Raamattu profetia homous uskovien vainoaminen!

juritsin

Matteuksen evankeliumin luvussa 24 Herra Jeesus kertoo lopun ajan tapahtumista, jotka tapahtuvat juuri ennen Hänen toista tulemustaan maan päälle. Herran Jeesuksen profetiallisen sanan mukaan kaikki kansat alkavat vihaamaan Jeesuksen opetuslapsia Hänen nimensä tähden. Tämä tarkoittaa sitä, että Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset uskovat Raamattua totuuden mukaisesti, uskoen myös homouden olevan syntiä. Uskonnollinen maailma (kirkkolaitokset), joka on puhunut Jeesuksesta on vainoojien joukossa tuomiten todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset. Uskonnollinen maailma vainojen päivinä tuo esille voimakkaasti omaa valhe-evankeliumia ja sen kautta lyö lujaa ja armottomasti Herran Jeesuksen todellisia opetuslapsia.

Uskovien keskuuteen tulee suuri luopumus synnin laittomuuden päästyä valtaan. Monien uskovien rakkaus Jumalaan kylmenee, koska he eivät rakentaneet uskoaan Jumalan varaan, vaan ihmisen varaan, siksi he eivät kestä loppuun saakka.

Lopun ajassa nousee maailmanlaajuinen vaino Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan, koska jumalaton maailma on ajautunut laittomuuden valtaan, joka tarkoittaa kaikenlaisen synnin hyväksymistä. Koska Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset eivät hyväksy eivätkä tue lopun ajan syntejä, niin sen tähden jumalaton maailman alkaa vainoamaan heitä.

Vainon siemeniä kylvetään koko ajan. Suomen Mielenterveysseuran, Setan, median ja jumalattomien ajatukset nykypäivänä tuovat hyvin voimakkaasti esille esimerkiksi homoutta, sitä tukien ja hyväksyen sen. Ihmiset, jotka eivät hyväksy homoutta tuomitaan suvaitsemattomiksi ihmisiksi. Kehitys kulkee koko ajan siihen suuntaan, että homouden synniksi sanominen kriminalisoidaan ja lopulta homouden vastustajia sakotetaan, laitetaan vankilaan, jotkut saavat kuolemantuomion jne.

Kun näet näiden päivien esiinmarssin, niin silloin tiedät Raamatun sanan olevan totta ja Herran Jeesuksen tulevan pian takaisin. Vielä on aikaa tehdä parannus ja uskoa Herraan Jeesukseen.

Kopsin. http://www.kotipetripaavola.com/eheytysmanipulaatio.html

1

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aika on uusi

      Huh, onneksi kristillinen fundamentalismi sai vihdoin turpaansa demokraattisesti. Hihhulointia ja syrjintää ei tähän maahan enempää kaivata. On hienoa nähdä kuinka tasa-arvon ja ihmisoikeuksien kukat kasvavat jumalharhaisen sorron tuhkista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      76
      1464
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1257
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      119
      1207
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1146
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1004
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      82
      813
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      752
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      745
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      376
      722
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      686
    Aihe