Mikkonen Group

Osakas

Hei taloyhtiöt. Lähden kyselemään tänne että oletteko huomanneet isännöinnin suuren heikkenemisen Mikkosen isännöinnissä?
Meidän taloyhtiössä ollaan tämä huomattu, töitä jää tekemättä, sovitut asiat eivät etene, myöskin Mikkonen sälyttää omia juoksevia tehtäviään taloyhtiön osakkaille ja hallitukselle ja selittelee näitä asioita sillä että on kiire tai hän ei ole itse maisemissa.
Myöskin taloyhtiön tilinpäätöksissä on paljon virheitä...
Okei isännöinti heillä on kohtuu hintaista, mutta tämä muutosilmoitusten kirjaaminen on heillä rosvousta....myöskin näiden laskutusperusteet ovat hyvin kyseenalaisia.

Kertokaa kokemuksenne, sillä heidän toiminnoissaan on tapahtunut todella suuri laadun lasku.

85

7762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aika tuntematon

      Ovatko haalineet liikaa kohteita?

      • Talokas

        Veikkaan myös että liikaa kohteita. Isännöintifirmoille näyttää usein tuevan ahneus hankkia lisää taloyhtiöitä ja pian käy niin että mikään aiemmin hyvin toiminut ei enää toimi.

        Kannattaa pitää palaveri tuon toimijan kanssa ja jos ei pysty luvattuihin korjaaviin toimiin ja parannuksiin niin vaihtoon vaan koko firma.


      • Varaosakauppias
        Talokas kirjoitti:

        Veikkaan myös että liikaa kohteita. Isännöintifirmoille näyttää usein tuevan ahneus hankkia lisää taloyhtiöitä ja pian käy niin että mikään aiemmin hyvin toiminut ei enää toimi.

        Kannattaa pitää palaveri tuon toimijan kanssa ja jos ei pysty luvattuihin korjaaviin toimiin ja parannuksiin niin vaihtoon vaan koko firma.

        Suosittelen lämpimästi pysymään kokonaan erossa ko.paikasta!


      • osakas

        Minä olen samaa mieltä, pysykää erossa. Unohtelee kutsua kaikki osakkaita taloyhtiön kokoukseen, käytös on tosi töykeää.


    • suivaantunut

      Samaa mieltä edellisen kanssa, homma ei toimi!

    • 8+17

      Jaa-a, pakko sanoa että itselläni ei ole mitään valittamista.Olemme melko uusi taloyhtiö ja aikaisemmin hoidettiin säästösyistä homma itse kunnes tuli eräs talous joka ei hoitanut asioitaan kunnolla.Tuolloin otettiin kyseinen firma hoitamaan isännöinnin ja pakko sanoa että särmä äijä joka laittoi kerta laakista homman kuntoon.Nyt hommat on kunnossa ja uskoisin että pysyykin.

      • Kyllästynyt

        Homma ei toimi


    • Harmistunut

      Olen kyllä täysin samaa mieltä alkuperäisen kirjoittajan kanssa, ollaan uusi tuttavuus mutta eipä ole hyvin alkanut yhteistyö... Toivottavasti ottaa opikseen ja muuttaa toimintatapojaan, harmittaa kun joka asiassa saa epäillä... : (

    • takapajuinen

      Ikävä kyllä isännöinti on ko. firmassa heikentynyt ja paljon! Isännöitsijän vastuulle jääneet työt hoidetaan puolittaisesti. Osa töistä koitetaan sälyttää hallitukselle ja osakkaille hyvin ikävin sanakääntein. Erillaiset ilmoitusluonteiset asiat jäävät lähes poikkeuksetta viime tippaan ja kirjanpidossa on jotain häikkää havaittavissa.

      Aluksi saimme aivan toisenlaisen vaikutuksen ko. isännöitsijästä. Moni kakku päältä kaunis. En suosittele!!!

    • porakonejahöylä

      Mikkonen on ottanut vuokraamiaan tiloja luvatta omaan käyttöön lienee rikollista toimintaa.

    • Epäilempä

      Totta on, että asiat jäävät hoitamatta, ei pitäisi joutua moneen kertaan samasta asiasta huomauttaa. Tokihan se kiire tulee, jos puolet ajasta menee seli seliin.

    • Peräkärrinvuokrausgroup

      Tämä sälli on sitten sellanen sankari että huhhuh!!??!! Kannattaa vältellä niin vuokralaisena kuin isännöitsijänä.

    • realisir

      Riippuu mihin vertaa. Realiassa on isännöitsijälle pitänyt selvittää mikä on yhtiöjärjestys .Hallitus oli tehyt päätöksen yhtiöjärjestystä vastaan ja isännöitsijän mielestä se oli oikein.Tähän asti ei ole ollut Mikkosen hommissa valittamista.

      • kokemustaon

        Ei noudata asunto-osakeyhtiölakia! Ei ole tasapuolinen osakkaita kohtaan. Todella ylimielinen....! Älä ikinä ota tätä tyyppiä isännöitsijäksi!!!!


      • LainMukaan
        kokemustaon kirjoitti:

        Ei noudata asunto-osakeyhtiölakia! Ei ole tasapuolinen osakkaita kohtaan. Todella ylimielinen....! Älä ikinä ota tätä tyyppiä isännöitsijäksi!!!!

        Se on taloyhtiön hallitus joka päättää isännöitsijästä tai sen vaihtamisesta. Sinne vain yhteyttä niin homma hoituu.


    • Tympääntynyt

      Jatkuvasti sooloilee, ja kävelee hallituksen yli. Luulee, että voi itse yksistään päättää taloyhtiön asiat. Kohtelee osakkaita lain vastaisesti epäoikeudenmukaisesti Sekoittaa osakkaan ja yhtiön vastuita. Talousasioissakin outoja tapoja, epäselvyyksiä. Ei kannata mennä "halpaan".

      • LainMukaan

        Omahan on vikanne kun olette hallituksen valinneet. Normaalisti asioissa toimitaan yhteisymmärryksessä.


      • Pessimisti

        Olen myös huomannut tuon talouspuolen mm. Ennakkoina eli verovapailla korottomilla lainoilla pelataan. Kannattaa olla tarkka eikä nielaista ihan kaikkea.


    • Facts

      Asunto-osakeyhtiön hallituksen vastuu ja työmäärä on kohtuuttoman suuri nykyisten lakien ja asetusten mukaisesti asioiden ilmaiseksi hoitamiseen. Tavallisesti yhtiökokous (korkein päättävä elin) ei saa aikaan asiallisia päätöksiä ilman hallituksen tekemiä selvityksiä. Hallitus on yleensä oppositiossa taloyhtiö kokousta vastaan, koska taloyhtiössä asuvat iäkkäät osakkeenomistajat eivät tiedä mistään riittävästi. Sijoittajat kyttäävät kuluja ja minimoivat talon korjauskuluissa. Isännöitsijä on yleensä se, joka ei ole mokannut pahasti, ja on saanut hallituksen luottamuksen avoimuudella ja hyvällä yhteydenpidolla. Isännöitsijää ei hevillä vaihdeta.
      Hallitukseen valitaan yleensä se osakas, joka on juuri ostanut asunnon hallintaan oikeuttavat osakkeet ja muuttanut taloon asumaan. Hänet valitaan hallituksessa yleensä myös puheenjohtajaksi, koska homma on epäkiitollinen työn raatajan homma.
      Ihanteellinen tilanne on silloin, kun isännöitsijä omistaa talon osakkeita ja asuu talossa.

    • Asiatkuntoon

      Valitettavaa, että tuollaisia toimijoita alalla on.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä aloittajan kanssa.
      Töykeääkin töykeämpää asiakaspalvelua, ei hoida hänelle kuuluvia tehtäviä, vahinkotapauksissa yrittää laittaa kaiken osakkaan vastuulle, ei vastaa kysymyksiin, laskuttaa saman päivän eri taloyhtiöiden yhtiökokous kilsat jokaiselta taloyhtiöltä eli jos on esim. neljän yhtiön kokous samalla paikkakunnalla samana päivänä, hän laskuttaa jokaista taloyhtiötä. Ihan kivasti 4x tulot yhdestä asiasta.
      Jos tekee selvän virheen, ei ota vastuuta.
      Toivottavasti saan yhtiökokouksessa asukkaat puolelleni ja isännöitsijä vaihtoon.

      • Anonyymi

        Isännöitsijän valinta on hallituksen asia, ei yhtiökokouksen. Toki keskustella silloinkin aiheesta voidaan, vaikka "asiantuntijoita" on tupa täynnä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isännöitsijän valinta on hallituksen asia, ei yhtiökokouksen. Toki keskustella silloinkin aiheesta voidaan, vaikka "asiantuntijoita" on tupa täynnä.

        Helppo keino päästä asian ytimeen yhtiökokouksessa on päättää, että hallituksen on kilpailutettava isännöinti.


    • Anonyymi

      Haalinut ihan liikaa taloyhtiöitä ja haalii vain lisää kun taloyhtiöt pelästyivät Realian kartellijuttua.
      Päivien tunnit ei voi millään riittää asioiden hoitamiseen. En suosittele

      • Anonyymi

        Hyvä isännöitsijä koska kate 50—60 %.


      • Anonyymi

        Tuntematon yhtiö tyystin.


    • Anonyymi

      Sanoisinpa, että varo Mikkosta. Hinta voi olla matalantuntuinen, mutta työn laadun heikkous voi tulla kalliiksi. Venkuilee. Sekoittaa vastuita, ja seli, seli, ihan puuta heinää. Laskuttaa ahkerasti. Sovitut asiat jää usein hoitamatta. Olisiko jollakin suositella jotakin hyvää isännöitsijää?

    • Anonyymi

      Samaa mieltä tämä isännöintsijä pitää vaihtaa. Esittää kyllä yhtiökokouksessa asiallista, mutta rehellisyys ontuu. Ajattelee omaa etua taloyhtiön edun sijaan. Outo jätkä.

    • Anonyymi

      Olen kyllä ihmetellyt tätä, kun samasta asiasta puhuu ihan päinvastoin kuin aikaisemmin. Logiikka ei toimi. Näyttää kuitenkin pärjäävän hyvin. Johtuu varmaan siitä, että osakkaat eivät ymmärrä, kun tulevat narutetuksi. Vaihtopenkille.

      • Anonyymi

        Onko montakin pettynyttä täällä, vai tekeekö joku yksittäinen näpeilleen saanut kostohaluja toimilleen? Isännöitsijöillä yleensäkin on monenlaisia yhtiöitä ja varsinkin niiden asukkaita asiakkainaan?


    • Anonyymi

      Onkohan itse Mikkonen, joka kommentoi näitä kielteisiä arvioita. Sopisi hyvin taudinkuvaan. Jos päädytte tähän isännöintiyritykseen otatte riskin. Tulette näkemään, että täällä kirjoitetut kielteiset asiat pitävät paikkansa. Huh, huh, mikä tyyppi.

      • Anonyymi

        Ei ollut itse, eikä ole edes herraa nähnyt. Faktaa on että joissakin taloyhtiöissä on ns. vaikeita henkilöitä ja usein toistuvia perättömiä valituksia. Tällöin yhtiö päätyy kiertopalkinnoksi ja isännöinti vaihtuu jopa vuosittain. Joskus ei edes tarjouksia isännöinnistä anneta. Torilla näitä asioita kuulee, silloin kun korona sen sallii.


    • Anonyymi

      Näin on, Mikkonen pelaa, päämääränä vain oma talous,vei taloyhtiön talous. Se on surkeaa, että ei hoida asioita sovitulla tavalla. Kunpa saisi osakkaat ymmärtämään tämän pelleilyn.

    • Anonyymi

      Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Mikkonen hoitaa meidän taloyhtiön asiat erittäin hyvin.

      • Anonyymi

        Terve Mikkonen :)


    • Anonyymi

      Mikkonen osaa laskuttaa tekemättömistä töistä ja muutenkin asioiden hoito on toisella kädellä.

      On samalla paikallisen kiinteistöyhdistyksen puheenjohtaja, muut samassa yhdistyksessä olevat isännöitsijät pitävät hyvä veli verkostoa yllä.

      Muistetaan, että tämäkin yhdistys oli esillä Ylen jutussa missä ihmeteltiin isännöitsijöiden isoa määrää Kiinteistöliiton paikallisyhdistyksissä.

    • Anonyymi

      Kannattaa kiertää kaukaa tai jos on valittuna niin vaihtoon vaan ja pikaisesti

      • Anonyymi

        Mikä on sun vaihtoehtos?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on sun vaihtoehtos?

        Joku näistä pienemmistä isännöintitoimistoistavarmistaen että eivät ole kiinteistöyhdistyksen hallituksessa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on sun vaihtoehtos?

        Joku näistä pienemmistä isännöintitoimistoistav armistaen että eivät ole kiinteistöyhdistyksen hallituksessa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on sun vaihtoehtos?

        Mikä tahansa pienistä joka ei ole kiinteistöyhdistyksen hallituksessa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on sun vaihtoehtos?

        Mikä tahansa pienistä joka ei ole kiinteistöyhdistyksen hallituksessa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä tahansa pienistä joka ei ole kiinteistöyhdistyksen hallituksessa...

        Uskotaan tämä vähemmälläkin jankutuksella. Mitkä paikallisista on "pieniä" ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskotaan tämä vähemmälläkin jankutuksella. Mitkä paikallisista on "pieniä" ?

        Pienimmät eivät ole tarjolla taloyhtiöille, joiden hallituksissa on dementikkoja ja kaikkeen vastahakoisesti suhtautuvia tomppeleita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pienimmät eivät ole tarjolla taloyhtiöille, joiden hallituksissa on dementikkoja ja kaikkeen vastahakoisesti suhtautuvia tomppeleita.

        Älä jankuta vaan kerro vaihtoehtosi ihan aikuisen oikeasti, vai oletko "vaikea yksilö" ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä jankuta vaan kerro vaihtoehtosi ihan aikuisen oikeasti, vai oletko "vaikea yksilö" ?

        Hyvinkäällä on muutamia pieniä isännöitsijätoimistoja jotka eivät ota uusia asiakkaita. Asioiden tehokas hoito vaatii isännäitsijän ja taloyhtiöiden välistä jatkuvaa yhteistyötä, ja taloyhtiön antamaa palautetta. Näin yhteistyö hyödyttää molempia. Isännöintifirma ei tarvitse haaskata rerurssejaan markkinointiin. On eduksi, jos taloyhtiön hallituksessa on rakennusalan asiantuntijoita, jolloin isännöitsijä ei tarvitse vääntää kaikkea rautalangasta.
        On luonnollista, että tällaisessa taloyhtiössä hallitus joutuu miettimään ja selvittämään asioita, ja käyttämään yhtiökokouksissa puheenvuoroja joissa talon asioista puhutaan selkokielellä ja kustannustietoisesti.
        Pieniä isännöintitoimistoja ovat ne, joilla asiakkaita on vähemmän kuin 30 ja henkilökuntaa vähemmän kuin 5


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvinkäällä on muutamia pieniä isännöitsijätoimistoja jotka eivät ota uusia asiakkaita. Asioiden tehokas hoito vaatii isännäitsijän ja taloyhtiöiden välistä jatkuvaa yhteistyötä, ja taloyhtiön antamaa palautetta. Näin yhteistyö hyödyttää molempia. Isännöintifirma ei tarvitse haaskata rerurssejaan markkinointiin. On eduksi, jos taloyhtiön hallituksessa on rakennusalan asiantuntijoita, jolloin isännöitsijä ei tarvitse vääntää kaikkea rautalangasta.
        On luonnollista, että tällaisessa taloyhtiössä hallitus joutuu miettimään ja selvittämään asioita, ja käyttämään yhtiökokouksissa puheenvuoroja joissa talon asioista puhutaan selkokielellä ja kustannustietoisesti.
        Pieniä isännöintitoimistoja ovat ne, joilla asiakkaita on vähemmän kuin 30 ja henkilökuntaa vähemmän kuin 5

        Aivan totta. Rakennusalan ja kiinteistöalan osaajia osaajat lisättynä talousosaajalla olisi hyvä kokoonpano. Kun heille annetaan työrauha noudatetaan vuosikorjaussuunnitelmia niin silloin kaikki toimii. Tietysti paikallinen isännöintitoimisto on paras vaihtoehto, kun silloin jää vero-eurotkin paikkakunnalle. Yhteistyökyky isännöitsijän ja hallituksen välillä tärkeää ja myös hallituksen sisällä. Kun näin toimitaan ei tätäkään keskustelua tarvita kuin esimerkkinä.


    • Anonyymi

      Tosi huonoja kokemuksia isännöinti Mikkosesta. En suosittele.

      • Anonyymi

        Itse olen kohta 1.5v ollut taloyhtiössä jonka asioita Mikkonen hoitaa. Mitään negatiivista sanottavaa ei ole. Vikailmoitukset on hoidettu mallikkaasti ja muutostyöilmoituksen kanssakaan ei ollut mitään ongelmia.


    • Anonyymi

      Suosittelen

      • Anonyymi

        Omassa taloyhtiössä oli Retta(Realia) siirtänyt vakuutusmeklaroinnin oman Retta vakuutus oy:n tehtäväksi. Siirrosta ei edes ilmoitettu. Hinta nousi kyllä rapsakasti. Lieneekö sama tilanne muissa Retta hoitamissa yhtiöissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omassa taloyhtiössä oli Retta(Realia) siirtänyt vakuutusmeklaroinnin oman Retta vakuutus oy:n tehtäväksi. Siirrosta ei edes ilmoitettu. Hinta nousi kyllä rapsakasti. Lieneekö sama tilanne muissa Retta hoitamissa yhtiöissä.

        Isännöinti kannattaa kilpailuttaa. Se on hallituksen hommaa. Näiltä palstoilta ei saa todellista tietoa isännöinnin laatu-hinta-tasosta. Sen sijaan keskustelijoiden kommentit ovat tavallisesti joko "huono" tai "mielestäni hyvä"-tyyppisiä anonyymejä mielipiteitä monesti ilman isännöintiin kuuluvien, maksettujen palveluiden tarkkaa tuntemusta.
        Hallituksen kokouksissa, joissa isännöitsijän edustajaa yleensä pidetään sihteerinä, kannattaa pitää suutaan auki, ja tehdä itsekin riittävästi muistiinpanoja. Ennen kun allekirjoitat kokouspöytäkirjan, niin vertaile sitä omiin muistiinpanoihisi.


    • Anonyymi

      Mikkonenhan hallinnoi nyt myös lumenaurausta. Kaikilla edustamillaan asuntoyhtiöillä hän saa nyt määräävän markkina-aseman. Hinnat tulee olemaan sen mukaiset. Sitten kun yksi houtale putoaa niin heti on kone pihassa.

      • Anonyymi

        Jos on noin ripeää toimintaa, niin minä ainakin tilaan Mikkosen meidän yhtiön pihalle. Kiitos vinkistä!


      • Anonyymi

        Lumenauraus Mikkosella kai kuuluu perus sopimukseen.Jas näin ei ole niin olisiko hallitus ryssinyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lumenauraus Mikkosella kai kuuluu perus sopimukseen.Jas näin ei ole niin olisiko hallitus ryssinyt.

        Miten niin hallitus ryssinyt? Asiahan on vasta käynyt selväksi kun yritys aloitti auraukset iloittamatta, että auraus yrittäjä on vaihtunut. Kun on itse nimenkirjoitusoikeutettu taloyhtiön edustaja ja palveluntarjoaja ja ei ilmoita mittenkään etukäteen muutoksesta taloyhtiön hallitukselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin hallitus ryssinyt? Asiahan on vasta käynyt selväksi kun yritys aloitti auraukset iloittamatta, että auraus yrittäjä on vaihtunut. Kun on itse nimenkirjoitusoikeutettu taloyhtiön edustaja ja palveluntarjoaja ja ei ilmoita mittenkään etukäteen muutoksesta taloyhtiön hallitukselle.

        Siis sinun ylitsesi on kuljettu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin hallitus ryssinyt? Asiahan on vasta käynyt selväksi kun yritys aloitti auraukset iloittamatta, että auraus yrittäjä on vaihtunut. Kun on itse nimenkirjoitusoikeutettu taloyhtiön edustaja ja palveluntarjoaja ja ei ilmoita mittenkään etukäteen muutoksesta taloyhtiön hallitukselle.

        Nimenkirjoitusoikeus ei anna valtuutusta tehdä moisia päätöksiä ilmoittamatta ja neuvottelematta hallituksen kanssa. Isännöintisopimuksen irtisanomisperuste täyttyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis sinun ylitsesi on kuljettu?

        Miten niin minun yli kuljettu? Hallitushan ei ole yksi henkilö eikä isännöitsijä hallitus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimenkirjoitusoikeus ei anna valtuutusta tehdä moisia päätöksiä ilmoittamatta ja neuvottelematta hallituksen kanssa. Isännöintisopimuksen irtisanomisperuste täyttyy.

        Isännöintisopimukset ovat yleensä tehty 2-4: kuukauden irtisanomisajalla.Irtisanominen ei vaadi mitään perusteluja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isännöintisopimukset ovat yleensä tehty 2-4: kuukauden irtisanomisajalla.Irtisanominen ei vaadi mitään perusteluja.

        Osaava isännöintitoimisto ei omin päin vaihda ulkoalueiden suorittajaa, eikä muitakaan yhteistyökumppaneita. Vähintään keskustelu hallituksen kanssa paikallaan, Hätätilanteissa työn suorittajan voi tilata omin päin. Yleensä yhteistyö toimii hyvin usean vuoden käytännön opettamana.


      • Anonyymi

        Lumet seisoo monta päivää siivoomatta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lumet seisoo monta päivää siivoomatta

        Eihän sitä lunta ole tullut kuin 1 mm korkeintaan. Ei turhaa nuolemista tarvita. Korkeintaan ovien edestä liukkaus pois.


      • Anonyymi

        Niin totta. Kunhan saa massit omaan pussiin.


    • Anonyymi

      Ihme juttuja taloyhtiön ulkoalueiden hoidosta. Jon on noin epäselvää niin useammasta peilistä löytyy syyllisiä.

    • Anonyymi

      Taso heikkenee kun ilmeisesti hamuaa vain lisää taloyhtiöitä hoitoonsa ja myydäkseen puljun sitten jollekin iaolle ketjulle hyvään hintaan.
      Maksaako taloyhtiöt aivan liikaa kun viime vuosina liikevoittoprosentti ollut pitkälle yli 60 pinnaa.

      • Anonyymi

        Jos myyntitilanne tulee eteen ja toteutuu, niin silloin alkaa joukkopako varsinkin jos ostajataho on suuri valtakunnallinen. Siinä tilanteessa pitää toimia heti, koska nopeimmat pääsee valikoimaan ja hitaille jää "ei oteta lisää" vastaus. Tämä on koettu tilanne menneiltä vuosilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos myyntitilanne tulee eteen ja toteutuu, niin silloin alkaa joukkopako varsinkin jos ostajataho on suuri valtakunnallinen. Siinä tilanteessa pitää toimia heti, koska nopeimmat pääsee valikoimaan ja hitaille jää "ei oteta lisää" vastaus. Tämä on koettu tilanne menneiltä vuosilta.

        Mikkonen on kumma jätkä. Aina kun täällä joku aiheesta kritisoi, niin kohta tulee perään kommentti, jolla hän yrittää sumuttaa aikaisempaa viestiä.
        Oma neuvo on, että tarkastakaa laskut ja yhtiön tilit koska Mikkosen pulju osaa laskuttaa samasta asiasta useamman kerran. On ihme, jos ei epäselvyyksiä
        löydy.
        Kysykää suoraan epäselvistä asioista, ja tutustutte "puutaheinää" vastauksiin.
        Vinkkinä, että Hyvinkäältä löytyy rehellisiäkin isännöitsijöitä


    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä, että laskutus on ainoa joka toimii siinä firmassa ja isännöiti tehtävät jää osittain tekemättä sekä yhtiön osakkaita syyllistetään tekemättömistä isännöitsijän tehtävistä. En ala tarkemmin asiaa selostamaan mutta siihen suuntaan meillä kävi. Isännöitsijä vaihtui ja nyt hommat hoidetaan.

      • Anonyymi

        Mikkonen,
        On hyvä. Kate on hyvä.
        Toimii yhtiön parhaaksi. Luotettava.
        Kannattaa valita tämä.


    • Anonyymi

      Mikkosen kuukausiveloitus on alhainen. Siksi siihen kuuluu pääasiassa vain laskujen maksaminen ja kirjanpito. Kirjanpito oli 7 vuotta ok. Virheitä ei ollut, mutta persoonallista koreografiaa oli työlästä lukea ja tarkistaa. Erillisveloitukset olivat muutamia satasia vuodessa. Yhteydenottoihinkin vastattiin kiitettävästi. Ainoa, mikä ei toiminut, oli suurempien projektien hoito. Sitä tarvitsimme, mutta siihen isännöitsijällä ei ollut aikaa.
      Nyt olemme sanoneet irti Taloaseman isännöintisopimuksen. Mikään ei toimi. Uusi kirjanpitäjä sekoilee kirjanpito-ohjelma Visma Fivaldissa. Isännöitsijä ei vastaa kysymyksiin laskutuksesta ym. Putkiremontin erilliskulut isännöitsijälle olivat 3000-4000 €. Hänen hankkimansa valvoja ja projektikoordinaattori Tallila laskutti työstään n. 8000 €. Itse putkiremontti maksoi 4 huoneiston rivitaloyhtiössä n 24 000 €

      Maisteri

      • Anonyymi

        Siis saitte putkiremontin todella halvalla. Mikä firma sen teki?


      • Anonyymi

        Retta ssa erityisveloitukset ja urakanhallintointipalkkiot todella korkeita. Jokainen Retta lasku kannattaa tarkistaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis saitte putkiremontin todella halvalla. Mikä firma sen teki?

        LVI- Lehtimäki.


    • Anonyymi

      Nykyään on vaikea löytää hyvää isännöisijää

    • Anonyymi

      Taitaa olla satuolento.
      Isännöitsijähän maksimoi oman voittonsa taloyhtiön ja osakkaiden kustannuksella.

      • Anonyymi

        Tappiolla ei yksikään isännöintitoimisto toimi, vaan jotain pitää firmallekin jäädä. Jotain tolkkua aiheeseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tappiolla ei yksikään isännöintitoimisto toimi, vaan jotain pitää firmallekin jäädä. Jotain tolkkua aiheeseen.

        Just niin. Aina löytyy joku ongelmaosakas joka pilaa taloyhtiön maineen ja silloin alan yhteistyökumppanit alkavat karttamaan kyseistä taloyhtiötä. Ei mitenkään ainutkertaista Hyvinkäälläkään.


    • Anonyymi

      Isännöitsijät ja hallitukset käyttävät tätä ilmaisua ongelma osakas. Kuitenkin hän yleensä vain perää asuntoyhtiölain mukaista toimintaa.
      Taloyhtiöissä ei todellakaan vallitse tasa-arvoisuus vaan toisille vikojen korjaus menee taloyhtiön piikkiin ja toisella itse maksettaviksi. Eli isännöinti selvästi suosii toisia osakkaita. Jos otat asian esille olet heti ongelma osakas.

      • Anonyymi

        Voi teitä tietämättömiä. Kohta 20 vuotta ainakin on ollut käytössä vastuunjakotaulukko, josta selviää kenen piikkiin korjaukset tehdään. Sitä kun noudatetaan niin turhat narinat jäävät pois. Kirjasen on kustantanut Kiinteistöalan Kustannus Oy. Osaava hallitus ja ammattitaitoinen isännöintitoimisto noudattavat sitä. Onko tosiaan jossakin sellainen kohde jossa sitäei vieläkään noudateta?


    • Anonyymi

      On varsinkin Mikkosen hoidossa olevat.

    • Anonyymi

      Nyt pääsee Mikkosen koneet auraamaan lumia kovaan hintaa. taloyhtiöt vaan hyväksyy

    • Anonyymi

      Erillisveloitukset nostaa hintaa reippaasti Mikkosella. Vaikka yhtiö konkurssinpartaalla, häntä ei tippaakaan kiinnosta, miten saisi yhtiön tappiollisen tilan paremmaksi. Korottelee omia kuluja …

    • Anonyymi

      Mikkonen tuli mm. itse mittaamaan kosteusmittauksia riitatilanteessa ja oli väärentänyt tuloksia omaan raporttiinsa. Ei ymmärrä omaa rooliaan. Pöyristyi kun pyysimme puolueettoman yhtiön, jonka mittaukset olivat viikkojen kuivumisen jälkeen kosteammat kuin Mikkosen omat. Ei edes myöntänyt valehteluaan vaan syyllisti meitä nuoria, juuri asunnon ostaneita ja tietämättömiä. Onneksi viisaammat auttoivat. Törkeä äijä.

    • Anonyymi

      Valppaana on oltava. Hallituksen osaava ammattitaitoinen ja puolensapitävä rooli tärkeä tämän miehen firmassa. Jos ei , niin tulee todella kalliiksi yhtiölle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe