Terve ja vapaa mies

MGTOW backup

Hesarin Jussi Konttinen kirjoitti kolumnissaan Hei kundi, et ole kuolematon saaneensa kehuja terveydenhoitajaltaan, koska hän oli yksi harvoista nelikymppisistä miehistä, joka oli kohtuullisen hyvässä kunnossa helsinkiläisessä Kundit kondikseen -projektissa tarkastettujen joukossa. Miehet kuolevat kymmenen vuotta naisia aikaisemmin, mutta tätä harvoin tunnustetaan tasa-arvoasiaksi. Monet ajattelevat että miehet saavatkin kuolla, sillä miesten huonoa terveyttään pidetään heidän omana syynään, heidän kuolemaansa oikeutettuna. Helsingin kaupungin tarkastukset ovat uutisoinnin arvoisia, sillä ne ovat poikkeuksellisia. Toivottavasti vastaavia syntyy muihinkin pitäjiin, miesten kuolleisuus aletaan ottaa vakavammin. Kolumnisti kertoo Kirkkonummella toimivan samanlaisen projektin, joten ilmiö saattaa olla leviämässä.

http://www.hs.fi/sunnuntai/a1380341229044
http://www.hel.fi/hki/sote/fi/Viraston esittely/Hankkeet/Kundit kondikseen

Uskon että monet miehet ovat huonossa kunnossa, sillä heille on opetettu ettei heidän tule pitää huolta itsestään vaan kaikista muista. Pelastajakompleksin myötä oma terveys jää taka-alalle, oman ruumiinsa rauniota katsellessaan ritarillinen mies katselee mielestään monumenttia omille uhrauksilleen. Tällainen ajatusmaailma on perverssi ja uskomattoman kieroutunut, mutta monesti niska limassa paahtavat miehet näkevät sen omana roolinaan yhteiskunnassa, aivan normaalina käytöksenä. Itsensä rikki huhkinut mies saa haudan partaalla ihailevia katseita, tai ainakin näin meidät opetetaan ajattelemaan. Vaatii aikamoisen ideologisen ponnistuksen tajuta, että kukaan ei oikeasti välitä arjen sankareista. Sen sijaan miehet nähdään kertakäyttötavarana, jotka voidaan kuopata heti heidän muuttuessa korjauskelvottomiksi. Miesten huono terveys kertoo surullista tarinaa heidän ihmisarvonsa polkemisesta, yhteiskunnan välinpitämättömyys on vaikea pala niellä. Välinpitämättömyys näkyy niinkin pienissä asioissa kuin lasten nettikäyttäytymisen valvonnassa, jossa pojat ovat omillaan. Kukaan ei välitä pojista tai miehistä, joten he eivät myöskään välitä itsestään.

http://www.iltasanomat.fi/perhe/art-1288604093225.html

Kolumnista paljastuu myös pieni yllätys:
Reijo Siren on tutkinut seurantaryhmää, johon valittiin vuoden 2006 kartoituksen reputtajat eli ne, joiden veriarvot tai elintavat viittasivat kohonneeseen riskiin. Ensiksi hän selvitti heidän taustojaan. Yllättäen sillä, asuiko mies yksin vai parisuhteessa, ei ollut merkitystä riskirajan ylittymiseen.

Vanha ajatus siitä, että naimisissa tai parisuhteessa oleva mies on terveempi näyttää seurannan perusteella olevan pelkkä legenda. Se ei ole ihme, koska moderneista parisuhteista on tullut taistelua eroa vastaan. Kuinka paljon stressiä mies kestää, jos työt tehdään ajattelematta hetkeäkään omaa terveyttään, kotiin tullessaan vastassa on toisenlainen taistelutanner. Avioeron mahdollisuus on 50/50 , toteutunut avioero nostaa miesten itsemurhariskiä huomattavasti. Samalla huonotapaiset, itsetuhoiset miehet kannustavat muita käyttäytymään samoin, sillä naisten mukaan nössö mies ei paneta. Naiset nappaavat mielellään petikumppanikseen miehen, joka on kaukana kiltistä itsestään huolehtivasta “nössöstä”, parisuhteen hankkimaan onnistuneet miehet saavat vastaansa järkyttävän läjän parisuhdeongelmia, syyttelyä. Tätä peliä ei voi voittaa, joten on parempi olla pelaamatta.

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/256434-”parisuhteista-on-tullut-taistelua-eroa-vastaan”
http://www.voice.fi/suhteet/qnosso-mies-ei-panetaq/4/54065

Mitä sitten tervettä, vapaata elämää suunnittelevan miehen tulisi tehdä? On varmasti tärkeää löytää sopiva balanssi työlle, vapaa-ajalle, ettei työ tuhoa omaa terveyttä. Jos työ on kovin fyysistä, tulee varata aikaa lepoon. Jos se on henkisesti kuormittavaa, kannattaa varata aikaa rentoutumiseen vaikkapa urheillen. Ruokavalion tärkeyttä ei voi korostaa liikaa, sillä se mitä syömme vaikuttaa jokaiseen elämämme osa-alueeseen. Rapakunnossa mikään ei ole kivaa, omasta terveydestään huolehtiminen kannattaa aloittaa nimenomaan ruokavaliosta. Parisuhteesta pidättäytyvällä miehellä on runsaasti vapaa-aikaa, joten omasta kunnostaan huolehtiminen kannattaa ottaa ympärivuotiseksi projektiksi, unohtaa lyhyet dieetit. Verkosta löytyy bodaussivustoja, ympäriltä löytyy varmasti mahdollisuuksia ryhmäliikuntaan, Suomen kokoisessa maassa on tilaa vaeltaa vapaana luonnossa. Kenestäkään ei ole tarkoitus tehdä Teräsmiestä, vaan sen verran hyväkuntoinen, että mahdollisuus onnelliseen elämään toteutuu. Jos kaikki tämä itsestään huolehtiminen kuulostaa aivan liian neitimäiseltä, viittaan tämän postauksen pariin ensimmäiseen kappaleeseen. Terveys ei ole tärkeää siksi, että voisimme kaikki tehdä terveempänä enemmän töitä muiden eteen eikä siksi, että olisimme tehokkaampia suorittajia mielettömässä yhteiskunnallisessa hierarkiakamppailussa. Kaiken takana on kylmä fakta, että jos kukaan ei välitä miesten terveydestä, ainoa joka voi tehdä asialle jotain on mies itse.

2

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Angry Bird

      Naiset ovat vampyyrejä. Siksi he huutavat miehille ja panettelevat verbaalisesti. Tämä on alistamista. Miehen ei pidä sallia sellaista. Vaan perheellisten tapauksessa, miehen pitää lyödä naista. Naisen lyömien ei ole uusi juttu. Siitä on tehty häpeällistä vasta nykyään. Mutta oikea tapa on lyödä vaimoaan, jotta vaimo ei istu niskan päälle. Vaimolla kun usein ei ole jarruja päällä, niin tilannetta pitää rauhoittaa nyrkein. Vituttaa, että suomen poliisi väittää kivenkovaa, että toisia ei voi lyödä. Miksi ihmeessä? Afrikkalainen nainen lyö penskojaan joka hetki. Se on normaalia kanssakäymistä, josta lapset eivät edes välitä. Suomessa on koskemattomuus on mennyt siihen pisteeseen, että ihmiset kuolevat pystyyn välinpitämättömyyteen.

      Nainen on vampyyri. Se tarvitsee syntipukkia itselleen. Siksi mies kuolee ennen aikojaa. Maailmassa yleisimmät terveyshaitat ovat sydän ja verisuoni taudit. Miksiköhän? Siksi että parisuhteessa on vain vihaa eikä ole rakkautta. Maailmaa on suunniltaan.

      Nainen imee miestä pikku hiljaa. Mies alkaa juomaan. Siksi neuvo meihille, joilla on ihmisen sydän - ala vetää heti kun nainen tulee paksuksi. Ne miehet, joiden sydän on kiveä, jäävät suhteeseen, mutta he ovat robotteja ilman myötätunnetta ja rakkautta. Toiset nartut tykkäävät juuri sellaisesta miehestä. Aikamme on sellainen.

      OIkea tapa elää pitkään on harrastaa vähemmän seksiä. Älä mies tuhlaa elämäntärkeätä spermaa, sillä miehelle sperma on kaikki kaikessa. Sillä mies pysyy nuorena ja pitkään. Toinen juttu on terveellinen ruokavalio, äläkä käytä päihteitä. Syö mies sinäkin kasviksia. Ja liikunta. Paljon sitä. Miehelle sopii luonnostaan opiskelu. Nykyiset koululaitokset ovat perseestä - yliopistot, koulut ym. Opiskele mies itse omaan tahtiin omalla ajallasi, siten ja sitä, miten haluat ja mitä haluat. Näin opit enemmän kuin mikään yliopisto osaa antaa. Pidä itseäsi vireenä ottamalla haasteita elämääsi. Uskalla elää vaarallisestikin ja tehdä hyvää. Taistelle mies hyvien arvojen puolesta. Uskalla, äläkä pelkää. Maapallo on mielenkiintoinen, jotta tutkisi sitä läpikotaisin ja Universumi. Koskaan ei ole myöhäistä Tietää Kaikesta Kaiken. Arabeilla, jossa mies ei ole mies ilman vaimoa, ainoastaan korkeasti oppineet voivat pitää perheettömyyttä.

      Juutalaisilla jokaisen pitää olla naimisissa. Juutalaisilla ei ole luostareita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 103
      1869
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1835
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1834
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1350
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1296
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1281
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe