Kirkko

Hämmentynyt

Onko mahdollista jos ns.tasa-arvoinen avioliittolaki (homoavioliittolaki) tulee menemään läpi niin tarkoittaako se sitä, että hyvinkään (uusi) kirkko maalataan sateenkaarenväreillä ja sielä pääsevät vain ja ainostaan homoseksuaalit naimisiin? Ja me kaikki patavanhoilliset ja vanhanaikaiset heterot joudumme tyytymään avioliittoasioinnissa vanhan kirkon puolella?

7

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epä-Raamatullista

      Niin, voihan se olla, että maalailemasi tulevaisuudenkuva voi mennä noinkin. Mutta vakavasti puhuen sinänsä huvittaa koko avioliittokeskustelu ja tiettyjen tahojen Raamattuun, Herran sanaan siinä tukeutuminen. Itseasiassa ei Raamatussa puhuta naimisiin menosta yhtikäs mitään. Jos joku on toista mieltä, että Raamatusta löytyy naimisiin meno ohjeet, niin Raamatun kohdat tähän, että voitte todistaa moisen epä-Raamatullisen väitteen.

    • Aivan ymmällä

      Miten silloin tulee tapahtumaan synnytysvalmennukset? Tasa-arvon vuoksi niitäkin pitää järjestää kaikille. Onko isät mukana niinkuin 70- ja 80- lukujen aikoina olivat?

    • dieselsilmä

      Kyllä voi näin heteron silmin sanoa, että tulee olemaan karmea näky kun mahdollisessa sateenkaarikuosissa olevasta kirkosta kömpii kaksi karvaista miestä ja toisella on vielä morsiusvermeet päällä. Aivan järkyttävä näky.
      Odottelenkin milloin tämä (muoti) homovillitys loppuu ja heterous ja perhearvot palaavat muotiin.

      • Kirkko tivoli tilassa

        Äläpä muuta viserrä. Kaiken kruuna vielä naispappi, joka vihkii äijät yhteen. Paljon on ajat muuttuneet siitä, kun olin lapsi ja perus ev.lut kaverina elin vielä vanhoillislestadiolaisten vaikutusalueella. Vanhana ateistina/hyvänä päivänä jopa agnostikkona pistin kuitenkin silloin ja nytkin silmääni, että vanhoillislestat sentään yrittivät elää sen kirjansa mukaan ja eikä sallineet ja selitelleet sitten sitä sun tätä omillensa ja muille.


    • jäänteitä, jäänteitä

      Onko täällä joku urpo, joka kuuluu kirkkoon? Itse erosin 1970-luvun alussa.

      Mitä väliä sillä on, meneekö homot naimisiin vai ei. Itse en tosin tajua sitä, että kukaan haluaa mennä naimisiin kirkossa, olipa homo tai hetero.

      • ei juuri aivoja

        Täällä on aikuispissiksiä palsta täynnä, eihän ne sellaista mieti, kannattaako kirkollisveroa maksaa, jos ei ole aktiiviuskova. Vissiin ne maksaisivat kommunistipuolueen jäsenmaksunkin, jos joku älyäisi laittaa niille laskun.


      • Paljonko pitää maksaa?
        ei juuri aivoja kirjoitti:

        Täällä on aikuispissiksiä palsta täynnä, eihän ne sellaista mieti, kannattaako kirkollisveroa maksaa, jos ei ole aktiiviuskova. Vissiin ne maksaisivat kommunistipuolueen jäsenmaksunkin, jos joku älyäisi laittaa niille laskun.

        Paljonko se muuten tekee rahassa maksettavaa veroa kirkolle, jos on ev.lut.kirkon jäsen ja pienellä eläkkeellä 1000 /kk tulot? Joku asioista tietävä vois laskea.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe