Cameron ja Alex SPOILER

Aleskis

Jänniä aikoja elämme Suomen Emmerdalessa.

Jopas alkoi ärsyttämään tuo Cameronin ja Alexin kohtaaminen. Kun Cameron kumautti Alexia päähän ekan kerran.

Ei lähtenyt taju, niin miten hitossa niinkin pikkuriikkinen mies kuin Cameron sai Alexin autoonsa ja vielä nippusiteisiin? Pyysikö se, että sorry voinko mä vähän sitoa sua sen jälkeen, kun olet ensin mennyt maate mun auto takakonttiin?
Alex on komea raaminen nuori mies, eikö se muka yhtään pistänyt hanttiin? Kyllähän sitä luulis voimia olevan, kun maatilalla on paljonkin duunia tehnyt. Cameron sen sijaan ajellut autoa ja pyöritellyt muttereita.
Ymmärrän, että oli tällistä pyörryksissään. Äkkiä se todellisuus varmasti pintaan nousee, että murhaaja tässä nyt ronttaa mua (keskellä päivää!) autoonsa. Olis potkassut!
Seuraavan päivänä ymmärrän, että on paukut loppu. Kylmissään, pää kipeänä, puuduksissa siteistä ja varmasti nälissään ei olisi pystynyt pistämään hanttiin. Vaivaannuttavaa katsella, kun ihminen ei taistele henkensä puolesta. Luovutti jo.
Saippuaa joo, mutta onpa surkeesti kirjoitettu Alexin poistuminen sarjasta. Ainakin tämän katsojan aliarvioimista.

33

609

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettelijä myös

      Itse en tajunnut eilen, miksi Alex tyytyi vain vähän tönäisemään Cameronia paetessaan, kun olisi ollut täydellinen tilaisuus vaikka potkaista kunnolla takaraivoon, kun tämä oli SELIN Alexiin. Jotenkin epämiellyttävä jakso, voi brittiparkoja, kun noin synkkää matskua ovat joutuneet jouluaattona katselemaan.

    • emmelotta

      Ylipäätään minusta oli todella erikoista, että Alex lähti mukamas hakemaan jotain osia kaupungilta ja bussilla! Mutta sitten myöhästyikin bussista. Anteeksi, mutta eikö siellä korjaamossa oli paljon autoja, joista vois ottaa yhden ja lähteä sillä hakeen niitä ns. osia? Koko tämä episode oli muutenkin tönkkö, kun ihan normaalilla aivotoiminnoilla oleva ihminen tuskin lähtisi yksin haahuilemaan pois päin kylästä. Ketään ei näkynyt lähimaillakaan. Ei siis ketään! Cameron hakkasi muina miehinä Alexia takaapäin päähän. Koko kylän tienoo niinku tyhjänä muista ihmisistä.

    • Shameron

      Ehkä Alexilla ei vain ollut munaa tai sitten se lamaantui tilanteesta, ei uskonut Cameronia niin mielipuoliseksi. Eikä Cameron kyllä mikään pikkumies ole.

    • Utelias tulevasta

      Selviääkö asia koskaan ? Cameron on niin raukka , pelkuri.
      Saako paha palkkansa .
      Debbie on myös seko- mielipuolisen oloinen kosto puheissaan .

      • Ohjaaja.

        Lopulta metsässä Cameron ottaa takaapäin isokokoista Alexia suusta kiinni ja painaa maahan, huutonaurua!!! Todella huonosti näytelty kohtaus, varsinkin Alexilta.

        Lopulta Cameron vetää noin 90-100 kiloisen Alexin jaloista maastoa pitkin autolle ja Alex katselee ihmeissään, että mitäs nyt tapahtuu....

        Hyvin huonosti toteutettu teloitus.


      • 65847

        Ei varmaan koskaan selviä, niinhän ne saippuasarjat toimii :D


    • tietämätön

      jääkö Cameron koskaan kiinni,löytyykö alex koskaan??

      • maikkarin pomo

        se selviää vain katsomalla, pysy kanavalla


      • paljastelija...

        Kerta otsikossa on spoilervaroitus, uskaltanen paljastaa, että jää kyllä aikanaan kiinni, mutta sitä ennen ehtii vielä vahingoittaa ainakin Gennietä ja Aliciaa (toista enemmän, toista vähemmän). Lopulta Cameron heittää itsekin veivinsä.


    • Höhlä Alex

      Ilmeisesti Cameronin hullunmylly käynnistyi, hänen seottuaan Dinglettäriin.
      Ensin Debsiin ja sitten Chasiin.
      Cameronin hermot alkoi kiristymään päivä päivältä Carlin kiristäessä häntä ja Chasia. Carlin kujalla kolkattuaan, miehen poskilihakset nykivät yhä tiuhempaan.
      Kun teosta pidetettiinkin hänen rakastettunsa.
      Kun Debbie sai tietää Cameronin olleen uskoton hänelle tätinsä kanssa.
      Mustasukkainen ja katkera Debbie on raivonnut ja piruillut hänelle jatkuvasti.

      Tuomiopäivänä stressaantunut ja väsynyt Cameron pelkää Chasin saavan tuomion hänen tekemästään rikoksesta. Siitä huolimatta raukkamainen Cameron ei haluaisi vaihtaa osia mahdollisesti pitkän kakun saavan Chasin kanssa.
      Cameron on siksi tästä niin ahdistunut, että omantunnontuskissaan avautuu viimein Alexille. Joka tunnustuksen kuultuaan, alkaa heti varomattomasti painostamaan Cameronia menemään heti kertomaan tietonsa poliisille.

      Näin Alex halutaan kuvata katsojille, hieman yksinkertaisena tyyppinä, joka asettaa itsensä vaaraan, ihan silkkaa tyhmyyttään.
      Kun Alex ryntäsi majatalosta ulos. Jos hänellä olisi ollut vähän älliä.
      Hän olisi heti majatalon aulassa jo kertonut tietonsa Ericille ja Valille. Tai soittanut siellä välittömästi poliisit hakemaan Cameronin. Näin hän olisi säästänyt henkensä. Mutta, ei. Pian höntti Alex lähteekin ypöyksin ja jalkaisin hortoilemaan kohti kaupunkia.
      Hätääntynyt Cameron kannoillaan. Joka haluaa varmistaa, ettei Alex ole menossa poliisin puheille.
      Kun Alex vielä jatkaa tiellä Cameronin painostamista. Cameron hoksaa Alexin tarkoittavan, että. Ellei hän mene itse poliisin puheille, niin Alex tekee sen.
      Tässä Alexin luulisi jo ymmärtävän sinetöineen kohtalonsa. Mutta ei! Höhlä Alex kuvittelee Cameronin päästävän hänet vielä, halolla kalauttamisen ja öisen pakuvankeuden jälkeen, lärpättämään kaikki tietonsa poliiseille.

      Paniikkiin mennyt, sekava Cameron ei enää mieti vaihtoehtoja. Hänen on nyt pakko vaientaa Alex jotenkin. Hän ei halua jäädä kiinni koskaan Carlin tappamisesta.
      Eikä halua jäädä kiinni Alexinkaan tappamisesta. Koska kukaan ei ole nähnyt, eikä kuullut mitään. Eikä saa koskaan kuulla.
      Jälkiään peittääkseen Cameron lavastaa vielä tappamastaan nuoresta miehestä varkaan. Tuhoten Ednaparan kodin jouluna. Sen jälkeen hän vaientaa omantunnon syyttävän äänen ja jatkaa elämäänsä Chasin kanssa, kuin mitää ei olisi tapahtunutkaan.
      Paha saa aikanaan kyllä palkkansa. Mutta please, ei tähän spoilereita!

      Jotta Cameron sai tehdä hommansa loppuun, kenenkään keskeyttämättä.
      Tapahtuma sijoitettiin tietysti jouluun. Missään ei näkynyt ristinsielua, koska kaikki ovat kodeissaan viettämässä joulua. Kuten ei näkynyt silloinkaan ketään missään, kun Carl pääsi hengestään. Silloinhan vietettiin Declanin ja Katien ja Chasin ja Danin häitä.

      • daaa

        Miksi pitää selostaa näitä itsestäänselvyyksiä/jakson tapahtumia? Kaikki tätä palstaa lukevat ovat varmasti tietoisia jakson tapahtumista....


      • Erilaisia näkemyksiä
        daaa kirjoitti:

        Miksi pitää selostaa näitä itsestäänselvyyksiä/jakson tapahtumia? Kaikki tätä palstaa lukevat ovat varmasti tietoisia jakson tapahtumista....

        Siksi, että tänne saa kirjoittaa erilaisia katsojien näkemyksiä jaksojen tapahtumista. Tuokin on yksi ja ihan hyvä sellainen. Jokaisella oma on näkemyksensä. Ei se ole kiellettyä.


      • daaa
        Erilaisia näkemyksiä kirjoitti:

        Siksi, että tänne saa kirjoittaa erilaisia katsojien näkemyksiä jaksojen tapahtumista. Tuokin on yksi ja ihan hyvä sellainen. Jokaisella oma on näkemyksensä. Ei se ole kiellettyä.

        Mutta kun se ei ollu näkemys vaan nolo (muka) psykologinen analyysi...


      • Palstamääräilyä?
        daaa kirjoitti:

        Mutta kun se ei ollu näkemys vaan nolo (muka) psykologinen analyysi...

        Joku näkee asiat, psykologisen analyysin kauttakin. Miksi luet jonkun kommentin, jos se häiritsee noin kovasti? Häiritsevät voi hypätä yli. Vai odotatko kirjoittajien alkavan mielistelemään sinua ja kirjoittamaan tänne, sillä tavalla kuin sinä haluat?


    • Noniino

      On Cameron-parka flipannut jo täysin, ellei ole ollut jo lähellä sitä aiemminkin. Jätkä on sekaisin kuin seinäkello.

    • really?

      Oli kyllä vähän huonosti tehty.. Alex ei muka yhtään pannu vastaan. Olishan se nyt Cameronille pärjänny vaikka pienessä kohmeessakin..

      • Vaarallinen tyhmyys

        Alex oli aika yksinkertainen maalaisheppu. Siksi pääsi hengestään liian helposti.
        Ei Cameronin ideatkaan ole ihan järkevän ihmisen hommaa.


    • Spoil

      Oho cameron alkoi sitten vielä uhkailla debbietä... Ja antoi kaikkien luulla että cain ja debbie pölli hänen pakun :D ihme ettei ole enää kysellyt Saran perään , on jo niin sekaisin koko ukko ... Kohta varmaan cameron on emmerdalen kylän sarjamurhaaja

      • Carlossan

        No, kun Carmeron teki tappaja-Carlista selvää, niin pitihän sen pahuuden johonkin imeytyä. Kyllä sarjassa pitää aina yksi läpeensä hullu olla. ;)


      • Debbie äimistyneenä

        Täta vois katsella useamminkin, kun joku kerrankin uskaltaa suuttua Debbielle ja tukkii raivottaren turvan. Ensimmäisen kerran näin, kuinka Debs meni ihan sanattomaksi, siitä syystä, kun joku hänelle uskalsi suuttua. Uskomatonta!
        Eikä noussutkaan tappelemaan vastaan. Debbien ilme oli huvittava, silmät pyöri päässä hämmästyksestä. Debbie oli kuin, lelliltty kauhukarara, joka sai yllättäin ekan ja ansaitun kurinpalautuksen. Cameron taisi olla ensimmäinen ja viimeinen, joka emmerdalen historiassa uskalsi tehdä tämän ennennäkemättömän teon Debbielle. Suuttui ja uhkasi tätä pahemmilla seurauksilla, ellei tahti muutu.
        Kaikki muut on vaan pelänneet ja mielistelleet Debsiä, ettei hermoheikko ja hemmoteltu kilahtelija vaan raivostuisi mistään. Tuleekohan Sarahista, tai Jackista aikuisena yhtä kauheita, kuin äidistään?


      • Draamatehdas
        Carlossan kirjoitti:

        No, kun Carmeron teki tappaja-Carlista selvää, niin pitihän sen pahuuden johonkin imeytyä. Kyllä sarjassa pitää aina yksi läpeensä hullu olla. ;)

        Niin, kun emmerdalessa aletaan sekoamaan, silloin seotaankin oikein kunnolla. Hullun huseeraamisista saa kasattua hyvät draamat.


      • yksinkertainenko ole
        Debbie äimistyneenä kirjoitti:

        Täta vois katsella useamminkin, kun joku kerrankin uskaltaa suuttua Debbielle ja tukkii raivottaren turvan. Ensimmäisen kerran näin, kuinka Debs meni ihan sanattomaksi, siitä syystä, kun joku hänelle uskalsi suuttua. Uskomatonta!
        Eikä noussutkaan tappelemaan vastaan. Debbien ilme oli huvittava, silmät pyöri päässä hämmästyksestä. Debbie oli kuin, lelliltty kauhukarara, joka sai yllättäin ekan ja ansaitun kurinpalautuksen. Cameron taisi olla ensimmäinen ja viimeinen, joka emmerdalen historiassa uskalsi tehdä tämän ennennäkemättömän teon Debbielle. Suuttui ja uhkasi tätä pahemmilla seurauksilla, ellei tahti muutu.
        Kaikki muut on vaan pelänneet ja mielistelleet Debsiä, ettei hermoheikko ja hemmoteltu kilahtelija vaan raivostuisi mistään. Tuleekohan Sarahista, tai Jackista aikuisena yhtä kauheita, kuin äidistään?

        Miksi kuvaat ja selostat sitä minkä jokainen joka sarjaa seuraa itsekin näkee ja ymmärtää.


      • niimäkin
        Debbie äimistyneenä kirjoitti:

        Täta vois katsella useamminkin, kun joku kerrankin uskaltaa suuttua Debbielle ja tukkii raivottaren turvan. Ensimmäisen kerran näin, kuinka Debs meni ihan sanattomaksi, siitä syystä, kun joku hänelle uskalsi suuttua. Uskomatonta!
        Eikä noussutkaan tappelemaan vastaan. Debbien ilme oli huvittava, silmät pyöri päässä hämmästyksestä. Debbie oli kuin, lelliltty kauhukarara, joka sai yllättäin ekan ja ansaitun kurinpalautuksen. Cameron taisi olla ensimmäinen ja viimeinen, joka emmerdalen historiassa uskalsi tehdä tämän ennennäkemättömän teon Debbielle. Suuttui ja uhkasi tätä pahemmilla seurauksilla, ellei tahti muutu.
        Kaikki muut on vaan pelänneet ja mielistelleet Debsiä, ettei hermoheikko ja hemmoteltu kilahtelija vaan raivostuisi mistään. Tuleekohan Sarahista, tai Jackista aikuisena yhtä kauheita, kuin äidistään?

        Niinpä, tuo lellitty kauhukakara -vertaus oli oikein osuva! ;)


      • niimäkin
        Draamatehdas kirjoitti:

        Niin, kun emmerdalessa aletaan sekoamaan, silloin seotaankin oikein kunnolla. Hullun huseeraamisista saa kasattua hyvät draamat.

        Niinpä, tuo lellitty kauhukakara -vertaus oli oikein osuva! ;)


    • 6+14

      Debsin kohdalla voi sanoa, että kovin on vanhempiinsa tullut. Kun isä on raivohullu psykopaatti ja äiti kiero käärme, ei ihmetytä Debbien luonne suuremmin.

      Cameron vois seuraavaksi antaa Cainille oikein isän kädestä.

    • cain nro 1

      Cain on järkevä ja hyvä ihminen tulette huomaamaan. Cain on Katsojien suosikki.

    • Cameron

      Milloin cameron antaa opetuksen gennielle? Jostain näin kuvia missä gennie makaa pää veressä cameron seuranaan ja cameron pitää gennien suusta kiinni

      • Hei Hox!

        "Jostain näin kuvia missä gennie makaa pää veressä cameron seuranaan ja cameron pitää gennien suusta kiinni "
        Katso tän ketjun viestin "Cameronin vaiheita 31.10.2014 12:14"


      • mulkkuhan se on

        Jännästi ne Cainin tekemät asiat aina unohtuu.. Yhtäkkiä on taas niin ihana..


      • Cain D
        mulkkuhan se on kirjoitti:

        Jännästi ne Cainin tekemät asiat aina unohtuu.. Yhtäkkiä on taas niin ihana..

        Jotkut tykkää pahiksista. Moirakin. Cainista ei luulis kukaan pitävän, paitsi Sarah. Kun lapselta salataan Cainin pahuus.Miksihän lapsia säästetään aina kaikilta muiltakin totuuksilta ja niille valehdellaan.


      • ,.-
        Cain D kirjoitti:

        Jotkut tykkää pahiksista. Moirakin. Cainista ei luulis kukaan pitävän, paitsi Sarah. Kun lapselta salataan Cainin pahuus.Miksihän lapsia säästetään aina kaikilta muiltakin totuuksilta ja niille valehdellaan.

        Johan olikin päivän mietelause.


    • cain nro1

      Ei Cain ole paha. Ei löydy kylästä täysin puhtoista asukasta. Ei sellaista sarjaa katsoisi kukaan missä ei tapahdu mitään jännittävää. Maailma ei ole mustavalkoinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      67
      2914
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      412
      2812
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2247
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      87
      2014
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1834
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1830
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1785
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1602
    Aihe