Juutalaisen ajanlaskun iso virhe....

.
...Kuten monet tietävät, on nyt virallisen Juutalaisen kalenterin mukaan vuosi 5765 siitä, kun Korkein loi maailman lokakuun 7. pv:nä vuonna 3761 eKr.

Toisaalta elämme Gregoriaanisen kalenterin mukaan vuotta 2004, jonka kirkolliset piirit uskovat lasketun Vapahtajmme Yeshua Messiaan syntymästä.

Aika Aadamista Yeshuaan on 4000 vuotta ja jos siihen lasketaan 2004 vuotta päädytään vuoteen 6004.

Jos nyt vertaamme Juutalaista vuosilukua 5765 sitä vastaavaan gregoriaaniseen aikaan 6004 huomaamme, että jotain on ratkaisevasti pielessä jommassa kummassa luvussa tai molemmissa, koska niitten laskemisen alkuvuoden tulisi olla samoja.

Tähän liittyen luin äskettäin pari mielenkiintoista kohtaa Risto Santalan teoksesta "Paavali ihmisenä ja opettajana" Juuret III:

a) Sivuilta 124-5 seuraava lainaus: (suluissa oleva ja isoin kirjaimin kirjoitettu on omaa lisäystäni ja tai muutostani)

"Juutalaisella kuulijalla on vain KAKSI VAIHTOEHTOA: Joko hän uskoo, että Jeesus (Hepr. Yeshua) on Kirjoitusten lupaama Messias (hepr. HaMashiach), joka on sovittanut meidän syntimme ja kantanut Lain säätämät rangaistukset rikkomuksistamme. Ja silloin hänen tulee olla kuuliainen vakaumukselleen. Muussa tapauksessa hän on velvoitettu noudattamaan synagogan säädöksiä ja sen laintulkintaa.

Ja silloin hänen on etsittävä JOKU MUU toisen temppelin aikainen "messiaskandidaatti", sillä Messiaan PITI TULLA, kun siitä säädetty aika oli "täytetty" ja Jerusalemia ja sen pyhäkköä ei oltu vielä hävitetty (Dan.9:26). TÄMÄ TOSIASIA KUULUU MESSIASAJATUKSEN AAKKOSIIN. Talmud korostaakin pelastushistoriallisesta näkökulmasta katsoen, että Eliaan tradition 6000 vuoden vaiheen jälkeen on "Googin ja Maagogin sota ja loput Messiaan päivistä, eikä pyhä Jumala, ylistettäköön hänen nimeänsä, uudista maailmaa ennenkuin 7000 vuotta on kulunut". (Kts. Sanhedrin 97b).

...Raamatun ja myös juutalaisten oppineitten mukaan 2000 vuoden messiaanisen vaiheen eli pakanain ajan jälkeen alkaa 1000 vuotta kestävä "shabaton" eli sapattiaika, jolloin uudistuneet "Leevin pojat" (Mal.3:1-3) eli israelilaiset ovat siunaukseksi koko ihmiskunnalle.

Yllä esittämässäni Talmudin keskustelussa on kysymys siitä, että Messiaan OLISI PITÄNYT JO TULLA, sillä "lopun ajat ovat jo täyttyneet" (kaluu ha-kitsin). Jos siis Jeesuksen (hepr.Yeshua) ajalta ei löydy toista parempaa "messiasehdokasta", KOKO MESSIASAJATUS PITÄISI (juutalaisortodoksisesta näkökulmasta katsoen) HYLÄTÄ (koska ortodoksijuutalaisten omaksuman uskonkäsityksen ja Talmudin tulkinnan mukaan Yeshua Ben Yosef oli väärä Messias). Siksi näitä kysymyksiä tulisi käsitellä pelastushistoriallisesta ja kristologisesta näkökulmasta käsin."

b) Sivuilta 125-6 seuraava lainaus:
"Tähän pelastushistorialliseen tarkkailuun kuuluu vielä muuan huomio, joka saattaa hämmentää juutalaista lukijaa. Amerikkalainen tiedemies Eugene W. Faulstich on tehnyt tietokoneinstituutissaan jättiläismäisen työn seuratessaan roomalaisen, persialaisen, egyptiläisen, juutalaisen ja kristillisen ajanlaskun pohjalta Raamatun ajoitusta muinaisten lähteiden ja tähtitieteen antamien tietojen valossa. Ollessamme Moskovassa eräässä konferenssissa huonetovereina, sain häneltä pitkän tietokonedemonstraation. Jokainen hänen neljästä pääkirjastaan, jotka seuraavat myös alan etevimpiä asiantuntijoita, on "magnum opus" jo sellaisenaan."
(- Lähdeteos: E.W.Faulstich; History, Harmony: The Hebrew Kings; The Exile and Return; Daniel; Bible Chronology and The Scientic Method vv.1986-1991. Spencer, Iowa.)

"Kristityn ja juutalaisen tutkijan tulisi seurata niiden tuloksia. Tietokonetesti osoittaa eittämättömästi, että JUUTALAISEEN KALENTERIIN on syntynyt Talmudin verraten myöhäiseen traditioon perustuvien laskelmien tähden tähän mennessä 242:n VUODEN VAJAUS.

(Siis nykyinen juutalainen vuosiluku maailman luomisesta tulee olla 5765 242 eli elämme sen mukaan vuotta 6007 !).

Tri Faulstich kyseli yllä esittämästäni Eliaan traditiosta. Mikäli "messiaaninen" eli kristillinen pelastushistorian vaihe kestäisi 2000 vuotta, se johtaa uusiin kysymyksiin:

a) Onko tämä laskettava Jeesuksen (Yeshuan) syntymästä, sillä hänhän syntyi noin 6 vuotta ennen ajanlaskumme alkua - vasta 500-luvulla määritellyssä kristillisessa ajanlaskussa on virhe. ?

b) Vai olisiko lähtökohdaksi otettava vuosi 26 jKr. - jolloin Jeesus (Yeshua) alkoi julkisen toimintansa ?

c) Vai pitäisikö nämä 2000 vuotta laskea Jeesuksen (Yeshua) ristiinnaulitsemisesta vuonna 30 tai kenties silloisista helluntaitapahtumista ?

d) Ehkäpä Jerusalemin hävitys v. 70 jKr. on oikea lähtökohta ?"

Tähän saakka Risto Santalan teosta.

- - -

Mielestäni tuo 2000 vuotta tulee laskea nimenomaan Yeshuan ristillenaulitsemisvuodesta, jolloin Hän 3.:na päivänä nousi kuolleista ilmestyen opetuslapsilleen 40 pv:n aikana ja ANTOI HEILLE KÄSKYN VIEDÄ EVANKELIUMI KAIKILLE KANSOILLE ! Se oli mielestäni selvä alku pakanakansojen ARMOTALOUSKAUDELLE.

- - -

Loppuyhteenvetona totean, että jos oletamme Yeshuan ristiinnaulitsemis- ja ylösnousemusvuodeksi vuoden 30 jKr., ja laskemme siitä alkaen 2000 vuotta eteenpäin, niin päädymme vuoteen 2030. Jos käsitykseni on oikea, niin siihen mennessä pitäisi toteutua KAIKKI 1000-vuotista Rauhanajan Kuningaskuntaa edeltävät Raamatun sadat ennustukset.

En muuten näe mitään esteitä tälle, sillä nykyisellä tietokoneitten ja joukkomedian aikakaudella evankeliumin levitys on mahdollista jopa ns. "suljettuihin" muslimimaihin ! Myös Israel on jo valmiina omassa maassaan oltuaan sitä ennen n.1800 vuotta karkoituksessa kaikkien pakanakansojen seassa.

Lisäksi on Yeshuan ennustuksessa maininta: "Ja Jerusalem on oleva pakanain tallattavana kunnes pakanain ajat täyttyvät...". Aika tuohon "täyttymiseen" alkaa olla melkolailla kypsää jo nyt.


Siunausta Yeshuassa !
.

31

5107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • >>Myös Israel on jo valmiina omassa maassaan oltuaan sitä ennen n.1800 vuotta karkoituksessa kaikkien pakanakansojen seassa.>>

      Eivätkö ne juutalaiset olleet pahiten tallattavina nimenomaan kristityiksi kutsuttujen kansojen parissa? Eihän heitä muualla yhtä paljon vainottu ja murhattu.

      • Puolustaja

        Siis, kristitythän ovat pakanoita. Sana "pakana" on "ei-juutalainen." Vai, siis, eikun, mitä?


      • Puolustaja kirjoitti:

        Siis, kristitythän ovat pakanoita. Sana "pakana" on "ei-juutalainen." Vai, siis, eikun, mitä?

        kielenkäytössä sanalla pakana, tarkoitetaan yleisimmin ei-kristittyä.
        Raamatun kielenkäytössä se nimenomaan tarkoitti ei-juutalaista.


      • arab
        Puolustaja kirjoitti:

        Siis, kristitythän ovat pakanoita. Sana "pakana" on "ei-juutalainen." Vai, siis, eikun, mitä?

        okej kaveri.Pakanat on esimerkki
        "nimi kristittyt" joka ei ole uskovaisa jnp...
        Jo VT mukan kaikki on pakanoita joka ei olle Israelaisa ja UT mukan kaikki joka ei ole kristittyuskovaisia ja juutalaisa.


      • Puolustaja
        Novoi kirjoitti:

        kielenkäytössä sanalla pakana, tarkoitetaan yleisimmin ei-kristittyä.
        Raamatun kielenkäytössä se nimenomaan tarkoitti ei-juutalaista.

        Sana on yleistynyt korvausteologian myötä väärään käyttöönsä Suomessa, mutta myönnetään, sen merkitys tuntuu vaihtelevan (rajustikin) maan pääuskonnon mukaan...


      • rasismia vastaan
        arab kirjoitti:

        okej kaveri.Pakanat on esimerkki
        "nimi kristittyt" joka ei ole uskovaisa jnp...
        Jo VT mukan kaikki on pakanoita joka ei olle Israelaisa ja UT mukan kaikki joka ei ole kristittyuskovaisia ja juutalaisa.

        siellä puhutaan juutalaisista jotka ovat oma kansansa goi ja sitten muista kansoista goijim .Pakana on kristillinen käsite.


      • Uskossa oleva
        arab kirjoitti:

        okej kaveri.Pakanat on esimerkki
        "nimi kristittyt" joka ei ole uskovaisa jnp...
        Jo VT mukan kaikki on pakanoita joka ei olle Israelaisa ja UT mukan kaikki joka ei ole kristittyuskovaisia ja juutalaisa.

        "Joka Israelia siunaa, sitä Jumala siunaa"

        Näin on kirjoitettu 1. Mooseksen kirjassa 12 luku 3. jae.

        Haluatko siunata ?
        Haluatko itsellesikin siunauksen ?

        Siunausta Sinullekin "arab" ja
        siunausta Sinulle, joka luet tämän viestin.

        Kirjoitettu on !


      • Raamatun lukija

        Lue Raamatusta esimerkiksi 1. Mooseksen kirja 12:3
        "Joka Israelia siunaa, sitä Jumala siunaa".

        Ne, jotka ovat "oikeita" kristittyjä, eivät tapa toisia ihmisiä, eivätkä kiroa juutalaisia eivätkä arabeja, eivätkä kiroa ketään. He osaavat lukea Raamattua ja Jeesuksen opetuksia, kuten

        "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi kaikesta sielustasi, kaikesta mielestäsi ja kaikella ymmärrykselläsi sekä lähimmäistä niinkuin itseäsi"

        ja

        Jeesus sanoi:
        "Siitä teidät tunnetaan minun lapsikseni, että teillä on keskinäinen rakkaus"

        ja

        "Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa"

        Etsippäs Raamatusta tällaisia kohtia.
        Raamatussa kehotetaan rakastamaan, ei tappamaan, niinkuin esimerkiksi ristiretkeläiset tekivät. He reppanat eivät tienneet. Samoin tekivät he, jotka murhasivat juutlaisia, Jumalan omaisuuskansaa, kaasukammioissa. He eivät osanneet lukea Raamattua, eivätkä tienneet, että heidän olisi pitänyt siunata, eikä murhata. Voi - voi ! Jumala antoi 10 käskyä, joista yksi on: "Älä tapa!"

        Nyt me osaamme lukea Raamattua ja siunaamme myös vihamiehiämme - emme kosta emmekä tapa.
        Siunaamme Israelia ja juutalaisia, ja kaikkia muita ihmisiä !
        1. Ms 12:3. Lue !!!!!!!


      • Huhhuh
        Puolustaja kirjoitti:

        Siis, kristitythän ovat pakanoita. Sana "pakana" on "ei-juutalainen." Vai, siis, eikun, mitä?

        Kristityiksi itseään sanovat monet.
        Todellisuudessa Suomi on täynnä uuspakanoita.
        He käyvät kirkossa jouluna ja joskus pääsiäisenäkin. He käyvät rippikoulun, menevät kirkossa avioliittoon, kastattavat lapsensa ja viettävät kirkossa hautajaisia. Sekö sitten riittää ?

        Ei riitä ! Teidän on syynnyttävä uudesti ylhäältä. Uudesti syntyminen ei tarkoita uudelleen syntymistä tai jälleensyntymistä vaan sitä, että hengellisesti uudestisynnymme, eli otamme Jeesuksen vastaan henkilökohtaisesti ja uskomme että Hän meni Golgatan keskimmäiselle ristille juuri Sinun ja minun vuokseni. Hän sovitti syntimme ja maksoi ne Pyhällä, Kalliilla Sovintoverellään. Sitä on uudestisyntyminen.

        Rukoile Suomen ja koko maailman puolesta. Amen !


      • .
        ...viime vuosikymmenten aikana ovat juutalaiset saaneet olla kristittyjen taholta sangen hyvin rauhassa, ja saaneet meiltä paljon tukea ja apua.

        tahdon väärinkäsistysten oikaisemiseksi painottaa, etteivät "oikeaoppiset" kristityt ole KOSKAAN vainonneet sen kummemmin juutalaisia kuin islamuskoisia eikä ketään muutakaan VT:n Pyhistä Kirjoituksista harhautuneitten uskontojen edustajaa. Me olemme olleet lähes 2000 vuoden ajan kuuliaisia Yeshuan opetuksille: Rakastamme Adonaita yli kaiken ja lähimmäisiämme kuin itseämme !

        Älä kuvittelekaan, että yksikään itseään kristityiksi nimittävistä esim. katolisista ja protestanteista, jotka toisiaan tai muita tappavat tai tapattavat "uskonnon nimissä", olisivat OIKEAOPPISIA kristittyjä. Kaikkea muuta ! He ovat todellisuudessa Luciferin palvelijoita ja verenhimoisia murhaajia, eikä kenessäkään murhaajassa ole iankaikkista elämää. Apostoli Johannes kirjoittaa, että JO SE, JOKA VIHAA VELJEÄNSÄ, ON MURHAAJA ! (1.Joh.3:15)

        - - -

        Mitä taas islam-uskoa tunnustaviin tulee, niin pelkästään ja ainoastaan itseään sellaisiksi kutsuvat ovat VIIME VUOSINA AINA TÄHÄN PÄIVÄÄN SAAKKA vainonneet, kiduttaneet ja mitä julmimmin tappaneet satamäärin juutalaisia, eikä kyseisellä hirmuterrorismilla näytä olevan loppua.

        Älkäämme siis eläkö menneisyydessä, vaan eletään tätä hetkeä ja taistellaan nykyajan hirmu-uskontoa, Islamia, vastaan kaikin kristillisesti hyväksyttävin keinoin ! Amen.



        Siunausta Yeshuassa !
        .


      • Raamatun lukija kirjoitti:

        Lue Raamatusta esimerkiksi 1. Mooseksen kirja 12:3
        "Joka Israelia siunaa, sitä Jumala siunaa".

        Ne, jotka ovat "oikeita" kristittyjä, eivät tapa toisia ihmisiä, eivätkä kiroa juutalaisia eivätkä arabeja, eivätkä kiroa ketään. He osaavat lukea Raamattua ja Jeesuksen opetuksia, kuten

        "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi kaikesta sielustasi, kaikesta mielestäsi ja kaikella ymmärrykselläsi sekä lähimmäistä niinkuin itseäsi"

        ja

        Jeesus sanoi:
        "Siitä teidät tunnetaan minun lapsikseni, että teillä on keskinäinen rakkaus"

        ja

        "Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa"

        Etsippäs Raamatusta tällaisia kohtia.
        Raamatussa kehotetaan rakastamaan, ei tappamaan, niinkuin esimerkiksi ristiretkeläiset tekivät. He reppanat eivät tienneet. Samoin tekivät he, jotka murhasivat juutlaisia, Jumalan omaisuuskansaa, kaasukammioissa. He eivät osanneet lukea Raamattua, eivätkä tienneet, että heidän olisi pitänyt siunata, eikä murhata. Voi - voi ! Jumala antoi 10 käskyä, joista yksi on: "Älä tapa!"

        Nyt me osaamme lukea Raamattua ja siunaamme myös vihamiehiämme - emme kosta emmekä tapa.
        Siunaamme Israelia ja juutalaisia, ja kaikkia muita ihmisiä !
        1. Ms 12:3. Lue !!!!!!!

        .
        Oli ilo lukea tekstiäsi !


        Siunausta ja kaikkea hyvää Yeshuassa !
        .


      • pelle
        Huhhuh kirjoitti:

        Kristityiksi itseään sanovat monet.
        Todellisuudessa Suomi on täynnä uuspakanoita.
        He käyvät kirkossa jouluna ja joskus pääsiäisenäkin. He käyvät rippikoulun, menevät kirkossa avioliittoon, kastattavat lapsensa ja viettävät kirkossa hautajaisia. Sekö sitten riittää ?

        Ei riitä ! Teidän on syynnyttävä uudesti ylhäältä. Uudesti syntyminen ei tarkoita uudelleen syntymistä tai jälleensyntymistä vaan sitä, että hengellisesti uudestisynnymme, eli otamme Jeesuksen vastaan henkilökohtaisesti ja uskomme että Hän meni Golgatan keskimmäiselle ristille juuri Sinun ja minun vuokseni. Hän sovitti syntimme ja maksoi ne Pyhällä, Kalliilla Sovintoverellään. Sitä on uudestisyntyminen.

        Rukoile Suomen ja koko maailman puolesta. Amen !

        mitä enemmän pakanoita, sitä inhimillisempi yhteiskunta. Pakanayhteikunnassa tekin hörhöt saatte hörhötä mielenne mukaan, ketään ei polteta roviolla vääräoppisuuden vuoksi.


      • Puolustaja
        pelle kirjoitti:

        mitä enemmän pakanoita, sitä inhimillisempi yhteiskunta. Pakanayhteikunnassa tekin hörhöt saatte hörhötä mielenne mukaan, ketään ei polteta roviolla vääräoppisuuden vuoksi.

        Pakanat (kaikissa merkityksissä) ne kehittivät nuo roviot, lue kirkkohistorian sijaan Raamattua, niin asia voi selvitä!


      • Hebron
        Raamatun lukija kirjoitti:

        Lue Raamatusta esimerkiksi 1. Mooseksen kirja 12:3
        "Joka Israelia siunaa, sitä Jumala siunaa".

        Ne, jotka ovat "oikeita" kristittyjä, eivät tapa toisia ihmisiä, eivätkä kiroa juutalaisia eivätkä arabeja, eivätkä kiroa ketään. He osaavat lukea Raamattua ja Jeesuksen opetuksia, kuten

        "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi kaikesta sielustasi, kaikesta mielestäsi ja kaikella ymmärrykselläsi sekä lähimmäistä niinkuin itseäsi"

        ja

        Jeesus sanoi:
        "Siitä teidät tunnetaan minun lapsikseni, että teillä on keskinäinen rakkaus"

        ja

        "Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa"

        Etsippäs Raamatusta tällaisia kohtia.
        Raamatussa kehotetaan rakastamaan, ei tappamaan, niinkuin esimerkiksi ristiretkeläiset tekivät. He reppanat eivät tienneet. Samoin tekivät he, jotka murhasivat juutlaisia, Jumalan omaisuuskansaa, kaasukammioissa. He eivät osanneet lukea Raamattua, eivätkä tienneet, että heidän olisi pitänyt siunata, eikä murhata. Voi - voi ! Jumala antoi 10 käskyä, joista yksi on: "Älä tapa!"

        Nyt me osaamme lukea Raamattua ja siunaamme myös vihamiehiämme - emme kosta emmekä tapa.
        Siunaamme Israelia ja juutalaisia, ja kaikkia muita ihmisiä !
        1. Ms 12:3. Lue !!!!!!!

        Mainitsemasi raamatunkohdat ovat tässä:

        "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi kaikesta sielustasi, kaikesta mielestäsi ja kaikella ymmärrykselläsi sekä lähimmäistä niinkuin itseäsi" Esim. Matt. 22:37


        "Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus." Joh. 13:35

        "Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa." Room. 13:10


      • Hebron kirjoitti:

        Mainitsemasi raamatunkohdat ovat tässä:

        "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi kaikesta sielustasi, kaikesta mielestäsi ja kaikella ymmärrykselläsi sekä lähimmäistä niinkuin itseäsi" Esim. Matt. 22:37


        "Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus." Joh. 13:35

        "Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa." Room. 13:10

        .
        Adonai Elohim on alusta alkaen rakastanut savesta muovaamaansa ihmistä ja tämän jälkeläisiä sekä tahtonut johdattaa meidät iankaikkisen elämän lähteille.

        Miten monta kertaa Hän olisikaan voinut tuhota tämän niskuroivan ja alati pois totuudesta poikkeavan ihmissuvun viimeistä sielua myöten, mutta aina on Hänen armonsa ja säälinsä herännyt meitä kohtaan ja Hän on antanut mahdollisuuden pelastua yhä uudelleen ja uudelleen historian kuluessa.

        Minua siunaa suuresti Hänen huutonsa Moosekselle, kun Hän antoi Mooseksen nähdä itsensä selkäpuolelta kulkiessaan Mooseksen ohitse ja huutaessaan: (2.Moos.34:6a-7 2.Moos.20:5b-6)

        "...JUD-HEH-VAV-HEH !!! J-H-V-H on laupias ja armahtavainen Jumala, pitkämielinen ja suuri armossa ja uskollisuudessa,
        7. joka pysyy armollisena tuhansille, joka antaa anteeksi pahat teot, rikokset ja synnit, mutta ei kuitenkaan jätä rankaisematta, vaan kostaa isien pahat teot lapsille ja lasten lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen..."

        Kyseinen virke jatkuu toisaalla seuraavasti: "...niille, jotka Häntä vihaavat, mutta tekee laupeuden tuhansille, jotka Häntä rakastavat ja pitävät Hänen käskynsä !"


        Siunausta Yeshuassa !
        .


      • 12ruutu
        Yakov kirjoitti:

        .
        Adonai Elohim on alusta alkaen rakastanut savesta muovaamaansa ihmistä ja tämän jälkeläisiä sekä tahtonut johdattaa meidät iankaikkisen elämän lähteille.

        Miten monta kertaa Hän olisikaan voinut tuhota tämän niskuroivan ja alati pois totuudesta poikkeavan ihmissuvun viimeistä sielua myöten, mutta aina on Hänen armonsa ja säälinsä herännyt meitä kohtaan ja Hän on antanut mahdollisuuden pelastua yhä uudelleen ja uudelleen historian kuluessa.

        Minua siunaa suuresti Hänen huutonsa Moosekselle, kun Hän antoi Mooseksen nähdä itsensä selkäpuolelta kulkiessaan Mooseksen ohitse ja huutaessaan: (2.Moos.34:6a-7 2.Moos.20:5b-6)

        "...JUD-HEH-VAV-HEH !!! J-H-V-H on laupias ja armahtavainen Jumala, pitkämielinen ja suuri armossa ja uskollisuudessa,
        7. joka pysyy armollisena tuhansille, joka antaa anteeksi pahat teot, rikokset ja synnit, mutta ei kuitenkaan jätä rankaisematta, vaan kostaa isien pahat teot lapsille ja lasten lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen..."

        Kyseinen virke jatkuu toisaalla seuraavasti: "...niille, jotka Häntä vihaavat, mutta tekee laupeuden tuhansille, jotka Häntä rakastavat ja pitävät Hänen käskynsä !"


        Siunausta Yeshuassa !
        .

        Lue Hesekiel 18.


    • Jeesuksen oma

      Kiitos kirjoituksestasi !
      Muistutan vielä Raamatun Sanasta:

      "Joka Israelia siunaa, sitä Jumaala siunaa"
      1. Mooseksenkirja 12:3.

      Herra siunatkoon Sinua Israel,
      ja varjelkoon Sinua.
      Herra valistakoon kasvonsa Sinulle, Israel,
      ja olkoon Sinulle armollinen.
      Herra kääntäköön kasvonsa Sinun puoleesi, Israel,
      ja antakoon Sinulle rauhan.
      Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Amen.

      • .
        Ilman, että pyrkisin hiusta halkomaan, tahdon tarkentaa mainitsemasi Herran siunauksen loppua:

        Siihen ei pidä lisätä lainkaan lausetta:
        "...Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen..."

        Asia on tarkasti ottaen niin, että tuo siunaus EI sisällä tuota lausetta VT:n Kirjoituksissa ja Uuden Liiton Kirjoitusten mukaan kristittyjen tulee tehdä, apostoli Paavalin käskystä, KAIKKI mitä teemme Sanalla (siis esim. lausuessamme Herran siunausta) tai työllä, Adon Yeshua-nimessä ylistäen Isää Jumalaa Hänen kauttaan. (Kol.3:17)

        "17. Ja kaikki, minkä teette sanalla tai työllä, kaikki tehkää Adon Yeshua-nimessä, kiittäen Isää Jumalaa hänen kauttansa."

        Siis kaikki muu teksti, mitä lisätään, on ohi meille annettujen käskyjen ja Pyhien Kirjoitusten.

        Koska mitä ilmeisimmin et tätä tiennyt, niin siunaan sinua vilpittömästi ja lämpimästi tämän kehoitukseni ohessa.


        Siunausta Yeshuassa !
        .


      • Eliel
        Yakov kirjoitti:

        .
        Ilman, että pyrkisin hiusta halkomaan, tahdon tarkentaa mainitsemasi Herran siunauksen loppua:

        Siihen ei pidä lisätä lainkaan lausetta:
        "...Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen..."

        Asia on tarkasti ottaen niin, että tuo siunaus EI sisällä tuota lausetta VT:n Kirjoituksissa ja Uuden Liiton Kirjoitusten mukaan kristittyjen tulee tehdä, apostoli Paavalin käskystä, KAIKKI mitä teemme Sanalla (siis esim. lausuessamme Herran siunausta) tai työllä, Adon Yeshua-nimessä ylistäen Isää Jumalaa Hänen kauttaan. (Kol.3:17)

        "17. Ja kaikki, minkä teette sanalla tai työllä, kaikki tehkää Adon Yeshua-nimessä, kiittäen Isää Jumalaa hänen kauttansa."

        Siis kaikki muu teksti, mitä lisätään, on ohi meille annettujen käskyjen ja Pyhien Kirjoitusten.

        Koska mitä ilmeisimmin et tätä tiennyt, niin siunaan sinua vilpittömästi ja lämpimästi tämän kehoitukseni ohessa.


        Siunausta Yeshuassa !
        .

        Baruh haba! Kiitos Yakov, että jaksat täällä keikkua Jeshuan haMashihan nimessä - "mekor hajim pi tsadik"= (vanhurskaan suu on elämän lähde Snl.a-osa).

        Olen mielenkiinnolla lukenut tekstejäsi ja iloinnut niistä Jeshuassa. Tuo rukous on niin kaunis "birkat hakohanim".

        Behavod rav (kunnioit.) Eliel


      • Eliel kirjoitti:

        Baruh haba! Kiitos Yakov, että jaksat täällä keikkua Jeshuan haMashihan nimessä - "mekor hajim pi tsadik"= (vanhurskaan suu on elämän lähde Snl.a-osa).

        Olen mielenkiinnolla lukenut tekstejäsi ja iloinnut niistä Jeshuassa. Tuo rukous on niin kaunis "birkat hakohanim".

        Behavod rav (kunnioit.) Eliel

        .
        Kiitos kivasta kommentoinnistasi !


        Miten paljon helpompaa etsiville sieluille olisikaan löytää Adon Yeshua, jolleivät niin monet olisi hämmentäneet väärillä opetuksillaan tätä ihmeellistä evankeliumin sanomaa, jota kaikille kansoille on julistettu jo liki 2000 vuoden ajan.

        Toisaalta on siunattua todeta, että Korkein on ollut, nyt on ja on vastedeskin oleva kykenevä kirkastamaan armon ja totuuden Uuden Liiton Kirjoituksista kaikille etsiville sieluille, jotka eivät tyydy kuin ainoastaan totuuteen.

        Luen parhaillaan kirjaa "Siionin poika", joka on tarina Jakov Damkan'in totuuden etsinnästä, tai paremminkin sanoen siitä, miten Yeshua etsi hänen sydäntään ja löysi tämän kaukaa vieraalta maalta. Jollet ole lukenut kirjaa, niin suosittelen sitä lämpimästi. Kustantaja on Uusi Tie, Hki 1997. Kirja löytynee hyvin varustetuista kirjastoista.

        Sain sen lainaksi eräältä tutultani Hesasta. Tuttavani osaa hyvin hepreaa ja on ollut vuosia töissä Israelissa. Nyt hän on ollut yli vuoden työttömänä. Voisitko rukoilla Isää Yeshua-nimessä että hän (Anna) saisi hyvän työpaikan Hesasta pian. Hänelle sopii hyvin sihteerin työ. Anna on ahkera, terävä-älyinen ja osaa hyvin englantia sekä osaa hyvin käyttää PC:tä.

        Kiitos, että muistat rukoilla Annan puolesta kiittäen Isäämme Yeshua-nimessä!


        Siunausta Yeshuassa !
        .


      • Eliel
        Yakov kirjoitti:

        .
        Kiitos kivasta kommentoinnistasi !


        Miten paljon helpompaa etsiville sieluille olisikaan löytää Adon Yeshua, jolleivät niin monet olisi hämmentäneet väärillä opetuksillaan tätä ihmeellistä evankeliumin sanomaa, jota kaikille kansoille on julistettu jo liki 2000 vuoden ajan.

        Toisaalta on siunattua todeta, että Korkein on ollut, nyt on ja on vastedeskin oleva kykenevä kirkastamaan armon ja totuuden Uuden Liiton Kirjoituksista kaikille etsiville sieluille, jotka eivät tyydy kuin ainoastaan totuuteen.

        Luen parhaillaan kirjaa "Siionin poika", joka on tarina Jakov Damkan'in totuuden etsinnästä, tai paremminkin sanoen siitä, miten Yeshua etsi hänen sydäntään ja löysi tämän kaukaa vieraalta maalta. Jollet ole lukenut kirjaa, niin suosittelen sitä lämpimästi. Kustantaja on Uusi Tie, Hki 1997. Kirja löytynee hyvin varustetuista kirjastoista.

        Sain sen lainaksi eräältä tutultani Hesasta. Tuttavani osaa hyvin hepreaa ja on ollut vuosia töissä Israelissa. Nyt hän on ollut yli vuoden työttömänä. Voisitko rukoilla Isää Yeshua-nimessä että hän (Anna) saisi hyvän työpaikan Hesasta pian. Hänelle sopii hyvin sihteerin työ. Anna on ahkera, terävä-älyinen ja osaa hyvin englantia sekä osaa hyvin käyttää PC:tä.

        Kiitos, että muistat rukoilla Annan puolesta kiittäen Isäämme Yeshua-nimessä!


        Siunausta Yeshuassa !
        .

        Meidän Jeshua on laupias ja armollinen JHVH (El rahum vehanum). Rukoilemme tämän Annan puolesta.

        "El meleh ne-eman"=Jumala on uskollinen kuningas. Hän vastaa rukouksiin, kun käymme Hänen (kohen gadol),ylimmäisen papin, eteen Hänen verensä kautta.

        Vanhurskas "tsadik" on kuin "tsadi" eli onki, jolla saa kalastella vastauksia JHVH:lta.

        "Tov Adonai lakol, verahamav al kol ma-asav" =HaAdon on hyvä kaikille ja armahtaa kaikkia luotujaan.

        Hodu lashem! Kiittäkää Adonaita!

        Eliel


      • Eliel kirjoitti:

        Meidän Jeshua on laupias ja armollinen JHVH (El rahum vehanum). Rukoilemme tämän Annan puolesta.

        "El meleh ne-eman"=Jumala on uskollinen kuningas. Hän vastaa rukouksiin, kun käymme Hänen (kohen gadol),ylimmäisen papin, eteen Hänen verensä kautta.

        Vanhurskas "tsadik" on kuin "tsadi" eli onki, jolla saa kalastella vastauksia JHVH:lta.

        "Tov Adonai lakol, verahamav al kol ma-asav" =HaAdon on hyvä kaikille ja armahtaa kaikkia luotujaan.

        Hodu lashem! Kiittäkää Adonaita!

        Eliel

        .
        Olen samaa mieltä kanssasi kaikessa mitä kirjoitit !

        Muutama sananen Annasta.

        Kun hän tuli muutama vuosi sitten Suomeen Israelista, jossa hän oli työskennellyt Tiberiaassa, niin hän sai yliluonnollisella tavalla työpaikan. Koska tapaus oli myös humoristinen, niin kerronpa sen sulle:

        Hän tahtoi tuoda erään sekarotuisen koiran mukanaan, koska oli kiintynyt siihen. Koiralla oli kiinan palatsikoiran pää ja jalat, mutta seeferin selkä. Koiran rokotus, matkalippu ja karanteenissa olo tuli maksamaan hänelle paljon, mutta myöhemmin kävi ilmi että tuo koira maksoi hintansa takaisin moninkertaisesti. Nimittäin Annan piti saada työpaikka erittäin nopeasti Suomessa voidakseen tulla toimeen. Inhimillisesti katsoen hänen oli vaikeaa saada sihteerin työtä, koska häneltä puuttui muutaman kurssin suoritus eli muodollinen pätevyys.

        Eräänä aamuna hän oli ulkoiluttamassa koiraansa ja tämä alkoi käyttäytyä omituisesti. Siihen asti koira oli ollut kiltti ja totellut aina Annaa, mutta nytpä se alkoi pyrkiä määrätietoisesti tiettyyn suuntaan. Anna vaistosi, että nyt kannattaa alkaa seurata koiraa ja koirapa johdatti hänet Annan asunnon lähistöllä sijaitsevaan pieneen yksityiseen firmaan ja pyrki sen yläkertaan johtavalle ovelle !

        Anna kysyi pihalla olevilta työmiehiltä, että olisiko heillä avointa työpaikkaa tarjolla siinä yrityksessä ? Miehet sanoivat ettei ole, mutta kannattaa ehkä kysellä firman yläkerrasta ! Koirapa veti kaikin voimin Annaa juuri sinne ! Anna koputti siellä olevan konttorin ovea ja muuan nainen avasi sen. Sitten Anna kysyi:
        "Sattuuko teillä olemaan vapaana sihteerin työpaikkaa ?"

        Nainen vastasi: "Oletko lukenut aamun Hesarista, sillä meilläpä on juuri tänään siitä ilmoitus ja sinä olet ensimmäinen, joka sitä kyselee ?" Anna vastasi, ettei ole lukenut. Nainen kyseli ihmeissään, että mistä Anna tiesi asian ! Anna vastasi: "Tämä koira veti minut väkisin tänne !"

        Naisesta tapaus oli hauska ja hän pyysi Annaa tulemaan töihin jo seuraavana aamuna. Yrityksen omistaa muuan Suomen juutalainen mies, joka työskentelee ko. yrityksessä toimitusjohtajana. Anna oli töissä siellä muistaakseni pari vuotta ja lopetti siellä siirtyäkseen - Yeshuan selvässä johdatuksessa - erään rikkaan juutalaisen "kukkaistytöksi" eli seuranaiseksi Jerusalemiin.

        Kyseinen monimiljardööri-nainen oli nimeltään Gitta Sherover, erään upporikkaan juutalaismiehen leski, joka on lahjoittanut Jerusalemille uuden teatterin, nimeltä Sherover ja sen vieressä on hänen nimelleen omistettu katukin.

        Anna oli siellä töissä Gittaa lohduttamassa, sillä Gitalta oli kuollut sekä aviomies että ainoa poikansa. Anna oli siellä kunnes hänen lähiomaisistaan kuoli kaksi (isä ja veli) Suomessa muutaman viikon välein ja surun murtamana Anna halusi palata takaisin Suomeen murehtimaan.

        Nyt hän on jo surutyönsä hoitanut ja valmis palaamaan maalliseen työhön.

        Kuten edellä kävi ilmi, joillakin sekarotuisilla koirilla on vainu myös hyvien työpaikkojen suhteen :)


        Siunausta Yeshuassa !
        .


      • Eliel
        Yakov kirjoitti:

        .
        Olen samaa mieltä kanssasi kaikessa mitä kirjoitit !

        Muutama sananen Annasta.

        Kun hän tuli muutama vuosi sitten Suomeen Israelista, jossa hän oli työskennellyt Tiberiaassa, niin hän sai yliluonnollisella tavalla työpaikan. Koska tapaus oli myös humoristinen, niin kerronpa sen sulle:

        Hän tahtoi tuoda erään sekarotuisen koiran mukanaan, koska oli kiintynyt siihen. Koiralla oli kiinan palatsikoiran pää ja jalat, mutta seeferin selkä. Koiran rokotus, matkalippu ja karanteenissa olo tuli maksamaan hänelle paljon, mutta myöhemmin kävi ilmi että tuo koira maksoi hintansa takaisin moninkertaisesti. Nimittäin Annan piti saada työpaikka erittäin nopeasti Suomessa voidakseen tulla toimeen. Inhimillisesti katsoen hänen oli vaikeaa saada sihteerin työtä, koska häneltä puuttui muutaman kurssin suoritus eli muodollinen pätevyys.

        Eräänä aamuna hän oli ulkoiluttamassa koiraansa ja tämä alkoi käyttäytyä omituisesti. Siihen asti koira oli ollut kiltti ja totellut aina Annaa, mutta nytpä se alkoi pyrkiä määrätietoisesti tiettyyn suuntaan. Anna vaistosi, että nyt kannattaa alkaa seurata koiraa ja koirapa johdatti hänet Annan asunnon lähistöllä sijaitsevaan pieneen yksityiseen firmaan ja pyrki sen yläkertaan johtavalle ovelle !

        Anna kysyi pihalla olevilta työmiehiltä, että olisiko heillä avointa työpaikkaa tarjolla siinä yrityksessä ? Miehet sanoivat ettei ole, mutta kannattaa ehkä kysellä firman yläkerrasta ! Koirapa veti kaikin voimin Annaa juuri sinne ! Anna koputti siellä olevan konttorin ovea ja muuan nainen avasi sen. Sitten Anna kysyi:
        "Sattuuko teillä olemaan vapaana sihteerin työpaikkaa ?"

        Nainen vastasi: "Oletko lukenut aamun Hesarista, sillä meilläpä on juuri tänään siitä ilmoitus ja sinä olet ensimmäinen, joka sitä kyselee ?" Anna vastasi, ettei ole lukenut. Nainen kyseli ihmeissään, että mistä Anna tiesi asian ! Anna vastasi: "Tämä koira veti minut väkisin tänne !"

        Naisesta tapaus oli hauska ja hän pyysi Annaa tulemaan töihin jo seuraavana aamuna. Yrityksen omistaa muuan Suomen juutalainen mies, joka työskentelee ko. yrityksessä toimitusjohtajana. Anna oli töissä siellä muistaakseni pari vuotta ja lopetti siellä siirtyäkseen - Yeshuan selvässä johdatuksessa - erään rikkaan juutalaisen "kukkaistytöksi" eli seuranaiseksi Jerusalemiin.

        Kyseinen monimiljardööri-nainen oli nimeltään Gitta Sherover, erään upporikkaan juutalaismiehen leski, joka on lahjoittanut Jerusalemille uuden teatterin, nimeltä Sherover ja sen vieressä on hänen nimelleen omistettu katukin.

        Anna oli siellä töissä Gittaa lohduttamassa, sillä Gitalta oli kuollut sekä aviomies että ainoa poikansa. Anna oli siellä kunnes hänen lähiomaisistaan kuoli kaksi (isä ja veli) Suomessa muutaman viikon välein ja surun murtamana Anna halusi palata takaisin Suomeen murehtimaan.

        Nyt hän on jo surutyönsä hoitanut ja valmis palaamaan maalliseen työhön.

        Kuten edellä kävi ilmi, joillakin sekarotuisilla koirilla on vainu myös hyvien työpaikkojen suhteen :)


        Siunausta Yeshuassa !
        .

        Olipa hieno tosikertomus Annan työnsaannista!
        Herramme Adonai on AINA LÄSNÄ!

        Kerronpa minäkin erään tositarinan.
        Minulle ja puolisolleni oli Adonai useasti kuukausien ajan puhunut eräästä nimestä.
        Halusimme matkustaa hengellisille päiville, ja kuinka ollakaan, valitsemamme majapaikka oli tuon "nimen" mukainen.

        Olimme tilaisuuksissa, tulimme hotelliin nukkumaan. Seuraavana aamuna aamiaisella oli mies, joka yllättäen ryhtyi puhelemaan meille.
        Hän melkein välittömästi alkoi kertomaan eräästä kohtaamastaan miehestä, jonka isä oli ollut SS-mies. Ja tämä kertoja oli sanonut tapaamalleen miehelle, että hän on juutalaista syntyperää, ja että monet hänen sukulaisensa kuolivat keskitysleirillä!
        Mies oli kysynyt, että etkö vihaa nyt häntä koska isänsä oli SS-mies, mutta hän oli vastannut miehelle, ettei, koska on uskovakin ja antaa kaiken anteeksi!

        Ja, tämän kertojan Adonai oli nyt johdattanut pöytäämme! Hallelujah!!!
        Meille syntyi mielenkiintoinen keskustelu yhteisestä uskostamme ja juuristamme, sekä siitä, miten olimme päätyneet Suomeen.

        Upeata, miten meitä johdatetaan, kun rukoillen kuljemme!

        Shavua tov! Hyvää viikkoa!
        Eliel


      • Eliel kirjoitti:

        Olipa hieno tosikertomus Annan työnsaannista!
        Herramme Adonai on AINA LÄSNÄ!

        Kerronpa minäkin erään tositarinan.
        Minulle ja puolisolleni oli Adonai useasti kuukausien ajan puhunut eräästä nimestä.
        Halusimme matkustaa hengellisille päiville, ja kuinka ollakaan, valitsemamme majapaikka oli tuon "nimen" mukainen.

        Olimme tilaisuuksissa, tulimme hotelliin nukkumaan. Seuraavana aamuna aamiaisella oli mies, joka yllättäen ryhtyi puhelemaan meille.
        Hän melkein välittömästi alkoi kertomaan eräästä kohtaamastaan miehestä, jonka isä oli ollut SS-mies. Ja tämä kertoja oli sanonut tapaamalleen miehelle, että hän on juutalaista syntyperää, ja että monet hänen sukulaisensa kuolivat keskitysleirillä!
        Mies oli kysynyt, että etkö vihaa nyt häntä koska isänsä oli SS-mies, mutta hän oli vastannut miehelle, ettei, koska on uskovakin ja antaa kaiken anteeksi!

        Ja, tämän kertojan Adonai oli nyt johdattanut pöytäämme! Hallelujah!!!
        Meille syntyi mielenkiintoinen keskustelu yhteisestä uskostamme ja juuristamme, sekä siitä, miten olimme päätyneet Suomeen.

        Upeata, miten meitä johdatetaan, kun rukoillen kuljemme!

        Shavua tov! Hyvää viikkoa!
        Eliel

        .
        ...ja se on mahdollista vain uudestisyntyneille. Sellaiseen olotilaan meidät on Yeshuassa kutsuttu.

        Tuo kertomuksesi oli yksi esimerkki sellaisesta. Tiedän kokemuksesta, että kun on kärsinyt suurta vääryyttä, niin sitä ei kykene antamaan omin voimin anteeksi. Ainoastaan siten kykenee, että Yeshua osoittaa sen valtavan anteeksiantamuksen, jonka Isämme J-H-V-H osoitti meille antaessaan Poikansa kärsiä ja kuolla kärsimyspuulle Siionin vuorella, Golgatalla. Silloin meidän kärsimämme vääryydet asettuvat oikeisiin mittasuhteisiin. Ja kun nöyrästi anomme Yeshuaa vaikuttamaan sydämessämme aidon anteeksiantamuksen, niin Hän sen myös tekee Pyhän Henkensä kautta.

        Adonain rakkaus loistaa selvimmin siinä, että Hän armossaan jätti rankaisematta meille meidän syntimme ja antoi meille meidän kaikki rikoksemme ja syntimme anteeksi.

        Tätä taustaa vasten saa seuraava Yeshuan opettama Isä-meidän-rukouksen virke syvemmän merkityksen:

        "...ja anna meille meidän syntimme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet..."

        Kun päätämme sydämestämme antaa anteeksi kaikille vihamiehillemme, niin silloin myös Yeshuan Isä-meidän-rukouksessa lupaama anteeksiantamus Isältä meitä kohtaan astuu välittömästi voimaan ja me koemme vapautumisen katkeruudesta ja kaunaisuudesta. Silloin tulemme oikeasti vapaiksi ja silloin toteutuu Yeshuan antama lupaus:
        "Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi !" (Joh.8:36)

        - - -

        Olin eräänä iltana ja sitä seuraavana yönä Yeshuan yliluonnollisessa johdatuksessa asuessani siihen aikaan Hesassa. Tarinan olen kertonut aiemminkin, mutta koska se on niin ihmeellinen todistus J-H-V-H:n käsittämättömästä rakkaudesta luotujaan kohtaan, niin kerron sen tässä uudelleen todistukseksi kaikille, jotka tahtovat saada kuulla, miten Korkein on kiinnostunut vielä tänään tavallisen syntisen ihmisen pelastamisesta:

        Tapahtui Hesassa v.1972 syksyllä. Olin töissä Strömberg Oy:ssä, Elektroniikka-osaston piirtämössä. Eräs sihteeri tuli tutuksi siellä. Käytän hänestä peitenimeä Liisa. Hän oli aviossa, muttei ollut onnellinen, vaan hänen oli tapana mennä viikonloppuisin Kiteelle bailuihin silloin tällöin. Minun kävi häntä sääliksi ja kerran hänen olleessan menossa Kiteelle pyysin hänet sitä ennen iltateelle Hesaan asunnolleni aikomuksenani johdattaa hänet uskoon. Hän kyllä aavisti pyrkimykseni, mutta oli sen verran kiinnostunut asiasta, että poikkesi luokseni.

        Pidin hänelle teenjuonnin lomassa 7 tuntia Raamattutunteja lukien sekä VT:ia että UT:ia ja valaisten tositapahtumin luettua tekstiä. Aika kului ja hänen menonsa Kiteelle estyi. Noin klo 21 maissa olin juuri opettamassa Liisaa, miten Yeshua näyttää tarvittaessa meille myös ilmestyksiä tulevista tapahtumista, soi ovikello ja välittömästi näin ilmestyksessä n. 30-vuotiaan miehen ovemme takana aikomuksena varastaa jotain huoneistostamme !

        Kerroin sen heti Liisalle ja sitten menin avaamaan ovea. (Asuin näet 5:n uskovan nuoren poikamiehen yhteisessä vuokra-asunnossa, jossa olin ollut vasta n. 2 kk). Oven takana oli juuri se mies, jonka olin nähnyt ilmestyksessä. En ollut koskaan nähnyt häntä aiemmin luonnossa. Hän kysyi: "Asuuko Jaakko Nurmi täällä ?" Vastasin, ettei asu. Silloin Jaska tuli ja sanoi: "Asunhan minä täällä !" (Nimet on muutettu). Silloin tajusin vasta, että Jaskahan oli vain puhuttelunimi, enkä todellakaan ollut vielä kuullut Jaskan oikeaa nimeä aiemmin. Sanoin: "Suo anteeksi, sillä en ole kuullut oikeaa nimeäsi."

        Silloin kuulin Herran Hengen sanovan sisimmässäni: "Vahinko, että hän pääsi sisälle, sillä hän aikoo varastaa täältä."

        Palasin omaan huoneeseeni ja kerroin Liisalle mitä tapahtui ja mita Herra sanoi minulle siitä. Juteltuani jonkin aikaa Liisan kanssa sain sydämelleni mennä lukemaan erään luvun Raamatusta Jaskalle ja tämän kumppanille ja pyrkiä varoittamaan Jaskaa. Sain luvan lukea ko. luvun ja sitä lukiessani tuo vieras mies pyysi lupaa mennä hetkiseksi pitkälleen sohvalle ja alkoi parin minuutin kuluttua kuorsata, koska Herran Henki vaivutti hänet syvään uneen.

        Unen aikana kerroin Jaskalle tarkalleen näkemäni ilmestyksen ennen tuon miehen tuloa ja varoitin häntä vakavasti Yeshuan nimeen jättämästä kaveriaan silmänräpäykseksikään yksin huoneistoon, ettei tämä saisi tilaisuutta varastamiseen !

        Sitten menin Liisan kanssa evankelioimismatkalle myöhäiseen Hesan yöhön. Työntäessäni huoneistoni ulko-ovea auki, kuulin Herran sanovan: "Palaa takaisin huoneeseesi, ota henkkarisi ja kaikki rahasi ja lompakkosi mukaasi, ettei varas vie niitä !" Tein niin.

        Herran Henki johdatti minua ja Liisaa ihmeellisesti aluksi monen nuoren tytön luo ohjaamaan heitä uskontielle. He ottivat kehoituksestamme vaarin. Liisa rukoili ja minä julistin evankeliumia. (Liisa oli nimittäin poikkeuksellisen lähimmäisrakas, vaikkei ollut vielä uskossa. Siksi Yeshua antoi hänet työtoverikseni tuona iltana ja yönä).

        Saavuttuamme Hesan keskustaan kolmen sepän patsaan lähelle laskeutui Ilmestyksen Henki sekä minun että Liisan ylle ja näimme ikäänkuin valaistun reitin edessämme, mitä kulkea yeshuan valittujen sielujen luo. Reitti kulki Porkkalankadun suuntaan ja vei pimeää rautatietä takaisin Tennispalatsia kohden. Kesken matkaa tunsin valtavan Pyhän Hengen voiman valtaavan koko olemukseni. Tunsin, ettei mikään voima maailmassa voi estää kulkuamme. Silloin tunsin väkevän taistelun Hengessä ja sen jälkeen voiton ja syvän rauhan. Saavuimme rauhan vallitessa tennispalatsin kohdalla olevan sillan alle. Oli aivan niin pimeää, että jouduimme kävelemään hyvin varovaisesti, ettemme kompastuneet ratapölkkyihin.

        Juuri sillan alla olevassa pimeimmässä kohtaa Yeshua sanoi: "Yakov, pysähdy !" Pysähdyin. Sitten yeshua sanoi: "Mene vasemmalle kannatuspilarien väliin." Menin ja erotin hämärästi ne pilarit. Yeshua sanoi: "Mene ihan perille asti." Menin ja sanoin: "Herra, täällä on iso roskakasa." Herra sanoi: "Kaiva roskia !" Aloin varovasti kaivaa roskakasaa.

        Kohta tunsin jotakin lämmintä käsissäni ! Kun koskettelin lähemmin lämmintä kohdetta, tunsin sormenpäissäni ihmiskasvot ja kun silmni olivat jo tottuneet paremmin hämärään, niin erotin nukkuvan nuoren miehen kasvot. Hän oli kasannut päälleen ison kasan roskia, ettei palelisi yöllä ! Sitten Herra sanoi taas: "Kaiva kasaa myös oikealta puolelta !" Kaivoin ja tunsin toiset nuoren ihmisen kasvot käsissäni. Kun katselin tarkemmin oli kyseessä nuoren naisen kasvot. Hänkin oli syvässä unessa. Kerroin koko ajan Liisalle hiljaa mitä löysin ja pyysin häntä rukoilemaan.

        Kun pidin käsiäni noitten kahden kasvon päällä, tunsin valtavan Jumalan rakkauden vuotavan ylleni. Se oli niin musertava, että aloin horjua ja minun oli vaikeaa pysyä pystyssä. Kuulin Hengessä herran sanovan: "Nämä ovat minun rakkaitani, jotka ovat joutuneet näin alas. Pidä kätesi heidän kasvojensa yllä ja profetoi heille näin sanoen: "Rakkaat lapseni, minä olen nähnyt teidän tuskanne ja kuullut teidän rukouksenne. Kestäkää vielä pieni hetki, niin minä noudan teidät luokseni !"

        Profetoidessani heille, tunsin valtavan, ikäänkuin sähkövirran virtaavan pääni läpi, sydämeni kautta molempia käsiäni pitkin kumpaankin nuoreen ja tiesin herran siten vahvistavan heitä siihen, mitä heillä edessään oli. Kohta sen jälkeen Herra sanoi: "Tehtävä on tehty, jatkakaa matkaa, sillä vielä on useita sieluja, joille tulee viedä apu tänä iltana...".

        Palatessamme asunnolle, tuli eräs asukkaista eteisessä meitä vastaan ja ilmoitti, että varas oli murtautunut asuntomme yhteiseen vuokrakassaan. Silloin kerroin välittömästi varoittaneeni Jaskaa Yeshuan nimeen, ettei tämän pidä antaa kaverinsa olla silmänräpäystäkään olla yksin huoneistossa. Kuulin Jaskan jättäneen kaverinsa yksin koko huoneistoomme, kun hän oli mennyt kaupungille ostamaan iltapalaa "hyvälle kaverilleen". Sinä aikana kyseinen kaveri oli vienyt ison kasan rahaa ja häipynyt teille tietymättömille. Vuokrakassassaan en onneksi ollut laittanut vuokraosuuttani vielä...

        Sen jälkeen kaverini nimittivät minut profeetaksi, joka oli mielestäni imartelevaa, vaikka siihen tavallaan oli aihettakin. Tein Liisalle lattialle siskon pedin, sillä olisi ollut epäkohteliasta lähettää häntä kotiin yösydännä.

        Mielenkiintoista asiassa oli vielä se, että kun tapasin Liisan noin 3 vuotta myöhemmin, niin hän ei muistanut em. illan ja yön tapahtumista YHTÄÄN MITÄÄN ! Ne olivat kuin täysin pois pyyhityt hänen muististaan...

        - - -

        Siunausta Isämme anteeksiantamuksessa Yeshuassa !
        .


    • PasiToivonen

      >>Aika Aadamista Yeshuaan on 4000 vuotta ja jos siihen lasketaan 2004 vuotta päädytään vuoteen 6004. >>

      Joo. Kivikautta ei ole ollut koskaan olemassa. Maa on litteä, aurinko kiertää Maata.


      >>Loppuyhteenvetona totean, että jos oletamme Yeshuan ristiinnaulitsemis- ja ylösnousemusvuodeksi vuoden 30 jKr., ja laskemme siitä alkaen 2000 vuotta eteenpäin, niin päädymme vuoteen 2030. Jos käsitykseni on oikea, niin siihen mennessä pitäisi toteutua KAIKKI 1000-vuotista Rauhanajan Kuningaskuntaa edeltävät Raamatun sadat ennustukset. >>

      Yeshua sanoi että vain Jumala tietää päivämäärät. Onnittelut. Olet viisaampi kuin Yeshua.

    • PasiToivonen

      "Joka Israelia siunaa, sitä Jumaala siunaa"
      1. Mooseksenkirja 12:3.

      Jos haluat siunata Israelia, voit osallistua tänä vuonna Jerusalemin Pride-kulkueeseen.

    • Anonyymi

      Daniel 8 ei voinut olla pelkästään Aleksanteri Suuri: 3x mainittu että täyttyy viimeisinä päivinä ennen tuhatvuotista rauhan valtakuntaa. Vuoden 333eKr yhteenotto ei tätä profetiaa täyttänyt. Vaan kuka olisi enemmän yksisarvinen ja Ilmestyskirjan maailmanvastustaja ja maailmanvoittajan seppele päässänsä kuin Trumpetti Persian 2-sarvista päin? Sorkatkaan ei osu maahan, sanoo ennustus, niin nopea on isku.

    • Anonyymi

      Kuinka helvetissä täällä voi olla näin täysin aivottomia kommentteja? Jäivätkö kaikkien aivot todellakin koulu-uudistuksen myötä 1970-luvulta lähtien peruskoulun narikkaan? Pakanahan on hän, joka ei usko Suomen naishallitukseen.

    • Anonyymi

      Jeesus kuoli 31AD, mutta todisti vielä noustuaan kuolleista monissa maissa. Laskettu paluu 26.6.2032 ei pidä paikkansa, koska aika lyhenee, jotta edes jotkut selviäisivät.

    • Anonyymi

      Kiinalainen vuosi on oikea. Seuraavaksi tulee puulohikäärmeen vuosi.

    • Anonyymi

      Erikoista haluavat yhdistää kaikki uskonnot, yhdeksi sekametelisopaksi ja jokainen haluaa olla paavina paavin paikalla. Mutta kukkulan kuninkaaksi ja pääkallopaikalle nousee se viimeinen antikristus.

      Etsikää YouTube video... YK Agenda 2030 Pekka Sartola

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1605
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe