Evijärven suunta

Itkuksi voi muuttua.

Vastavalittu nykyinen Evijärven Kunnan johtaja sampalaija,joka tulee Kauniaisista ja maksaa sinne Evijärven kuntalaisten hänelle maksamat verotulot on viemässä rutiköyhää Evijärven kuntaa Yksikieliseen Pietarsaaren Kaupunkiin,hah,haa ,mitä pluffia.Kuntalaisia narrataan mitä röyhkeimmällä tavalla.Ei ne voimalan myynnistä saadut rahat lämmitä kuin vajaan vuoden,sitten ei ole sitäkään tulonlähdettä,käsittämätöntä politiikkaa.Ellei Kauhava huoli köyhää Evijärveä,suunta on sitten Lappajärvi ja Alajärvi .Sampalaijan politiikka ajaa Evijärven köyhyysloukkuun ja sellaiseen tilaan jossa kuntalaiset voivat pahoin,tosi pahoin.Eli ei olla missään.Tilanne on paha.Ehkä Sampalaija huomaa pian itsekin että tämä ei ole shouta,kuten hän itse on sanonut näistä kuntakeskusteluista.

42

530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Potkut perseelle

      Sitä tässä on muutkin ihmetellyt jos kunnanjohtaja maksaa veronsa muualle miten tällainen ihminen on hoitamassa kunnan taloutta saman teki entinenkin kunnan johtajatar jonka takalistoa oli nuolemassa suurin osa kunnan päättäjistä.

    • POIS POIS POIS POIS

      Turha moittia kunnanjohtajaa, hän tekee sen, mitä kepujuntta määrää.
      Voi voi ! Kuvitteletteko, että Evijärvi itse valitsee, minne se liittää henkisen ja älyllisesti ohuen konkurssipesänsä. Asiahan ei ole lainkaan niin.
      Evijärveläisten kannattaisi kuitenkin polvistua iltarukouksessaan ahteri Alajärvelle päin ja rukoilla, etteivät joutuisi ehkäpä vielä nykyistäkin katalampien, Alajärven kepulaisten ryöstämiksi.

      Tosiasia on, että Alajärveä lukuunottamatta kaikki muut liitossuunnat ovat Evijärven nykytilaa parempia.
      Evijärvellä nyt vallassa oleva kepujuntta on historiallisen surkea porukka. Lyhyessä ajassa he ovat onnistuneet hävittämään kaiken. Aivan kaiken.

      Kun he ovat kykenemättömiä hoitamaan kuntalaisten asiaa, he vouhottavat täysin järjettömien liikuntahallihankkeitten ja vastaavien hullutusten parissa.

      Eivätkö evijärveläiset näe, että heidän pahin vihollisensa on kunnan kepujuntta ja kepuun rähmällään oleva persujen naurettava sössöporukka.

      • Vitunlestat

        Alajärvi täynnä lestadiolaisia. Sinne ei ikinä! Liitytään vaikka helvettiin jos johonkin olis pakko.


    • oottako iltalypsyllä

      Onko Evijärvellä nettiyhteyttä kun ei paikkakuntalaisten mielipiteitä kuulu.Puheleeko kuntalaiset vielä sentraalisantran kanssa.

      • alajärvidorka

        Mee lypsämään sitä kullias


    • Hyvä paikka asua:)

      Pois,pois nimimerkille! Ei täällä muilla asukkailla ole noin ahistavaa!! Tuo on sitä iänkaikkista valitusta kepu,kepu....Valittaa osaa jokainen,esitä nyt jotain vaihtoehtoja,kun olet niin viisas!! Sä voit vaikka suunnata tuon sun energian liikuntaan,niin ei mee jatkossa sun hoitamiseen; kunnan rahat:)

      • POIS POIS POIS

        Kävipäs kipeästi !


      • Vimpeliin
        POIS POIS POIS kirjoitti:

        Kävipäs kipeästi !

        Menkäämme yhteen Vimpelin kanssa. Ovat tarpeeksi pieniä, jotta tuntisimme itsemme kotoisaksi heidän kanssaan. Heillä on hyvät verotulot ja saavat nyt kulunsa kuriin.
        Poliittisesti tilanne ei ole niin huono kuin ensisilmäyksellä voisi uskoa. Yhdistyneessä kunnassa Haloo Vimpeli kutistuisi niin, että heistä ei olisi huolta. Voisimme tarjota aika paljon, jotta emme liittyisi Pietarsaareen. Kun nyt näyttää siltä, että Kauhavan suunta ei tule toteutumaan, pitää valita parempi vaihtoehto.


      • Jeppis on Pop
        Vimpeliin kirjoitti:

        Menkäämme yhteen Vimpelin kanssa. Ovat tarpeeksi pieniä, jotta tuntisimme itsemme kotoisaksi heidän kanssaan. Heillä on hyvät verotulot ja saavat nyt kulunsa kuriin.
        Poliittisesti tilanne ei ole niin huono kuin ensisilmäyksellä voisi uskoa. Yhdistyneessä kunnassa Haloo Vimpeli kutistuisi niin, että heistä ei olisi huolta. Voisimme tarjota aika paljon, jotta emme liittyisi Pietarsaareen. Kun nyt näyttää siltä, että Kauhavan suunta ei tule toteutumaan, pitää valita parempi vaihtoehto.

        Älä ole typerä ja lapsellinen, haloo onko sinulla sitä järkeä vai ei?

        Evijärvi EI TULE koskaan liittymään yhteen Vimpelin tai Alajärven kaltaisten takapajuloiden kanssa, eikä kyllä Kauhavankaan kanssa.

        Evijärven luontainen suunta on rannikolle eli Pietarsaareen ja onhan se myös Evijärven historiallinen emäpitäjä.
        '
        Sieltä Evijärvi saa parhaat ehdot sekä parhaimmat ja laadukkaimmat palvelut.
        Kaikki muu spekulointi on tyhmien, tietämättömien sekä lapsellisten kommentoijien turhaa horinaa.


    • Taitaapi näin mennä.

      Pikapalautetta tänään Ilkan sivulla.Evijärveläinen Seppo Haapasuo vertasi Kokkolaa ja Kauhavaa ytimekkäästi,jos nämä kaksi liittyisivät yhteen.Että Kauhava olisi isäntäkunta ja Kokkola on Kauhavan Kaupunginosa,kumpi määräisi liitosehdot.Ymmärtääkseni Haapasuo tarkoitti kirjoituksellaan sitä että suurempi määrää ehdot ja pienemmän on niihin ehtoihin sopeuduttava.Evijärven tilanne on todella kinkkinen, samoin kuin kaikkien muidenkin pikkukuntien.Valtio vähentää jatkuvasti avustuksia Kunnille.Luulen että Evijärveltä loppuu lukio ja Terveyskeskus lähivuosina,liittyy Evijärvi mihin vaan.Pieni jatkoaika voi tulla mutta sitten se on soronnoo. Niin on käymässä nykyisessä Kauhavan Kaupungissakin,keskustaan isoja kouluja ja sairaala,Ylihärmä ja Kortesjärvi tulevat olemaan sivukyliä,Alahärmä on siinä kiikun kaakun,miten siellä käy,sehän on suurin kunta näistä Kauhavaan liittyneistä.

    • tv.Isosta Omenasta.

      Evijärven maajussit nouskaa sieltä lantaksasta 2000 luvulle.

    • Jeppikseen

      Evijärven asiat muuttuvat itkuksi aivan varmasti, jos tämän ketjun (kauhavalaisen) tietämättömän sekä mitään osaamattoman aloittajan toiveet käyvät toteen.

      Hänen toveensahan ilmiselvästi on, että Evijärvi liitettäisiin pienen, köyhän, takapajuisen ja rajusta muuttotappiosta kärsivän Kauhavan sivukyläksi.

      ME evijärveläiset sensijaan haluamme osaksi KAKSIkielistä (huom ei yksikielistä) Pietarsaaren kaupunkia, joka ei tule viemään meiltä kaikkia palveluita kuten kävisi epäonnisessa Kauhavan kylään liittymisessä.

      Pietarsaaresta muodostuu todennäköisesti noin 50 tuhannen asukkaan keskisuuri kaupunki, joka on palveluiltaan joka suhteessa aivan toista luokkaa noin 20 tuhannen asukkaan köyhään taantuvaan Kauhavan kuntaan verrattuna.

      Kauhavallahan ei tunnetusti ole mitään muuta kuin pari pientä mattokutomoa ja todella rumat sekä ankeat maisemat. Siinäpä Kauhava lyhyesti luonnehdittuna.

    • Eurojärvi!

      Suuri Johtajamme,Arvoisa herra valtuuston pj. on täysin oikeassa siinä että yhteistyö suuntaa pitää hakea jostain muualta kuin Kauhavan suunnasta.Siellä joudumme maksumiehen rooliin aivan varmasti.
      Evijärven valtuusto on E-P:n nuorin ja on aivan oikein että Haapasuo isällisellä otteella pitää laumansa "herran kurissa ja nuhteessa!"
      Evijärven tulevaisuus on aivan jossain muualla kuin Kauhavalla!

      • kuppari Kauhavalta

        Hyvä!


    • Kyllävarmaan

      Me perussuomalaiset kannatamme sitäettä ei oikein tiijäminne päin koittaisi lähteä kun on niin vaikeapäättää vaikka kuinka miettis ja kun kaikki naapurit kysyy että onko kauhavalle vai härmähän menos että tietäs jos vaikka kuka kysys vastata pietasaaren ja alajärvenki välistä kun on sama suunta ja niin äkkiää pitäs päättää ja kivijärveset sano ettei pietasaarijaalajärvi käy kun pitäs sitte niin varain herätä vaikka sieltä aurinko nousoo ja sinne laskoo niin sittekki kaukana tuntus kaikki olevan ja onki tässä niin vaikea paikka että jos sitte vaikka valtuustonalotteesta ottas tällaisen vähä lyhemmän kannna ja näinkun kansanomasesti kertoin vaan lyhyvenlaisesti ja selvästi asian ilmasten halusin asian sanoa ettei sitte vuosienpäästä tarvihte sanoa etteiollu selvää mieltä tästä asiasta ja oisvaan sössöötetty.

      • Perus Pena

        Hyvä Perus-Suomi se oli selvästi sanottu !


      • Persut johtaa

        Persut eivät olleet ainoat, jotka laittoivat nimensä alle. Kyllä siellä demarit ja kokkaritkin olivat. Haukutaan sitten niitäkin, jos on haukuttava persuja.

        Persut sentään pystyvät kirjoittamaan aloitteita ja vastaehdotuksia. Montako vastaavanlaista kepusta löytyy?

        Persut ovat kehittyneet ryhmänä, entä muut? Oli persujen varamieskin mukana äänestämässä kaikille kunnille yhtä tiukkoja reunaehtoja. Missä muualla persujen varavaltuutettua myöten ollaan yhtä avarakatseisia ruotsinkielisiä kohtaan kuin meillä Evijärvellä? Persut kykenevät nousemaan kuopistaan ja miettimään koko kunnan parasta. Voitteko väittää samaa muista?

        Nyt pitää kehua Susannaa ja Jaria siitä, että toivat jälleen valtuustoon ratkaisun ja muut puolueet menivät mukaan. Kuka olisi uskonut vielä kaksi vuotta sitten, että Susanna ja Jari laittavat kovaa kovaa vasten Kauhavalaisille?


    • Simeoni.....

      Luoja armahtakoon,ettei Evijärvi koskaan liity Kauhavaan.Jukuripäitä koko pitäjä täynnä.

    • Ankeat ajat.

      Todennäköisesti Kauhava ei millään ehdoilla huoli Evijärveä elätettäväkseen.Kun Evijärvi on kupannut voimalasta saadut tulot,niin sitten alkavatkin ankeat ajat.Ja voi olla että Pietarsaarikaan ei ota taakakseen takapajulaa.Järvikuntien yhteinen liitos olisi paras vaihtoehto,mutta kun porukka on riitaista,niin sekään ei käy.Toisin sanoen Evijärven ja muidenkin Järvikuntien tulevaisuus on todella usvan peitossa.

    • Kauhava hyh hyh

      "Pietarsaarikaan ei ota taakakseen takapajulaa."

      Oletko tyhmä?
      Kauhavalaisena sinun PITÄISI tietää, ettei Kauhavaa takapajuisempaa eikä rumempaa kuntaa lähiseuduilta löydy, vaikka etsisit sitä kissojen ja koirien kera.

      • lemmin_sittenkin

        Löytyy ja läheltä, nimittäin Evijärvi. Se vasta ruma ja surkea paikka onkin.


    • 1hoopo

      Yhteisöverotulot Suomessa vuonna 2013 / asukas. Evijärvi Etelä-Pohjanmaan ylivoimainen YKKÖNEN: 5.444,00 euroa / asukas ja Kauhavalla vain 2.540,00 euroa / asukas. Valtakunnallisesti Evijärven sijoitus oli hieno 7. Tämä on Kauhavan pojat totta, vaikka Teillä on kaikki pikkusen KOMIANPAA, kaksi euroa on kuitenkin enemmän kuin yksi euro.

      • Ei kauhavalle

        Oikeasti kaikki on Kauhavalla pikkuisen komiampaa ainoastaan kauhavalaisten märissä päiväunissa.
        Todellisuudessa Kauhava on pieni, köyhä, rajusta muuttotappiosta ja talouskurimuksesta kärsivä pikkupaikkakunta, jota ei kaupungiksi tiedä kukaan ellei sitä erikseen mainita.

        Minua lähinnä naurattavat nuo kauhavalaisten epätoivoiset omakehu yritykset.
        Fiksut ihmiset sensijaan tietävät, että Pietarsaari on Kauhavaan verrattuna suuri, monipuolinen ja hyvillä palveluilla varustettu perinteinen kaupunki, joka myös näyttää kaupungilta.

        Todellisuudessa Evijärvellä on kuntaliitosasiassa vain kaksi realistista vaihtoehtoa.
        A: pysyminen itsenäisenä, tai
        B:kuntaliitos Pietarsaaren seudun kuntien kanssa

        Kuntaliitos Kauhavan kanssa ei realistisesti ajatellen olisi järkevää ja toivottavasti sellaiseen ei koskaan joudutakaan


    • Pitäkää pintanne

      Evijärven suunta joko Kokkolaan Tai Jeppikseen, uskokaa että etelä-pohjalaiset ei välitä yhtään Järviseutulaisista. Niin tai sitten Lappajarvi ja Vimpeli ovat ihan perinteisiä kavereita.

    • 99% samaa mieltä

      Kuka hullu pietasaarelainen täällä höyryää.Evijärven asukkaat asioivat seinäjoen suunnalla jossa on kaikki palvelut ja asukkaat,sinun pietasaaresi on parhaimmat päivänsä nähnyt.se oli silloin 50 luvulla kun tukkeja uitettiin.

      • ei hurr

        Hui hurt... Evijärven suunta tietenkin on kauhava.sehän on selvä. Yleinen mielipide on pietarsaarta vastaan
        ja kauhavan puolesta ehdottomasti


      • Pietarsaareen
        ei hurr kirjoitti:

        Hui hurt... Evijärven suunta tietenkin on kauhava.sehän on selvä. Yleinen mielipide on pietarsaarta vastaan
        ja kauhavan puolesta ehdottomasti

        Kauhava ja Seinäjoki, mitä ne muka ovat?
        Minäpä kerron teille tietämättömille.
        Ne ovat omahyväisten junttien asuttamia rumia ja ikäviä paikkakuntia.
        Seinäjokikin kuuluu Suomen rumimpien ja vastenmielisimpien paikkakuntien joukkoon yhdessä Kemin, Keravan ja Kouvolan kanssa.

        Pietarsaari sensijaan on vanha, kaunis ja perinteinen kaupunki ja siihen suuntaan käy tiemme


    • jär,käyt,sallittu

      Vai kaunis ettei upea,puliukot puistot koristaa,senkö takia Evijärveläisten pitäisi vaihtaa asioimissuuntaa.Ota nyt höhlä järki käteen.

      • ei käy meille

        Kuules nyt höhlä, tiedätköhän edes sitä, etteivät suinkaan kaikki evijärveläiset asioi siellä Seinäjoella.

        Osa meistä asioi Pietarsaaressa, osa pääosin Kokkolassa, osa jopa Vaasassa, mutta Kauhavalla ei juuri kukaan, koska siellä ei ole minkäänlaisia palveluita.

        Toisin sanoen muualtakin saamme kaikki samat palvelut kuin sieltä rumasta ja ankeasta Seinäjoelta ja etenkin Vaasassa on paljon sellaista, jota siellä Käpykylä Seinäjoella ei ole, eikä sinne sitä koskaan tule.

        Myös Pietarsaaresta saa kaiken päivittäisessä elämässä tarvittavan sekä paljon enemmänkin, eikä Evijärveltä ole Pietarsaareen kuin 55 km, eli 35 lyhyempi matka kuin Seinäjoelle. Lisäksi Kokkolaankin on lyhyempi matka kuin Seinäjoelle ja Vaasaan 30 km pidempi kuin Seinäjoelle, mutta Vaasa on suurkaupunki käpyiseen Seinäjokeen verrattuna.

        Vielä sellainen huomionarvoinen asia, että mainituissa muissa kaupungeissa ei suhtauduta Evijärveen sekä evijärveläisiin samalla lailla halveksien ja alentuvasti kuin Seinäjoella tehdään.

        Mielestäni sinä voit aivan vapaasti jatkaa asiointiasi siellä Seinäjoellasi, vaikka Evijärvi Pietarsaareen liittyykin, mutta sinun on silti hyvä tietää se, että ne pitävät sinua köyhänä savolaisjunttina. Nehän Etelä-Pohjanmaalla yleisesti sanovat, että maakunnan raja on Kortesjärvellä Nuottimäen prunnilla ja sen takana (Evijärvellä)asuvat juntit savolaiset.


      • Jake 35
        ei käy meille kirjoitti:

        Kuules nyt höhlä, tiedätköhän edes sitä, etteivät suinkaan kaikki evijärveläiset asioi siellä Seinäjoella.

        Osa meistä asioi Pietarsaaressa, osa pääosin Kokkolassa, osa jopa Vaasassa, mutta Kauhavalla ei juuri kukaan, koska siellä ei ole minkäänlaisia palveluita.

        Toisin sanoen muualtakin saamme kaikki samat palvelut kuin sieltä rumasta ja ankeasta Seinäjoelta ja etenkin Vaasassa on paljon sellaista, jota siellä Käpykylä Seinäjoella ei ole, eikä sinne sitä koskaan tule.

        Myös Pietarsaaresta saa kaiken päivittäisessä elämässä tarvittavan sekä paljon enemmänkin, eikä Evijärveltä ole Pietarsaareen kuin 55 km, eli 35 lyhyempi matka kuin Seinäjoelle. Lisäksi Kokkolaankin on lyhyempi matka kuin Seinäjoelle ja Vaasaan 30 km pidempi kuin Seinäjoelle, mutta Vaasa on suurkaupunki käpyiseen Seinäjokeen verrattuna.

        Vielä sellainen huomionarvoinen asia, että mainituissa muissa kaupungeissa ei suhtauduta Evijärveen sekä evijärveläisiin samalla lailla halveksien ja alentuvasti kuin Seinäjoella tehdään.

        Mielestäni sinä voit aivan vapaasti jatkaa asiointiasi siellä Seinäjoellasi, vaikka Evijärvi Pietarsaareen liittyykin, mutta sinun on silti hyvä tietää se, että ne pitävät sinua köyhänä savolaisjunttina. Nehän Etelä-Pohjanmaalla yleisesti sanovat, että maakunnan raja on Kortesjärvellä Nuottimäen prunnilla ja sen takana (Evijärvellä)asuvat juntit savolaiset.

        Tulee vielä huomioida se seikka, että Kauhava voi liittyä Lapuaan, jolloin etäisyys kuntakeskukseen kasvaa yhä. Pietarsaari sen sijaan pysyy paikoillaan. Vanha ja vakaa satama- ja teollisuuskaupunki. Olkoon suuntamme kohti rannikkoa. Se on paras suunta.


      • Pietarsaareen
        Jake 35 kirjoitti:

        Tulee vielä huomioida se seikka, että Kauhava voi liittyä Lapuaan, jolloin etäisyys kuntakeskukseen kasvaa yhä. Pietarsaari sen sijaan pysyy paikoillaan. Vanha ja vakaa satama- ja teollisuuskaupunki. Olkoon suuntamme kohti rannikkoa. Se on paras suunta.

        Jakelle:
        Vaikutat fiksulle kaverille ja olet ymmärtänyt realiteetit kuntaliitosasian tiimoilta.
        Pietarsaari on meille ylivoimaisesti paras vaihtoehto.

        Nuo Kauhavan (ja Seinäjoen) puolesta höyryävät ovat ilmeisesti sitä keskenkasvuista väestönosaa, joka ei asioita tajua. Sellainen vaikutelma tulee esimerkiksi tuosta Seinäjoen nimeä toistavasta kirjoittajasta


    • Seinäjoki

      SEINÄJOKI,SEINÄJOKI,SEINÄJOKI,SEINÄJOKI,SEINÄJOKI,SEINÄJOKI,SEINÄJOKI,SEINÄJOKI,Evijärveläisten asiointipaikka.

      • alpper

        Tuskinpa vaan. Kauhava menetti lentosotakoulun ja asukasluku koko ajan vähenee. Siksi Pietarsaari on tulevaisuutemme perusta.


      • näin on
        alpper kirjoitti:

        Tuskinpa vaan. Kauhava menetti lentosotakoulun ja asukasluku koko ajan vähenee. Siksi Pietarsaari on tulevaisuutemme perusta.

        Kauhavan lakkautetun lentosotakoulunkin suhteen kävi niin, että alueen kiinteistöjen ostajaksi ilmaantui sijoittajaryhmä, joista yksi oli Evijärveltä ja yksi Pietarsaaresta.

        Kauhavalaisista itsestään ei olisi moiseen ollut.
        Kauhavalaisilla kun puheet kyllä tuppaavat olemaan suuria, mutta itse teot ovat sitten vähän pienempiä.

        Toisin on esimerkiksi Pietarsaaressa. Siitä ei olisi koskaan syntynyt nykyisenlaista suuren ja keskisuuren teollisuuden sekä palveluiden tyyssijaa, jos mentaliteetti olisi ollut sama kuin Kauhavalla.

        Siksi on päivänselvää, että me haluamme mieluummin menestyjän (Pietarsaari) kuin luuserin (Kauhavan) kumppaniksi.


    • hjalmari g.

      Evijärvi ja Lehtimäki-siinä kaksi rupukuntaa,joita kukaan ei halua ristikseen.Menkää sinne p-saareen.me Kauhavalle ei teitä haluta.

    • höpö höpö

      evijärvellä kovia yrittäjiä,käykää ottamassa esimerkkiä niin tiedätte miten töitä tehdään.

      • duidui

        Jjeppiseen yritäjät, sillai kai. Swedut ottaa teidät ilomielin.


      • ihme ja kumma
        duidui kirjoitti:

        Jjeppiseen yritäjät, sillai kai. Swedut ottaa teidät ilomielin.

        "Swedut ottaa teidät ilomielin."

        Oletko tyhmä vai ainoastaan yksinkertainen?
        Swedut asuvat Ruotsissa, mutta pietarsaarelaiset, pedersöreläiset, uusikaarlepyyläiset, larsmolaiset ja kruunupyyläiset ovat suomalaisia.

        On se kumma, että jollakin voivat jopa perusasiatkin olla noin pahasti hukassa.
        Onko se teillä siellä Kauhavalla kovinkin yleistä?


    • erkkimerkki4

      Pietarsaari on parempi vaihtoehto Evijärvelle. Jakobstad är bättre alternativ för Evijärvi. Man måste tänka på framtiden.

    • ei syytä huoleen

      Evijärven kuivat,älkää hättäilkö kyllä teidät viedään,johonkin

    • särkipatriootti

      evijärven ongekoukkukauppa siirtyy ökkärikauppiaan myötä sammalojalle.

    • kehvelin

      evijärven ainoa suunta Pietarsaari.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe