Homouden kauhistus.

ÄLY HOI ÄLÄ JÄTÄ!!!!

Kaivakaapas ne raamatut sieltä piironkien laatikoista ja ratkaiskaa nämä visaiset kysymykset!
Miten te uskovaiset yleensä toimitte näissä tilanteissa?

http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset/homouden-kauhistus-herattaa-kysymyksia/821143

Homouden kauhistus herättää kysymyksiä
30.3.2009 19:58 (30.3.2009 19:58)

Päivi Tapper kirjoitti (25.3.) Jumalan sanan mukaan homouden olevan kauhistus. Arvatenkin hän viittaa 3. Mooseksen kirjaan (3. Moos. 18:22). Voisiko Jumalan ikuisen ja muuttumattoman sanan asiantuntija vastata minulle joihinkin Mooseksen 2. ja 3. kirjan herättämiin kysymyksiin, jotta voisin näitä lakeja kirjaimellisesti ja oikein elämässäni noudattaa?

1) Kun polttouhraan naudan alttarilla, tiedän, että siitä syntyy Herralle mieluisa tuoksuva tuliuhri (3. Moos. 1:9). Ongelmana ovat naapurit. Heidän mielestään tuoksu ei ole mieluisa. Pitäisikö minun kirota heidät?

2) Jos haluaisin myydä tyttäreni orjaksi, mikä 2. Mooseksen kirjassa hyväksytään (2. Moos. 21:7), niin mikä nykypäivänä mielestäsi olisi sopiva hinta hänestä?

3) 3. Mooseksen kirjassa (3. Moos. 25:44) sanotaan, että voin omistaa orjia, sillä ehdolla, että he ovat naapurikansojen edustajia. Erään ystäväni mielestä tämä pätee venäläisiin, mutta ei ruotsalaisiin. Voitko tarkentaa? Miksi en saisi omistaa ruotsalaisia?

4) Minulla on naapuri, joka jatkuvasti työskentelee sapattina. 2. Mooseksen kirja (2 Moos. 35:2) selkeästi määrää, että hänet olisi surmattava. Onko minulla moraalinen velvollisuus tappaa hänet itse?

5) Eräs ystäväni on sitä mieltä, että vaikka simpukoiden syöminen on iljetys (3. Moos. 11:10-11), se on kuitenkin vähemmän kauhistus kuin homoseksuaalisuus. En ole varma asiasta.

6) 3. Mooseksen kirjan (3. Moos. 21:20) mukaan pappi ei saa lähestyä Jumalan alttaria, jos hänellä on näössä vikaa. Olen nähnyt pappien käyttävän silmälaseja. Tulisiko heille antaa mahdollisuus laserleikkaukseen vai surmataanko heidät heti?

7) Useimmat miespuoliset ystäväni antavat leikata hiuksensa ohimoilta ja ajavat partansa, vaikka tämä on kielletty 3. Mooseksen kirjassa (3. Moos. 19:27). Kuinka heidän tulisi kuolla?

8) Kuulin naispuolisen työtoverini harrastaneen sukupuoliyhteyttä kuukautisten aikana, vaikka se 3. Mooseksen kirjassa (3. Moos. 20:18) kielletäänkin. Tulisiko hänet ja hänen partnerinsa poistaa kansansa keskuudesta Venäjälle vai Ruotsiin?

9) Olen oppinut 3. Mooseksen kirjasta (3. Moos. 11:7-8), että kuolleen sian koskettaminen tekee minusta saastaisen. Voinko kuitenkin käyttää nahkakenkiä, jos käytän välissä sukkia?

10) Sukulaisellani on maatila. Hän rikkoo 3. Mooseksen kirjan lakia (3. Moos. 19:19) kylvämällä samaan peltoon kahta eri siementä. Samoin hänen vaimonsa rikkoo kyseistä lakia käyttämällä vaatteita, joiden valmistuksessa on käytetty kahdenlaista kuitua (puuvilla-polyester-sekoitetta). Hän myös kiroilee paljon. Onko todellakin tarpeellista kutsua koko kaupungin väki kivittämään heidät (3. Moos. 24:10-16)? Emmekö voisi vain polttaa heidät perhepiirissä niin kuin teemme ihmisille, jotka makaavat puolisonsa perheenjäsenten kanssa (3. Moos. 20:14)?

JUHA RUOTSALAINEN Jyväskylä


Ihan tosi tervehenkinen kirja se raamattu!!!

11

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hävettääkö?

      Eikö kukaan ole uskaltanut tai osannut vastata tähän viestiin?

      Se kertoo jo jotain, vähän niinkuin arvelinkin:)

      Päättelen että ette allekirjoitakkaan kaikkea raamatun opetuksista.

      Kukas olis reipas synnitön ja näpyttelisi ensimmäisen kommentin?

    • 1+1

      Eivät nuo nyt niin hulluilta uskovan korvaan kuulosta. Jumalan viisaushan on aina ollut ihmisille hulluutusta. Samoin evankeliumin suuri salaisuus on "kätketty viisailta ja järkeviltä" nyt, niinkuin muinaisina päivinä [Luuk. 10:21]. Se yleisesti kielletään ja sitä pelkkänä hulluutena pilkataan. Ja kaikki jotka sitä vielä tunnustavat ovat poltinraudalla merkityt hullujen ja haaveilijoiden nimellä. Tämä on se luopumus, jonka täytyy tulla.

      Mutta ennen kuin käännän toisen posken, niin mietippäs koetko olevasi ns. hyvä ihminen? Testaappas se samantein: Oletko koskaan käyttänyt Jumalan nimeä kirosanana? Oletko koskaan valehdellut? Oletko koskaan himoinnut tai anastanut toiselle kuuluvaa? Oletko koskaan juonut itseäsi humalluksiin? Tiesitkös Jeesuksen rinnastameen himoiten katsomisen haureuteen [Matt. 5:28] ja vihan murhaan [1. Joh. 3:15]? Kaikkivaltias tietää tekomme. Hän tutkii mielet ja sydämet, minkään jäämättä salaisuudeksi. Jos Raamattu onkin totta, niin oletko tuomion päivänä syyllinen? Näkeekö Herra sinut pilkkaajana, valehtelijana, varkaana, juomarina, sydämeltään huorintekijänä ja murhaajana? Huolestuttaako se sinua?

    • älä heitä hukkaan

      Ei huolestuta.
      Elämä on liian lyhyt, ei sitä kannata tuhlata peläten kuolemaa.

    • Huijaus

      Raamattu testamentteineen on pelkkää soopaa!

      Herätkää tähän maailmaan!

    • lepson lapset

      Homoutta ei voi puolustaa ainakaan sen 'luonnollisuudella'. Tosin joskus toivoisi, että joidenkin ihmisten äiti olisi ollut lesbo, eikä hänelle olisi myönnetty keinosiemennystä.

      Tähän voi lisätä allekirjoituksensa, jos haluaa tämän kansalaisaloitteen julkiseksi. Tarvitaan vielä nelisenkymmentä allekirjoitusta.

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1031

      Minä en kutsuisi sitä 'tasa-arvoiseksi' avioliittolaiksi, vaan homoliittolaiksi. Mikä seuraavaksi? Pedofiileille oikeus mennä naimisiin uhrinsa kanssa? Entäs ne, joille se oma sessu on se rakkain? Tai jos oma äiti viehättää sillä tavalla? Onko mitään rajaa? Tämän aloitteen sanamuoto on niukka, mutta on kuitenkin viitsitty aloite tehdä, joten laitanpa linkin tänne, jos sille löytyisi kannatusta. Allekirjoitus tehdään pankkitunnuksilla, kuten varmaan tiedätte. Suomessa on paljon niitä, jotka ovat valmiit hyökkäämään perinteisiä arvoja kunnioittavien ihmisten kimppuun, joten on hyvä, ettei nimi näy julkisesti.

      Homopostimerkkejä. Postineiti kysyi eilen anteeksipyytävästi, saisiko hän laittaa kuoreeni homomerkin, kun niitä oli jäänyt yli tarpeen - harva kuulemma huoli niitä. Eli se, että monet eivät uskalla julkisesti olla normaalin miehen ja naisen avioliiton puolella, ei tarkoita sitä, etteivätkö he ehkä sisimmässään kummeksuisi homouden palvontaa.

      • oigi

        Joo, näitä kerrassaan loistavia argumentteja ei ole kukaan koskaan kuullutkaan... Yritäpä löytää oikeasti valideja argumentteja tai jätä ajattelu sinua fiksummille.


    • Aito avioliitto

      Aito avioliitto ­yhdistys lehdistötiedote 19.1. 2015 klo 10.00

      Uusi yhdistys puolustamaan aitoa avioliittoa

      Aitoa ja luonnollista miehen ja naisen välistä avioliittoa ja lapsen oikeutta isään ja äitiin puolustamaan on perustettu maanlaajuinen yhdistys – Aito avioliitto. Kansalaisaloite on valmisteilla avioliiton palauttamiseksi vain miehen ja naisen väliseksi

      Uuden yhdistyksen taustalla on suuri joukko kansalaisia uskonnolliselta ja poliittiselta taustaltaan laajalta kirjolta.Yhdistys on poliittisesti sitoutumaton ja ei­uskonnollinen, joten kaikki voivat tulla sen jäseniksi tai kannattajajäseniksi; myös seksuaalisten vähemmistöjen edustajat. Sosiaalinen media on ollut ratkaisevassa asemassa yhdistyksen synnyssä ja täysin tyhjästä yhdistyksen ei tarvitse ponnistaa: taustalla olevien Facebook­ryhmien jäseniä on jo nyt yli 15.000 henkeä ympäri Suomenniemeä. TNS Gallupin tekemä mielipidetutkimus kesäkuussa 2014 myös osoitti, että selkeä enemmistö suomalaisista kannattaa aitoa avioliittoa miehen ja naisen välisenä liittona.

      Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja vahvistaa miehen ja naisen välisen avioliiton asemaa ja merkitystä aitona, erityisenä, luonnollisena ja pysyvänä instituutiona suomalaisessa yhteiskunnassa ja lainsäädännössä. Lisäksi yhdistyksen tarkoituksena on edistää lapsen oikeutta tuntea sekä isänsä että äitinsä ja olla heidän hoidettavanaan koko lapsuusaikansa mikäli mahdollista. Yhdistyksen tarkoituksena on myös edistää lapsen terveen sukupuoli­identiteetin kehittymistä siten, että pojan kasvua mieheksi ja tytön kasvua naiseksi tuetaan vahvistamalla sukupuolten luontaista erilaisuutta, sekä turvaamalla lapselle myös adoptiotilanteessa perhemalli, jossa lapsella on sekä isä että äiti.

      Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys voi harjoittaa julkaisu­, tiedotus­ ja koulutustoimintaa, käyttää eri median muotoja, järjestää yleisiä kokouksia ja yleisötapahtumia, palkata työntekijöitä ja tukea tutkimustoimintaa sekä yhdistyksen tarkoituksen mukaista asiaa edustavia poliittisia ja muita tahoja.

      Aito avioliitto ­yhdistys on osa kansainvälistä liikettä, joka on saanut jo miljoonia ihmisiä liikkeelle sekä toimimaan aidon avioliiton säilyttämisen puolesta. Aito avioliitto ­yhdistys on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen 17.1.2015 ranskalaisen La Manif Pour Tous ­liikkeen (www.lamanifpourtous.fr/en/) kanssa ja käytämme toiminnassamme samaa tunnusta. Yhteisessä rintamassa on mm. Iona Institute Irlannissa (www.ionainstitute.ie), Mass Resistance USA:ssa (www.massresistance.org) ja Coalition for Marriage Englannissa (c4m.org.uk). Hallituksemme on tavannut myös puolalaisen vastaavan järjestön työntekijöitä yhteistyön käynnistämiseksi ja kontaktoinut Virolaisia kollegoja.

      Aito avioliitto ­yhdistys edustaa Suomessa monien eurooppalaisten järjestöjen käynnistämää No Maternity Traffic (www.nomaternitytraffic.eu) kampanjaa, jolla ajetaan sijaissynnytysten kieltämistä Euroopan Neuvoston 47:ssäjäsenmaassa.

      Helsingissä 19.1. 2015
      Jukka­Pekka Rahkonen, Aito avioliitto ­yhdistyksen puheenjohtaja
      Lisätietoja: Jukka­Pekka Rahkonen [email protected] Puh. 040 570 9771
      Jakelu: keskeiset tiedotusvälineet, www.aitoavioliitto.fi, www.avio.fi

    • tammi23

      Homoutesta on uudessa kirassakain Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet,. 1.Kor 6:9 Roomalaiskirjeessä kehoutetaan elämään nuhteettomasti.

    • Bougainville

      Me elämme luojan luomassa maailmassa. Meidän pitäisi elää luojan sääntöjen mukaan. Ihminen ei ole alusta asti halunnut tehdä kuten luoja ohjeisti, vaan halusi itse päättää. Se on se perisynti, josta tämän maailman vajoaminen alkoi. Ja siksi Jeesuksen piti ristille mennä., jotta ne jotka haluavat uskoa Jumalaan, voisivat pelastua. Nuo laiin kohdat oli tehty sitä varten, että kansa, joka eli kuin elonpelllossa, sai jonkinlaiset ohjeet, kuinka elää oikein, jotta sillä olisi jonkinlaiset mahdollisuudet selvitä ja parantua. Ne ohjeet oli Israelin kansaa varten, mutta tärkein ohje oli niihin kaikkiin sisällytetty, eli rakasta Herraa sinun Jumalaasi ja ilähimmäistäsi kuten itseäsi. Rakastamisessa on tärkeää itsensä hillitseminen. Vaikka asiat tuntuisi luonnollisilta, mukavilta, himottavilta, niitä ei kannata tehdä. Niistä voi luopua. Mutta sehän on vaikeaa, eikö vaan. Siksi selitellään ja vähätellään luojan ehtoja.

    • homovainväline

      Homot ovat varma merkki maailmanlopusta.
      Kun eka homopaavi on virassa, koko jeesuksen työ on tuhottu, kristuksen surmaajien toimesta.
      Hallelujaa ja jerusalemin saatananpalvojat, sionistit, tooraa lukevat mystikot ovat vihdoin tuhonneet itämaiset budhan ja jeesuksen opit euroopasta ja lännestä.

    • eipaheelle

      Raamatun kirjoituksia on helpompaa ymmärtää kun menee siihen aikaan kun asiat ovat tapahtuneet. Ihmiset olivat niin pahiksia että Jumala tuhosi heidät kaikki paitsi Nooan perheen. Ilmeisesti Jumala totesi että heistä ei jalostu hänen tarkoittamiaan ihmisiä joilla ei ollut tai tulisi olemaan pelastuksen mahdollisuuksia. Palattiin siis lähtöruutuun josta mekin olemme lähtöisin joten ottakaamme opiksi tapahtuneista tapahtumista ja toteuttakaamme elämäämme josta on itselle hyötyä että muille. Jättäkäämme paheet taakse ja hyvyydet kunniaan ei sen pitäisi niin vaikeaa olla.
      Paljon löytyy raamatusta paheita joita ei meidän tule jatkaa tarkka silmäinen ne kyllä havaitsee. Israelin kansakin on kantapään kautta opiskellut. Meidän on helpompaa tehdä sitä mikä on Jumalan vaatimus onhan meillä sentään Raamattu joka selkiyttää opiskelun vaikeudet. Kiinnittäkäämme itseemme huomio että uskossa pelastuisimme .Luulen että siinä on ihan riittävästi tavalliselle tallaajalle työsarkaa kynnettäväksi. Ei unohdeta itseä koska ei minua kukaan pelasta ellen tee mitään pelastukseni eteen eikä ole ketään joka siinä asiassa voi muutoin auttaa kuin kertoa mitä Raamattu opettaa.
      Olemmeko siis hovikelpoisia tässä lihallisessa ruumiissa että hengellisesti.
      Olisiko kohteliaampaa jos välillä unohtaisimme ne toiset ei siis ulkoisteta omia paheita muille pidetään ne ikiomina parannuksenteko kohteina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      146
      2531
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      413
      2182
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      44
      2064
    4. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      119
      1344
    5. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      233
      1320
    6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      119
      1179
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      56
      1133
    8. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      11
      1097
    9. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      124
      1064
    10. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      66
      988
    Aihe