Aihealueet

Listaukset

  VAROKAA AURINKOPALLO:COM

  HUOOOH

  Tämä en varmaan jo käsitelty täällä aiakisemminkin, mutta itse menin lankaan viime kuussa!
  Olen ( kai ) saanut tekstiviestin puhelimeeni, jossa tietämättäni tai lukematta loppuun osallistunut kilpailuun ja samalla sitoutunut maksamaan osallistumisestani 5 e viikossa!!!
  " . Palvelun tarjoaa Funtastix Services OÜ. Palvelulla ei ole peruuttamisoikeutta. Tilaus laskutetaan viiden euron erissä viikottain matkapuhelinlaskussa. Palvelulla on neljän viikon minimitilausaika joka laskutetaan tilausvahvistuksen yhteydessä".

  Olen nyt siis maksanut kuukaudesta 20 e!!! Onneksi vihdoin huomasin sen laskustani ja sain peruttua " tekemäni (?!!!) tilauksen" :
  Tämä on kyllä niin törkeää!
  Miten Suomen kuluttajaviranomaiset voivat hyväksyä tällaisen!!
  Aika paljon varmaan ko. nimestä päätellen virolainen yritys , on saanut kerättyä rahaa, kun tilauksesta joutuu aina vähintään tuon 20 e maksamaan!!!

  35

  1095

   Vastaukset

   • OU ei ole suomalainen yritys eikä Suomen kuluttajasuojalla ole asian kanssa mitään tekemistä.

    • Täh en ole kuullukkaan


   • Miten sait peruttua laskusi?
    Itse en onnistunut sitä monista yrityksistä huolimatta tekemään ( useita viestejä firmalle ). Todella törkeää rahastusta!!

   • Itselleni kävi juuri samoin. Osallistuin kerran Vantaan paikallislehdessä olevaan matka-arvonta kisaan tekstiviestillä, jossa ei kerrottu, että kysymyksessä on jatkuva maksullinen palvelu 5 euroa viikossa. Rupesin ihmettelemään kun joka viikko rupesi puhelinsaldosta häviämään rahaa, vaikka en ole soitellutkaan tai viestejä lähetellyt. Joka viikko rupesi tulemaan tekstiviesti katso aurinkopallo.com jne. ja kun viestin katsoo palaa rahaa 5 euroa ja jatkossa joka viikko 5 euroa. Onneksi nyt älysin mennä katsomaan ko. palveluntarjoajan nettisivuilta tietosuojakäytännöt ja toivon mukaan niiden ohjeitten mukaan sain peruutettua tilauksen ja maksut.
    Ihmettelen miten paikallislehdessä voidaan tälläistä toimintaa sallia. Mainos näytti ulospäin asialliselta, mutta maksuista ei ollut mainintaa. Kyllä olisi kuluttaja-asiamiesten tehtävä vähän selvittää asiaa.

    IHMISET VAROKAA AURINKOPALLO:COM

    • Ilmeisesti aurinkopallo.com on sama firma kuin vuosi aikaisemmin näillä sivuilla puhuttanut matkapallo.net. Ainakin viestit tulee asmasta puhelin numerosta 17121.


   • Miten sait peruttua laskusi? Onko se mahdollista perua ennenkuin 4 viikkoa on mennyt?

    • aurinkopallo.com:in tietosuojasivuilla on ohjeet palvelun peruuttamiselle. Voi lähettää tekstiviestin numeroon 17205 pallo stop. Lisäksi kannattaa laittaa vielä menemään saman tien markkinointikielto viesti samaan numeroon pallo esto

     Olisi kiva tietää miten muut ovat tälläisen huijauspalvelun piiriin joutuneet; olisin laittamassa tästä asiaa kuningaskuluttajaohjelmaan, jos löytyisi todiste lehtimainoksesta. Itse en enään löydä lehtimainosta johon vastasin, koska aurinkopallo.com väittää että olen osallistunut heiden nettisivujensa kautta, jota todellakaan en ole tehnyt.


    • Lomakuume 4 kirjoitti:

     aurinkopallo.com:in tietosuojasivuilla on ohjeet palvelun peruuttamiselle. Voi lähettää tekstiviestin numeroon 17205 pallo stop. Lisäksi kannattaa laittaa vielä menemään saman tien markkinointikielto viesti samaan numeroon pallo esto

     Olisi kiva tietää miten muut ovat tälläisen huijauspalvelun piiriin joutuneet; olisin laittamassa tästä asiaa kuningaskuluttajaohjelmaan, jos löytyisi todiste lehtimainoksesta. Itse en enään löydä lehtimainosta johon vastasin, koska aurinkopallo.com väittää että olen osallistunut heiden nettisivujensa kautta, jota todellakaan en ole tehnyt.

     http://www.lansivayla.fi/artikkeli/226384-matkasivusto-latkii-maksullisia-tiedotteita-puhelimeen-osa-kuluttajista-luullut

     Ohessa linkki Länsiväylän artikkeliin koskien matkapallo.net:in toimintaa.

     Matkapallo.netin toimijaksi mainittu artikkelissa Funtastix Services OU, joka on sama kuin nyt toimiva aurinkopallo.com

     Huijaus sen kun jatkuu

     Oikeasti kuningaskuluttaja ohjelmassa olisi hyvä antaa ohjeita siitä miten toimia jos epäilee joutuneensa mobiilihuijauksen uhriksi.


    • Lomakuume 5 kirjoitti:

     http://www.lansivayla.fi/artikkeli/226384-matkasivusto-latkii-maksullisia-tiedotteita-puhelimeen-osa-kuluttajista-luullut

     Ohessa linkki Länsiväylän artikkeliin koskien matkapallo.net:in toimintaa.

     Matkapallo.netin toimijaksi mainittu artikkelissa Funtastix Services OU, joka on sama kuin nyt toimiva aurinkopallo.com

     Huijaus sen kun jatkuu

     Oikeasti kuningaskuluttaja ohjelmassa olisi hyvä antaa ohjeita siitä miten toimia jos epäilee joutuneensa mobiilihuijauksen uhriksi.

     Minullekin on tullut juuri 2 puhelinlaskua Funtainment-nimiseltä firmalta (=rantapallo.com) ja Elisa pyysi minua selvittämään sotkun firman kanssa ja jouduin maksamaan itse laskun. Nyt kyseinen firma ei anna periksi, että en ole tilannut heiltä mitään vaan pyytää kotona "selvittämään selkeät puhelimen käytön säännöt". En ole saanut mitään tuotetta tuota 5€/viikko vastaan.En myöskään löydä mitään lähetettyjä viestejä, esim. viestiä "Pallo ok", jolla olisin muka vahvistanut tilaukseni.
     Törkeää huijausta! Käännyn poliisin ja kuluttaja-asiamiehen puoleen. Selvä huijaus, jota moni ei heti huomaakaan vaan maksaa kiltisti laskut. Minä hankin puhelinoperaattorin kautta eston omaan puhelimeeni, niin ei ainakaan tule enää laskua.


   • Jaahas aloin tutkia mikä mulle lähettelee viestejä niin joku aurinko rantapallo vaikka ihan on roskapostia.

   • apua en saa poistettua tuota . vaikka monta kertaa olle yrittännyt ei olle vasta kuin 10 euroa vienyt mutta se kova raha eläkeläiselle!!

    • www.mapel.fi. Sitä kautta voi saada rahat takaisin se on markkinointi tekstiviestien lautakunta. Olen itsekkin joutunut aurinkopallon huijauksen kohteeksi. Soitto omalle operaattorille niin minä ainakin sain eston että siitä numerosta ei pystytä enää lähettämään minulle viestejä. Samoin pallon omalla sivulla on tekstiviestinumero, johon saa lähetettyä lopetusviestin. Sanovat ainakin että se viesti on ilmainen, joten siihen on kai luottaminen. Käsittämätöntä ryöstämistä tuollainen touhu!


   • Osallistuin arvontaan mutta en vahvistanut pyydetyllä tekstillä, eli PALLO OK. Nyt luen seuraavan puhelinlaskun huolella...

   • no voi syyttää ihan itteensä jos ei osaa lukea ton vertaa

   • Et oo ainoa! Mulle sama juttu! Enkä edes avannut tekstiviestejä! Silti puh. laskussa oli €20 ylimääräistä! En ole kyseisen "firman palveluita" koskaan käyttänyt, mutta silti laskutetaan! Ainakin minä laitoin eston ja poiston kys. firman palveluihin. Saas nähdä paljon sekin sit maksaa??? Mun puh. laskussa lukee kyl "Feeltainment OY" ja numero 17121. Osoite on Helsingin punavuoressa ja yllä yhteystietona c/o Laakso. Kohta väsään rikosilmoituksen poliisille. Ei siis ole kysymys siitä, että olisimme "holmöjä" ja ettemme muka osaisi käyttää puhelinta, vaan siitä, että toihan on rikollista toimintaa! Tiedoksi vaan siis sinullekin joka kirjoitit "hölmöt"!

    • Miksi väsäät kohta rikosilmoituksen? Mikset heti netissä? Tuo on selvä rikos ja siksi rikosilmoitus. Tehkää kaikki huijatut perässä.


   • https://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=2166921&kielikoodi=1&tarkiste=98308B13ED8C0EC548CC0B25DE3D9FDE7D6A1CA3&path=1547;1631;1678

    http://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/feeltainment oy/22317447
    Toimitusjohtaja Mauri Antero Laakso

    Minulle on myös hämärän peitossa miten olen onnistunut pääsemään Avoisan Herran tekstarilistalle. Toivon tämän Mauri-herran saavan vielä tässä elämässä maistaa omaa lääkettään.

    Seuraavaksi http://www.mapel.fi/ tekemään ilmoitusta.
    Tsemppiä kuikille huijatuksi tulleille.... Laitetaan joukkovoima jylläämään....

   • Hei! Minä erehdyksissäni myös vastasin Aurinkopallo-com 21.6.2015--- mitä nyt voin tehdä????

   • Itse katkaisin lähettämällä sähköpostia 1§7121 asiakaspalvelu@gmail.com.
    En myöskään tiennyt että olisin hyväksynyt mitään viikko maksuja enkä
    saanut mitään rahan vastineeksi, vain viestejä jotka tulkittiin tilatuksi. Sain
    lupauksen että laskutus loppuu.

   • On uskomatonta ettei kuluttajavirasto tai poliisi tee yhtään mitään vaan facebookin ja googlen sivuilla riehuvat nettihuijarit voivat rahastaa "meitä" suomihölmöjö miten tahtovat. Yksi sellainen on jobform! pysykää poissa heidän ilais tarjouksistaan!

   • Olen kuullut, että jos vastaat ulkolaiseen numeroon, se on samalla tilausvahvistus. Eli tilaat palvelun X hintaan Y kesto Z.

   • Olisi kiva kuulla miten sinulla "harmistunut" 25.4.2015 14:35 kävi, saitko koskaan laskua? Jos sait, miten pääsit pallostasi eroon? Ise lankesin arvonta-ansaan pari päivää sitten.

   • Miten saan palvelun katkaistua

   • Miten sait funtastix laskun peruttu

   • Nämä pitäisi lailla kieltää! Samoin myös Visa-kortin kohdalla, ettei mitään jatkuvia sitoumuksia hyväksyttäisi. Minä inhoan kaikkea automaattista veloitusta, eikä minulla ole mitään tämän laatuista. Minä osaan maksaa laskuni itse.

   • Minä sanoisin VAROKAA Verkkokauppaa, joka järjestää rajattuja myyntejä. Todellisuudessa asiakkaille ei ole myytävänä montakaan laitetta. Kaikki on varattu etukäteen. Itse kokeilin asiaa, kun kaveri kertoi siitä minulle. Nettikaupan avauduttua olin klikannut 0,01 sekunttia avautumisen jälkeen. Kaikki tavarat oli myyty!!!!!!!!!! ... eli todellisuudessa ne oli varattu jälleenmyyjille, kuten kerrotaan. Asiakkaat osatta vain sikakalliita normaalihintaisia tuotteita. Kannatan reilua ja oikeudenmukaista kaupankäyntiä, joten haen tarvitsemani muista kaupoista. VAROKAA VERKKOKAUPPAA!!!!!!!!!

   • Hei, miten sait peruutettua tilauksen?
    Kysyy paljon rahaa menettänyt

   • Minäkin typerys höynähin samaan! Kyllä otti pattiin kun puphelinlaskusta lähti 20€ niille huijareiile. Mitään et voi tehdä saadaksesi rahojasi takaisin. "Laillista" ryöstöä!
    Toivottavsti joku karma kostaa näille paskiaisille!!!

   • Sama juttu, jotain olen tehnyt titämättäni. Kuluttajaviranomaisiin pitäisi ottaa yhteys. En pysty maksamaan, olen työtön.

   • Minulle tuli tuollainen viesti.. mitä tehdä.? En ole vastannut mitään.. Katsoin tuota nettisivua.. tosi kiero sivu, joku muu on laittanut minun puhelinnumeron ja tullut viesti minulle??
    LUKEE VIESTISSÄ: Asiakaspalvelu, info@aurinkopallo.com. Palvelun sulkeminen: PALLO sulje.
    Tilaus viisi euroa/vko. Säilytä nämä viestit.
    KOHTA TULI TOINEN VIESTI: Jos olet saanut tämän viestin aiheetta, Sinun ei tarvi tehdä mitään.

    Vahvista vastaamalla PALLO OK

    En ole laittanut mitään viestiä.. Pitää varmaan olla huomenna yhteydessä omaan puhelin operaattoriin!

    • Olen menettänyt aika ison summan kun en ole tajunnut seurata. Onkohan rikosilmoitusta yritetty? Laitan heti huomenna.


   • Rikosilmoitus poliisille, viestit tulee jostai lähteistä niitä ei voi jäljittää. Tuli noin 20 viestiä poistin kaikki sit luin että jos et ole tilannut mitään lähetä ok. Sen jälkeen tulee laskut, onneks operaattori poisti laskut kun lähetin tämän viestin heille. Ei uskalla aurinkopallo kitistä harhauttavista viesteistä kun lähettää sellaisia.

   • Mulle tuli sama scammi

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    226
    10979
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    269
    5741
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1041