Suomalaisista tehdään orjia 9 e/päiväpalkalla

kaapo7

Sinäkö olet seuraava? Työt loppuvat sinusta riippumattomasta syystä. Huomaat olevasi toimeentulosi kanssa erilaisten tukien varassa. Työtä saat parhaassa tapauksessa jonkun tukijärjestelmän kautta jollain harjoittelu nimikkeellä osa-aikaisesti, vaikka olisit ammatti-ihminen.

Todennäköisesti et saa sitäkään mahdollisuutta. Silloin sinut määrätään taloudellisilla pakotteilla kuntouttavaan työtoimintaan pitkäaikaistyöttömänä. Olet ehkä parhaassa tapauksessa oppinut sopeutumaan psyykisesti työttömyyteen ja nyt sinut alistetaan oikein viranomaistaholta orjaksi ja pelinappulaksi tilastojen kaunistamiseksi, et ole enää työtön, olet aktivoitumisvaiheessa kohti uutta upeaa uraa. Teet työtä ilman palkkaa, eläkekertymää, lomia yms. asioita joista työkaverisi nauttivat.

Näin yritetään aktivoida Suomalaista käskyttämällä ja alistamalla. Meidän kanssaihmisiämme. Ystäviämme.

Suomalaiselta on helppo pyytää jotain, mutta tietäkää päättäjät ja toimeenpanijansa, että me emme helpolla alistu. Me oikeasti aktivoidumme. Sen tietää iso naapurimmekin viime sodista.

Itse en lähtisi orjatöihin, veronkiertäjän ja varkaan ammattikin on arvostettavampaa itsetunnolle.

Mitä olette mieltä? onko kokemuksia aiheesta?

18

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gjfui

      MKokoomusjohdolla kansa laitetaan orjiksi. Suuret irtisanmiset ja valtion tuella orjat töihin. Siinä ei ole mitään inhimillistä. Inhimillistä on se että suomalainen joka on tänne syntynyt, saa ihmisarvoisen elämän. Se on jokaisen suomalaisen oikeus.

      • Juudas

        No tuosta saa kokoomusta äänestänyt syyttää vain itseään. Tosin ei nuo muutkaan puolueet ole järin kunnostautuneet. Kokoomus osasi hoitaa hallituksessa kaikki epämiellyttävät asiat sos.demin piikkiin. Jutta ei pärjännyt!


    • jfhkg

      Totta ja surullista sellaista nuo edelliset kommentit. Minä ostin pistoolin nöyryytettynä kansalaisena. Deaktivoituja aseita on kyllä ennestäänkin ja en niillä uhkaile. kerron vaan.

      Oikeasti, ei mulla ole ampuma-kuntoisia aseita, olen kirjailija ja kokeilen eri vaihtoehtoja. Stiletilläkin saisi vaikutusvaltaa- missä? No vaikka jos joku ryöstäisi minua? Jos itse uhkaisin jotain veitselä, voisin saada neniini kun ei ole kunnon asetta? ja olen pieni mies.Siksi alistun nyt pelinappulaksi hulluun peliin. Olen työtön ja alistun yhteiskunnan palloksi. Potkikaa minua mutta tietäkää että SUOMALAINEN OSAA POTKAISTA TAKAISIN!

      • LenitaKokoomus

        Tämä 9€/pvä tuo kilpailukykyä, pitäisi saada vielä työperäistä maahanmuuttoa lisää.


    • okki

      Me kokoomuksessa uskon että tarvitsemme työvoimaa edullisesti. Ministeri Lenitakin sanoi että tarvitaan helpotuksia eu:nulkopuoleisen työvoiman saamiseksi tänne.

      Me irtisanotaan suomalainen kallispalkkainen tuövoima ja saadaan halpaa tekijää ulkomailta. toinen kanava on laittaa kyykkyyn työttömät jäsenememme ja tehdä haistä vuoden alusta lähtien ilmaista orjatyövoimaa meille kokoomuslaisille.

      Olkaa ja kärsikää työttömät, iloitkaa mitä teille tarjotaan. Kansan kahtiajako jatkuu ja peruspalvelut loppuvat. Rahalla vain saa ja sitä kumarretaan.

      Me kokoomuksessa ollaan rahan mukaan kaiken laskijoita. Meillä ei ole empatiaa tai historiallista omaatuntoa. Kaikki on myytävänä ja se tuntuu hyvältä.....

    • Kokkare

      Suomen linja pitää olla se että ihmiset irtisanotaan ja laitetaan 9 e/ päivä tekemään töitä. Me tarvitaan yhteen hiileen ouhaltamista ilman palkkaa. Me yhdessä kestämme tämän vaikean ajan ja meidän pitää antaa tämä panos maallemme. Teidän kansalaisten pitää myös olla valmiita, jos äänestystä edes tulee, liittyä kaikkeen liittovaltiohankkeisiin ja natoon.

      Näin me ollaan kokoomuksessa päätetty! Kiitos.

    • Touho

      Voi sitä ajatella toisinpäinkin:
      Saat mahdollisuuden virkistävään ja usein kohtuullisen kivaan toimintaan, jossa on usein kumppanuushenkisiä toimijoita, aivan kuin työpaikalla. Ei raha aina ole tärkein tekijä ihmisen toiminnassa vaan kiinnostus ja motivaatio. Motivaatiota ja älyn kipinöintiä syntyy usein saman henkisten ihmisten kanssa, joille raha ei ollut se ainoa motivaattori. Toki myönnän että se on pelissä suurosakas, mutta ei ainoa osakas..
      Se on myös sosiaalisen hyvinvoinnin motivoimista. Työssäkäyvät ihmiset maksavat suuria summia esim. personal trainerille, jotta saisivat motivaatiota ja koulutusta.
      Jokainen kuntoutuja saa kuitenkin edelleen päivärahan ja kulujen katteeksi tuon 9€ lisää. Ei sitä voi palkaksi laskea, mutta ei työnkään pitäisi eikä saisi olla verrattavissa palkkatyöhön. Minä pitäisin noita ennemmin sosiaalisten suhteiden virkistyskurssina.
      Totta on myös että monet kuntoutujat ovat alansa ammattilaisia ja voisivat opettaa opettajaansa. Toivon että yrityksillä olisi näkemystä ottaa näitä neuvoja vastaan, eikä takoa ns. päätä seinään sillä monella konkarilla kokemus on valttia edelleen.
      Kun palkallista työtä ei kerta kaikkiaan riitä kaikille, niin pitää suunnata itsensä alueille jotka ovat kiinnostaneet. Vai haluaisitko sitten ennemmin maata kotona sohvan pohjalla yksin ja katsoa telkkarista tylsiä amerikkalaisia sarjoja ja tylsistyä myös?
      En ainakaan minä! Kyllä ystävät ja mahdolliset tulevat työkaverit ovat tärkeällä sijalla sosiaalisella asteikolla minulla. Arvostan myös harrastuksiani

    • Kokoomuslainen4

      Voihan sitä ajatella toisinpäinkin:
      Saat mahdollisuuden virkistävään ja usein kohtuullisen kivaan orjatyöhön, jossa on usein kumppanuushenkisiä pisskureita, aivan kuin työpaikalla. Ei raha aina ole tärkein tekijä kokoomuksen toiminnassa vaan myös muiden alistsminen. Motivaatiota ja älyn kipinöintiä syntyy usein saman henkisten ihmisten kanssa, joille raha on ainoa motivaattori. Näin meillä kokoomuksessa. Toki myönnän että se on meille ikäänkuin peliä.
      Se on myös sosiaalisen hyvinvoinnin minimoimista. Työssäkäyvät ihmiset maksavat suuria summia esim. personal trainerille, jotta saisivat motivaatiota ja koulutusta.
      Kukaan kuntoutuja ei voi tehdä sitä.
      Totta on myös että monet kuntoutujat ovat alansa ammattilaisia ja voisivat opettaa opettajaansa. Toivon että yrityksillä olisi näkemystä ottaa näitä neuvoja vastaan, eikä takoa ns. päätä seinään, siitä monella kokkarilla on kokemusta edelleen.
      Kun palkallista työtä ei kerta kaikkiaan riitä kaikille, niin pitää suunnata itsensä
      orjamarkkinoille

    • Jalkaa oven väliin!!

      Tärkeintähän on, että "saa sitä jalkaa sinnä oven väliin..." !! Tätähän työkkärin virkailijat ja kaikki humpuukkityöllistäjät toitottaa aina.

      Mutta hymy häviää siinä vaiheessa, kun sitä jalkaa on ruskoitu siellä oven välissä jo vuosia, eikä mikään työllistämisjippo ole saanut aikaan vakituista duunia. Pätkää ja harjoittelua, ei kellään ole edes aikomusta palkata, vaikka olisi tehnyt työt kiitettävästi.

      • Jos noin on,

        syyllinen työttömyyteen löytyy katsomalla tarkasti peilistä heijastuvaan kuvaan. Silloin kannattaa alkaa rehellisesti miettimään, mikä sinusta tekee niin vastenmielisen työnantajan kannalta ettet kelpaa mihinkään. Onko syynä työtaito vai asenne. Nuo ovat kaksi tärkeintä syytä työttömyyteen, varsinkin pitkäaikaiseen.


    • 9e työntekijä

      Loimaalla työttömät tekee alinhankintatöitä kahdelle yritykselle. Työtön saa tietenkin vain sen 9e kulukorvausta tehdystä työstä ja loimaalainen yhdistys tahkoo rahaa.

      http://yle.fi/uutiset/tyottoman_arki_palkatonta_tyota_yritykselle_kahdesti_viikossa_leipajonoon/7634621

      Miten on täällä MIkkelissä? Mikkelin toimintakeskus Ry avaa uusia tiloja, taitaa mennä aika muhevasti? Pyörittääkö Toimintakeskus noita Rantakylän puuhastelupajoja jne? Varmasti joku tahkoo voittoa siitä, että siellä 9e työttömät on pakotettu työtehtäviin...

    • pelkkää huijausta
      • LenitaKokoomus

        Lisää työperäistä maahanmuuttoa.
        Osaajista pulaaa.
        Sinustakin tulee osaaja kun harjoittelet tarpeeksi esim ekotorilla.


    • Ekotori rulaa

      Mistähän näkisi miten paljon Mikkelin Toimintakeskus Ry on kerryttänyt tulostaan viime vuosina? Varmaan pistää 9e hemmot tekemään alihankintatöitä paikallisille yrityksille, jonka osakkaina luultavasti koko tätä paskaa pyörittävä kerma on? Ei tuo Loimaan touhu ole sen ihmeellisempää kuin täällä, luulisin. Onhan Ekotorilla ollut varaa ottaa uusia liiketiloja...

    • jyri.......

      Toimintakeskus saa ihan stanasti rahaa kaupungilta. Miten paljon, onko julkista tietoa? Paljon näille vakituisille heeboille maksetaan kuussa?

    • siipeilijä

      Työttömänä ihan ok olla, jos työssäoleminen tarkoittaa sitä että joudut nuolemaan työantajan peppua vähän joka asiassa ts. "kenen leipää syöt sen lauluja laulat".

    • 500 päivää kotona

      Mulle tarjosivat työpaikkaa. Menin haastatteluun ja työnantaja sanoi että 9,5€/tunti maksetaan. Sanoin että palkkatoive on min. 12€/tunti koska saan liitosta kotiin 10€/tunti. Ei ole kuulunu mitään siitä työpaikasta.

      • työ tappaa

        Pitää saaha työperäistä maahanmuuttoa et enää ikinä joudu mihinkään töihin ainakaan vieraalle miehelle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2163
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1821
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1669
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1597
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1576
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1494
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      125
      1425
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1347
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1306
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1203
    Aihe