Luontaistuotteet aikuisten oikeasti!

Vtuuuttaaaaaa

Lähes kaikki mahdollinen testattu ja tulos on pyöreä nolla. Lompakko on kyllä laihtunut. Onko kenelläkään teistä OIKEASTI ollut PYSYVÄÄ apua jostakin luontaistuotteesta jännitys/sosiaalisten tilanteiden pelko/paniikkioireisiin? Placebo vaikutus saattaa kestää pillerin tai kahden ajan, mutta onko olemassa jokin luontaistuote joka toimii myös vuosien jälkeen? Kaikki laillisesti Suomesta saatavat olen testannut ja Jenkeistä tilannut myös Phenibut ja KavaKava aineita, jotka kuulemma olivatkin Suomessa kiellettyjä (En tiennyt tilatessani) mutta nekin osoittautuivat yhtä huuhaaksi kuin kaikki Valeriaanat kärsimyskukat ynnä muutkin :( Masennuslääkkeet ovat myös olleet minulle ihan toimimattomia. Pelkästään seksiongelmia ja unettomuutta ovat aiheuttaneet. Valdoxan jota on kehuttu lääkkeeksi jolla on vain vähän sivuvaikutuksia aiheutti minulle aivan järjettömiä ahdistukohtauksia puolen vuoden käytön jälkeen, eikä kohtaukset ole täysin poistuneet lopettamisen jälkeenkään :( Ainoat toimivat lääkkeet ovat Benzot, jotka nekin tosin enemmän väsyttävät kuin rauhoittavat. Niitäkään ei muka saisi käyttää nykyisen järjettömän benzonvastaisten lääkäreiden toiminnan "ansiosta" Kaikista toimivin "lääke" kohdallani on alkoholi. Yksi viskipaukku rentouttaa enemmän kuin Xanor, mutta enpä alkkikseksikaan haluaisi ryhtyä... Elämä valuu hukkaan kun ei apua tunnu löytyvän mistään. Ikävä sanoa näin, mutta "kyllä se iän myötä helpottaa" sanonta ei ainakaan minun kohdallani ole pitänyt lainkaan paikkansa. 35 vuotta helvettiä takana, eikä asiat ole miksikään muuttuneet. Voihan v***u, sanon minä :(
(Anteeksi jos teksti oli sekavaa. Kirjoitin kiireessä ja totaalisen vtutuksen vallassa...)

13

1720

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • M28

      Kuinka usein lääkitset itseäsi alkoholilla? Juotko humalahakuisesti säännöllisesti? Juuri alkoholi nimenomaan aiheuttaa todennäköisesti valtaosan ahdistuneisuusongelmista. Itsellenikin aiheutti, mutta en sitä tajunnut vuosiin koska en pitänyt juomistani erityisen kovana, enkä todellakaan ongelmana. Lähinnä viikonloppuisin vaan join enkä edes joka viikko, mutta kun otin, otin kunnolla. Alkoholin aiheuttamat oireet, jos niitä tulee, eivät katoa viikossa eikä kahdessa. Itselläni oireet alkoivat reilusti helpottaa parin kuukauden tipattomuuden kohdalla.

    • Vituttaalle

      Mikä on tämä lääkäreiden benzovastainen? Niitä ssri-lääkkeitä vaan tyrkyttävät efexsor, cipramil, ketipinor, sertralin ym. ym. Apteekissakin toitottavat, että pitää syödä monta kuukautta, että alkavat vaikuttaa . Nyt olen lukenut täältä paljon kanssasisarteni ja veljieni kommentteja näistä "uskomattomista" ssri-lääkkeistä. Minulla sama tilanne alkoholi auttaa lievästi,mutta kun en halua alkkikseksi . Ja kun ei halua juoda eikä maistu. Oli Tauriinista näillä palstoilla puhetta. Käyn ostamassa ja kokeilen. Xanor auttoi minua. Noiden mitä lie masennuslääkkeeiden käytön olen lopettanut aivan itse. Eikä helpota iän myötä minä olen jo yli 50v . Se kyllä pitää paikkansa, että jatkuva säännöllinen alkoholin käyttö aiheuttaa jotain tuolla päässä ja vielä enemmän niillä joilla jo on ahdistus ym. sos.til.pelot, unettomuudet ym. Ja menee se 2 kuukautta että palautuu.

      • Vituttaalle

        Hieman epäselvästi tuossa mun aikasemmassa. Siis jännitys ym. paskat ei helpota iän myötä, ne ovat pahentuneet minulla. Tauriini on jokin vitamiinilisä?


      • potutus

        "Mikä on tämä lääkäreiden benzovastainen?" Raha! Kalliita masennus-ja neuroleptilääkkeitä pitää saada kaupaksi.Jopa vanhainkodeissa ollaan pistämässä bentsopohjaiset unilääkkeet pannaan,neuroleptit tilalle.


    • Jpåårr22

      Ei sitä apua ainakaan luontaistuotteista saa, ellei sitten ole täysin "viheruskovainen" ja rauhoitu jo pelkästä ajatuksesta, että popsii luontaistuotteita.

    • hgfd

      Kertokaa sit tääl jos vaan keksitte jonkun konstin.

    • herbiteiwörki

      Ei toimivaa herbiä ole olemassakaan :(

    • phmies

      gaba on aivojen/keskushermoston oma rauhoittava välittäjäaine ja tätä syntyy vain aivoissa ja keskushermostossa. gaba valmisteet ovat sitä itseään, mutta gaba ei sellaisenaan pääse käytännössä ollenkaan aivoihin ja keskushermostoon.

      phenibut on gabaa, joka sisältää phenyyli renkaan ja tällä tavoin läpäisee veriaivonesteen, eli pääsee suoraan aivoihin ja keskushermostoon. ahdistuneilla ja paniikkihäiriöstä kärsivillä on yleensä alentunut gaban määrä. (noin 10-25% vähemmän kuin terveillä verrokeilla)

      esitä itsellesi kysymys miksi tämä ei toimisi? ja onko mahdollisesti luonnollisempaa tapaa hoitaa ahdistuneisuutta "kemikaaleilla"? kyllä gabakin koukuttaa (phenibut, läpäisevä muoto), mutta niinhän lääkkeetkin. phenibut pitäisi olla primääri lääke paniikkihäiriön hoitoon. luontaisin vaihtoehto.

      gaba koukuttaa vain ja ainoastaan sen takia, koska gaban taso ei terveellä ihmisellä nousee takaisin normaaliin tai yli ja terveella vain ja ainoastaan yli normaalin gaba tason. elimistö tottuu tähän uuteen gaba tasoon ja kun valmisteen ottaminen lopetetaan, elimistö onkin hukassa vanhan gaba tasonsa kanssa.

      itse lopetin ketipinorin, mirtatsapiinin ja bentsot. tulen hyvin toimeen yhdellä valmisteella. 6-vuotta käytin lääketehtaiden lääkkeitä. tottakai pheni napautettiin hyvin äkkiä "muuntohuumeet" listalle, ettei vain lääkeyhtiöiden tuotot tipahda ja lammaskansa hyväksyy tämän hiljaa.

      • Buttttttttttttttt

        Eikös Phenibutit jää tulliin jos niitä tänne tilaa? Lisäksi mätkäisevät ilmeisesti mojovat sakot :(
        Paljonko ja kuinka usein Pheniä käytät?


      • phmies

        Viitenä päivänä viikossa noin 1000mg per päivä, sekoitan tuon aamukahviin, koska semmoisenaan olisi aika keljun makuista. Kaksi taukopäivää viikossa. Taukopäivät on vähän persiistä, mutta kyllä nuo 5 päivää tähän asti sen on korvanneet. Uskaltaa kaupan kassallekin jotain sanoa, mikä on itselle uskomaton saavutus. Ahdistuneisuuden poiston lisäksi phenillä on jännä ominaisuus auttaa keskittymään. Pystyn aivan uudella tavalla keskittymään tarkkuutta vaativiin askareisiin. Tosin pheni hieman heikentää koordinaatio kykyä, mutta ei kovinkaan pahasti. Lievänä kömpelyytenä ajoittain ilmenee, mutta olo on hyvin selväpäinen.


    • teaniini

      Joo tää on aivan uskomaton juttu. Bentsot on paras lääke ahdistukseen ja stressiin mitä tähän saakka on keksitty, mutta lääkärit eivät suostu kirjoittamaan niitä. Sen sijaan tyrkytetään terveydelle vahingollisia neuroleptejä ja ssri lääkkeitä. Voiko tätä muuten ymmärtää kuin että lääkärikunta on kollektiivisen psykopatian vallassa. Bentsoista tulee muka riippuvaiseksi vaikka ssri lääkkeistä saa viikkokausia kestävät vierotusoireet. Herätkää lääkärit aivan oikeesti herätkää olette aivan pimeitä. Vaikka eipä tälle palstalle taida eksyä muut kuin neuroleptejä pakkosyötetyt hylkiöt.

      Lisäravinteista teaniini toimii ainakin kohdallani hyvin, mutta bentsoihin sitä ei voi verrata.

    • StjohnWort

      Kokemusta ahdistuksen hoidossa löytyy. Melkeinpä kaikki mahdollinen on kokeiltu pitkän kaavan mukaan. Minulla siis oireina vakava masennus, ahdistuneisuushäiriö ja unettomuus. Oireet vaihtelevat mutta pimeän aikaan oireet ovat pahimmillaan. Ainoa mistä olen oikeasti saanut apua on mäkikuisma. Päiväannos on kuitenkin n. tuplat mitä purkin kyljessä sanotaan. Teaiinit, kalaöjlyt, e-epat, valeriaanat etc. on kokeiltu. Mistään ei mitään hyötyä. Tällä hetkellä käytän opamoxia, tenoxia ja propralia. Mäkikuisma on pannassa koska se nopeuttaa lääkeaineiden puoliintumisaikaa ja minulla on erääseen vakaavaan sairauteen lääkitys. Ssri-lääkkeisiin en koske ellei ole ihan pakko koska olen kuullut kauhutarinoita käyttäjiltä. Mikäli sinulla ei ole mitään estettä mäkikuisman käyttöön niin suosittelen kokeilemaan. Vaikutus ei ala heti vaan kestää muutaman viikon ennenkuin tehon huomaa. Ainakin minulla ahdistus on lievittynyt huomattavasti mäkikuismalla.

    • Onnellistunut

      Kotimaiset mustikat auttavat. Vedä monta pussia vaikka mustikkamaitona.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4698
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4223
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2795
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      213
      1835
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1367
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1243
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1222
    Aihe