Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Löytyneekö Hangosta ketään kun olisi

Tiedustellen...

kiinnostunut yhteiseksi hyväksi toiminnasta, jonkinlaisesta, kaikille hyväksi rehellisellä tavalla toimivasta osuuskunta systeemistä. ns. "YHTÄ köyttä" yhdistys / yhteistyö ja palvelu toiminnasta.

Sellaisesta jossa elettäisiin ja toimittaisiin Oikein. mihinkään pahaan ja väärään syytömästi. kaikkiiin nähden puoleueettomasti, vain kaikille hyväksi tarkoituksella ja tavoiteella. Kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymys päämääräisesti.

11

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kristillinen fjalle

      vaseliiniosuuskunta?kaikkien peräreikien täyttymys päämääräisesti

    • semmonen vaan

      kommarikopla vai semmonen niinku kommari mut ei kommari

      • Tiedustellen...

        Sellainen yhteseksi hyväksi, mutta kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksen ja tavoiteen, kaikessa täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämääräinen. Johon on, ihan siihen täydellisyyteen asti riittävät, valmiit opit ja ohjeet, ns. "nuotit ja piiruskukset" miten alkaa rakentaa / rakentua. Että myös kestää ja toimiii / vaikuttaa. Ja tuottaa kullekin sen turvallisen ja turvatun, kaikin puoisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden. Jos niillä kaikille hyväksi Lain / L aillisuuden täyttymyksen, ehdoilla aletaan ja mennään. Muulla tavalla on turha yrittääkään, ne kaikki muulla tavalla yritykset on tuhoon tuomittuja. Niissä kun "piru" vie, johtaa ja hallitsee, ja paha perii.

        Että löytyneekö ketään?


    • Korjaa

      Olet totisesti kyllä oikeassa. Valitettavasti vain et saa kannatusta ennenkuin alat kirjoittaa oikeata suomenkieltä. Oikealla tavalla.

    • Tiedustellen...

      Enhän minä tässä mittään kannatusta itselleni hae, vaan Hankolaisille, asiasta kiinnostuneille sitä osaltani tarjoan.

      • vielä tietoa...

        olet oikeessa,mutta unohdit vaseliinit !!


      • Tiedustellen...
        vielä tietoa... kirjoitti:

        olet oikeessa,mutta unohdit vaseliinit !!

        Siinä systeemissi voitelu pelaa itsestään. eli kaikki toimii oiken, yhteiseksi hyväksi mutta, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoiteella. On kuin esm. auto jossa akku on tyhjentynyt, että JOUTUU ihan tosissaan työntämään että saa käyntiin, mutta sitten kun alkaa käydä lähtee liukkaasti ja mukavasti liikeelle. Ja kun on suunta ja tie oikea, ja perille tädellisyys päämäärään asti selkeästi viitoittettu. Niin mikä om mukana mennessään kuin Oikeaa, turvallista ja turvattua, kaikinpuolista hyvinvointi elämää ja tulevaisuus elämää. Jossa systeemissä ei ole millekään valheelliselle, vääryyden maukaiselle eikä pahuudelle (laittomuudelle) minkäänlaista sijaakaan...

        Koska sellaisista tulee aina, tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin ne SYYSTÄ pahaksi / kärsimyksiksi ja turhiksi menetyksiksi raskaat seutaamuksensa. Niin kuin kuulette joka päivä tapahtuvan tässä VÄÄRYYN mukiasesti ja pahuuden puolesta toimivassa maailam touhussa politiikassa tapahtuvan.

        Tiedotus välineethän niistä pahemmista ja suuremmista pahaksi seuraamuksista päivittäin kautta maailman uutisoi. Ja jopa edess oleviosta uhkakuvistakin valistelee ja muistuttelee, monin eri tavoin varoitukseksi / herätykseksi.

        Siinä kaikille hyväksi Hengessä valistaen


    • Tiedustellen...

      Vähän uneliaista väkeä täällä. Kaikkiko eri nimisten nukkuvien puolueiden kannattajia?

    • ei löydy ei

      ei,ei löydy ei!

      • tiedustellen.... :-)

        mistä niitä vaseliiniosuuskunnan osakkeita voi ostaa?


    • Tiedustellen...

      Tuollaisessa yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksen ja tavoiteen mukiasessa, Oikein toimivassa syysteemissä ei myydä osakkeita, siinä ollaan, eletään ja toimitaan / vaikutetaan, tuotetaan ja hankitaan tätä Luomakuntaa "viljelevästi ja varjelevasti" (oikein hoitavasti) ja kaikkia, Huom! TÄYSI rehellisesti, palvelevasti, Ihan Lain / Laillisuuden täyttymysen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisessa, puhtaassa, ns. "voiteulussa" osakkaana.

      Valisitaen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe