Repent Finland/DR Owuor toteutuneita profetioita

Valkeuden voimia

63 kpl, Aasian tsunami ym.

Otsikolla googlesta.

28

464

Vastaukset

 • Lahjoitin Owuorille tonnin vaikkei minulla ole rahaa ja nyt näen nälkää. Lahjoittakaa tekin :)

  • Owuor ei kerää rahaa.


  • Valkeuden voimia kirjoitti:

   Owuor ei kerää rahaa.

   Ei niin. Peukalokyydillä reissaa ympäri maailmaa :)


  • järjen käyttö sallittua tuollaisissa lahjoituksissa


 • Eipä niin. Ei kerää rahaa.
  Rautakankikin vääntyy palstan valheiden voimalla, sillä niin paljon on kaikenlaista kateutta ja katkeruutta Suomessa.

  • Kateus on kuolemansynti. Siitä kannattaa pyrkiä eroon.


  • Valkeuden voimia kirjoitti:

   Kateus on kuolemansynti. Siitä kannattaa pyrkiä eroon.

   Suomi muutettiin teollisuus-/markkinavoimavaltioksi puolivuosisataa sitten. Ihmisistä tehtiin uustorppareita. Asunnot kateuden ryydittäminä omakotialueissa, tai korkeissa kerrostaloasunnoissa ja puhuttiin "luukussa" asumisessa siellä. Järjetön perheiden kilpailu-oravanpyöräelämä toi mukanaan jos mitäkin kilpailua omistamisista; "säätyyn"pääsy työpaikkojen hierarkiassa kyynärpäätaktiikoin, autot, tiilitalot, muodikkuus , matkustelu jne, jne.
   On kukoistanut jo puolivuosisataa todellakin kateus ja vahingonilo. Laspset ovat saaneen todellista varhaiskasvatusta "olan takaa" typistämällä lähes olemattomaksi aidon äidin kasvatusvelvollisuus. Lapsille kylvetään jo tunnemuistiin kateus - päiväkoti kasvattaa tyyliin lyö tai tule lyödyksi, koska äidin rakastava katse puuttu. Ymmärrys oikeasta ja väärästä on sammutettu!
   Ei riitä, että kasvatuksesta puuttuu vanhempien vahvistava totuudellinen opetus, vaan vieras opetus myös harhauttaa. Se poistaa pikkulapselta senkin luonnollisen omantunnon äänen oikean ja väärän ymmärtämisestä, minkä Jumala on antanut ihmiselle jo luonnostaan!

   Niin, mitä ovat kuolemansynnit tänään? Kuka on viettelijä vääryyteen ja kuka vastaa tästä mieliä sekoittavasta kulttuurikehityksestä,on lisäksi netit ja kännykät vapaasti lapsilla???

   Jeesus sanoi ristillä; isä anna heille anteeksi , sillä he EIVÄT TIEDÄ mitä tekevät!


 • Dr Owuuri on väärä profeetta!

 • Dr. Owuor ei ole väärä profeetta eikä kerää rahaa. Kolehteja ei kerätä. Olen ollut paikan päällä katsomassa sitä kun kuurot saaavat kuulonsa ja sokeat näkönsä.
  Tämä palsta on saatanallisten voimien temmellyskenttä. Todelliset uskovat ovat jo aikaa sitten poistuneet täältä.

  • heh . . mitenkäs nyt niputatte Dr Owuor ja Out of Africa kuin samaan "leiriin" . . kuulostaa tosi omituiselta. . . ?!


 • Me emme ole Ilmestyskirjan 6 luvun tapahtumissa vielä ... ei vielä pitkään aikaan.
  Siihen kuluu noin 200 vuotta minimissään.

  Owuor on siltä osin väärässä.

  Nuo Ilmestyskirjan 6 luvun sinettien hevoset eivät vielä ratsasta täällä maan päällä.

  Siltä osin Owuor on oikeassa, mitä hän puhuu amerikan seurakuntien eksytyksistä, nehän ovat silmiemme edessä nähtävissä - siltä osin hänen profeetallinen varoituksensa on oikein. Sieltä niitä monia eksyttäviä asioita tulee tänne koto Suomeenkin ja hyvin tuntuvat kaupaksi käyvän täälläkin.

 • Raamattua ahkerasti.

  'Siihen kuluu noin 200 vuotta minimissään.'

  Vai niin, vai kuuluu vielä 200 vuotta.

  Minähän elänkin sitten ainakin 300 vuotiaaksi, koska Herra puhui, että olkaa valmiina kun Minä tulen...

  • Samoin täällä. Herra antaa koko ajan ymmärtää, että on oltava valmiina. Hän voi tulla koska tahansa.

   Pimeyden voimat yrittävät vääristää asioita.


  • Itsekullekin meille eläville on varmaa se, että jossain vaiheessa saamme oman lopunajan.
   Kun kuljemme uskossa Jeesusta seuraten, olemme myös valmiit. Elämä Häneen uskoen on elämisen arvoista, kun Hän johdatta ja valaisee askeleemme, pitää meistä huolta.

   Pimeyden voimat kylvävät Suomessa ennennäkemätöntä valhetta nuorisoon ja lapsiin, koska vanhemmat jo ovat syösty valheen verkkoon!


 • Mitä te puhutte!

  Jos yksikin omaisistasi on vielä ilman pelastusta, jos yksikin tuntemistasi ihmisistä on vielä vaille iankaikkisuus paikkaa, jos yksikin naapureistasi ei vielä ole Jeesuksen oma, sinun tulisi palavasti rukoilla, ettei Jeesus vielä tulisi, että ehtisit kertoa heille kaikille evankeliumin hyvän sanoman ja kertoa sen niin armahtavasti ja rakkaudella, että he ottaisivat sen vastaan, Ettei yksikään jäisi pelastuksen ulkopuolelle - sitä Jeesus tahtoo - ettei yksikään jäisi ulkopuolelle, vaan saisi iankaikkisen elämän.

  Mitä te siis puhutte!

 • No sitä, että heidän pelastuksensa ei ole meistä kiinni. Kristillisessä maassa ovat sanan kuulleet. Jumala lupasi pelastaa minun sukukuntani.
  Olen ainoa pilkattava suvussani. Eivät ota mitään vastaan, mutta Herra ei valhettele ja hänellä on kaikki valta ja voima ja viisaus ja tieto ajankohdasta koska maa on pehmennetty.

 • Tältä Dr Owuorilta on tärkeää opetusta myöskin TV7n kautta arkistossa, en muista ohjelman nimeä nyt. Harvoin kuulee niin varoitettavan eri synneistä ja muutenkin kaikenlaisesta maailmallisesta elämäntyylistä seurakunnan keskellä. Itse olen saanut aivan uudenlaisen innon Jeesuksen puoleen!

  "Aika on paha", tämän joudumme jokainen toteamaan tänä päivänä! Kaikki, mikä ennen oli hyvää ja pyhää ja puhdasta on pilkan kohteena, ja vuorostaan mikä saastaisinta ja häpeällisintä on, on viime vuosina aivan nostettu kuin ylpeydenaiheiksi kaikkialla mediassa. Eikös se näin kyllä lue Raamatussakin: saastainen saastukoon e d e l l e e n ja p y h ä p y h i t t y k ö ö n, joten tänään se on niin totta kuin voi olla. Herra itse puhdistaa meitä, kun suostumme vaan.

  Pysytään lähellä Jeesusta, ei kerätä aarteita maan päälle ja tyytykäämme siihen kun on elatus ja vaatteet.
  "Minun onneni on olla Herraa lähellä!"

 • Miksi tämä Owuor saa niin suurta kunniaa? Miksi ihmiset palvoo häntä?

  Milloin profeetoista on tullut idoleita ja julkkiksia?

  ...vaikka olisikin profeetta, niin nämä fanaatikot saisivat tehdä parannusta ja Owuorin tulisi kääntää heidän katseensa itsestään Jeesukseen.

  • Mitä uutta tuo nyt olisi. Lahkolaisillahan on aina ollut ja tulee olemaan omat rocktähtensä, joita ihaillaan ja rahoitetaan täysin sokeasti ja kyseenalaistamatta.


 • Eikös tämä Owuor profetoinut kuolevansa 2016, jos se on totta niin se ei ainakaan ole toteutunut vai onko tuo profetia vain väärää juoruilua?

 • Miksi Owuorin kannattajat eivät edes mainitse ketään muuta saarnamiesta tai mahdollista profeettaa vaan keskittyvät pelkästään tähän Owuoriin? Kyselin jossain keskustelussa Repent Finlandin porukoilta tai kannattajilta kuten Almqvistilta hänen mielipidettään esimerkiksi David WIlkersonista jonka kirjan Näky kaikki profetiat ovat toteutuneet ja toteutumassa paraikaa, ei vastausta. Ei vastauksia muuhnkaan asialliseen kritiikkiin jota olen kirjoittanut. Toki on hyvä pukeutua ja käyttäytyä Kristuksen arvon mukaisesti ettei häpäise jollain tavoin ulkoisella olemuksellaan käytöksellään tai kielellään Kristusta jos on hänen palvelijansa. Parannusta voi tehdä käytännön asioissa mutta sen tulee lähteä mielen alueelta hengestä eikä kenenkään saarnamiehen mielipiteistä ja lain alta ellei kyseessä ole selkeä synti. Ei Jumala myöskään katso ihmisen omia tekoja pyhitykseksi jos ihminen tekee jotain omia tekojaan ja tuo niitä Herran eteen vaan Kristus on meidän pyhityksemme. Ihminen ei myöskään ole täysin synnitön vaikka näillä omavanhurskailla teoilla yritetään pyhittää omatekoisesti itseään että kelpaisi Herralle, sanoohan raamattu suoraan että joka sanoo ettei hänessä syntiä ole tekee Jumalan valehtelijaksi. Ei kai tässä viitsi enempää kirjuutella mutta en ymmärrä tuollaista palvontaa joka kohdistuu ihmiseen vaikka Jeesus Kristus on herra ja häntä tulee korottaa. Ei vanhan testamentin profeetoistakaan kukaan korottanut itseään eikä edes Jeesus hyvåksynyt sitä että häntä sanottiin hyväksi vaikka hänellä jos jollain olisi ollut siihen täysi oikeutus. Minua vaivaa nämä jotkin asiat sen verran paljon etten halua kuulua tähän Repent Finlandin porukkaan.

 • Kuuntelin You Tubesta Repent Finlandin Pastori Annan suomennosta erään Owuorin kannattaja pastorin tai mikä lienee saarnaaja julistusta. Pastori Anna oli täysillä mukana tämän miehen saarnan sanomassa. Jossain 35 minuuttia alusta eteenpäin eli Kirje Suomelle videon loppupuolella Anna saarnaa tämän Owuorin pastorin sanomaa jossa hän julistaa että koko maailman seurakuntien ja uskontojen, pastorien, saarnaajien ja kaikkien on istuttava ja oltava hiljaa ja ketään heistä eikä mitään muuta kuin Owuoria ei saa kuunnella! Lisäksi tätä samaa jankutusta että kaikki maailman seurakunnat oat seksuaalisynnissä ja että kaikki seurakunnat ihmiset ja muut kuin Eliaa kuuntelevat eli siis ymmärtääkseni Owuoria ovat väärässä ja matkalla helvettiin. Sain tästä puheesta ymmärryksen että Jumala puhuu nyt ainoastaan Owuorin kautta ja kaikki, totaalisesti kaikki muut seurakunnat ja uskovien yhteisöt ovat väärässä ja täynnä tyhjää. Eikö tämä kaikki jo selkeästi ole raamatun vastaista jos mikä? Kai nyt kaikissa asioissa tässä maailmassa pitäisi joku tolkku olla. Jos joku jonkun aatesuunnan tai uskovien ryhmän edustaja julistaa kaikki raamatun sanaan perustuvat seurakunnat ja niiden saarnaajat ja jäsenet suoraan helvetin tuleen ja vielä kieltää heitä puhumasta ja ihmisiä kuuntelemasta heitä niin ei todellakaan ole raamatullista tuollainen oppi.

 • kun mitään näyttöä ei ole mistään, niin valheen määrää on kasvatettava.

 • Mikä tää pyhä kioski on Jakomäessä? Onko joku käyny? Raskasta porukkaa sieltä tulee, mut onko siel mitää henkee vai onko pelkkää hengellisesti sairaiden voimistelua?

 • DR Owuor korotti itseään Suomen käynnillä; "ilmestyi kirkkaus hänen julistuksen aikana" jota ei kuitenkaan puheensa aikana videolla näy.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.