Jumalan tahto toteutui taas!

Kaikki lienevät jo tietoisia siitä, että Suomessa toteutui Jumalan tahto, kun eduskunta päätti hyväksyä tasa-arvoisen avioliittolain täpärästi äänin 105–92.

http://www.hs.fi/politiikka/a1417142106435

Sillä mitäänhän ei maailmassa tapahdu ilman Jumalan sallimusta, niin silloinhan tämä päätös oli Jumalan tahto, eikös niin?

Ja Jumalan tahdon vastaiset sorron ja epätasa-arvon jatkamista halunneet hävisivät, Jumalan tahdon mukaisesti.

Jos tämä ei ollut Jumalan tahto, niin mistä me sen nyt voimme tietää?

Miksi Jumala ei selkeämmin ilmaissut tahtoaan, jos Hän ei tätä halunnut?

Tuleeko kenties tuhoa, väkivaltaa ja suomalaisten päät ilmestyvät seipäiden nokkaan varoitukseksi, vai tuottaisiko ihan maanjäristyksen, vai miten Jumala voisi nyt parhaiten näyttää olevansa eduskunnan kanssa eri mieltä asiasta?

Tosin muut pohjoismaat ovat hyväksyneet asian jo meitä aiemmin, eikä Jumalalle näyttänyt olevan asiaan mitään sanomista, tai kostamista sielläkään, niin ehkäpä me kaikki voimme nukkua yömme rauhassa tästä eteenkin päin.

24

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maranata

      Jumalattomien ihmisten tahto toteutui, kuten paholaisen kiroukset sekä tuhot jatkossakin suuremmassa ja tihenevässä määrin, koska ihmiset ovat hyljänneet Jumalan (Raamattu) "luullessaan viisaita olevansa".

      • >>> Jumalattomien ihmisten tahto toteutui, kuten paholaisen kiroukset sekä tuhot jatkossakin suuremmassa ja tihenevässä määrin, koska ihmiset ovat hyljänneet Jumalan (Raamattu) "luullessaan viisaita olevansa". >>

        Niin mitä tapahtuu?

        Voisitko nyt konkreettisesti kertoa, että mitä rakastava ja oikeudenmukainen Jumalasi on suunnittelut meitä kohtaan, jotka haluamme ihmisten olevan tasavertaisia ja tasa-arvoisia keskenämme?

        Koska Jumalasi nyt suunnitelee hirmuista kostoa siitä, kun Hän on äärettömän kiinnostunut ja tuohtunut siitä, että mitä aikuiset ihmiset tekevät keskenään, kuten jumalien tehtävien tärkeysjärjestykseen tuntuu kuuluvan, niin mitä tapahtuu?

        Jumala on paljon kiinnostuneempi siitä, että mitä kaksi aikuista ihmistä tekee keskenään ja ketkä saavat toisiaan rakastaa, kuin vaikkapa siitä, että mitä tapahtuu Boko Haramin kaappaamille yli 200 tytölle, joten mitä se kertoo Jumalastasi?


      • -.-
        bushmanni kirjoitti:

        >>> Jumalattomien ihmisten tahto toteutui, kuten paholaisen kiroukset sekä tuhot jatkossakin suuremmassa ja tihenevässä määrin, koska ihmiset ovat hyljänneet Jumalan (Raamattu) "luullessaan viisaita olevansa". >>

        Niin mitä tapahtuu?

        Voisitko nyt konkreettisesti kertoa, että mitä rakastava ja oikeudenmukainen Jumalasi on suunnittelut meitä kohtaan, jotka haluamme ihmisten olevan tasavertaisia ja tasa-arvoisia keskenämme?

        Koska Jumalasi nyt suunnitelee hirmuista kostoa siitä, kun Hän on äärettömän kiinnostunut ja tuohtunut siitä, että mitä aikuiset ihmiset tekevät keskenään, kuten jumalien tehtävien tärkeysjärjestykseen tuntuu kuuluvan, niin mitä tapahtuu?

        Jumala on paljon kiinnostuneempi siitä, että mitä kaksi aikuista ihmistä tekee keskenään ja ketkä saavat toisiaan rakastaa, kuin vaikkapa siitä, että mitä tapahtuu Boko Haramin kaappaamille yli 200 tytölle, joten mitä se kertoo Jumalastasi?

        "Voisitko nyt konkreettisesti kertoa, että mitä rakastava ja oikeudenmukainen Jumalasi on suunnittelut meitä kohtaan, jotka haluamme ihmisten olevan tasavertaisia ja tasa-arvoisia keskenämme?"

        Rakastava? Ei jumala syntisiä kusipäitä rakasta. Jumala rakastaa vain omiaan, Jeesuksen seuraajia. Oikeudenmukainen Jumala tulee tuomitsemaan teidät kaikki ehdottoman oikeudenmukaisesti, sillä välin jokaisella on aikaa katua, tehdä parannus ja kääntyä Jeesuksen puoleen ja laittaa suhteensa Jumalaan kuntoon, niin kauan kuin saat Jumalan armosta elää tällä planeetalla.


    • HAISKA PASKA SUOMI!

      Ei ole mikään Jumalan tahto, vaan saatanan tahto.

      Oy Suomi Paska Ab päätti olla virallisesti Sodoma ja Gomorra.

      Jumala kostaa tuomiopäivänä. Tämän hän on ilmoittanut jo kauan sitten. Onpa ilmoittanut senkin, että juuri tällaista jumalatonta sontaa ihmiset tekevät juuri ennen Jeesuksen paluuta.

      • >>< Ei ole mikään Jumalan tahto, vaan saatanan tahto. >>

        Onhan se näkemys tämäkin.

        Sinun kaikkivaltiaasi Jumala vain seisoo tumput suorina sivustakatsojana, eikä kykene yhtään mihinkään, kun hänen alapuolellaan olevat henkiolennot myllertävät kuten mieli tahtoo.

        Mitä se kertoo sinun Jumalastasi?


    • näin se menee

      Jumala ilmoittaa tahtonsa omilleen, ei jumalattomille, joita odottaa helvetin tuli. Tervemenoa.

      En ikinä hyväksy homoliittoja.

      • >>> Jumala ilmoittaa tahtonsa omilleen, ei jumalattomille, joita odottaa helvetin tuli. Tervemenoa.

        En ikinä hyväksy homoliittoja. >>

        Ei sinun tarvitsekaan hyväksyä.

        Sinulta ja Jumalaltasi kun ei enää nykypäivänä kysytä mitään, eikä ketään kiinnosta sinun Jumalasi jupinat.

        Hän saa heilutella nyrkkiään taskussaan niin paljon kuin sielu sietää, eikä kukaan välitä.

        Sellaisiksi se jumalien elämä vaan on mennyt.


    • Älä nyt viitti!

      Jumalan tahto ja Jumalan sallimus eivät ole sama asia ollenkaan. Jumala sallii ihmisten tehdä moraalittomuuksia, koska hän sitten tuomiopäivää kostaa väärintekijöille.

      • >>> Jumalan tahto ja Jumalan sallimus eivät ole sama asia ollenkaan. Jumala sallii ihmisten tehdä moraalittomuuksia, koska hän sitten tuomiopäivää kostaa väärintekijöille >>

        Jumalan kosto onkin ainut asia ja sillä pelottelu, että mitä virkaa jumalilla enää on.


    • tiedon sanat

      Niin nythän ollaan tultu aikaan. ´Väärin tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas tehköön edelleen vanhurskautta ja joka on pyhä pyhittyköön edelleen´

      Ja joka on homo jatkakoon homona olemistaan... aina siihen päivään kun Herra maksaa palkan maanpäällä sekä vanhurskaalle, pyhälle ja saastaiselle.

      Kun kaikkien silmät saavat nähdä hänet, niin homot näkevät makuukammariin kun Jeesus tulee, niin he juoksevat kuin hullut kallionkoloihin ja vuorten rotkoihin
      vaikka pelastus piti olla tasa-arvoinen t. b

      • oikea tuomio !

        Juuri näin ! nämä olivat tiedon sanoja.


      • Homous on ollut maan päällä niin kauan kuin on ollut ihmisiäkin maailmassa ja ennen kuin ihmisen kantamuoto ilmaantui, oli homous eläinkunnassa ollut aivan yhtä normaalia kuin heterokäyttäytyminenkin.


    • Mielenkiintoistahan tässä tasa-arvoisessa avioliittolaissa on se, että niissä maissa joissa tasa-arvolait mm. avioliiton osalta on jo aika päiviä sitten hyväksytty, niin siellä talous on huomattavasti vahvemmalla pohjalla kuin meidän maassamme.
      Tämä viittaa siis selvästi siihen, että se taivaallinen Jahve ukkeli on myös enemmän mielistynyt niihin, joilla tasa-arvo toteutuu kaikessa ja hän jakaa mm. sitä maallista hyvää enemmän sellaiselle kansakunnalle, joka elää mahdollisimman tasa-arvoisessa ilmapiirissä?
      Eiköhän se Suomikin lähde nyt taloudelliseen nousuun suostaan kun eduskunta teki viimeinkin oikean päätöksen.

    • fda

      Homovihaajat: Jos Jumala on olemassa, miksi hän olisi tuominnut väestöstä 5-10% jo syntymästään?

      • Piste.

        Ei olekaan. Koska HOMOUS EI OLE SYNNYNNÄISTÄ, mitä puolueelliset tiedemiehet sitten sanovatkaan.


      • free-witch
        Piste. kirjoitti:

        Ei olekaan. Koska HOMOUS EI OLE SYNNYNNÄISTÄ, mitä puolueelliset tiedemiehet sitten sanovatkaan.

        Perusteella? Tuo oli täysin pohjaton, naurettava väite. Kaikki tiedemiehet siis ovat puolueellisia? Huh huh. Aikamoinen yleistys. Voi tyhmyriä...


      • fda
        Piste. kirjoitti:

        Ei olekaan. Koska HOMOUS EI OLE SYNNYNNÄISTÄ, mitä puolueelliset tiedemiehet sitten sanovatkaan.

        Onko sinulla esittää vastatodisteita kun ryhdyt tiedettäkin vastaan pullikoimaan?


      • Rock62

        Eli et usko Jumalaan?


    • Hinnan tiesi

      "Sillä mitäänhän ei maailmassa tapahdu ilman Jumalan sallimusta, niin silloinhan tämä päätös oli Jumalan tahto, eikös niin?"

      Raamattu on todistanut päinvastaista moneen kertaan - myös juutalaisten kohdalla. Jumala antoi ihmiselle vapaan tahdon, mikä oli Hänen vapaa tahtonsa - ja Hän tiesi hinnan.

    • kunhan pohdin

      Raamattu kyllä opettaa että tämän maailman jumala on S----na, joka johtaa näitä maailman tapahtumia ( 2Ko 4:4; 1Jo 5:19, Ilm 12:9).
      Jumala tulee aivan varmasti lopettamaan Paholaisen työt, kun sen aika koittaa. Nämä viimeaikaiset tapahtumat vain kertovat siitä
      että olemme jo lähestymässä tuota ajankohtaa vinhaa vauhtia. Kaikki menee juuri niin kuin pitääkin Raamatun ennustusten mukaan.
      Odotamme iloisin mielin sitä että Jumala tulee poistamaan pahuuden täältä maan päältä ja pelastaa vanhurskaat niin kuin on tehnyt
      raamatun mukaan aikaisemminkin. Kaikille kansoille annetaan tälläkin hetkellä varoitussanoma asiasta, on valittavana joko elämä
      tai kuolema. Kumman sinä valitset?

    • Jumala päättää

      Älä iloitse liian aikaisin. Pitää vielä käydä läpi jokin vahvistusäänestys, ja sen jälkeen lakialoite siirtyy seuraavaan hallituskauteen. Ja homojen vihkioikeus tulee voimaan tällä tiedolla vasta vuonna 2017.

      JUMALAN OIKEUS saattaa hyvinkin muuttua tällä välillä. Mikä tahansa voi vielä muuttua.

    • Rock62

      Väärin, Hänen tahtoaan ei kysytty. Se tahto toteutui jonka henkeä sisälläsi kannat. Joten sevitä itsellesi mikä henki sinua kuljettaa niin saat parhaimman vastauksen itsellesi.

      Uskotko että Jeesus Kristus on Jumalan Poika?

      • ????????????????????

        Miksi täytyisi uskoa moista asiaa, millä ei ole mitään merkitystä. Jumalia on niin monia, että oikeata isää on vaikea osoittaa ilman isyystestiä.


    • Jeesusonparas

      Jumala rakastaa homoja, heteroita, transeksuaaleja, aseksuaaleja... Myös Hän rakastaa mustia, valkoisia ja kiinalaisia... Kuin myös naisia, miehiä, lapsia.. Ai niin, hän rakastaa myös rehellisiä, lainkuuliaisia, murhaajia ja tyhjäntoimittajia. Huh, nyt pitää lopettaa, muuten tän luettelon laatimiseen menis ikuisuuus. Mutta lukekaapas uskikset vähän tarkemmin sieltä Raamatusta, ketä Jumala rakastaa (erit. -.-).

      Heterot menis kiitojunalla kadotukseen, jos Jeesus ei ois maksanut heidän syntivelkaansa ristinkuolemallaan. Sama koskee jokaista ihmistä, jota Jumala rakastaa (eli kaikkia).

      "Niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei YK-SI-KÄÄN joka Häneen uskoo hukkuisi, vaan saisi iankaikkisen elämän."

      "Jumala oli Kristuksessa, ja sovitti maailman itsensä kanssa."

      "Vielä kun olimme Jumalan vihollisia, kuoli Kristus oikeaan aikaan meidän puolestamme."

      "Jokainen on syntiä tehnyt, ja Jumalan kirkkautta vailla. He saavat lahjaksi vanhurskauden, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme."

      "Jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."

      "Mene, äläkä enää syntiä tee."

      Lainaukset ovat Raamatusta, mutta ilman raamatunpaikkoja (ulkomuistista kirjoitettuja, jos virheitä, johtuu siitä).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      320
      7264
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2204
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1449
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      113
      1162
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1026
    8. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      885
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      873
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe