Hesari Uberin paras kaveri

Uber Sanomatalossa

Alkoi nyppiä Hesarin teinitoimittajien päivittäinen Uber-hehkutus ja nykyisten taksipalvelujen mollaus. Päätin osallistua kirjoituksella Hesarin nettikeskusteluun ja kysyin onko muillakin kuin Hesarin toimittajilla näitä elämää suurempia ongelmia Helsingin taksien kanssa ja mitä ne ovat jotta voidaan laittaa palvelut kuntoon ilman tätä taksikuskien Big Brother kisaa,Uberiä. Kuinka ollakaan Hesarin sensuuri iski eikä kirjoitustani hyväksytty julkaistavaksi. Näyttää siltä,että Hesari, tämä sananvapauden esitaistelija, on päättänyt tuoda Uberin Helsinkiin Putinmaisin ottein vasta-argumentit tukahduttaen.

10

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 18+10

      Jotenkin kuvaavaa, että juuri nämä työpaikkansa piikkiin matkustelevat hipsterit valittavat palveluista. Nehän ovat verovähennättävällä jutuntekomatkalla silloinkin kun ajavat pilkun jälkeen Herkusta kotiin Rööperiin. Sen sijaan se rautakoura, joka ihan omalla rahalla kulkee itään arvostaa yleensä paljon enemmän yötyöntekijän panosta eikä nillitä tyhjästä. Ei ole omanarvontunto kiinni siitä tajuaako toinen duunari olevansa alempiarvoinen palvelija älymystön tai virkaeliitin edessä.

    • Lege4

      Hesari on mollannut takseja jo 30 vuotta aina kun siihen on ollut mahdollisuus.
      Jos taksi on joskus myöhästynyt, tai tolpalta ovat autot hetkellisesti loppuneet, niin hesari on muistanut aina siitä kirjoittaa erittäin negatiiviseen sävyyn.

      Taksit ovat suorittaneet hesarin henkilökuntakuljetukset yli 30 vuoden ajan, ja aina on niihin tilauksiin järjestetty autot niin nopeasti kuin suinkin mahdollista.

      Esimerkiksi 1998 helmikuussa oli HKL:n iso lakko, missä bussit, ratikat, metrot ja kaikki joukkoliikenne oli lakossa. Hesari kirjoitti että taksi loppuivat kesken, tolpille muodostui jonoa ja taksipalvelu oli riittämätöntä.

      Näille toimittajille, jotka kuvittelevat olevansa heti Jumalasta seuraavia, ei riitä mikään.

      • Lasipalatsi

        Toimittajat ovat aina pitäneet itseään jotenkin "yli ihmisinä" joiden on pakko saada auto heti. Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun olen saanut kuulla kunniani toimittajalta joka on itse tilannut autonsa liian myöhään ehtiäkseen tapaamiseensa ja mikäli hän siitä myöhästyy se on taksien vika joita on liian vähän ja hän uhkaa tehdä asiasta jutun lehteen!


      • KameliKameli
        Lasipalatsi kirjoitti:

        Toimittajat ovat aina pitäneet itseään jotenkin "yli ihmisinä" joiden on pakko saada auto heti. Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun olen saanut kuulla kunniani toimittajalta joka on itse tilannut autonsa liian myöhään ehtiäkseen tapaamiseensa ja mikäli hän siitä myöhästyy se on taksien vika joita on liian vähän ja hän uhkaa tehdä asiasta jutun lehteen!

        Pistä pihalle tollaset kommarit


    • Nytkin

      Pannaannuo Ubertoimittajat kerrankin kävelemään. Sanomatalo taksiboikottiin. Samoin Erottajan baarit yöllä niin eivät pääse Punavuoreen kuin fillareillaan.

    • JSN kutsuu

      Hesari ei koskaan kelpuuta nettikeskusteluunsa kirjoituksia joissa kyseenalaistetaan sen toimittajien motiivi tai ammattitaito. Hesarissa Hesari saa aina viimeisen sanan. Putinismia pahimmillaan. Se siitä laatujournalismista.

    • nurmijärveltä ?

      Hesarin toimittajat maalta kotoisin. Osuinko oikein ?

    • oijö

      Täytyy kyllä ihmetellä. Pimeitä takseja on ollut aina, mutta julkisesti alkaa ajaa pimeää taksia? Mikä vika on suomalaisessa taksissa, jolta olen aina saanut hyvää palvelua? Ei kannata korjata, jos ei ole rikki. Ja jos kuitenkin alkaa, niin eikö korjauksessa kuitenkin kannattaisi noudattaa laillista järjestystä?

    • JSN kutsuu

      Nauroin kun katsoin Hesarista berliiniläisen Uberkuskin valokuvaa. Äijä heitti keikkaa Fiat 500:lla! Kelpaisi varmaan Hesarin kermaperseille ja muille Uberfaneille. Myös rollaattorimummot ja Kela asiakkaat eli ne OIKEAT taksiasiakkaat mahtaisivat olla haltioissaan.

    • ex driver

      Kun et kellekkään muulle voi elämässä avautua ja valittaa, tee se työnantajasi kustannuksella taksinkuljettajalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      218
      1852
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1689
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      68
      1485
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1162
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1080
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1055
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1046
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      2
      970
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      940
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe