikko, on demonit käyttäneet inhimillisyyttä ja lihallisuutta hyväkseen, ja on nostettu ihminen esiin, ei Jeesusta Kristusta ! Fiilikset ja taas fiilikset, se on ollut varsinkin nuoriso kokusten motto, ja aistilliset fiilikset johtaa aina lihallisuuteen, ei koskaan Hengen johdatukseen. Uskoon tuloa eikä aitoa uudestisyntymistä valvota, kasteelle pääsee kuka vaan, ja on valmis seurakunta jäsen, useimmiten täysin uudestisyntymätön ! Omassa ja uskotellaan olevan NYT uskossa ja uudestisyntynyt, vaikka mitään sisäistä muutosta ei ole tapahtunut ! Lääke parannukseen on jokiasen itse tehtävä kukin kohdallaan, mitään määräys politiikkaa ei voi seurakunnassa ylhäältä päin alkaa komentamaan, tosin kokous käytäntöä muuttamalla enemmän Sanan opetuksen ja Raamatun tutkimisen suuntaan, lukemattomat brändit ja lauluryhmät ei asiaa korjaa, ne vain lisää väärää tulta alttarille.

Sanoisin että tähän me ollaan tultu kun on haalittu näitä liperaali pehmo uuskareismaattisia armohenkiä.

64

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rakkaus Totuuteen

      Amen!!

    • tuliz coviz

      Aiva cauhexi mäniz jåz zizarte minihamehelma nåoziz viälä veziraja yli ja åliz cåhta van cabia vyä lannella! Iha hirvitä con våizi pettä varcosta nappit tai vetåcetjo! Toliz pårkana näcösäle ja nålåtaz zite caahiazti co caici näcis coi piäni pårcana cet ålizici.
      Pittä bistä poåli tosina wahwa aloshåosoa jalcca con mäne seorava certa semmåze paicca! Bittä iha itte lähtä cattå semmåne tåoho ja zyntimeiningi!

      • leeviläinen

        Tulukataas teksti, että saviski tajuaa sen:

        Aivan kauheaksi menisi jos sisarten minihamehelma nousisi vielä vesirajan yli ja olisi vain kapea vyö lanteella. Ihan hirvittää kun voisi pettää farkusta nappi tai vetskari. Tulisi porkkana näkösälle ja nolottaisi kauheasti kun kaikki näkisi kuin pieni porkkana se olisi.
        Pitää pistää puoli tusinaa vahvaa alushousua jalkaan kun menee seuraavan kerran semmoseen paikkaan. Pitää itse lähteä katsomaan semmoinen touhu ja syntimeininki.

        Teksti saattaa alunperin olla turkkulaisten murretta, koska tuo ruotsalainen å korvaa härmålandiassa käytetyn o -kirjaimen..


    • Tais olla niin hyvä texti että ulkomaalainenkin ymmärsi sen : )

      • Sanon vaan.

        >>Tais olla niin hyvä texti että ulkomaalainenkin ymmärsi sen : )


      • Sanon vaan. kirjoitti:

        >>Tais olla niin hyvä texti että ulkomaalainenkin ymmärsi sen : )

        En minäkään ymmärtänyt ! Siitä minä päättelin että täytyy olla ulkomaalainen. : )


      • ohohoooo
        savonarola kirjoitti:

        En minäkään ymmärtänyt ! Siitä minä päättelin että täytyy olla ulkomaalainen. : )

        Et sinä savonarola todellakaan ymmärrä mitään Raamatusta, joten koetapa vihdoin ymmärtää edes se ja poistu harhaoppejasi opettamasta!


      • mixi sixi
        savonarola kirjoitti:

        En minäkään ymmärtänyt ! Siitä minä päättelin että täytyy olla ulkomaalainen. : )

        Omasta mongerruksestasi päätellen taidat olla itsekin ulkomaalainen.


    • Eenokki 12

      Savis lähetti tosi pommin helluntailaisille jotka loisivat palstalla uskoineen ja haureellisine olemuksineen.
      Yksi on täällä ylitse muiden jonka nimeä en halua edes mainita ettei vain henget kömpisi puntarit olalla huoneeseeni.

      • : ) Eikö sulla ole Veren suoja kun pelkäät noin paljon ?


      • eernokki on sairas

        Savis ei lähettänyt pommia helluntailaisille, sillä kuten tiedämme ei tuo Knutbyn seurakunta ole helluntaiseurakunta, vaikka koettanette kuinka väittää muuta. Se on erotettu aikanaan Ruotsin helluntaiherätyksestä! Pommi osui taas itseensä lähettäjä eenokkiin!


      • eenokki on sairas
        savonarola kirjoitti:

        : ) Eikö sulla ole Veren suoja kun pelkäät noin paljon ?

        Ei eenokilla eikä savonarolallakaan ole, sillä ei uskosta osaton ihminen ole Jeesuken suojaama!


    • Eenokki 12

      Eikös savis muista että olen tavannut pahiksen livenä ja se piti minua Jeesuksen veren suojaamana ja Jeesuksen nimessä lähti kuin leppäkeihäs että kynnys ryskyi..

      • eenokki on sairas

        Niin! Kyllä sinä olet oman pimeyden ruhtinas herrasi tavannut! Kuitenkaan Jeesuksen veren suojaa sinulla ei ollut silloin eikä nytkään, koska et ole koskaan omakohtaista uskonratkaisuasi tehnyt Hänen puoleensa. Vai ryskyi kynnyskin! Taisipa olla tosissaan sinun pomosi! Sellaisia ne pimeyden lasten pimeyden ruhtinas pomot pakkaa olemaan!


    • like a virgin

      Savonarola!

      Eikös arvoisa talebaani, lankeamaton Herran seuraja ja puritaaneista pirullisin tiedä edes Herramme opin alkeita. Mitä tulee tehdä, kun silmä pieni katsoo minne vaan, eli mieluusti kuorotyttöjen alkkareihin!? Näin kuuluu käsky _ "revi silmä päästäsi!"
      aha- esim, huoruuys ei lähde tyttöjen vesirajasta, vaan katsojan sydämestä - kuten kaikki muukin paha, Tämä on Herran arvio.
      Ongelma on käsittääkseni pystyytnkuivaneiden huoripukkien,, joiden halu on suurempi kuin kyky ja siksi kiusaus erityisen raivostuttava!
      Olet kyllä rehellinen yksilö. kun näinkin paljon sydäntäsi avasit- ehkä vahingossa,

      Vankiloissa käytetään menestyksellä sähköiskuja vaivaan pedofiilia tapauksissa, Kun musta-aukko alkaa kummitella mielessä, annetaan palleille mojova tärsky, jonka pitäisi ehdollistaa niin, että silmä kiinnittyy ainakin polven alapuolelle,

      Hanki sähköpaimen ja kokeile! Tuskin tilasi ainakaan pahemmaksi muuttuu!

      Ehkä löydät ilon, tanssin, jopa ketkuilun virkistämään uskonelämääsi, kun pakkomielle tyttöjen helmanpituuteen ei enää dominoi mieltäai!

      • * Sinä et ole koskaan elävässä uskossa ollutkaan, olet siis aivan väärä tuomari arvostelemaan herätyksen toimia, et kelpaa siihen, hyvässä etkä pahassa. Miettisit sinäkin vain omia "ketkuilemisiasi", äläkä puutu asioihin, joista et näemmä ymmärrä yhtään mitään, suollat vaan omia turhia luulojasi,


      • ohohoooo
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Sinä et ole koskaan elävässä uskossa ollutkaan, olet siis aivan väärä tuomari arvostelemaan herätyksen toimia, et kelpaa siihen, hyvässä etkä pahassa. Miettisit sinäkin vain omia "ketkuilemisiasi", äläkä puutu asioihin, joista et näemmä ymmärrä yhtään mitään, suollat vaan omia turhia luulojasi,

        Kyllä se nin on, että ei savonarolakaan ole oikea henkilö opettamaan ja tuomaroimaan. Eihän hän ole edes uskossa saati, että olisi helluntailainen! Jatkuvasti on solvaamassa helluntailaisa tällä palstalla. Etkö sinä mohilkaani jo vihdoin näe sitä, miten harhainen on savoanrolan opetus ja vähään väliä on myöskin haukkumassa helluntailaisia? Älä taas ala siunata Herran vastustajaa! Vaikka itse en ole helluntailainen, niin en mene ketään haukkumaan. Jos joku elää synnissä niin Raamtun ohje on se, että pitää varoittaa ensin synnintekijää, jos ei kuule niin on vietävä vanhemmistoon ja jos ei kuule heitä niin sitt4een seurakuntaan ja jos ei kuule sitäkään, niin on erotettava keskuudesta pois se joka on paha!


      • et itse ymmärrä
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Sinä et ole koskaan elävässä uskossa ollutkaan, olet siis aivan väärä tuomari arvostelemaan herätyksen toimia, et kelpaa siihen, hyvässä etkä pahassa. Miettisit sinäkin vain omia "ketkuilemisiasi", äläkä puutu asioihin, joista et näemmä ymmärrä yhtään mitään, suollat vaan omia turhia luulojasi,

        Saako Raamatun mukaan elävässä uskossa oleva naida elävän miehen lesken?


    • leeviläinen

      Etkös tuota ole huomannut, että eläviä ihmisiähän ne uskovaisetkin ovat, eivätkä mitään jäykkiä lakihenkisiä puupökkelöitä.

      Ja koska uskovaiset ovat kovin usein Raamatun Kirjoituksia ymmärtämättömiä, niinkuin Sinä itsekin olet, niin heitä ei voi alkaa sen tosiasian seurauksena laisinkaan pitämään täydellisinä, samoinkuin sinusta itsestäsikään ei vielä ole tullut täydellistä.

      Sinun omassa katsantokannassasi ja omissa silmissäsi on se vika, että Sinä 'näet' riettautta kaikkialla, vaikka sitä ei todellisuudessa olisikaan. Sinä itse olet se, joka katselee riettailla silmillä lähimmäisiään ja menee hekumallisilla ajatuksilla minihameitten alle. Ja jos jonkun tyttären pöksyt vilahtaa, olet saavuttanut tarpeesi seurakunnassa, josta poistut ja kirjoitat riettaitten näkemystesi summan palstalle.

      Kirjoita Sinä savonarola tosiasiaa Jeesuksesta, äläkä löperöitä luulojasi vajavaisista uskovaisista ihmisistä..

      • * Kävikö Savonarolan aloitus leeviläisen omaantuntoon, ei pidä riehua saarnalavalla puolialastomana eikä antaa näin lihalle houkutinta, esiintyminen on aina pyhä paikka, kyllä siieh pitää pukeutua asiallisesti, eikä syyttää yleisöä. Kyllä sitä vaan asiintyjiä yleisön kannalta aina katsotaan, vai pitäiskö kääntyä selin puhujaan ja laulajiin ? Olet hakoteillä pukeutumisen suhteen.


      • ohohoooo

        Oikein sinä lleeviläinen kirjoitat!


      • ohohoooo
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Kävikö Savonarolan aloitus leeviläisen omaantuntoon, ei pidä riehua saarnalavalla puolialastomana eikä antaa näin lihalle houkutinta, esiintyminen on aina pyhä paikka, kyllä siieh pitää pukeutua asiallisesti, eikä syyttää yleisöä. Kyllä sitä vaan asiintyjiä yleisön kannalta aina katsotaan, vai pitäiskö kääntyä selin puhujaan ja laulajiin ? Olet hakoteillä pukeutumisen suhteen.

        Miksi ihmeessä sinä mohikaani alat puolustella synnissä elävää uskosta osatonta ihmistä, joka on harhaoppeineen tunkeutunut tänne! Sitä vastoin ihan asiallisesti kirjoittanutta leeviläistä alat moittia. Jos jatkat synnin tekijän puolustelua, niin olet osallinen hänen synteihinsä! Tee siis äkkiä parannus ja pyydä anteeksi leeviläiseltä kirjoitustasi!


      • leeviläinen
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Kävikö Savonarolan aloitus leeviläisen omaantuntoon, ei pidä riehua saarnalavalla puolialastomana eikä antaa näin lihalle houkutinta, esiintyminen on aina pyhä paikka, kyllä siieh pitää pukeutua asiallisesti, eikä syyttää yleisöä. Kyllä sitä vaan asiintyjiä yleisön kannalta aina katsotaan, vai pitäiskö kääntyä selin puhujaan ja laulajiin ? Olet hakoteillä pukeutumisen suhteen.

        No eipähän tuo savonarolan aloitus nyt millään tavalla käynyt omaan omaantuntooni, kun ei ole aihetta..

        Onko mielestäsi kesähelteellä kevyemmin pukeutunut uskonsisar puolialaston, jos helman pituus jää polven yläpuolelle ja hän on pukeutunut lyhythihaiseen t-paitaan tai muuhun ohueen kesäpaitaan, tai äideillä ja tyttärillä on jalassaan shortsit?

        En ole huomannnut monellakaan laulukuorossa olevalla uskonsisarellamme minihameita tai shortseja, vaikka ulkona olisi 28 astetta lämmintä..

        Olen yleensä mennyt seurakuntaan Jumalan Sanan kuuloon, enkä minihameita tölläämään ;))


    • ohohoooo

      Ja kun vielä on huomioitava, että Knutbyn seurakunta eli lahko on erotettu Ruotsin helluntaiherätyksestä juuri synnissä elämisen takia, niin on täysin oikein ilmiantaa sen synnissä eläminenkin. Uudestisyntyneitten uskovien on varotettava kaikesta mikä on vastoin Jumalan Sanaa, vaikka sitten koko nk. seurakunta olisi sitä Sellainen ei ole Jumalan seurakunta, vaan pensistynyt laodikealainen iljetys, josta Raamattu totaalisesti varoittaa!

      Vaikka sinä savoanrola pöyristelet tuota tässä, niin alapa katsella omaa elämääsi ja tee parannus omista synneistäsi! Sinä et voi osoitella ketään sormellasi, kun itse elät täysin synnin vallassa! Uudestisyntynyt ihminen ei osoitakaan ketään sormella vaan koetta johtaa eksyneitä takaisin Kristuksen luokse! Hänellä on huoli ja tuska niistä, jotka ovat lähteneet vaeltamaan pois Jeesuksen yhteydestä tavalla tai toisella. ulkopuolinen sen sijaan vaan hörhöttelee sitä, kun näkee uskovan langenneen! Ei ojenna sormeakaan auttaakseen langennutta, vaan on vaan painamassa ja tuomitsemassa! Jeesus armahtaa vielä tänäänkin niitä, jotka tulevat katuen takaisin Hänen luokseen syntinsä tunnusten ja hyljäten ne!

      • * Savonarolan aloitus on juuri sitä, että synnistä tulee luopua, ja varsinkin esiintyjät, sinä puollustat alstomuutta asiintymislavoilla, sen tuosta kommentistsi saa ymmärtää. On ihan Raamatun mukaista pukeutua säällisesti, turha muuta yrittää selittää.
        * Raamatussa on varoituksia laajalti, naisen alastomuudesta, mitä se voi aiheuttaa. Huomio tulee kiinnittää sanomaan, Raamatun ilmoitukseen, siihen mitä julistetaan, eikä julistajaan itseensä, mieti sitä ! Ei tartte säkkiin pukeutua, mutta siveellisesti, edustaahan lavalla esiintyjä aina Jeesusta Kristusta, ja Paavalikin sanoo, " Tahdon tuntea Jeesuksen Kristuksen, ja Hänet ritiinnaulittuna"! Mieti siis, onko soveliasta paljastaa pintaa tarpeettoman laajalti, vaiko pukea asiallisen siististi, nykyään on kauniita vaatteita, joilla verhota paikat, jotka kuuluu peitettäväksi ! Hengellinen vapaus Kristuksessa ei anna oikeutta irstailla !


      • ohohoooo
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Savonarolan aloitus on juuri sitä, että synnistä tulee luopua, ja varsinkin esiintyjät, sinä puollustat alstomuutta asiintymislavoilla, sen tuosta kommentistsi saa ymmärtää. On ihan Raamatun mukaista pukeutua säällisesti, turha muuta yrittää selittää.
        * Raamatussa on varoituksia laajalti, naisen alastomuudesta, mitä se voi aiheuttaa. Huomio tulee kiinnittää sanomaan, Raamatun ilmoitukseen, siihen mitä julistetaan, eikä julistajaan itseensä, mieti sitä ! Ei tartte säkkiin pukeutua, mutta siveellisesti, edustaahan lavalla esiintyjä aina Jeesusta Kristusta, ja Paavalikin sanoo, " Tahdon tuntea Jeesuksen Kristuksen, ja Hänet ritiinnaulittuna"! Mieti siis, onko soveliasta paljastaa pintaa tarpeettoman laajalti, vaiko pukea asiallisen siististi, nykyään on kauniita vaatteita, joilla verhota paikat, jotka kuuluu peitettäväksi ! Hengellinen vapaus Kristuksessa ei anna oikeutta irstailla !

        Savonarolan aloitukset ovat täysin turhia. Eihän harhaoppia opettava uskosta osaton ihminen voi ymmärtää Raamattua. Pyhä Henki kirkastaa Jumalan Sanan. Ihmis järkeily vaan koettaa sekoittaa ja tekee harhaopin siitäkin! Savonarolahan pilkkaa Jeesusta jatkuvasti ja on myöskin halventanut Jeesuksen sovitustyön. Luepa mohikaani savonarolan vastauksia, niin kun luet huolella ja ajatuksella joudut toteamaan sen, että savonarolan oppi ei ole Jumalan Sanan mukaista, vaan hän puhuu mitä sattuu ja koettaa sovittaa raamattua omaan harhaiseen oppiinsa. Ei koskaan savonarola ole pyydettäessä edes kertonut uskoontulostaan ja mitä Jesus hänelle merkitsee. Päin vastoin on karkein sanoin useasti kieltäytynyt puhumasta siitä. Elää synnissä ja nimittelee muita. Ei todellakaan saa elää synnissä, mutta sen opetuksen on tultava raittiilta pohjalta ja se on tehtävä Raamatun mukaisesti, eikä täällä huutamalla ja meiskaamalla!

        Raamatun mukaan on pukeuduttava säädyllisesti ja asiallisesti, mutta ei täällä huutamalla asia parane, jos kuinka yrittää meiskata täällä. Kyllä asian mukaista on mennä nuhtelemaan henkilökohtaisesti sellaista henkilöä! Turha on muuta selittää mohikaaninkaan ja puolustella harhaoppista opettajaa!

        Raamatussa on todella varoituksia naisen ja miehenkin alastomuudesta! Ja siitä mitä se voi aiheuttaa. Huomio tulee todella suunnata siihen pukeutumisessakin mitä Raamattu selvästi opettaa. mieti sitä! Minä itse mennessäni kuuntelemaan Jumalan Sanaa en mene sinne katselemaan ihmisten pukeutumisia, vaan todellakin saamaan uskon yhteyttä ja Jumalan Sanan selkeää opetusta! Jos savonarola tai mohikaani menee seurakuntaan katselemaan ihmisten pukeutumista, niin jo on synti likellä. Silmän katse aiheuttaa mielihalun ja himon, joka sitten pahimmassa tapauksessa purkautuu tekona! Mietipä sitä ja toimi sen mukaan.

        Jos sinä katselet pukeutumisia, niin et todellakaan ylennä mieltäsi Kristukseen, vaan alhaiset himosi jylläävät! Jos sinulla on pukeutumisesta huomauttamista jollekulle, niin mene kahden kesken ojentamaan sitä, mutta tee se veljellisesti kunnioittaen toista kuitenkin ihmisenä! Mieti siis onko oikein huutaa täällä, jossa ei vasta kaikua juuri tule, vaiko mennä kuritonta henkilökohtaisesti nuhtelemaan veljellisesti! Minä En todella katsele pukeutumisia, eikä minun henkeni ole kiinni kenenkään pukeutumisissa, minä tahdon elää Kristukselle mieliksi ja en siis edes ajattele mitään ala-arvoista. Kun katse on luotuna Kristukseen, niin ei ole mitään himoa ja halua, kuten sinulla näyttää olevan! Hengellinen vapaus ei todellakaan anna oikeutta irtailla, joten lopeta sinäkin irstaiset ajatuksesi ja pyydä Jeesusta puhdistamaan sinut niistäkin!


    • Kannattaa kuulla
    • Siunamme Rakas Mohikaani ja hänen terve sanoma näille aloituxen vastustajille.. : )

      Kiitos Jumalamme !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • leeviläinen

        Mitä Sinä siitä Knubyn asiasta edelleenkin jauhat, kun asia on kyseisessä seurakunnassa loppuun käsitelty ja tuomio asianosaiselle tuomioistuimessa julistettu?

        Jos tarkoituksesi on mollata kaikintavoin ja kaikenaikaa helluntailaisia uskovia, niin epäilen Sinun uskosi vaikuttimia asiassa.

        Toimit perceleen asiamiehenä. Tee parannus!


      • leeviläinen kirjoitti:

        Mitä Sinä siitä Knubyn asiasta edelleenkin jauhat, kun asia on kyseisessä seurakunnassa loppuun käsitelty ja tuomio asianosaiselle tuomioistuimessa julistettu?

        Jos tarkoituksesi on mollata kaikintavoin ja kaikenaikaa helluntailaisia uskovia, niin epäilen Sinun uskosi vaikuttimia asiassa.

        Toimit perceleen asiamiehenä. Tee parannus!

        Niin sinä ...... Joopa joo kirjoitit. Toimit perceleen asiamiehenä. Tee parannus!

        Kun sä vähättelet Knubyn tappo ja hyökkäät,, niin olet kannustamassa tän tapaista syntiä.


      • leeviläinen
        savonarola kirjoitti:

        Niin sinä ...... Joopa joo kirjoitit. Toimit perceleen asiamiehenä. Tee parannus!

        Kun sä vähättelet Knubyn tappo ja hyökkäät,, niin olet kannustamassa tän tapaista syntiä.

        En Minä vähättele Knutbyn kaltaisia tapahtumia.

        Mutta koska asiasta on kulunut jo vuosia ja asiat on oikeudessakin käsitelty asianomaisten tahoilla sekä tuomiot syyllisille julistettu, niin asiahan on ollutta ja mennyttä. Ja kun asia on ollutta ja mennyttä, niin turha siitä on enää näin jälestäpäin 'uutisoida'.

        Ja koska kyseessä on helluntailaisuudesta erotettu lahko, niin aihe ei näin ollen laisinkaan käsittele helluntailaisuutta. Jotenka mitä siinä kuolleesta ja kuopatusta asiasta turhaa vouhkaat..

        Eikö sinulla tosiaankaan ole muuta aihetta keskustelun aloitukseen, kuin vanhat ja pois ns. 'muodista' menneet asiat.

        Ja ellei ole, niin mene vaikka lehtiä haravoimaan. Siinä raittiissa ilmassa ajatuksetkin kummasti vaan kirkastuu..

        Voihan vitura.. Nyt pasahti mieleen, että taisin kehoittaa Sinua nyt aivan väärälle linjalle. Meinaan kun se työnteko ei ole ennenkään sopinut Sinun verillesi, ja koska se lehtien haravointi ja pois rahtaaminen on työtä, niin eihän se ehkä sitten sinulle sovi. Mutta ainahan sinä voit toki käydä jaloittelemassa ulkona noin muutoin vaan huvikses..


      • ohohoooo
        savonarola kirjoitti:

        Niin sinä ...... Joopa joo kirjoitit. Toimit perceleen asiamiehenä. Tee parannus!

        Kun sä vähättelet Knubyn tappo ja hyökkäät,, niin olet kannustamassa tän tapaista syntiä.

        Ei kukaan ole vähätellyt, vaan saanonut, että asia on loppuun käsitelty! Tyhjä enää savonarolqankaan on sitä täällä ja muuallakaan jauhaa!


      • ohohoooo

        Jahaa! Savonarola taas osoittaa sen että on hintti! Kuinka muuten mies huutelisi toiselle miehelle rakkauslurituksiaan! Tiedämme nyt siis varmasti savonarolan seksuaalisen suuntauksen!


      • ohohoooo kirjoitti:

        Jahaa! Savonarola taas osoittaa sen että on hintti! Kuinka muuten mies huutelisi toiselle miehelle rakkauslurituksiaan! Tiedämme nyt siis varmasti savonarolan seksuaalisen suuntauksen!

        Siis sun haureudellinen mieli joka näkee vain sexiä ja pornoa kaikkessa rakkaudessa ,, siis sun mielestä ja sun teologian muka Jeesuskin oli hintti kun hän rakasti opetuslapset ja oli jopa lempiopetuslapsi joka Hän rakasti enempi????????? huh hejjaa ,,,,,,,,,,,,,


      • ohohoooo
        savonarola kirjoitti:

        Siis sun haureudellinen mieli joka näkee vain sexiä ja pornoa kaikkessa rakkaudessa ,, siis sun mielestä ja sun teologian muka Jeesuskin oli hintti kun hän rakasti opetuslapset ja oli jopa lempiopetuslapsi joka Hän rakasti enempi????????? huh hejjaa ,,,,,,,,,,,,,

        Ei minulla ole haureellista mieltä vaan sinulla se on savonarola. Sinä täällä rakkauslurituksiasi miehille huutelet, vai eikö mohikaani mielestäsi ole mies? Sinun teksitis uhkuu sitä ilman, että sitä tarttee sen kummemmin nähdä. Jokainen lukutaitoinen näkee miten sinulla on halut miehen perään!. Taas sinä vääristelet ja pilkkaat Jeesusta. Minä en ole missään vaiheessa sanonut tai ajatellutkaan niin, vain sinä valheinesi siihen pystyt ja pilkkasi Jeesusta kohtaan vain lisääntyy! Olet todella synnissä syvällä. Usko jo se! Jeesuksen rakkaus oli ylimaallista ja Jeesus on ainoa puhdas ja viaton ihminen maan päällä. Lisäksi Hän on Kuningasten kuningas. Pilkkasi Jeesusta kohtaan on todellakin törkeää! Eikö sinun omatuntosi yhtään syytä siitä, vai onko tuntosi jo niin turtunut, ettet enää tunne mitään synnin tuntoa edes Jeesusta pilkatessasi!


      • ohohoooo kirjoitti:

        Ei minulla ole haureellista mieltä vaan sinulla se on savonarola. Sinä täällä rakkauslurituksiasi miehille huutelet, vai eikö mohikaani mielestäsi ole mies? Sinun teksitis uhkuu sitä ilman, että sitä tarttee sen kummemmin nähdä. Jokainen lukutaitoinen näkee miten sinulla on halut miehen perään!. Taas sinä vääristelet ja pilkkaat Jeesusta. Minä en ole missään vaiheessa sanonut tai ajatellutkaan niin, vain sinä valheinesi siihen pystyt ja pilkkasi Jeesusta kohtaan vain lisääntyy! Olet todella synnissä syvällä. Usko jo se! Jeesuksen rakkaus oli ylimaallista ja Jeesus on ainoa puhdas ja viaton ihminen maan päällä. Lisäksi Hän on Kuningasten kuningas. Pilkkasi Jeesusta kohtaan on todellakin törkeää! Eikö sinun omatuntosi yhtään syytä siitä, vai onko tuntosi jo niin turtunut, ettet enää tunne mitään synnin tuntoa edes Jeesusta pilkatessasi!

        ai sä kumminkin näet että Jeesuxen Rakkaus ei ollut haureudellinen ?? No mikä tä texti sitten ??? -->
        1. Joh. 3:14

        Me tiedämme siirtyneemme kuolemasta elämään, sillä me rakastamme veljiä. Joka ei rakasta, pysyy kuolemassa.

        no sun logiikka väittää, että on homoutta sitten ja myöskin David ja Jonathanin välinen rakkaus.

        Sehän on sitten aivan selvä,,,,,,,, kun sun haureudellinen mieli sanoo että savixella ei saa olla Rakkautta Veljiä ja Sisaria kohtaan ja jopa vihamiehiä kohtaan niinkuin sinä olet. Vaikka Jumala on käskenyt meitä rakastaa lähimmäinen ja jopa vihollinen !!


      • savonarola kirjoitti:

        ai sä kumminkin näet että Jeesuxen Rakkaus ei ollut haureudellinen ?? No mikä tä texti sitten ??? -->
        1. Joh. 3:14

        Me tiedämme siirtyneemme kuolemasta elämään, sillä me rakastamme veljiä. Joka ei rakasta, pysyy kuolemassa.

        no sun logiikka väittää, että on homoutta sitten ja myöskin David ja Jonathanin välinen rakkaus.

        Sehän on sitten aivan selvä,,,,,,,, kun sun haureudellinen mieli sanoo että savixella ei saa olla Rakkautta Veljiä ja Sisaria kohtaan ja jopa vihamiehiä kohtaan niinkuin sinä olet. Vaikka Jumala on käskenyt meitä rakastaa lähimmäinen ja jopa vihollinen !!

        Unohdin sanoa rakas ohoo ? Kait sä tunnet että rakastan sua !!! Älä vaan lähe pois palstalta ,, siinä jää iso aukko mun rakkauden kohteessa..


      • ohoo
        savonarola kirjoitti:

        Unohdin sanoa rakas ohoo ? Kait sä tunnet että rakastan sua !!! Älä vaan lähe pois palstalta ,, siinä jää iso aukko mun rakkauden kohteessa..

        En todellakaan tunne sinun rakastavan mua! Enkä todellakaan halua tunteakaan, kuten ei ohohooookaan! Joten lopeta jo tuollaiset rakkauslurittelusi. osoitat vaan naurettavuutesi ja sen, että sinä olet seksitisesti hyvin sairas kiihkossasi ja haureellisuudessasil En todella ole juurikaan tällä palstalla ollutkaan, mutta kun jatkuvasti minua tänne vaadit selkeyttämään sitä, mitä sinun oppisi on, niin pitää korjata sinun vääriä valheellisia kommenttejasi! Sinun pitää nyt jo hakeutua hoitoon, kun et näy ymmärtävän selvää suomen kieltä. Lopeta siis jo tuollaiset löpinäsi vaikka pelle oletkin. Uskottavuutta sinun teksteihisi ei ole minulla eikä kenelläkään, joka paremmin on perehtynyt sinun valheelliseen harhaoppiopetukseesi!


      • ohohoooo
        savonarola kirjoitti:

        ai sä kumminkin näet että Jeesuxen Rakkaus ei ollut haureudellinen ?? No mikä tä texti sitten ??? -->
        1. Joh. 3:14

        Me tiedämme siirtyneemme kuolemasta elämään, sillä me rakastamme veljiä. Joka ei rakasta, pysyy kuolemassa.

        no sun logiikka väittää, että on homoutta sitten ja myöskin David ja Jonathanin välinen rakkaus.

        Sehän on sitten aivan selvä,,,,,,,, kun sun haureudellinen mieli sanoo että savixella ei saa olla Rakkautta Veljiä ja Sisaria kohtaan ja jopa vihamiehiä kohtaan niinkuin sinä olet. Vaikka Jumala on käskenyt meitä rakastaa lähimmäinen ja jopa vihollinen !!

        Totta kait minä Jeesuksen rakkauden näen ja tunnen, sillä tunnenhan Hänet koska olen Hänen omansa. Sinä et tunne, vaan väännät valheellisesti taas kieroon valheellisesti kaikkea mitä kirjoitan totuudessa ja puhtaudessa. Minun mieleni on siihen mikä on ylhäällä eikä siihen mikä on alhaalla. Jumalallinen rakkaus on ihan eri asia kuin tuollainen haureellinen kiihkomielinen höpinä, jota sinä jatkuvasti suollat! Joka rakastaa Jeesusta niin hän on myöskin Raamatullisella pohjalla kaikessa, eikä kaltaisesi rakkaulurittelija!

        Sinä valehtelet taas! En milloinkaan ole väittänyt Daavidein ja Joo0natanin ystävyyttä homoudeksi. Sinä taas sitä vastoin sen väität tuossa kirjoituksessasi! Kyllä sinulla on nyt velvollisuus pyytää julkisesti minulta ant4eeksi tällä palstalla. Niin valheellista lööperiä sinä suollat! On se sinunkin joskus nöyrryttävä ja tunnustettava, että valehtelet jatkuvasti!

        Minulla ei ole haureellista mieltä vaan sinulla sellainen on! Jumalallista rakkautta saa olla, mutta ei tuollaista kiihkomielistä ja haureellista huutelua, kuin sinulla on. ei kukaan hetero ja normaalilla järjellä varustettu ihminen tee niin! Jumalan antama rakkaus käsky on jumalallista alkuperää ja siihen ei liity mitään haureellisuutta, mutta sinun rakkaushuuteluihisi se sisältyy selvääkin selvemmin!


      • ohoo kirjoitti:

        En todellakaan tunne sinun rakastavan mua! Enkä todellakaan halua tunteakaan, kuten ei ohohooookaan! Joten lopeta jo tuollaiset rakkauslurittelusi. osoitat vaan naurettavuutesi ja sen, että sinä olet seksitisesti hyvin sairas kiihkossasi ja haureellisuudessasil En todella ole juurikaan tällä palstalla ollutkaan, mutta kun jatkuvasti minua tänne vaadit selkeyttämään sitä, mitä sinun oppisi on, niin pitää korjata sinun vääriä valheellisia kommenttejasi! Sinun pitää nyt jo hakeutua hoitoon, kun et näy ymmärtävän selvää suomen kieltä. Lopeta siis jo tuollaiset löpinäsi vaikka pelle oletkin. Uskottavuutta sinun teksteihisi ei ole minulla eikä kenelläkään, joka paremmin on perehtynyt sinun valheelliseen harhaoppiopetukseesi!

        Jos sun elämässä ei ole muuta kun sexuaalisia tunteita niin hae Jumalalta apua jos et todellakaan ole satanisti kun et näytä tuntevan mitään eikä ymmärrä lähimmäisrakkauden päälle mitään.


      • ohohoooo kirjoitti:

        Totta kait minä Jeesuksen rakkauden näen ja tunnen, sillä tunnenhan Hänet koska olen Hänen omansa. Sinä et tunne, vaan väännät valheellisesti taas kieroon valheellisesti kaikkea mitä kirjoitan totuudessa ja puhtaudessa. Minun mieleni on siihen mikä on ylhäällä eikä siihen mikä on alhaalla. Jumalallinen rakkaus on ihan eri asia kuin tuollainen haureellinen kiihkomielinen höpinä, jota sinä jatkuvasti suollat! Joka rakastaa Jeesusta niin hän on myöskin Raamatullisella pohjalla kaikessa, eikä kaltaisesi rakkaulurittelija!

        Sinä valehtelet taas! En milloinkaan ole väittänyt Daavidein ja Joo0natanin ystävyyttä homoudeksi. Sinä taas sitä vastoin sen väität tuossa kirjoituksessasi! Kyllä sinulla on nyt velvollisuus pyytää julkisesti minulta ant4eeksi tällä palstalla. Niin valheellista lööperiä sinä suollat! On se sinunkin joskus nöyrryttävä ja tunnustettava, että valehtelet jatkuvasti!

        Minulla ei ole haureellista mieltä vaan sinulla sellainen on! Jumalallista rakkautta saa olla, mutta ei tuollaista kiihkomielistä ja haureellista huutelua, kuin sinulla on. ei kukaan hetero ja normaalilla järjellä varustettu ihminen tee niin! Jumalan antama rakkaus käsky on jumalallista alkuperää ja siihen ei liity mitään haureellisuutta, mutta sinun rakkaushuuteluihisi se sisältyy selvääkin selvemmin!

        Muuten et tunne Jeesuxen Rakkauden koska silloin sä rakastaisit veljesi ja lähimmäistäsi puhumatta vihollinen.. Mutta nyt kun sä sanot että tunnet niin sun syntisi pysyy..

        Mä tiedän että tuo henki joka sussa on, hermostuu valtavasti kun sanon että rakastan sua koska se pelkää menettää sua. Mutta ei se voi estä mua Rakastaa sua . : ) märukoilen sun puolesta Jeesus auta tuo pilkkaava ohoo joka tarvitsees sun apua. Siunaan sua oikein Jeesuxen Nimessä vapauteen..

        Muuten en pyydä sinulta anteexi antoa koska et ole löytänyt sen vielä. Sen löytyy ainoastaan niiltä jotka ovat löytäneet Ristin suuren Salaisuuden.


      • leeviläinen kirjoitti:

        En Minä vähättele Knutbyn kaltaisia tapahtumia.

        Mutta koska asiasta on kulunut jo vuosia ja asiat on oikeudessakin käsitelty asianomaisten tahoilla sekä tuomiot syyllisille julistettu, niin asiahan on ollutta ja mennyttä. Ja kun asia on ollutta ja mennyttä, niin turha siitä on enää näin jälestäpäin 'uutisoida'.

        Ja koska kyseessä on helluntailaisuudesta erotettu lahko, niin aihe ei näin ollen laisinkaan käsittele helluntailaisuutta. Jotenka mitä siinä kuolleesta ja kuopatusta asiasta turhaa vouhkaat..

        Eikö sinulla tosiaankaan ole muuta aihetta keskustelun aloitukseen, kuin vanhat ja pois ns. 'muodista' menneet asiat.

        Ja ellei ole, niin mene vaikka lehtiä haravoimaan. Siinä raittiissa ilmassa ajatuksetkin kummasti vaan kirkastuu..

        Voihan vitura.. Nyt pasahti mieleen, että taisin kehoittaa Sinua nyt aivan väärälle linjalle. Meinaan kun se työnteko ei ole ennenkään sopinut Sinun verillesi, ja koska se lehtien haravointi ja pois rahtaaminen on työtä, niin eihän se ehkä sitten sinulle sovi. Mutta ainahan sinä voit toki käydä jaloittelemassa ulkona noin muutoin vaan huvikses..

        Niin sä olet niin sokea että et huomaa että kun sä hyökkäät tuon aloitustextin joka kopsasin tuolta knutbyyn kettjusta joka joku oli kirjoittanut niin et ymmärrä että viestität että knutbyssä ja kaikki haureutta ja irstailua puolustava ja mitä esintyy seurakunnissa olis sun mielestä ihan okey !!


      • Mitä Rakkautta
        savonarola kirjoitti:

        ai sä kumminkin näet että Jeesuxen Rakkaus ei ollut haureudellinen ?? No mikä tä texti sitten ??? -->
        1. Joh. 3:14

        Me tiedämme siirtyneemme kuolemasta elämään, sillä me rakastamme veljiä. Joka ei rakasta, pysyy kuolemassa.

        no sun logiikka väittää, että on homoutta sitten ja myöskin David ja Jonathanin välinen rakkaus.

        Sehän on sitten aivan selvä,,,,,,,, kun sun haureudellinen mieli sanoo että savixella ei saa olla Rakkautta Veljiä ja Sisaria kohtaan ja jopa vihamiehiä kohtaan niinkuin sinä olet. Vaikka Jumala on käskenyt meitä rakastaa lähimmäinen ja jopa vihollinen !!

        Ei sinun palstakirjoituksissasi ole koettavissa mitään rakkautta.
        Sinussa on vihaa ja herjaa uskovia kohtaan. Se on koettavissa
        teksteissäsi. Missä silloin on se rakkaus jota kehut sinulla olevan?
        Ei Jumalan rakkaus ole huulten helinässä; rakas, rakas, rakas.


      • Mitä Rakkautta kirjoitti:

        Ei sinun palstakirjoituksissasi ole koettavissa mitään rakkautta.
        Sinussa on vihaa ja herjaa uskovia kohtaan. Se on koettavissa
        teksteissäsi. Missä silloin on se rakkaus jota kehut sinulla olevan?
        Ei Jumalan rakkaus ole huulten helinässä; rakas, rakas, rakas.

        Ei varmaan fariseuxet kokeneet Jeesuxen Rakastavan heitä kun Hän Rakkaudessa lausui heille --> Matt. 3:7
        Mutta nähdessään paljon fariseuksia ja saddukeuksia tulevan kasteelle hän sanoi heille: "Te kyykäärmeitten sikiöt, kuka on neuvonut teitä pakenemaan tulevaista vihaa?
        Matt. 12:34
        Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu.
        Matt. 23:33
        Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?
        Luuk. 3:7
        Niin hän sanoi kansalle, joka vaelsi hänen kastettavakseen: "Te kyykäärmeitten sikiöt, kuka on teitä neuvonut pakenemaan tulevaista vihaa?


      • ohohoooo
        savonarola kirjoitti:

        Ei varmaan fariseuxet kokeneet Jeesuxen Rakastavan heitä kun Hän Rakkaudessa lausui heille --> Matt. 3:7
        Mutta nähdessään paljon fariseuksia ja saddukeuksia tulevan kasteelle hän sanoi heille: "Te kyykäärmeitten sikiöt, kuka on neuvonut teitä pakenemaan tulevaista vihaa?
        Matt. 12:34
        Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu.
        Matt. 23:33
        Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?
        Luuk. 3:7
        Niin hän sanoi kansalle, joka vaelsi hänen kastettavakseen: "Te kyykäärmeitten sikiöt, kuka on teitä neuvonut pakenemaan tulevaista vihaa?

        Eikä savonarola ole koskaan lakannut pilkkaamasta Jeesuksen nimeäkään. Siitä ilmenee se miten hän halveksii Jeesusta koko elämällään! Löpise mitä löpiset rakkaudesta, mutta sitä sinulla ei todellakaan savoanrola ole yhtään. Viha ja katkeruus kiehuu sisälläsi! Eikähän harhaoppi voi koskaan tuodakaan mitään muuta kuin vihaa ja katkeruutta. Totuutta ei halutakaan kuulla, vaan kieputaan vaan harhaopin kavalissa juonissa tyrkyttäen sitä niille, jotka eivät tunne Jumalan Sanaa! Sellaista se on kun viha ja katkeruus vaivaa harhaoppista!


      • ohohoooo
        savonarola kirjoitti:

        Muuten et tunne Jeesuxen Rakkauden koska silloin sä rakastaisit veljesi ja lähimmäistäsi puhumatta vihollinen.. Mutta nyt kun sä sanot että tunnet niin sun syntisi pysyy..

        Mä tiedän että tuo henki joka sussa on, hermostuu valtavasti kun sanon että rakastan sua koska se pelkää menettää sua. Mutta ei se voi estä mua Rakastaa sua . : ) märukoilen sun puolesta Jeesus auta tuo pilkkaava ohoo joka tarvitsees sun apua. Siunaan sua oikein Jeesuxen Nimessä vapauteen..

        Muuten en pyydä sinulta anteexi antoa koska et ole löytänyt sen vielä. Sen löytyy ainoastaan niiltä jotka ovat löytäneet Ristin suuren Salaisuuden.

        Et todellakaan tunne Jeesuksen rakkautta. Pilkata sinä kyllä Häntä jaksat jatkuvasti! Eihän savonarolan tarvitse tehdä parannusta mistään synnistään. Harhaoppinsa lupaa hyvän paikan, kun vaan lujasti uskoo savoanrolan harhaoppiseen opetukseen. Mitä muuta ihmisen tarvitse savonarolan mukaan. Joka ei kuule hänen oppiaan ja elä sen mukaisesti, niin savonarola ottaa niskasta kiinni ja heittää helvetin tuleen! Onneksi se ei ole savoanrolan päätettävissä.

        En tiedä kummalle meistä vastaat oholleko vai ohohooolleko? Mutta joka tapauksessa sanon kummankin puolesta, että sin se et tunne Jumalan rakkautta. Jos tuntisit, et olisi aina vastaan huutamassa, kun sinua ojennetaan harhaopeistasi, vaan nöyrtyisit ja tekisit parannuksen ja tunnustaist ja hylkäsit syntisi ja ei anteeksi pyyntökään silloin sinulta olisi vaikeaa, mutta kun sinä et nöyrry niin sinun vihasi ja katkeruutesi sinussa pysyy ja voimistuu koko ajan. Tottahan pimeyden ruhtinas käyttää sellaista, joka uhkuu vihaa ja katkeruutta . Niinpä! Kun ei ole nöyrtymistä niin ei tapahdukaan mitään! Vihasi ja katkeruutesi estää sinua toimimasta oikein, ja niinpä syntisi on taas lisääntynyt! Älä puhu mitään Jumalan rakkaudesta, sillä sinä et sellaisesta voi ja saa puhua, jota ei itselläsi ole tippaakaan! Sinä et tiedä mitään minun hengestäni. Jos tuntisit Jumalan Sanna niin tietäisit minun pyrkivän vaeltamaan Sanan opetuksen mukaan. Sinun on turha enää valehdella mitään. sinun hedelmäsi näkyy ! Ne on Viha, katkeruus, kauna, riita, jne...


      • ohoo
        savonarola kirjoitti:

        Jos sun elämässä ei ole muuta kun sexuaalisia tunteita niin hae Jumalalta apua jos et todellakaan ole satanisti kun et näytä tuntevan mitään eikä ymmärrä lähimmäisrakkauden päälle mitään.

        Minun elämässäni on juuri kaikkea muuta, mutta ei tuota mitä koetat valhetellen väittää! Vaan niinhän se on, kun valheen verkkoon kietoutuu, niin ei enää osaakaan puhua mitään muuta kuin valhetta! Sinun savoanrola pitäisi kiireesti päästä eroon tuosta valheen verkosta. Se hukuttaa sinut koska valehtelu on syntiä ja Raamattu sanoo, että kaikkien valhettelijain osa on siinä järvessä joka tulta ja tulikiveä palaa Täytyy ihmetellä miten sinä vieläkin valehtelet tuollaista valhetta. Jos sinä olet ko. liikkeeseen hurahtanut, niin se ei tarkoita sitä, että minä tietäisin mitään tuollaisesta toiminnasta. Sinä kun kaikki puljut olet läpikäynyt, niin oppisi on sen mukaista harhaoppia! Huomaa jo että minä ja ohohoooo olemme eri henkilöitä. Sinä kutsuit minut valheellasi todistamaan sinua vastaan. Olin tuolla toisaalla, mutta sain eräältä tutulta vinkin, että solvaat täällä minua, vaikken aiemmin ole tänne edes kirjoittanut.


      • ohohoooo kirjoitti:

        Eikä savonarola ole koskaan lakannut pilkkaamasta Jeesuksen nimeäkään. Siitä ilmenee se miten hän halveksii Jeesusta koko elämällään! Löpise mitä löpiset rakkaudesta, mutta sitä sinulla ei todellakaan savoanrola ole yhtään. Viha ja katkeruus kiehuu sisälläsi! Eikähän harhaoppi voi koskaan tuodakaan mitään muuta kuin vihaa ja katkeruutta. Totuutta ei halutakaan kuulla, vaan kieputaan vaan harhaopin kavalissa juonissa tyrkyttäen sitä niille, jotka eivät tunne Jumalan Sanaa! Sellaista se on kun viha ja katkeruus vaivaa harhaoppista!

        Tuo väite on nyt tuollainen mössöä mitä net missionissa harrastetaan.


      • ohohoooo kirjoitti:

        Et todellakaan tunne Jeesuksen rakkautta. Pilkata sinä kyllä Häntä jaksat jatkuvasti! Eihän savonarolan tarvitse tehdä parannusta mistään synnistään. Harhaoppinsa lupaa hyvän paikan, kun vaan lujasti uskoo savoanrolan harhaoppiseen opetukseen. Mitä muuta ihmisen tarvitse savonarolan mukaan. Joka ei kuule hänen oppiaan ja elä sen mukaisesti, niin savonarola ottaa niskasta kiinni ja heittää helvetin tuleen! Onneksi se ei ole savoanrolan päätettävissä.

        En tiedä kummalle meistä vastaat oholleko vai ohohooolleko? Mutta joka tapauksessa sanon kummankin puolesta, että sin se et tunne Jumalan rakkautta. Jos tuntisit, et olisi aina vastaan huutamassa, kun sinua ojennetaan harhaopeistasi, vaan nöyrtyisit ja tekisit parannuksen ja tunnustaist ja hylkäsit syntisi ja ei anteeksi pyyntökään silloin sinulta olisi vaikeaa, mutta kun sinä et nöyrry niin sinun vihasi ja katkeruutesi sinussa pysyy ja voimistuu koko ajan. Tottahan pimeyden ruhtinas käyttää sellaista, joka uhkuu vihaa ja katkeruutta . Niinpä! Kun ei ole nöyrtymistä niin ei tapahdukaan mitään! Vihasi ja katkeruutesi estää sinua toimimasta oikein, ja niinpä syntisi on taas lisääntynyt! Älä puhu mitään Jumalan rakkaudesta, sillä sinä et sellaisesta voi ja saa puhua, jota ei itselläsi ole tippaakaan! Sinä et tiedä mitään minun hengestäni. Jos tuntisit Jumalan Sanna niin tietäisit minun pyrkivän vaeltamaan Sanan opetuksen mukaan. Sinun on turha enää valehdella mitään. sinun hedelmäsi näkyy ! Ne on Viha, katkeruus, kauna, riita, jne...

        Ahaa nyt se sitten tuli ilmi mitä pidät että on mun syntiä ????? Kun sanon sua ja muitten harhaopettajien vastaan,, niin se kiihko kunku sussa saa raivon. Vai että synti kun arvostelee sua. Just juu.. Hinni ja herzogin linja.
        Fariseuxien vastaan ei Jeesus olis saanut mennä,, syntiä sun opin mukaan Hän teki..


      • ohohoooo
        savonarola kirjoitti:

        Ahaa nyt se sitten tuli ilmi mitä pidät että on mun syntiä ????? Kun sanon sua ja muitten harhaopettajien vastaan,, niin se kiihko kunku sussa saa raivon. Vai että synti kun arvostelee sua. Just juu.. Hinni ja herzogin linja.
        Fariseuxien vastaan ei Jeesus olis saanut mennä,, syntiä sun opin mukaan Hän teki..

        Ei sellainen, joka pitäytyy Raamatun opetukseen ja elää Kristuksen yhteydessä ole harhaopettaja ja oppinen, vaan sellainen, joka vääntää kieroon Jumalan Sanan ja myös niiden opetuksen, jotka pitäytyvät Jumalan Sanan terveelle pohjalle! Minä en siis ole harhaopettaja, vaan pitäydyn Jumalan Sanan terveelle ja raittiille pohjalle. Sinä sitä vastoin opetat harhaoppia ja koetat kaikin tavoin vääntää Jumalan Sanan mielesi mukaiseksi. Haet kohtia , jotka muka tukevat sinun harhaista oppiasi, mutta kun että koko asiayhteyden niin huomaa heti sen, että sinun oppisi on pois Jumalan Sanan pohjalta! Ei minussa saa aikaan mitään raivoa. Taas tuli paksua valhetta savonarolalta. Minä olen sangen rauhallinen kirjoittaessani ja kumotessani sinun harhaoppisia kirjoituksiasi ja opetuksiasi. Sinä vaan et ota vastaan totuutta, niin taistelet sitä vastaan kaikin tavoin. Valhe on nistä yksi suurimpia. Sinä olet niin kietoutunut valheeseen, ettet näy edes tajuavan eläväsi täydessä valheessa!

        Fariseukset olivat ulkopuolella pelastuksen ja olivat aina Jeesuksen kimpussa . Minä en ole Jeesusta laittanut minnekään, vaan elän Hänessä ja Hän minussa. Jälleen iso valhe tuli savonarolalta!

        Jeesus itse sanoi fariseuksista ja kirjanoppineista näin: "Mutta voi teitä kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun suljette taivasten valtakunnan ihmisiltä., sillä itse te ette mene sisälle, ettekä salli meneväisten sisälle mennä." Mt 22:13

        "Voi teitä , kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia, ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa" Mt 23:27.

        "Samoin tekin kyllä näytätte ihmisten silmissä hurskailta, mutta sisältä te olette täynnä ulkokultaisuutta ja laittomuutta." Mt 23:28

        Lk 11: 39 " Niin Herra sanoi hänelle: "Kyllä te , fariseukset , puhdistatte maljan ja vadin ulkopuolen, mutta sisäpuoli teissä on täynnä ryöstöä ja pahuutta"

        Lk 11:46 Mutta Hän sanoi: Voi teitäkin, te lainoppineet, kun te sälytätte ihmisten päälle vaikeasi kannettavia taakkoja ettekä itse sormellakaan koske niihin taakkoihin!"

        Lk 11:52 "Voi teitä, te kirjanoppineet, kun olette vieneet tiedon avaimen! Itse te ette ole menneet sisälle, ja sisälle menijöitä te olette estäneet"

        Tällaista opetta Jeesus! Sinä savonarola koetat estää sisään meneviä menemästä sinne, mutta kun on jo sisäpuolella, niin sun estelysi on täysin turhaa. Kun elää Jeesuksessa on sisällä jo!


      • ohohoooo kirjoitti:

        Ei sellainen, joka pitäytyy Raamatun opetukseen ja elää Kristuksen yhteydessä ole harhaopettaja ja oppinen, vaan sellainen, joka vääntää kieroon Jumalan Sanan ja myös niiden opetuksen, jotka pitäytyvät Jumalan Sanan terveelle pohjalle! Minä en siis ole harhaopettaja, vaan pitäydyn Jumalan Sanan terveelle ja raittiille pohjalle. Sinä sitä vastoin opetat harhaoppia ja koetat kaikin tavoin vääntää Jumalan Sanan mielesi mukaiseksi. Haet kohtia , jotka muka tukevat sinun harhaista oppiasi, mutta kun että koko asiayhteyden niin huomaa heti sen, että sinun oppisi on pois Jumalan Sanan pohjalta! Ei minussa saa aikaan mitään raivoa. Taas tuli paksua valhetta savonarolalta. Minä olen sangen rauhallinen kirjoittaessani ja kumotessani sinun harhaoppisia kirjoituksiasi ja opetuksiasi. Sinä vaan et ota vastaan totuutta, niin taistelet sitä vastaan kaikin tavoin. Valhe on nistä yksi suurimpia. Sinä olet niin kietoutunut valheeseen, ettet näy edes tajuavan eläväsi täydessä valheessa!

        Fariseukset olivat ulkopuolella pelastuksen ja olivat aina Jeesuksen kimpussa . Minä en ole Jeesusta laittanut minnekään, vaan elän Hänessä ja Hän minussa. Jälleen iso valhe tuli savonarolalta!

        Jeesus itse sanoi fariseuksista ja kirjanoppineista näin: "Mutta voi teitä kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun suljette taivasten valtakunnan ihmisiltä., sillä itse te ette mene sisälle, ettekä salli meneväisten sisälle mennä." Mt 22:13

        "Voi teitä , kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia, ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa" Mt 23:27.

        "Samoin tekin kyllä näytätte ihmisten silmissä hurskailta, mutta sisältä te olette täynnä ulkokultaisuutta ja laittomuutta." Mt 23:28

        Lk 11: 39 " Niin Herra sanoi hänelle: "Kyllä te , fariseukset , puhdistatte maljan ja vadin ulkopuolen, mutta sisäpuoli teissä on täynnä ryöstöä ja pahuutta"

        Lk 11:46 Mutta Hän sanoi: Voi teitäkin, te lainoppineet, kun te sälytätte ihmisten päälle vaikeasi kannettavia taakkoja ettekä itse sormellakaan koske niihin taakkoihin!"

        Lk 11:52 "Voi teitä, te kirjanoppineet, kun olette vieneet tiedon avaimen! Itse te ette ole menneet sisälle, ja sisälle menijöitä te olette estäneet"

        Tällaista opetta Jeesus! Sinä savonarola koetat estää sisään meneviä menemästä sinne, mutta kun on jo sisäpuolella, niin sun estelysi on täysin turhaa. Kun elää Jeesuksessa on sisällä jo!

        Tuo on vaan sun oma mielipiteesi jolla ei ole sen taivallisimmin arvoa missään..

        Ja eikö tuo nyt ollut aivan liian paxua texti sulta ?? Sen huomaa miten raivoat kun joku uskaltaa julistaa synniittömyyttä ja puhdasta Elämä. Jopa kääntää sen niin että silloin tekee ihminen syntiä.


      • Rakkaus on Totta
        ohoo kirjoitti:

        Minun elämässäni on juuri kaikkea muuta, mutta ei tuota mitä koetat valhetellen väittää! Vaan niinhän se on, kun valheen verkkoon kietoutuu, niin ei enää osaakaan puhua mitään muuta kuin valhetta! Sinun savoanrola pitäisi kiireesti päästä eroon tuosta valheen verkosta. Se hukuttaa sinut koska valehtelu on syntiä ja Raamattu sanoo, että kaikkien valhettelijain osa on siinä järvessä joka tulta ja tulikiveä palaa Täytyy ihmetellä miten sinä vieläkin valehtelet tuollaista valhetta. Jos sinä olet ko. liikkeeseen hurahtanut, niin se ei tarkoita sitä, että minä tietäisin mitään tuollaisesta toiminnasta. Sinä kun kaikki puljut olet läpikäynyt, niin oppisi on sen mukaista harhaoppia! Huomaa jo että minä ja ohohoooo olemme eri henkilöitä. Sinä kutsuit minut valheellasi todistamaan sinua vastaan. Olin tuolla toisaalla, mutta sain eräältä tutulta vinkin, että solvaat täällä minua, vaikken aiemmin ole tänne edes kirjoittanut.

        Hyvä ohhohhooo. Rakkaus ei ole valhetta, vaikka moista yrität valheellisesti väittää !!


      • Rakkaus on TOTTA!
        ohohoooo kirjoitti:

        Eikä savonarola ole koskaan lakannut pilkkaamasta Jeesuksen nimeäkään. Siitä ilmenee se miten hän halveksii Jeesusta koko elämällään! Löpise mitä löpiset rakkaudesta, mutta sitä sinulla ei todellakaan savoanrola ole yhtään. Viha ja katkeruus kiehuu sisälläsi! Eikähän harhaoppi voi koskaan tuodakaan mitään muuta kuin vihaa ja katkeruutta. Totuutta ei halutakaan kuulla, vaan kieputaan vaan harhaopin kavalissa juonissa tyrkyttäen sitä niille, jotka eivät tunne Jumalan Sanaa! Sellaista se on kun viha ja katkeruus vaivaa harhaoppista!

        Hyvä ohhohhoo, Intä mitä intät. Jeesuksen omia sanoja vastaan sinä vain taistelet: Jeesus sanoi: "Minä annan teille uuden käskyn: rakastakaa toisianne! Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toinen toistanne. Kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos te rakastatte toisianne." Tätä Jeesuksen Sanaa vastaan vaikka taistelisit katkeraan loppuun asti, sinä siinä vain kärsit tappion. Mieti, kannattaako? "
        "
        Sellaista se on kun viha ja katkeruus vaivaa harhaoppista!"
        Siinä tapauksessa, sinä ohhohhoo olet harhaoppinen. Lausuit itsestäsi oikean todistuksen..


      • Ohohoooo
        Rakkaus on Totta kirjoitti:

        Hyvä ohhohhooo. Rakkaus ei ole valhetta, vaikka moista yrität valheellisesti väittää !!

        En ole väittänyt eikä ole ohokaan väittänyt, ettei rakkaus olis totta, mutta on aivan eri asia lihallinen himon kiihkoinen muka rakkaus ja Jeesuksen rakkaus! On se kumma kun pitää väittää valheellisesti täysin selvää asiaa! Lukekaa Raamatusta se, mikä ero on lihalisella kiihkolla ja Jumalan rakkaudella! Jospa sitten asia valkenisi kieroilijoillekin! Vastasit oholle, mutta kuitenkin käytit tekstissäsi minun nimimerkkiäni! Ottakaa jo huomioon kaikki, että olemme eri henkilöitä!


      • ohohoooo
        savonarola kirjoitti:

        Tuo on vaan sun oma mielipiteesi jolla ei ole sen taivallisimmin arvoa missään..

        Ja eikö tuo nyt ollut aivan liian paxua texti sulta ?? Sen huomaa miten raivoat kun joku uskaltaa julistaa synniittömyyttä ja puhdasta Elämä. Jopa kääntää sen niin että silloin tekee ihminen syntiä.

        Ei se ole vain minun mielipiteeni, vaan kuten näet sellainen seisoo Jeesuksen sanomana Raamatussa. Mutta ethän sinä usko mitään mitä Jeesus sanoo ja mistä Hän varoittaa ihmisiä. Sinä olet valinnut harhaopin julistamisen tien ja pidät kynsin hampain siitä kiinni valhetellen ja vihaa puuskuen muita kohtaan, jotka eivät yhdy sinun harhaoppisi teoriaan! Kyllä Jumalan Sanaan pohjautuvalla opilla on taivaallista arvoa. Sitä vastoin harhaopilla ei ole!

        Sinun mielestäsi siis on liian paksua kun varottaa synnin tiestä, harhaopin synnistä ja valheellisuudesta ja vihasta ja katkeruudesta. Minä en ole raivonnut yhtään, mutta sinä savonarola täällä kyllä raivoat! Ei kukaan ole synnitön, jos ei ole ottanut Jeesusta vastaan elämäänsä Herraksi ja Pelastajaksi ja pyytänyt Hänen verensä puhdistusta elämänsä ylle. Se on harhaoppisuutta kun julistaa niin eikä itse edes ole ottanut Jeesusta vastaan elämäänsä. Vain Jeesuksen kautta vapautuu synnistä, kun sitä Häneltä pyytää. Sitten on tunnustettava ja hyljättävä kaikki syntinsä ja alettava vaeltamaan opissa ja elämässä Jeesuksen seurassa. Ja kun on tehnyt paljon rikkomuksia muita vastaan, niin on käytävä anteeksi pyytämässä ja sopimassa kaikki rikkomuksensa niiden luona joita vastaan on rikkonut. Ja kun täällä on solvannut ja valehdellut muitten päälle on tehtävä julkinen anteeksi pyyntö palstalla! Silloin vasta voi sanoa olevansa vapaa synnin vallasta ja saa elää puhdasta elämää Kristuksessa. Tästä Raamatun selkeästä ohjeesta ja opetuksesta en luovu, vaikka sitten kuinka raivoaisit minua vastaan. Minun päämääräni on Herran seurassa viettää koko ikuisuus ja siksi pyrin elämään Raamatun antaman selvän opetuksen mukaisesti!


      • ohohoooo
        savonarola kirjoitti:

        Tuo väite on nyt tuollainen mössöä mitä net missionissa harrastetaan.

        Tuo väite ei ole mikään väite. Enkä tiedä mitään net missiosta. En käy siellä. Minä perustan kaiken oppini Raamtun raittiiseen opetukseen. Jeesus on minun Herrani ja Vapahtajani!


      • ohohoooo
        Rakkaus on TOTTA! kirjoitti:

        Hyvä ohhohhoo, Intä mitä intät. Jeesuksen omia sanoja vastaan sinä vain taistelet: Jeesus sanoi: "Minä annan teille uuden käskyn: rakastakaa toisianne! Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toinen toistanne. Kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos te rakastatte toisianne." Tätä Jeesuksen Sanaa vastaan vaikka taistelisit katkeraan loppuun asti, sinä siinä vain kärsit tappion. Mieti, kannattaako? "
        "
        Sellaista se on kun viha ja katkeruus vaivaa harhaoppista!"
        Siinä tapauksessa, sinä ohhohhoo olet harhaoppinen. Lausuit itsestäsi oikean todistuksen..

        En ole Jeesuksen sanoja vastaan inttänytkään, vaan osoitan sen, että harhaoppisen opetuksia ei tule ottaa vastaan. Tietenkin jokaisella on vapaus tehdä niinkin, mutta sen tietää, että harhaoppinen opetus ei johda taivaaseen, vaan kun Jeesus saapuu noutamaan morsiamensa häihin, niin harhaopita ja kaikki ne jotka eivät ole kuuliaisia Jumalan Sanalle ottaen Jeesuksen vastaan Pelastajanaan ja syntiensä sovittajana ovat ulkopuolella. Siihen joukkoon minä en halua kuulua ja en kuulukaan, koska Jeesus on minun Herrani ja Vapahtajani ja Häntä minä ainoastaan palvon ja rakastan. Tiedän sen, että kun olen Hänessä ei mikään vihollisen juoni voi erottaa minua Hänestä. Minä elän Kristuksessa ja Hän elää minussa! On aivan eri asia Jeesuksen rakkaudella rakastaa kuin kiihkoisessa lihan himossaan huudella rakkauslurituksiaan! Jeesuksen rakkaus on puhdasta ja pyhää, mutta kiihkoinen nk. rakkaus on vastenmielistä ja synnillistä! Siinä on se ero, josta minä koetan täällä valistaa savonarolaakin ja muitakin! Uskokaa tai älkää, mutta Raamattu käskee niin tekemään. Varoittamaan synnissä elämisestä! Minä pidän Raamattua ainoana ohjeenani ja silloin kun Raamattu on elämän perusta, niin ei ole harhaoppinen. Minä haluan pitäytyä yksin Jumalan Sannaan, en siis halua olla missään harhaopissa mukana, vaan varoitan sellaisista! Eikä minun tarvitse raivota, vaikka kuinka koetat valheellisesti vääntää niin. En ole helposti raivostuvaa tyyppiä luonnostaankaan ja miksi sitten Raamatun totuuksista puhuessanikaan raivoaisin! Sellainen ei kuulu minun ominaisuuksiini!


      • ohohoooo kirjoitti:

        En ole Jeesuksen sanoja vastaan inttänytkään, vaan osoitan sen, että harhaoppisen opetuksia ei tule ottaa vastaan. Tietenkin jokaisella on vapaus tehdä niinkin, mutta sen tietää, että harhaoppinen opetus ei johda taivaaseen, vaan kun Jeesus saapuu noutamaan morsiamensa häihin, niin harhaopita ja kaikki ne jotka eivät ole kuuliaisia Jumalan Sanalle ottaen Jeesuksen vastaan Pelastajanaan ja syntiensä sovittajana ovat ulkopuolella. Siihen joukkoon minä en halua kuulua ja en kuulukaan, koska Jeesus on minun Herrani ja Vapahtajani ja Häntä minä ainoastaan palvon ja rakastan. Tiedän sen, että kun olen Hänessä ei mikään vihollisen juoni voi erottaa minua Hänestä. Minä elän Kristuksessa ja Hän elää minussa! On aivan eri asia Jeesuksen rakkaudella rakastaa kuin kiihkoisessa lihan himossaan huudella rakkauslurituksiaan! Jeesuksen rakkaus on puhdasta ja pyhää, mutta kiihkoinen nk. rakkaus on vastenmielistä ja synnillistä! Siinä on se ero, josta minä koetan täällä valistaa savonarolaakin ja muitakin! Uskokaa tai älkää, mutta Raamattu käskee niin tekemään. Varoittamaan synnissä elämisestä! Minä pidän Raamattua ainoana ohjeenani ja silloin kun Raamattu on elämän perusta, niin ei ole harhaoppinen. Minä haluan pitäytyä yksin Jumalan Sannaan, en siis halua olla missään harhaopissa mukana, vaan varoitan sellaisista! Eikä minun tarvitse raivota, vaikka kuinka koetat valheellisesti vääntää niin. En ole helposti raivostuvaa tyyppiä luonnostaankaan ja miksi sitten Raamatun totuuksista puhuessanikaan raivoaisin! Sellainen ei kuulu minun ominaisuuksiini!

        Hyvä että muutkin on huomannut että raivoat sisäisessä maailmassa Sana vastaan joka puhdistaa semmoisesta.


      • ohohoooo kirjoitti:

        Ei se ole vain minun mielipiteeni, vaan kuten näet sellainen seisoo Jeesuksen sanomana Raamatussa. Mutta ethän sinä usko mitään mitä Jeesus sanoo ja mistä Hän varoittaa ihmisiä. Sinä olet valinnut harhaopin julistamisen tien ja pidät kynsin hampain siitä kiinni valhetellen ja vihaa puuskuen muita kohtaan, jotka eivät yhdy sinun harhaoppisi teoriaan! Kyllä Jumalan Sanaan pohjautuvalla opilla on taivaallista arvoa. Sitä vastoin harhaopilla ei ole!

        Sinun mielestäsi siis on liian paksua kun varottaa synnin tiestä, harhaopin synnistä ja valheellisuudesta ja vihasta ja katkeruudesta. Minä en ole raivonnut yhtään, mutta sinä savonarola täällä kyllä raivoat! Ei kukaan ole synnitön, jos ei ole ottanut Jeesusta vastaan elämäänsä Herraksi ja Pelastajaksi ja pyytänyt Hänen verensä puhdistusta elämänsä ylle. Se on harhaoppisuutta kun julistaa niin eikä itse edes ole ottanut Jeesusta vastaan elämäänsä. Vain Jeesuksen kautta vapautuu synnistä, kun sitä Häneltä pyytää. Sitten on tunnustettava ja hyljättävä kaikki syntinsä ja alettava vaeltamaan opissa ja elämässä Jeesuksen seurassa. Ja kun on tehnyt paljon rikkomuksia muita vastaan, niin on käytävä anteeksi pyytämässä ja sopimassa kaikki rikkomuksensa niiden luona joita vastaan on rikkonut. Ja kun täällä on solvannut ja valehdellut muitten päälle on tehtävä julkinen anteeksi pyyntö palstalla! Silloin vasta voi sanoa olevansa vapaa synnin vallasta ja saa elää puhdasta elämää Kristuksessa. Tästä Raamatun selkeästä ohjeesta ja opetuksesta en luovu, vaikka sitten kuinka raivoaisit minua vastaan. Minun päämääräni on Herran seurassa viettää koko ikuisuus ja siksi pyrin elämään Raamatun antaman selvän opetuksen mukaisesti!

        Väität siis että Ristinkuolemisen kokemista Jeesuxen kanssa ja Hänessä on harhaoppia ja siitä kautta synnistä vapautuminen on harhaoppia?


      • ohohoooo
        savonarola kirjoitti:

        Hyvä että muutkin on huomannut että raivoat sisäisessä maailmassa Sana vastaan joka puhdistaa semmoisesta.

        Vaan kun en raivoa, vaan sinä savonarola raivoat, kun ei kaikki hyväksykään sinun harhaoppista hapatustasi. En tule ikinä hyväksymään mitään harhaoppisuutta! Minun ainut oheeni on Raamatun selkeän ja terveen opetuksen noudattaminen. Minä en lähde haahuilemaan minkään harhaopin jälkeen, vaan pysyn Kristuksessa. Jumalan Sanaa vastaan minä en todellakaan sodi, vaan minun kaikki ohjeeni elämässä ja jumalisuudessa tulee sieltä. Muuta on turha valheellisesti väittää.


    • savon aarola lallall

      Minä tahtoo sinua rakastaa paljon ja pussata.

      • Taidat olla ulkomaalainen ,, ne vasta pussaa ja hali.. Vaikka se on lihallinen Raamatullinen seuraaminen niin se on parempi kuin ei mitään rakkautta ja kunnioitusta toisia kohtaan. Suomalainen on ihan ihmeessä Israelissa kun saa pusuja poskeen ennenkuin tajua mitä on tapahtunut ja senjälkeen on vielä pois tolalta että mitä tä merkitsee.


      • höhö
        savonarola kirjoitti:

        Taidat olla ulkomaalainen ,, ne vasta pussaa ja hali.. Vaikka se on lihallinen Raamatullinen seuraaminen niin se on parempi kuin ei mitään rakkautta ja kunnioitusta toisia kohtaan. Suomalainen on ihan ihmeessä Israelissa kun saa pusuja poskeen ennenkuin tajua mitä on tapahtunut ja senjälkeen on vielä pois tolalta että mitä tä merkitsee.

        Sinä savonarola et edes ole opetellut Suomen kieltä, joten turha on tuollaista väittää ja sinä et täälläkään kunnioita toisia vaan paasaat jokaista vastaan, joka ei yhdy sinun harhaoppiisi ja omaksu sitä itselleen!


    • Ei homoutta

      Homoja liikenteessä. Miehet suutelevat toisiaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      274
      2550
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      92
      2021
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1427
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1268
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1195
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe