kohti kommunismia mennään

omaisuus verotetaan

Näemmä kaikki mitä omIstat ainakin arvokkaampaa alkaa olla yhä kiristyvän kiinteän verotuksen kohteena. Asunto, auto, mökki, jne. Ensin maksetaan kova tulovero jonka jälkeen jos jotain saa hankittua (kaikkien välillisten verojen jälkeen) niin sitten alkaa taas uusien verojen jatkuva maksaminen, on perintöveroa, sähkö-, öljy-, jne jne veroja. Mutta nyt kaikkien suurin kuppaus on alkanut kiinteistöveron muodossa ja sitä oikein kehutaan kuulemma että "on hyvä, veron kohdettakaan ei voi siirtää pois" ym.! Käsittämätöntä !

Eikös maassa ole kuitenkin olevinaan OMAISUUDENSUOJA OIKEIN PERUSTUSLAISSA..!? Ei vaan tunnu kiinnostavan ketään ilmeisesti, vaikka omaisuus vuosien mittaan hupenee em menolla varmasti tai siihen joutuu taas laittamaan lisää tienaamiaan rahoja joista ensin tottakai verot peritään.

4

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikeisto hallitus

      Ja sitten puhutaan asioista oikeilla nimillä...

      Kommunismi on sosiaalis-taloudellinen tai poliittinen järjestelmä, joka ajaa luokatonta, tasa-arvoista ja yhteisomistukseen perustuvaa yhteiskuntamallia. ( elikkä vasemmalle kallistuva )

      Oikeiston on ajateltu edustavan konservatismia, markkinatalouden suosimista, kansallismielisyyttä ja maanpuolustuksen arvostusta. Suomessa suurista puolueista selkeimmin oikeistolaisena pidetään Kokoomusta, joka määrittelee itse itsensä keskusta-oikeistolaiseksi. ( Elikkä oikealle kallistuva )

      Joten kun viimeksi tarkistin niin suomessa tosiaan kokoomus on päätäntä vallassa ja sillä ei ole mitään tekemistä kommunismin kanssa, jota suomessa nykypäivään ei oikeastaan edes ole. Eikä vasemmisto ryhmää ole nykypäivään niin kommunismi henkinen kuin aikoinaan. Elikkä otsikko kuuluisi olla kohti OIKEISTOA mennään... paitsi että me ollaan siellä JO!

    • kohti kommunismia

      Julkinen sektori on ennätys-suuri. Sen elättäminen vie jo suurimman osan maassa liikkuvasta rahasta. Nyt sitten ollaan tässä elättämisessä jo niin pitkällä että kajotaan kunnolla yksityiseen omaisuuteen, joka ei siis kommunismissa ole mahdollista(yksityis-omistus). Nyt siis koneisto määrää ja ohjaa kaikkea ja pykälää tulee kuin liukuhihnalta, tämä maksaa.. yrityksille ennen kaikkea. Verorasitus on maailman ennätys luokkaa johtuen juuri em jättimäisestä hallinnollisesta/julkisesta kustannuksesta.

      Kun julkinen koneisto ottaa elääkseen jatkuvan osan yksityisestä omaisuudesta niin mitä muuta se on kuin kommunismia?. Pienen ykstyisen toimija joukon kannettavana on valtava kustannuspaine jonka julkinen koneisto jakaa sitten kuten sosialisteilla on tapana ja aina vaan yhä laajenevalle joukolle joka si siis tee mitään toimeentulonsa eteen. Lisää tätä joukkiota rahdataan tänne ympäri maailmaa elemään maan kalleimmissa kaupungeissa esim.

      Mitä on tämä jatkuva YKSITYISEN OMAISUUDEN POIS OTTAMINEN PALA PALALTA..?! MIKÄ LAKI SEN OIKEUTTAA? JOS SIIS OMISTAN XX ARVOISEN TALON/ MÖKIN JONKA KOVIEN VEROJEN JA KORKOJEN JÄLKEEN OLEN SAANUT HANKITTUA, SITTEN TULEE JOKU JA SANOO ETTÄ ME PERIMME TÄSTÄ XX ARVOSTA SITTEN JATKUVASTI ITSELLEMME NÄIN PALJON, SINUN ON PAKKO MAKSAA. SITTEN KUN TULEE VASTAAVASSA TAPAUKSESSA PERINTÖTILANNE NIIN TAAS TÄMÄ TAHO TULEE JA SANOO, NYT SINUN TÄYTYY MAKSAA MEILLÄ TÄSTÄ KAIKKIEN VEROJEN, MAKSUJEN YM JÄLKEEN HANKKIMASTASI "OMAISUUDESTA" MEILLE NÄIN PALJON JA SE ON PAKKO.

      OIKEASTAAN KAIKKI OMAISUUS ON SIIS JULKISEN KONEISTON OMAISUUTTA, MUTTA NÄENNÄISESTI SINUN HALLINNASSA, JOSTA PALA PALALTA VIEDÄÄN VUOSIEN MITTAAN SUURI OSA POIS-SIIS KAIKKIEN JO MAKSETTUJEN VEROJEN JÄLKEEN.

      KYLLÄ. ELÄMME KOMMUNISMISSA JOKA ON VERHOTTU "DEMOKRATIAAN, MARKKINATALOUTEEN JNE"

      JA PUHUIKO JOKU JOSKUS "OMAISUUDENSUOJASTA"

    • luonnonsuojelija 1

      Sellaista se tietysti on tämä verojenmaksu.

      Kai se jonkin sortin kommunismia aina on. Mutta miten yhteiskunnan menot sitten kustannettaisiin, jos ei veroja olisi?
      Haluaisiko joku täysin verottoman yhteiskunnan?

      Varmasti mahdollisimman vähän veroja haluaisi poliittinen ja taloudellinen eliitti, mutta he eivät yksin ole enemmistö äänestäjien keskuudessa eikä toivottavasti tule koskaan olemaankaan. Aikanaan tietysti poliittinen oikeisto ja erityisesti Kokoomus vastusti tuloverotusta.

      Suomessa tietysti, jos asiaa katsotaan oikeiston ja porvaripuolueiden näkökulmasta, niin tämän lähemmäksi kommunismia me ei enää taideta päästä. Tosin kenelläkään ei ole 100%:n verotusta tuloistaan. Silloin eläisimme täydellisessä kommunismissa, mutta ei kai tällaista tilannetta ole juuri missäin päin maailmaa.
      Emme tule enää toimeen ilman verotusta. Hyvinvointiyhteiskunta maksaa aina ja joka tapauksessa jonkin verran. Sitä ei voi muodostaa ilman verotusta mitenkään muuten.

    • asdf234dsaf324

      Tää on hyvä kun yle areenan The Pohjoismaat ohjelman 4/6 osassa sukupuoli roolit.. suomalainen feministi opettaa venäläiselle feminismiä eli naisten tasa arvoa miesten kanssa. Eli suomalainen opettaa sosialismia entiselle neuvostoliittolaiselle. Sosialisminhan näennäinen arvo on se että kaikki ovat just tasan saman arvoisia. Todellisuudessa se kumminkin täysi luokka diktatuuri, jossa kansa on eliitin omaisuutta ja vaikka tapettavissa täysin laillisesti. Sosialismin ajatus on nimenomaan pantata itsensä jollekin asiantuntijaraadille omaisuudeksi joka sitten päättää miten minun on parasta elää ja minun on pakko tai tappavat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      208
      1657
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      33
      1494
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      321
      1258
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      138
      1189
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      122
      1128
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      93
      1105
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      134
      1048
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      238
      1006
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      62
      979
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      90
      965
    Aihe