Seniorit ottakaa tarkkaan ketä äänestätte seuraavissa vaaleissa

Katsotaan tulevaa

"Oletteko muuten huomanneet että RKP on aina hallituksessa. Oli sitten puna-mustaa-multaa tai vihreää hallituksen kokoonpanossa. Ruotsalaisuuden ryhmittymä on aina paikalla."

RKP:tä ei turhaan sanota politiikan tuuliviiriksi tai takiaiseksi.
Eikä RKP:llä oikeasti ole mitään tekemistä hallituksessa muuta kuin ruotsinkielen aseman pönkittäminen ja erikoisten etujen lisääminen omalle kielivähemmistölleen.

Saa nähdä miten käy ensi vaaleissa kun Perussuomalaiset todennäköisesti menee hallitukseen ja RKP putoaa oppositioon niin vihdoinkin loppuu ruotsalaisten loru.

Ennen vaaleja saamme nähdä miten RKP:n propaganda alkaa suoltaa mustamaalaanista joka kohdistuu törkeilyinä persuihin vaikka pakkoruotsituksen vasdustajia on kaikissa puolueissa?

7

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Työnsä tehnyt

      Mitä puoluetta eläkelläinen voisi äänestää? Keskustalainen hallitus -95 leikkasi työeläkkeen pohja-osan pois,sai moitteen oikeusasiamiheltä,toimi perustuslain omaisuus suoja pykälän vastainen!Ei vaikutusta! Seuraava demari hallitus toisti saman tempun ja peru kun oikeusasiamies huomautti,keksi tilalle käännetyn indeksin,eli eläkeen alennus automaatin!Kokomus ministeri myönsi edellisten hallitusten tehneen perustuslain vastaisen virheen,kyselytunnilla jatkoi, tämä hallitus ei virhettä korjaa!Oppositi ja piepuolueet hymisteli,myöntäillen ei kannata meluta eläkeläiset äänestää kuin ennenkin ei halua,osaa huomioida oman aseman muutosta! Seniorit,menkää peilin eteen,siellä on syyllinen!

    • Seniorit puolueena

      Jospa seniorit äänestäisivät omaa puoluettaan niin siinä saattaisi olla jotain järkeä?

    • anja koivistoinen

      Suomen Senioripuolue perustettiin vuonna 2006 eläkeläisille ja sen perustajina oli eläkeläiset. Vuonna 2007 vaaleissa se sai noin 17 000 ääntä, mutta sen jälkeen se on unohdettu. Vuoden 2011 vaaleihin tehtiin kovasti töitä jokainen omalla kustannuksella. Tuli Persuille JYTKY ja meille POTKU. Eläkeläiset äänestivät muita puolueita.

      Olemme toimineet yhdistyksenä ja yrittäneet kerätä kannattajanimiä. Kiinnostus on kovin vähäinen. Emme ole media sexikkäitä ja meillä ei ole tunnettua kuuluisaa puheenjohtajaa vetämässä yhdistystä.

      Toistan liturgia siitä, miten eläkeläiset voisivat olla suurin puolue, jos älyäsivät yhdistyä. 1,5 miljoonaa eläkeläistä on suuri joukkovoima. Kaikki eläkeläiset eivät suinkaan ole muistamattomia ja huonokuntoisia. Se joukko on varsin pieni. Alle 65 vuotiaita eläkeläisiä on n.500 000. Ja nykyään jo alle 30-kymppisiä nuoria on eläkkeellä.

      http://senioritry.123kotisivu.fi

      Syyskokous on tulossa, jossa päätämme alas ajosta. Puolue tarvitsee jäseniä ja jäsenmaksuja, muuten se ei ole puolue. Harmillista, sillä eläkeasiat päätetään eduskunnassa ja SIELLÄ pitää ne eläkeläisten puolustajat olla. Huomautan viellä, että kannattajanimen kirjoittaminen EI liitä ketään yhdistyksen jäseneksi.

    • Äänestäkää

      Persuja



      Valtion maa- ja vesialueet vapaaksi ja heti

      Metsähallituksen hallinnassa on liki kolmannes Suomea luonnonvaroineen - metsiä, rantoja, vesiä ja maa-aineksia. lähde Metsähal
      Metsähallituksen hallinnassa on liki kolmannes Suomea luonnonvaroineen - metsiä, rantoja, vesiä ja maa-aineksia. lähde Metsähal

      Valtiolla on kaikkiaan reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita joita hallinnoi metsähallitus.

      Mitäs se sellainen oikein tarkoittaa, että yhdellä omistajalla on yksinoikeus tuollaisiin maa- ja vesialueisiin? Eikös pitäisi ilmoittaa kilpailuvirastoon moisesta monopolista tai nostaa oikeusjuttu?

      Ai niin, mutta niitä hoitavatkin samaiset valtion edustajat joten se siitä...

      Nämä kaikki maa- ja vesialueet pitäisi välittömästi myydä yksityisille maanomistajille. Eikä mitään sellaista näennäistä “myyntiä” että tehdään sopimuksia valtion kanssa(hyvävelikapitalismia) tai että myynnistä saadut varat menisivät valtionbudjettiin (sosialismia) vaan vapauttaa kyseiset maa- ja vesialueet täydellisesti markkinoille. Kuka tahansa yksityinen taho voisi niitä ostaa täysin vapaasti. Valtio kokonaan pelistä pois. Koska se ei ole siihen alunperinkään kuulunut. Eli tarkoittaa myös sitä että verotus pitäisi poistaa yksityisestä maanomistuksesta. Muutenhan omistus ei ole todellista yksityistä omistusta.

      Yksityiset maanomistajat voivat sitten halutessaan(kysyntää löytyessä) perustaa kansallispuistoja tai “joka miehen metsiä”.

      Valtio voisi myös luovuttaa omistamansa alueet vapaiksi alueiksi(erityistalousalue). Jo rupeaisi Lappi kukoistamaan!

      Jos Suomen metsät myydään, niin niitä ostavat ne joilla on rahaa eli kansainväliset pääomasijoittajat, jotka sijoittavat rahansa sinne mistä saavat parhaimman tuoton ja nopean voiton. Tällaisen operaation jälkeen kaikki pensaatkin hakataan sellun raaka-aineeksi.

      Vesivarantoja himoitsevat jo suuryhtiöt: "Vesi ei saa olla ihmiskoikeudellinen hyödyke, vaan se on annettava liikemaailman haltuun." Tämä tarkoittaa sitä, että joudut maksamaan jollekin Nestlelle omasta kaivovedestäsikin.

      Persut ei halua myydä metsiä mineraaleja valtionmaita iekä pojavesiä ulkomaiseen omistukseen.

    • Oppia RKP: ikäkaikki

      "Åpårtheidista on pidettävä kiinni!" Näin sanoo Freudenthal näille ikiomille mallioppilailleen RKP:ssä.

    • savolaisakka

      Jassooo, että Persut ja RKP tulloovat meijän eläkeläisten sivuille höpisemmään omiaa.

      Kuullkeepa nyt, meillä eläkeimmeisillä on vähän toisen laaiset murheet ja aassiiat, joista ollaan huolissamme.

      Pysykee vuan omilla sivuillanne, kun ette kuitenkaa vanhoista välitä.

    • Ukko Iisalmest

      Kuules siekii savolaisakka me keskustelemme asioista mistä me haluamme näin on marjat!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3116
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2846
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2228
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      22
      1782
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1484
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe