Seniorit ottakaa tarkkaan ketä äänestätte seuraavissa vaaleissa

Katsotaan tulevaa

"Oletteko muuten huomanneet että RKP on aina hallituksessa. Oli sitten puna-mustaa-multaa tai vihreää hallituksen kokoonpanossa. Ruotsalaisuuden ryhmittymä on aina paikalla."

RKP:tä ei turhaan sanota politiikan tuuliviiriksi tai takiaiseksi.
Eikä RKP:llä oikeasti ole mitään tekemistä hallituksessa muuta kuin ruotsinkielen aseman pönkittäminen ja erikoisten etujen lisääminen omalle kielivähemmistölleen.

Saa nähdä miten käy ensi vaaleissa kun Perussuomalaiset todennäköisesti menee hallitukseen ja RKP putoaa oppositioon niin vihdoinkin loppuu ruotsalaisten loru.

Ennen vaaleja saamme nähdä miten RKP:n propaganda alkaa suoltaa mustamaalaanista joka kohdistuu törkeilyinä persuihin vaikka pakkoruotsituksen vasdustajia on kaikissa puolueissa?

7

77

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Työnsä tehnyt

   Mitä puoluetta eläkelläinen voisi äänestää? Keskustalainen hallitus -95 leikkasi työeläkkeen pohja-osan pois,sai moitteen oikeusasiamiheltä,toimi perustuslain omaisuus suoja pykälän vastainen!Ei vaikutusta! Seuraava demari hallitus toisti saman tempun ja peru kun oikeusasiamies huomautti,keksi tilalle käännetyn indeksin,eli eläkeen alennus automaatin!Kokomus ministeri myönsi edellisten hallitusten tehneen perustuslain vastaisen virheen,kyselytunnilla jatkoi, tämä hallitus ei virhettä korjaa!Oppositi ja piepuolueet hymisteli,myöntäillen ei kannata meluta eläkeläiset äänestää kuin ennenkin ei halua,osaa huomioida oman aseman muutosta! Seniorit,menkää peilin eteen,siellä on syyllinen!

  • Seniorit puolueena

   Jospa seniorit äänestäisivät omaa puoluettaan niin siinä saattaisi olla jotain järkeä?

  • anja koivistoinen

   Suomen Senioripuolue perustettiin vuonna 2006 eläkeläisille ja sen perustajina oli eläkeläiset. Vuonna 2007 vaaleissa se sai noin 17 000 ääntä, mutta sen jälkeen se on unohdettu. Vuoden 2011 vaaleihin tehtiin kovasti töitä jokainen omalla kustannuksella. Tuli Persuille JYTKY ja meille POTKU. Eläkeläiset äänestivät muita puolueita.

   Olemme toimineet yhdistyksenä ja yrittäneet kerätä kannattajanimiä. Kiinnostus on kovin vähäinen. Emme ole media sexikkäitä ja meillä ei ole tunnettua kuuluisaa puheenjohtajaa vetämässä yhdistystä.

   Toistan liturgia siitä, miten eläkeläiset voisivat olla suurin puolue, jos älyäsivät yhdistyä. 1,5 miljoonaa eläkeläistä on suuri joukkovoima. Kaikki eläkeläiset eivät suinkaan ole muistamattomia ja huonokuntoisia. Se joukko on varsin pieni. Alle 65 vuotiaita eläkeläisiä on n.500 000. Ja nykyään jo alle 30-kymppisiä nuoria on eläkkeellä.

   http://senioritry.123kotisivu.fi

   Syyskokous on tulossa, jossa päätämme alas ajosta. Puolue tarvitsee jäseniä ja jäsenmaksuja, muuten se ei ole puolue. Harmillista, sillä eläkeasiat päätetään eduskunnassa ja SIELLÄ pitää ne eläkeläisten puolustajat olla. Huomautan viellä, että kannattajanimen kirjoittaminen EI liitä ketään yhdistyksen jäseneksi.

  • Äänestäkää

   Persuja   Valtion maa- ja vesialueet vapaaksi ja heti

   Metsähallituksen hallinnassa on liki kolmannes Suomea luonnonvaroineen - metsiä, rantoja, vesiä ja maa-aineksia. lähde Metsähal
   Metsähallituksen hallinnassa on liki kolmannes Suomea luonnonvaroineen - metsiä, rantoja, vesiä ja maa-aineksia. lähde Metsähal

   Valtiolla on kaikkiaan reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita joita hallinnoi metsähallitus.

   Mitäs se sellainen oikein tarkoittaa, että yhdellä omistajalla on yksinoikeus tuollaisiin maa- ja vesialueisiin? Eikös pitäisi ilmoittaa kilpailuvirastoon moisesta monopolista tai nostaa oikeusjuttu?

   Ai niin, mutta niitä hoitavatkin samaiset valtion edustajat joten se siitä...

   Nämä kaikki maa- ja vesialueet pitäisi välittömästi myydä yksityisille maanomistajille. Eikä mitään sellaista näennäistä “myyntiä” että tehdään sopimuksia valtion kanssa(hyvävelikapitalismia) tai että myynnistä saadut varat menisivät valtionbudjettiin (sosialismia) vaan vapauttaa kyseiset maa- ja vesialueet täydellisesti markkinoille. Kuka tahansa yksityinen taho voisi niitä ostaa täysin vapaasti. Valtio kokonaan pelistä pois. Koska se ei ole siihen alunperinkään kuulunut. Eli tarkoittaa myös sitä että verotus pitäisi poistaa yksityisestä maanomistuksesta. Muutenhan omistus ei ole todellista yksityistä omistusta.

   Yksityiset maanomistajat voivat sitten halutessaan(kysyntää löytyessä) perustaa kansallispuistoja tai “joka miehen metsiä”.

   Valtio voisi myös luovuttaa omistamansa alueet vapaiksi alueiksi(erityistalousalue). Jo rupeaisi Lappi kukoistamaan!

   Jos Suomen metsät myydään, niin niitä ostavat ne joilla on rahaa eli kansainväliset pääomasijoittajat, jotka sijoittavat rahansa sinne mistä saavat parhaimman tuoton ja nopean voiton. Tällaisen operaation jälkeen kaikki pensaatkin hakataan sellun raaka-aineeksi.

   Vesivarantoja himoitsevat jo suuryhtiöt: "Vesi ei saa olla ihmiskoikeudellinen hyödyke, vaan se on annettava liikemaailman haltuun." Tämä tarkoittaa sitä, että joudut maksamaan jollekin Nestlelle omasta kaivovedestäsikin.

   Persut ei halua myydä metsiä mineraaleja valtionmaita iekä pojavesiä ulkomaiseen omistukseen.

  • Oppia RKP: ikäkaikki

   "Åpårtheidista on pidettävä kiinni!" Näin sanoo Freudenthal näille ikiomille mallioppilailleen RKP:ssä.

  • savolaisakka

   Jassooo, että Persut ja RKP tulloovat meijän eläkeläisten sivuille höpisemmään omiaa.

   Kuullkeepa nyt, meillä eläkeimmeisillä on vähän toisen laaiset murheet ja aassiiat, joista ollaan huolissamme.

   Pysykee vuan omilla sivuillanne, kun ette kuitenkaa vanhoista välitä.

  • Ukko Iisalmest

   Kuules siekii savolaisakka me keskustelemme asioista mistä me haluamme näin on marjat!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   138
   1638
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   102
   1208
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1192
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   85
   1083
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   188
   892
  6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   819
  7. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   82
   812
  8. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   89
   798
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   73
   724
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   137
   682
  Aihe