Kehitysavun takia suomella on velkaa ja menee huonosti

45677654

20 miljardia euroa on vuosikymmenien saatossa hukattu verorahoja afrikkaan ja ympäri maailmaa. Tulos on korkeat verot ja kansalaisten väheksyminen!

12

127

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syntyvyydensäännöste

      En myöskään käsitä, mikä velvollisuus suomalaisilla olisi olla "aisankannattajana" ylisikiäville maille. Kuka lapsen nussii, elättäköön myös. Jos ei ruokaa, ei sikitä. "Kehitysavuksi" väitetyn vastikkeettoman, loputtoman, jo 60 v jatkuneen rahanjaon täytynee olla joillekin tahoille oikea rahasuoni? Mitään muuta syytä en tuloksia tuottamattomaan rahan syytämiseen keksi... "Torvet tukkoon, piuhat poikki" eli ASENNEMUOKKAUSTA JA SYNTYVYYDEN SÄÄNNÖSTELYÄ KAIKIN KEINOIN, kyllä vähitellen elinolotkin paranisivat.

      • posneg

        Liikaväestöstä on vain negatiivistä sanottavaa, ei mitään posiitivista.


      • täyttä rahastusta

        Viikolla tuli jokin ulkolainen auto-ohjelma, jossa liikuttiin keski-afrikassa. Juontaja totesi mm: .joka puussa kasvaa ruokaa. Käsittämätöntä, että joku uskoo jatkuvan ruikutuksen "nälänhädistä"... Itsestään selvyys on, että siellä on laajoja, täysin hedelmättömiä autiomaita, mutta RÄJÄHDYSMÄISEN SIKIÄVYYDEN takia lisääntyvä sakki tietysti joutuu levittäytymään aina vain hedelmättömimmille ja karummille alueille. Ei todellakaan ole suomalaisten velvollisuus vieraita kansoja elättää, jos yli 60 vuotta jatkunut raha- ym. hyödyke- ja koulutusvienti ei ole KUNNOLLISTA väestöpolitiikka saanut aikaan. Turha suomalaisia syyllistää ja ruikuttaa jokun bisneksiin jatkuviksi maksumiehiksi, koska ei näytä loppua näkyvän.


    • dsafhgdjjk

      Uutiset sanoi että Suomi kärsii liian suurista palkoista. Mutta ei sanottu että ne on virkamiesten palkat. Eli liikaa turhia virkamiehiä.

      Jos on pakko lähettää rahaa niin lähettäköön rikkaat omasta pussista. Valtion rahoja ei siihen tarvitsisi käyttää.

      Muutenkin ne rahat menee sotilashallinnoille, jotka vaan ostaa aseita.
      Takuulla osa afrikkaan lähetetyistä tuista on päätynyt Isiksellekin.

    • shiiittt.

      Täyttä asiaa!! Mikään ei ole muuttunut vuosikymmenten rahanlapioinnin jälkeenkään sama meno jatkuu ja jatkuu,asialle pitää tehdä jotain muuta kuin vain lapioida rahaa pohjattomaan kaivoon ,koen pahaa mieltä kun tulee keräyksiä niissä voivotellaan lapsien huonosta kohtalosta NIIDEN VANHEMMAT ON SIIHEN SYYLLISIÄ!! kuka hullu hankkii lapsen rahattomaan talouteen ei voi kuin itseään syyttää .ja nämä kaikenmoiset seurakunnan lähetit mitään ei ole saatu aikaan .pyssy on niillä avustettavilla muksuilla käsissä heti kun käveleen pystyy.

    • beeko

      Poistetaan autovero //// Leikataan KEHITYSAPU 1 miljardi!!

    • feifei

      Virkamieskoneistoa vähemmäksi ja rahat kotimaahan!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 0099

      Kehitysapua maksamme 1,1 miljardia euroa vuodessa.
      Valtiolamme on tällä hetkellä velkaa 95 959 696 556,57 euroa, joka kasvaa joka sekuntti.
      Sinun osuus velasta on 17 604,05 euroa.

      Jos maksaisimme tiolla 1,1 miljardilla velkaamme pois, olisi se kansalaisten etu. Maksakaamme sitten kehitysapua kun siihen on varaa, nyt ei ole.
      Katsoppas tuolta ja kauhistu.
      http://velkakello.fi/

    • Okko,

      Kehitysavun lisäksi suomeen haalitaan pakolaisia jokaisesta maailmankolkasta, olot heillä täällä suomessa paremmat kuin osalla kantaväestöämme? Pakolaisten kustannukset pidetään salassa ja asuntoja on heille tarjolla heti ja suomalaisille ei ollenkaan?? Yhteiskunta maksaa pakolaisten kaikki kustannukset ?? Lapsilisiä Suomi maksaa sellaisillekiin lapsille jotka ei ole edes koskaan käyneetkään Suomessa?? Tälläisten asioiden esilletuojaa pidetään rasistina? Parempi nimitys on kyykytetty alkuperäisväestö!!

    • rikastava kulttuuri

      TÖRKEÄ RAISKAUS
      Vireille 5.3.2012

      SULJETTU KÄSITTELY JA OIKEUDENKÄYNTIAINEISTON SALAISUUS

      Käräjäoikeus on 3.4.2012 pidetyssä pääkäsittelyssä asianomistajien ja syyttäjän pyynnöstä määrännyt oikeudenkäynnin julkisuudesta annetun lain (370/2007) 15 §:n 2- ja 3 -kohtien nojalla, että suullinen istuntokäsittely tässä asiassa, jossa kysymys on alaikäistä asianomistajaa koskevasta seksuaalirikosasiasta ja jossa esitettiin arkaluonteisia tietoja henkilön yksityiselämään sekä terveydentilaan liittyvistä seikoista, toimitetaan kokonaan yleisön läsnä olematta, sekä määrännyt mainitun istunnon pöytäkirjan sekä muut oikeudenkäyntiasiakirjat asiassa annettavaa tuomiota lukuun ottamatta edellä mainitun lain 10 §:n nojalla salaisiksi 60 vuodeksi asian vireilletulopäivästä eli 5.3.2012 saakka. Saman lain 24 §:n nojalla asianomistajien ja syyttäjän esittämästä pyynnöstä käräjäoikeus on määrännyt, että käräjäoikeuden tuomio on ASIANOMISTAJIEN JA SYYTTÄJÄN KUULUSTUTTAMAN TODISTAJAN HENKILÖLLISYYDEN sekä mandollisten muiden asianomistajien henkilöllisyyteen viittaavien tunnistetietojen OSALTA PIDETTÄVÄ SALASSA 60 vuotta eli 5.3.2072 saakka tai kunnes sitä ennen mandollisesti toisin määrätään, sekä ettei asianomistajien ja todistajan nimiä sekä edellä viitattuja muita tunnistetietoja saa tuona aikana mainita julkisessa oikeudenkäyntiaineistossa. MUILTA OSIN TUOMIO ON JULKINEN asianomistajien siihen suostuttua.

      SELOSTUS ASIASTA

      Syyttäjän rangaistusvaatimus

      1. TÖRKEÄ RAISKAUS nuorina henkilöinä
      (8010/R10004288111)
      Rikoslaki 20 luku 2 §
      Rikoslaki 6 luku 8 §

      5.8.2010 HELSINKI

      Suleyman Osman Mohamed ja Burhan Abdidek Yusuf ovat yhdessä pakottaneet 15-vuotiaan A.n sukupuoliyhteyteen käyttämällä Ahan kohdistuvaa väkivaltaa. Osman Mohamed ja Yusuf ovat houkutelleet A:n mukaansa Malminkartanon juna-aseman lähellä sijaitsevaan metsikköön. Kolmikon päästyä metsikköön Osman Mohamed ja Yusuf ovat ehdottaneet Alle suuseksiä, mihin A ei ole suostunut. A:n lähtiessä kävelemään takaisin Malminkartanon asemalle Osman Mohamed ja Yusuf ovat estäneet A:ta poistumista siten, että toinen on tullut seisomaan A:n eteen ja toinen hänen taakseen. Takana seissyt on myös ottanut A:ta kiinni käsivarresta. Sen jälkeen he ovat vetäneet A:n sivummalle metsikköön. Sitten Osman Mohamed ja Yusuf ovat painaneet A:n maahan polvilleen. A:n edessä ollut on alkanut riisua housujaan toisen pitäessä häntä takaapäin kädestä kiinni. Sen jälkeen A:n edessä seissyt on työntänyt erektiossa olevan siittimensä A:n suuhun pitäen samalla kiinni A:n hiuksista alkaen liikutella siitintään A:n suussa. Takana ollut on koko ajan pitänyt A:sta kiinni kosketellen vaatteiden alta A:n rintaa ja pakaroita. Yhdynnän jatkuttua useita minuutteja takana ja edessä ollut ovat vaihtaneet paikkoja. Nyt A:n eteen tullut on työntänyt siittimensä A:n suuhun alkaen liikutella siitintään A:n suussa takana olevan pitäessä hänestä kiinni. Sen jälkeen Osman Mohamed ja Yusuf ovat taas vaihtaneet paikkaa ja A:n eteen tullut on työntänyt siittimensä A:n suuhun alkaen liikutella siitintään A:n suussa takana olevan pitäessä A.sta kiinni. Molemmat tekijät ovat saaneet siemensyöksyn A:n suuhun.

      Rikos on törkeä, koska sen ovat tehneet useat tekijät. Rikos on tehty erityisen julmalla ja nöyryyttävällä tavalla, koska se on kohdistunut huomattavasti pienikokoisempaan uhriin, joka on houkuteltu metsikköön, missä rikoksen täytäntöönpanotoimi on suoritettu. Rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä. Osman Mohamed on teon tehdessään ollut 15-vuotias ja Yusuf 16-vuotias.

      Syyttäjän kirjalliset todisteet:

      1) Hoitokertomus (etptk:n liite 1, sivut 9 ja 10)
      Teema: A:n kertoma

      2) Asianomistajan konfirmaatiovalokuva (lisäetptk:n liite 1)
      Teema: vammat asianomistajan polvissa

      Syyttäjän henkilötodistelu:

      1) Asianomistaja A:n kuuleminen todistelutarkoituksessa
      Teema: tekijät, metsikköön houkutteleminen, suuseksin vaatiminen, käytetty väkivalta sekä sen laatu ja määrä, suuseksi, aiheutuneet vammat, vammojen peittäminen konfirmaatiota varten, aiheutunut kipu ja särky, aiheutunut kärsimys

      2) Asianomistaja B:n kuuleminen todistelutarkoituksessa
      Teema: asianomistaja A:n kertoma, Alla havaitut vammat, vammojen peittäminen konfirmaatiota varten, A:n mielentila tekojen jälkeen

      3) Vastaaja Suleyman Osman Mohamedin kuuleminen
      todistelutarkoituksessa
      Teema: A:n tapaaminen Kannelmäessä

      4) Todistaja C kuuleminen
      Teema: somalipoikien tapaaminen, matkustaminen junalla Kannelmäestä Malminkartanoon, A:n kertoma

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3727
    2. 208
      3029
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2584
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2034
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1465
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      174
      1374
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1347
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe