Surkuhupaisa miehisyys

MGTOW

”Itse asiassa miehisyys on aika surkuhupaisa ilmiö”. Näin kommentoi eräs miesten häpäisijä Laasasen kirjoitusta poikien sorsimisesta päiväkodeissa. Jo aivan pienestä pitäen pojat kasvatetaan tunnekylmästi toisen luokan kansalaisiksi. Kuten Warren Farrellkin on todennut, yhteiskuntamme pyörii sillä periaatteella, että pojat ja miehet ovat uhrattavissa. Heille kerrotaan tämä juuri kun heidän identiteettinsä on kehittymässä ja he ovat avuttomimmillaan. Meidät toisin sanoen aivopestään pitämään itseämme uhrilampaina. Päiväkodit ja koulujärjestelmä ovat naisvaltaisia aloja, ja se ei ole ihme. Miehet tuskin kamalasti haluavat ottaa osaa järjestelmään, joka kertoo heille taaperosta asti, että he ovat arvottomia. Kuka järkevä ihminen haluaisi ottaa osaa itsensä häpäisyyn ja seuraavan sukupolven kierouttamiseen? Kyseessä on noidankehä, joka opettaa pojat ajattelemaan, että he ovat hyviä miehiä vain jos he uhraavat itsensä toisten puolesta. Miehet eivät myöskään halua korottaa ääntään vaatiakseen parempaa kohtelua, sillä se sotisi heidän oppimiaan käyttäytymismalleja vastaan. Näin noidankehä suojelee itseään ja eriarvoisuus syvenee.

http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/134486-oman-onnen-sepaksi-jo-paivakodista-alkaen

”Miehisyys on surkuhupaisa ilmiö”. Miehisyys ei ole pelkästään jokin ilmiö, vaan myös keskeinen osa identiteettiä puolelle maamme väestöstä. Miehet ovat surkuhupaisia yrittäessään olla miehiä, sillä miehisyyttä ei arvosteta ellei uhrauksia tarvita. Miesten työpanosta kyllä tarvitaan, mutta duunaria ei arvosteta. Miesten tulee sietää tällaiset solvaukset, jos he eivät uhraa henkeään. Suurin osa työpaikalla henkensä menettäneistä on miehiä. Sotaveteraanit ovat miehiä. Itsensä hautaan huhkivat isät ovat miehiä. Ovatko he surkuhupaisia? Ainoa surkuhupaisa asia näissä miehissä on se, etteivät he korota ääntään, kun heidän työnsä lauletaan ilkkuen suohon.

Perinteiset miesten mallit ovat vielä voimissaan, mutta niitä ei arvosteta. Aviomiehet ja isät ovat mediassa pellejä. Kova työmies on pelkkä yhteiskunnan orja ja luultavasti ei kovin arvostettu jahka hän on työnsä tehnyt. Ja miehet eivät sano mitään, sillä heille on päiväkodista asti kerrottu, että heidän ei tulekaan vaatia kunnioitusta toisilta. He ovat hiljaa ja yksin, eikä kukaan ole tulossa auttamaan heitä heidän surkuhupaisassa häpeässään, sillä he ovat miehiä. Jos vaadimme kunnioitusta, tiedämme saavamme takaisin vain halveksuntaa.

”Itse asiassa miehisyys on aika surkuhupaisa ilmiö”. Lauseessa on totuuden siemen. Miehisyydestä on tehty surkuhupaisaa, mutta miehillä ei ole asiaan paljon sanomista. Heitä rankaistaan, jos he korottavat ääntään niitä vastaan, jotka heitä eniten halveksuvat. On aika luoda uusia miehen malleja, jotka eivät välitä tällaisesta häpäisyretoriikasta. Meidän tulee olla hiljaa, mutta meidän ei tarvitse ottaa osaa omaan häpäisyymme. Voimme olla hiljaa, vetäytyä, ja jättää vanhoja miesten malleja seuraavat itsetuhoiset miehet ja heitä halveksivat naiset omiin oloihinsa. Yhteiskunta on kääntänyt meille selkänsä, joten voimme tehdä samoin. Voimme lopettaa yrittämästä, kieltäytyä huhkimasta ja maksamasta korkeita veroja ja elää rauhassa. Ja voimme elää itsenäisinä miehinä ilman halveksuntaa kulkien omia polkujamme. Säälin päiväkodeissa kasvavia poikia, mutta he voivat ajan myötä liittyä joukkoomme, jos he vain selviävät hengissä omasta opitusta häpeästään.

2

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • going estonia again

      Jep, olen mies ja tuhnutan maksimikorvauksilla.
      Laitan hakoa uuniin ja toivotan feministeille työn iloa matalapalkalla, jolla maksat minunkin puuhailut.

    • Angry Bird

      Naisilla on perheasioissa ylivalta. He puolustavat reviiriään enemmän kuin mies luulekaan. Sen lisäksi nainen koko ajan yrittää rikkoa rajoja ja astua miehen varpaille miehen omissa tekemisissä.

      Miehen pitää luoda sääntökirja, miten käyttäytyä naisten kanssa. Suuntaviivoja auttaa hahmottaa Etelämaiden kultturit: arabit ym.

      Suomessa tasa-arvo voisi johtua siitä, että täällä on Pohjoinen ja on aina ollut rajoitetusti ihmisiä siellä sun täällä ja päädyttiin sellaiseen tasa-arvoon, sillä jokaisen vapaan ihmisen työpanos tarvittiin, koska ei ollut muita.

      Etelässä sivilisaatiot ja kulttuurit ovat olleet jo pitkään ja erittäin monialaiset, joten kannattaa ottaa vaikutteita sieltä.

      Se että naiset painavat miehiä toden teolla on totta. Kun menet lääkärille, virastotaloihin, ravintoloihin ym - siellä on akkavalta. Ja he tekevät sinun päätöksiäsi ihan tyhmästi ja typerästi. Kun mies puhuu naiselle, yhteisymmärrys ei toimii, ellei haluaa seksiä, sillä mies ja nainen ovat vain yksinkertaisesti erilaisia. Tasa arvoa ei ole olemassa. Se on harha, jota loivat naiset itse.

      Se että nainen on tullut kaapista ulos, on totta. Sen lisäksi naisella ei ole moraalia, eikä vastuuta. Se rikkoo suhteita ja vääristää asioita mahdottomasti. Jos naisia on uskomista, niin miehen pitää harrastaa seksiä kaikkien naisten kanssa, valehdella kaikesta, olla häikäilemätön, itsekäs, egoisti, varas ja ääliä. Tuskin normaali mies suostuu siihen. Vain tyhmät suostuvat tähän naisten luotuun rooliin.

      Se että nartut ovat oikeassa lasten teosta, se on totta. Tässä neuvo miehelle. Kun nainen tulee sinulle tarjoamaan itseänsä, niin suostu siihen, vaikka kuinka vaikeaa se olisi, mutta yritä samalla tehdä häntä paksuksi, sillä mitä järkeä on harrastaa loputtomasti seksiä. Valtio ei kannusta perhearvoihin, vaan kannustaa naisia narttuja eroamaan, niin miehenkään kannata jäädä odottaa sitä, kun nainen eroaa ekana. Tee lastasi ja olet elämäsi vapaa. Se vaikuttaa hyvin sinun kehitykseesi. Sitähän se tiede tahtoo ja todistaa ja yhteiskunta arvostaa!? Vai mitä?

      Ja nartut tahtovat, kun kerran eivät arvosta perhearvoja itsekään.

      Arabeilla naiset hunnutetaan ja naiset keskustelevat naisten kanssa. Arabeilla muutenkin samaa sukupuolta ovat enemmäkseen samojen sukupoulien kanssa vapaa-ajalla, töissä ym. Ihan oikein, niin perheet kestää. Kehitysmaiden naisen rooli on vahva ja toimiva. Tosin sekin murenee lännen lesbojen kirjeenvaihdon seurauksena.

      Suomalainen mies ei osaa pitää miesseuraa, koska täällä ollaan 1. individualisteja ja 2. uskotaan naiseen, eli suomalainen ei tunne kuka on mies

      On tullut MGTOW:n siiveillä löytää uusia ratkaisuja miesten sosiaaliseen kanssakäymiseen ja opetella sitä, koska maailmaa muuttuu, Suomeen saapuu sama ilmasto kuin Euroopassa nyt ja uusi kulttuuritapa syntyy sen mukaan.

      Suomalaista akka voisi vähän nujertaa. Vapaa seksi on väsyttävää. Perhe ei kestä. Miehen on opiskeltava egoistiksi kuten Etelämaissa. Miehen on oltava häikäilemätön ja miessosiaalisesti orientoitunut, ettei naiset varasta ideoita. Afrikassa mies ja nainen eivät edes osoita hellyyttä, vaan mies panee takaa ja lähtee (masait). Suomalaisen naisen kanssa ei voi elää, sillä nainen on niin itsenäinen, että hänen täytyy vain olla yksinhuoltaja. Miehen ei pidä puhua naisen kanssa, vieraan naisen kanssa eikä ylipäätänsä naisen kanssa virastossa, töissä tai muualla. Puhua pitää vain vaimonsa kanssa ja suvun naisten kanssa. Miehen pitää halventaa muita tapoja. Näin miehen oma järki pysyy tallessa. Huora ammattia voi pitää. Sehän on vanhin ammatti! Jos vaikka oma vaimo on jossakin vitun kriisissä, niin huora on hyvä juttu. Kuulostaako ok nää sääntöjen kokeilut? Joku voisi toimiakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      109
      2128
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      57
      1996
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe