Modernin avioliiton kauhut

MGTOW mies

Mietin usein mitä vastaisin, jos joku kysyisi miksi en ole naimisissa. Syitä on monia, mutta pääasiallinen syy on luultavasti se, että menettäisin avioliitossa ihmisarvoni. Vastaus on kärjistetty, mutta esimerkiksi Laasasen redditistä poimittu artikkeli, Men struggle in modern marriages, kertoo koruttomasti, kuinka onnettomia miehet nykyisin ovat avioliitoissaan. Puolet avioliitoista johtaa eroon, joten epäonnistunut avioliitto on nykyisin normiavioliitto. Suurimmassa osassa tapauksista nainen laittaa eron alulle. Mies voi joutua puille paljaille ja joutua taistelemaan oikeudestaan nähdä lapsiaan. On aidosti mahdollista etten selviäisi avioerosta hengissä, sillä miesten itsemurhariski kasvaa huomattavasti eron jälkeen. Tämä kaikki siis odottaisi minua avioliiton satamaan purjehtiessani: ihmisarvon menetys, vuosien nöyryytys ja lopulta häpeällinen kuolema.

http://www.stuff.co.nz/life-style/7814585/Men-struggle-within-modern-marriage

Avioliittoja kuvaavat kauhutarinat leviävät verkossa nopeasti ja en ole koskaan tavannut vanhempaa miestä, joka suosittelisi avioliittoa. Sen sijaan kuulen yleensä tarinoita, joissa lähes psykopaattinen pirttihirmu nakertaa kaiken ilon miehensä elämästä. Ja tämän näen myös naisissa, kun vietän aikaani heidän seurassaan. He puolestaan kertovat toisilleen kuinka he vihaavat miehiään — olen alkanut uskomaan heitä. Kaikki ajatukset intiimistä suhteesta viehättävänkin naisen kanssa katoavat nykynaisesta maalatun itsekkään sekopään kuvan alle. Reaktio ei perustu välttämättä järjellisiin argumentteihin ja en kirjoita tätä epärehellisesti syyllistääkseni naisia yleensä, vaan kyseessä on refleksinomainen tapa karttaa tilanteita, joissa voin joutua hengenvaaraan. Pidän kyllä naisista, mutta pidän myös eksoottisista myrkkykäärmeistä, enkä haluaisi asua kummankaan kanssa samassa taloudessa. En tunne jääväni mistään paitsi eikä sota yhtä miestä kaipaa, joten en usko tekeväni mitään kumouksellista kieltäytyessäni parisuhteesta ja avioliitosta. Platoniset suhteeni naisiin ovat kunnossa ja se riittää minulle.

Mutta uskon, että näistä asioita pitää pystyä keskustelemaan. Millainen on tavallinen moderni avioliitto? YouTube-MGHOW lifeafterwomen (patrickhenryist) kiteyttää mielestäni videollaan ansiokkaasti tyypillisen modernin avioliiton elinkaaren. (Teksti löytyy myös A Voice for Menin foorumilta.) En aio kerrata tarinaa tässä ja uteliaat voivat lukea tai kuunnella tekstin itse, mutta haluan korostaa yhtä siinä mainittua asiaa. Mies voi tehdä kaiken oikein, olla täydellinen kumppani, aviomies ja isä, ja silti avioliitto voi tuhoutua, tuhoten perheen ja miehen. Naisia suorastaan kannustetaan tuhoamaan avioliittojaan ja kaikki aiheutettu psykologinen ja fyysinenkin tuho on joka tapauksessa aviomiehen vika. Mies on automaattisesti syyllinen parisuhteessa, mikä kertoo siitä, että ihmisarvosta riisuttunakin hän sentään kelpaa vielä syntipukiksi. Puolet avioliitoista siis epäonnistuu, mutta mies voi olla varma siitä, että avioeron myötä hänen uhrauksensa eivät saa minkäänlaista arvostusta ja että hän kantaa 100 % suhteen epäonnistumisen vastuusta. Hän on naisen tarpeiden tyydyttämistä palveleva väline, joka on mennyt epäkuntoon ja häntä kohdellaan kuin rikkonaista kodinkonetta.

https://www.youtube.com/watch?v=4fWBRIBWVPc

Luen eronneiden sinkkumiesten kertomuksia ja usein huomaan, että heidän elämänsä ei poikkea paljoa omastani lukuun ottamatta onnetonta periodia, jolloin heidän piti antaa elämänsä toisen ihmisen käsiin ja alistua toisen tahdon alle. He kertovat ylpeinä kuinka he onnistuivat pikkuhiljaa kokoamaan itsensä ja saamaan takaisin ihmisarvonsa, joka heiltä riistettiin avioliitossa. Olen päättänyt pitää kiinni omastani.

http://forums.avoiceformen.com/archive/index.php/t-338.html

Suomessa eron riskit ovat miehelle ainakin seuraavat:
-Jos avioehtoa ei ole, niin mies menettää erossa 50% tai enemmän omaisuudestaan naiselle ja lapsille.
-Mies joutuu maksamaan elatusmaksuja kunnes lapset täyttävät 18v. Tämä ei edellytä avoliittoa tai avioliittoa lainkaan, vaan pätee myös silloinkin jos nainen on tullut raskaaks esimerkiksii satunnaisen yhden yön seksin takia.
-Jos parisuhde on kestänyt 2 vuotta niin pahimmassa tapauksessa mies joutuu maksamaan elatusmaksuja toisen miehen siittämästä lapsesta. tämän takia isyys testiä ei kannata jättää tekemättä mahdollisiman pian lapsen syntymän jälkeen. Lähes 2 vuoden jälkeen elatusmaksupäätöstä toisen miehen siittämästä lapsesta ei enää voida peruuttaa.
-Miehen tapaamisoikeutta lapsiinsa rajoitetaan. Useimmiten lasten huoltajuuden saa lapsien äiti.

Nykyajassa mies joka toimii ensisijaisesti seksiviettinsä, lisääntymisviettinsä ehdoilla voi tuhota oman elämänsä jopa kokonaan taloudellisen itsemurhan muodossa. Nykyajassa miehiä pyritään hallitsemaan heidän seksiviettiensä, lisääntymisviettiensä, median aivopesun avulla että miehistä saataisiin helposti ohjattavia lampaita ja eläviä työrobotteja lähes kuolemaan asti.

21

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7+1

      "''Men know they often pay a huge price if a marriage ends and can be held hostage by women who are usually the ones to pull the plug.'' Pershouse notes that many men only question the costs of marriage after it is all over."

      "''I've had women joke to me that they've got the men under control and don't want trouble. These days married men are on an incredibly short leash.''"

      Anteeksi vain, mutta MGTOW -porukassa on turhan vähän sellaista yrittämisen ja riskinottamisen henkeä. Maskuliinisuuden pitäisi olla nimenomaan riskinottohalukkuutta, joten miehen pitäisi olla valmis katsomaan, viekö nainen uhkailulinjansa loppuun asti. Ja jos vie, niin miehen asioiden pitäisi olla sillä tolalla, että siitä selviää siedettävin tappioin.

      Tuo kirjoitus muuten on vuodelta 2012, eikä täysin sovi nykyiseen tilanteeseen Suomessa. Pitäisikö meidän välittää jenkkien sisäisestä valtakamppailusta, jossa eletään erilaista vaihetta? Kyllähän se TV-sarjojen kautta näkyy täälläkin, mutta esim. usalaisten feministitutkijoitten tuloksiin on Suomen mediassa vedottu viime aikoina aika vähän. Välillä sitä näkyy, mutta sukupuolipolitiikan teko on suuressa määrin vetäytynyt valtamediasta takaisin naistenlehtien puolelle.

      Jos pelkäät joutuvasi tietynlaisten naisten kanssa yhteen ja vaikka isäksi, niin silloin on ne kaksi perinteistä tietä: joko opettelet pitämään puoliasi sen verran, että et joudu hyväksikäytetyksi, tai sitten myönnät rajoituksesi ja vältät liian vaikeita naisia. Eli joko tervettä itsekkyyttä ja vahvuutta enemmän, tai sitten omien rajoitusten tunnustamista suosiolla.

      *** Lapsen alkuperän kyllä pitäisi olla nykyään automaattinen jo synnytyslaitoksella. Nyky-yhteiskunnassa ole taloudellisia syitä laittaa aviomiehiä ottamaan toisten lapsista vastuu. Automaattinen testi poistaisi myös "jos vaadit testiä, jätän sinut" -ongelmat (vrt. avioehto ym.). Lakien muutos on pitkä tie ja vaatii aina yhteiskunnassa vähittäistä asennemuutosta aina tuonne eduskuntaan asti. Siksipä hyvä, että epäkohtia pidetään aktiivisesti esillä myös täällä.

    • Mr. Angry Bird

      Riskinotto voi olla pehmeä- ja kovatyyppistä. Kova riskinotto esim. asettaa omaisuutensa kartalle. Pehmeä esim. asettaa mielenterveytensä kartalle.

      En sanoisi, että mikä on paras. Liittyy mihin sitä käytetään. Kosmonautin täytyy, kuten ymmärsin, olla pari tutkintoa suoritettu ja omata moiteettoman fysiikan, hallita henkistä minäänsä ja mentaalista, että selviýtyy. Lisäksi kosmonautin riskinotto on laatua, mita ihminen ei ehkä nähnyt.

      Ennen vanhaan shamaani matkusti sinne, mine kosmonautti matkustaa tänään. Shamaanin työ oli vaarallinen ja toiset eivät selvinneet. Mennyt vuosituhat oli intuition aika. Nyt on järki ja tiede vedossa.

      Kokonaiseen ihmiseen kuuluu järki, intuition ja keho. Miikään ei ole paras eikä selviää erillään.

      Suuri määrä ihmisiä tuo mahdollisuutta luoda entistä vahvempaa kulttuuria. PItää keskustella asioita ylitse.

      Nais ja mies asoissa on aina ollut hiertoa kuin Tom ja Jerry piirretyssä. Mutta yllätykseksemme huomennakin aurinko nousee. On tehnyt noin. miljoona vuotta.

      Olla looginen, ei mielestäni, tarkoita aina olla oikeassa. Eli "kumota" väitteet. Olla looginen tarkoittaa olla samalla aallon pituudella. Intuitio voi olla yhtä loogista kuin järki, vaikka kun toinen puhuu järkeä ja toinen intuitiota, niin he eivät ymmärrä toisiaan. Kehon kieli on avian omaa luokkansa, syvää, outoa, pelottavaa.....

      Nadit, meridiaanit ym. ovat antiikkiajan kehittämiä energia virtoja kehossa ja ovat niitä, joiden kautta oleminen tapahtuu ajassa ja paikassa. Toisin sanoen, ovat sitä mitä me ajatellaan. Tieteessä on omat nimetyksensä.

      Suvaitsevaisuus on sitä, että vaikka keskustelu ei onnistu, mutta kuitenkin antaa aikaa toiselle. Tästä ihminen voi saada ponttaa oivallukseen. Järki ei uskalla luopua loogisuudesta ja tunne ei pidä järkeilystä. Keho ei pidä puutteesta. vaikka on riippuvainen siitä.

      Korkeastikoulutettu nainen on unohtanut kuinka on olla nainen. Hänen poikansa, jos omaa samanlaista loogista mentaliteettiä kuin äiti, ovat joksikin tasavertaisia, eikä se ole sellaista rakastavaa Äiti ja poika suhdetta. Sitäkin, mutta se on kuin kahden tiedemiehen suhdetta. Seurauksena naisen rinnat pienenevät koska hän ei rintaruokinut, naisen seksuaalisuus voi muuttua...., ja ulkomuoto.

      Kun nykynainen on opiskellut itsensä pitkään ja tulee kausi kun hän oivaltaa, että ihmisenä oleminen on paljon muutakin kuin looginen suorituselo, niin hänelle voi syntyä kriisi. Miehelle voi käydä samoin, jos he eivät havahdu ajoissa perusihmisenä olemiseen. Mitä se on? Lastenteko, Ruoka, Talous.

      Kaikki päällimmäiset toimistotyön hienoudet - mailman kirjallisuus, kvanttifysiikka, fraktaaliaikaa saavat jäädä matkan päähän töihin.

      Mutta ihminen ei ole välkky. On kyllä helppoa olla looginen, kun kerran on opiskellut 20 vuotta alaa. On helppoa olla taiteellinen kun kerran on opiskellut alaa. Mutta vaikea on olla looginen ja taiteellinen samaan aikaan, tai viiden minuutin viiveellä. Tämä asia voisi kasvattaa aivokapasiteettia, jos vain jaksamme sitä. Siksi päämme ohitse kiitävät lentokoneet ja maankamaralla matelevat etanat.



      Massamedian alastomuudessa on hyvää, sillä se tuo ihmisen alemmas arkea.



      Perinteisesti naiset ovat alullepanijoita suoranaisesti tai ei. Nykyajan vapautus on sitä, että nainen saa olla hyväksytysti oma itsensä. Samassa naisella on aika iso vastuu. Jos hän epäonnistuu, niin lapset ja perhe ja kaikki voi kärsiä.

      Eli kello siirtyi klo 12 kloon 3:een. Yhteiskunnan on muututtava.

      Raja naisen/miehen/logiikan/intuition ym. välillä ei ole selkeä.

      (Kiva, että virkamies kirjoitti (?))

      • Angry birdinen

        Elääkö maapallo nousukautta? Nuori maapallo. Luontoa vielä on riittävästi kulutukseen.

        Kun saavutetaan keskivaiheeseen, niin ei ole enää luontoa, vaan keinotekoista elämää, mistä saa ruokaa, juomaa, jos tarvitsee.

        Toiset voivat geenimuuttaa itsessään jotakin ja lähteä maanpakoon avaruuteen, samalla tavalla kuin Amerikkaan saapui väkeä.

        Kun eletään nousukautta, niin tuntematon voi tuntua pahalta. Mutta kun saavuttaa statuksen, niin elämä tasaantuu. Ei ole tarvetta näyttää. Tarkoittaako sellainen rauhallinen elo sitä, että eletään siten, miten on käytännöllistä? Esim. naapurissa on mulatti tyttö, jota on helppoa viedä alttarille ja niin tekee ja se tuntuu helpolta, eikä yhtään pakottavalta. Se tuntuu luonnolliselta. Itsestäänselvyydeltä. Ei ole mitään yrittämistä. Jos pihassa on omenia, niin syö omenia. Sellainen seesteinen verkkainen elämä. Jos luonto on tuhoutunutta, niin teknologian kautta turvataan ihmisen eloa.

        Vanhuuden päivinä voi jo ajatella häippymistä ja kapulan antamista nuoremmille. Onko silloin edelleen Homo Sapienciä vai joku muu Homo?


      • Vapaus olla oma itsensä liian usein tarkoittaa sitä, ettei enempää tarvitse yrittää, kuin mitä laiskana sattuu huvittamaan. Kyse on ideaaleista. Ei ole tyydyttävää olla vain se mitä on, vaan jokainen haluaa olla parempi. Vaikka sitten vahvempi.

        Et sinä tosielämässä hyödy mitään siitä, että aina "kristillisesti" annat anteeksi ja käännät sen toisenkin posken lyönnille. Joskus pitää puolustaa omaansakin ja niin saat myös samalla lailla ajattelevien naisten kunnioitusta.

        Se, että riskinottoa eli rohkeutta olisi erityyppistä on hyvä ajatus sanoa ääneen. NATO on ehkä hyvä esimerkki asiasta: molempien kantojen puolustajat ovat rohkeita tai pelkureita omalla tavallaan.

        Mutta. omista eduista kannattaa pitää huolta. Se on rationaalista toimintaa. Itse sitä pitäisi tietää omat riskinsä.

        Ehkä me todella iän mukana asymptoottisesti lähestytään toinen sukupuoli toista, kunnes satavuotiaina on vain kaksi ihmistä, jotka ovat samanlaisia. Niin paljon samanlaisia, että seksuaaliset ajatukset kohdistuvat ennemmin vaikka perheen koiraan. Mutta kun nyt en ihan vielä siellä ole, niin naiset säilyvät erilaisina ja niiden kanssa pärjäämisessä on haastetta. Se ylläritoimija on tietenkin valtio (yhteiskunta), joka voi suvereenisti horjuttaa luonnollista balanssia arvaamattomilla tavoilla.

        Sen yhteiskunnan (laki)normien vaikutuksestahan tuo aloituskin oli. Mutta siihenkin yritän sanoa, että miehen pitää oppia kamppailemaan kaikin tavoin niissä olosuhteissa, mitkä on, ihan riippumatta siitä, mitkä synnynnäiset edellytykset siihen omaakin. Huomaat, ettei tämä eroa naisten feminismistä, tietenkään ei. Kamppailu on kamppailua sukupuolesta ja lajista riippumatta ja heteroille pärjääminen sille vastakkaiselle sukupuolelle on yksi tärkeimmistä asioista. Jos asiat menee huonosti, niin kuin ne joskus menee.


    • musiikkia1

      Siinä radikaalimmille osalle MGTOW miehistä musiikkia, ei välttämättä kiltimmälle osalle MGTOW miehistä. Listaan tähän biisit mistä minä tykkään:
      Judges of family court
      https://www.youtube.com/watch?v=ydSP9zvG-BU

      Fuck marriage feat barbarossaaa
      https://www.youtube.com/watch?v=IzoyQprpUlo

      Chris Rea "You Can Go Your Own Way"
      https://www.youtube.com/watch?v=FJ-2O8CEXcA

      Blood On Their Hands - FGTOW
      https://www.youtube.com/watch?v=JXfppW_ad3U

      MGTOW Australia - I am What I say I am
      https://www.youtube.com/watch?v=IxT08iffXVc

      Kodomo Band-Heart of madness
      https://www.youtube.com/watch?v=UZ-V3W-Xudk

      Rob Dougan-Left me for dead
      https://www.youtube.com/watch?v=BPKd__Tfb90

      Red - Feed The Machine
      https://www.youtube.com/watch?v=D4y3xPe6iVU

      Fight Club - This Is Your Life
      https://www.youtube.com/watch?v=w9ZeATKgmqw

      Fight Club • Our Great Depression
      https://www.youtube.com/watch?v=_3BymQWsC_k

      Patent Pending - Hey Mario
      https://www.youtube.com/watch?v=uZeR-vxREvw

      DEF LEPPARD - "Love Bites"
      https://www.youtube.com/watch?v=0T1IVyXBGjM

      Simple Plan - Your Love Is A Lie
      https://www.youtube.com/watch?v=IqgeBlUyoKo

      Rammstein - Du Hast
      https://www.youtube.com/watch?v=KzGKsXPBILw

      Metal Gear Rising: Revengeance OST I'm My Own Master Now
      https://www.youtube.com/watch?v=9minv0O8rlI
      Stone Temple Pilots - "Interstate Love Song"
      https://www.youtube.com/watch?v=WUoEMFYbxiI
      Dethklok/dethalbum-Castratikron
      https://www.youtube.com/watch?v=15lblFIXpHE
      Dire Straits - Brothers in Arms
      https://www.youtube.com/watch?v=qGpwKQo5_Z0
      Linkin Park - Don't Stay
      https://www.youtube.com/watch?v=wC-E5UJCDvI
      Blood On The Dance Floor Unforgiven
      https://www.youtube.com/watch?v=s9jh98x18BM
      Adema Blow it away
      https://www.youtube.com/watch?v=3yDkjq1O6iA
      DEVILDRIVER - "You Make Me Sick"
      https://www.youtube.com/watch?v=h0S6YQ1Wifk
      Porcupine Tree - Way Out Of Here
      https://www.youtube.com/watch?v=-6psOf1B79w
      Slipknot - Dead Memories
      https://www.youtube.com/watch?v=OE78EE1TDuU
      Bon Jovi - U give love a bad name
      https://www.youtube.com/watch?v=gJ0Yd-Pburs
      LION'S SHARE- I Don't Believe In Love
      https://www.youtube.com/watch?v=NxJcfbM8VY0
      I don't care by Apocalyptica/three days grace
      https://www.youtube.com/watch?v=fDMiuMARLAs
      Megadeth - The Scorpion. Tämä biisi soveltuu hyvin kuvaamaan naisia, naiset lupaavat paljon mutta tekevät toisin kuin lupaavat.
      https://www.youtube.com/watch?v=9zwEHC8IxPk
      Dilated peoples ft. Devin the dude - poisonous
      https://www.youtube.com/watch?v=bYoZdX_q2YM
      Cee Lo Green - F*CK YOU
      https://www.youtube.com/watch?v=CAV0XrbEwNc

      Tuon videon kommenteissa lisää biisejä MGTOW miehille, sekä radikaalimmille ja kilteimmille:
      https://www.youtube.com/watch?v=TGRF726LCQ4

      • mr.a.b

        Biisien myötä MGTOW näyttäytyy luonnollisemmalta.

        kiitos


      • Mr.A.B
        mr.a.b kirjoitti:

        Biisien myötä MGTOW näyttäytyy luonnollisemmalta.

        kiitos

        Ja muutenkin MGTOW on mieltä avartavaa asia. Se asettuu luonnollisesti päähän, koska jokaisella on nyrkkiä näyttää.


      • Mr.A.B
        Mr.A.B kirjoitti:

        Ja muutenkin MGTOW on mieltä avartavaa asia. Se asettuu luonnollisesti päähän, koska jokaisella on nyrkkiä näyttää.

        MGTOW on lääke


    • jos tarkkoja ollaan

      "-Jos parisuhde on kestänyt 2 vuotta niin pahimmassa tapauksessa mies joutuu maksamaan elatusmaksuja toisen miehen siittämästä lapsesta. tämän takia isyys testiä ei kannata jättää tekemättä mahdollisiman pian lapsen syntymän jälkeen. Lähes 2 vuoden jälkeen elatusmaksupäätöstä toisen miehen siittämästä lapsesta ei enää voida peruuttaa."

      Ei auta muuten tämäkään kaikki työssäkäyvät miehet maksavat verotuksen kautta yhteisvastuullisesti elatusmaksuja muiden lapsista silti. Oletko ikinä kuullut yksinhuoltajasta jolta katkaistaisiin tuet tai pistettäisiin karenssille?

      • Mr.A.B

        rahan liikkuvuus on aika absurdi. Tipahtavatko nykyisin rahat taivaasta globaalissa hyvinvointivaltiossa? Naisilla on vastuuton elämä. En ymmärrä. Yksi nainen per elämä - pitää lyödä lukkoon lakisääteisesti. Ei eroa, mutta avioliittovalistus propagandaa!! Pitää opettaa olla yhdessä taas. Erot johtuvat siitä, että lapseta asti emme tunne vanhempiamme. Eroamme jo lapsina. Perhe yhteiskunta malli, jossa perhe on yhdessä on sitä, mitä toivon. Ehkä emme ole vielä tehneet riittävästi töitä yhteishyvän eteen, emmekä heittäneet riittävästi perheuhreja työalttarin eteen, jotta voimme siirtyä seuraavalle tasolle Perhe yhteiskuntaan.

        Naisen on ainakin ymmärrettävä mitä on moraali. Historiallisesti naisella puuttui juuri sama asia - moraali. Naisen pitää kuitenkin olla vastuullisempi, eikä erota ja pettää. Muuten millään ole mitään arvoa.


      • Mr.A.B
        Mr.A.B kirjoitti:

        rahan liikkuvuus on aika absurdi. Tipahtavatko nykyisin rahat taivaasta globaalissa hyvinvointivaltiossa? Naisilla on vastuuton elämä. En ymmärrä. Yksi nainen per elämä - pitää lyödä lukkoon lakisääteisesti. Ei eroa, mutta avioliittovalistus propagandaa!! Pitää opettaa olla yhdessä taas. Erot johtuvat siitä, että lapseta asti emme tunne vanhempiamme. Eroamme jo lapsina. Perhe yhteiskunta malli, jossa perhe on yhdessä on sitä, mitä toivon. Ehkä emme ole vielä tehneet riittävästi töitä yhteishyvän eteen, emmekä heittäneet riittävästi perheuhreja työalttarin eteen, jotta voimme siirtyä seuraavalle tasolle Perhe yhteiskuntaan.

        Naisen on ainakin ymmärrettävä mitä on moraali. Historiallisesti naisella puuttui juuri sama asia - moraali. Naisen pitää kuitenkin olla vastuullisempi, eikä erota ja pettää. Muuten millään ole mitään arvoa.

        Jos nainen ei ymmärrä kuinka tärkä on naiseus, äitiys, koti, niin nainen ei koskaan tule olemaan täydellinen.

        Lapsien syntymä tekee ihmisestä ihmisen. Muusta ei kannata välittää, jos rakastaa toista. Rakkaus on haaste.


      • Mr.A.B
        Mr.A.B kirjoitti:

        Jos nainen ei ymmärrä kuinka tärkä on naiseus, äitiys, koti, niin nainen ei koskaan tule olemaan täydellinen.

        Lapsien syntymä tekee ihmisestä ihmisen. Muusta ei kannata välittää, jos rakastaa toista. Rakkaus on haaste.

        Jokaiselle on oma puoliskonsa. (Sielujen Matka, Michael Newton). Siihen pitää uskoa. Syntymä on jokaisen ihmisen oikeus - tehdä lapsia. Elämä on paljon syvemmältä, mitä kuvittelemme. Parisuhde on taikaa. Ainakin itse en tahdo mitään muuta kuin Satua, että Elämä olisi Kaunista, Taikaa, helppoa, nautinnollista. Mies tahtoo Rakkautta!!!! Onnea!


    • hyvä-liitto

      Niin, aloittajalla oli paljon asiaa...kaikkea en viitsi kommentoida ja aika monesta asiasta olen samaa mieltä. Yksi asia pisti ikävästi silmään: elatusapu...miten niin, se on ikävien asioiden listalla. Kyllä miehen täytyy myös eron jälkeen elättää lapsensa, edes osin elättää, kasvatushan menee lähes yksinomaan näille yksinhuoltaja-äideille. Isät hyvin usein, pääsääntöisesti unohtavat nämä ex-puolison kanssa siittämänsä lapset ja hankkiutuvat hyvin usein uuteen suhteeseen lapsia tekemään ja nämä ns. uudet lapset ovat paljon "arvokkaampia", kuin ne "entiset lapset"...tämä tässä näin lyhykäisesti ja tämä em. on nähty lähipiirissä, ei omassa elämässä. Aloittajan kuvaus avioliitosta on myös yksi tapa epäonnistua avioliitossa. On kuitenkin niin, että hyvin monet avioliitot onnistuvat. Kun avioliitto epäonnistuu, tapahtuu omaisuuden jakoa, lasten elatusmaksuja, tapaamisaikoja jne., mutta näistäkin voidaan sopia, varsinkin lasten tapaamisista. Isät eivät useinkaan ole enää kiinnostuneita tapaamaan lapsiaan vaan heittäytyvät toisen naisen syliin tai juopottelemaan ja kiroamaan kaikki naiset ja heittämään syyt vain naisten niskoille. Valitettavasti osa aina onnistuu ja osa ei, näinhän se aina menee....

      • krivoimoi

        Kunnon perhe ei eroaa, perhe jolla on perheen arvot. Nykyisin yhteiskunnassa perheen arvot eivät ole etusijalla. Laki oikeuttaa eroja ja jos on laki, niin on käytäntö. Lisäksi ydinperhe on aika pieni, jota pitäisi huolta kaikesta perheen taloudesta.

        Nykyisin on paljon ulospäinsuuntautuneita ihmisiä. Perheet hajoavat.
        Lisäksi on perhekeskeisia ihmisiä. Jos ihminen on perhekeskeinen, niin hänelle ero sattuu kovemmin kuin tuulen viemälle ihmiselle, joka voi helposti unohtaa ja siirtyä seuraavaan suhteeseen.

        Perus asetelma, että onnellinen avioliito on ikuinen, se ON ja PYSYY. Mikään moderni aika pysty kaatamaan sitä, ilman että kaatuu koko ihmisyys ja moraali. Jos nykyihmiselle nykyisyys ja moraali ovat tuntemattomia sen myötä kun uskontojen arvostus on historiaa, niin voin yhtä hyvin käyttäytyä moraalittomasti KAIKESSA.

        Jottei sellaista rikollista toimintaa synny, pitää laissa turvata perheen selviämismahdollisuudet. Ihminen ei ole niin voimakas, että selviytyisi koko elämän ilman virheitä. Vaikeuksia tulee, joten lain pitää olla turvaamassa yksilön elämää vaikeina hetkinä. Rakkaus on kärsimystä ja onnea. Pitää hyväksyä kärsimys perheessä ja oppia olla ihminen samassa. Perhe on turvallinen kasvuympäristö. Jos perhe arvot rikkoutuvat, niin se vaikuttaa koko yhteiskunnan hyvinvointiin.

        Ei voi perustella avioeroja mitenkään. Laki syntyy tarpeesta. Ihminen on syy eikä laki ihmiselle. Yhteiskunta kehittyy, niin on tehtävä myös lain - kehitettävä eteenpäin, jottei se polkisi ihmisoikeuksia.


      • Mr.A.B
        krivoimoi kirjoitti:

        Kunnon perhe ei eroaa, perhe jolla on perheen arvot. Nykyisin yhteiskunnassa perheen arvot eivät ole etusijalla. Laki oikeuttaa eroja ja jos on laki, niin on käytäntö. Lisäksi ydinperhe on aika pieni, jota pitäisi huolta kaikesta perheen taloudesta.

        Nykyisin on paljon ulospäinsuuntautuneita ihmisiä. Perheet hajoavat.
        Lisäksi on perhekeskeisia ihmisiä. Jos ihminen on perhekeskeinen, niin hänelle ero sattuu kovemmin kuin tuulen viemälle ihmiselle, joka voi helposti unohtaa ja siirtyä seuraavaan suhteeseen.

        Perus asetelma, että onnellinen avioliito on ikuinen, se ON ja PYSYY. Mikään moderni aika pysty kaatamaan sitä, ilman että kaatuu koko ihmisyys ja moraali. Jos nykyihmiselle nykyisyys ja moraali ovat tuntemattomia sen myötä kun uskontojen arvostus on historiaa, niin voin yhtä hyvin käyttäytyä moraalittomasti KAIKESSA.

        Jottei sellaista rikollista toimintaa synny, pitää laissa turvata perheen selviämismahdollisuudet. Ihminen ei ole niin voimakas, että selviytyisi koko elämän ilman virheitä. Vaikeuksia tulee, joten lain pitää olla turvaamassa yksilön elämää vaikeina hetkinä. Rakkaus on kärsimystä ja onnea. Pitää hyväksyä kärsimys perheessä ja oppia olla ihminen samassa. Perhe on turvallinen kasvuympäristö. Jos perhe arvot rikkoutuvat, niin se vaikuttaa koko yhteiskunnan hyvinvointiin.

        Ei voi perustella avioeroja mitenkään. Laki syntyy tarpeesta. Ihminen on syy eikä laki ihmiselle. Yhteiskunta kehittyy, niin on tehtävä myös lain - kehitettävä eteenpäin, jottei se polkisi ihmisoikeuksia.

        Elämä on helppoa. Jokaisessa uskonnossa on suuren piirtein samat peruskäskyt: Älä tapa, älä petä ym. Jos osaa totella käskyjä, niin pitkälle pääsee.

        Maallinen laki on aika yksityiskohtaista, eikä usein kovin järjellistä, vaan tulkittavaa miten sattuu. Jos asettaa panokset maalliseen lakiin, niin häviää, sillä se laki on aika lyhytnäköinen. Et voi laittaa esimerkiksi vastuusi vanhempana lapsesi edessä siihen, että vaimosi myi perheen auton miehelle kertomatta tai että mies ei harrasta seksiä naisen kanssa. Tämä ei ole eron syy.


      • maaonniinkaunis

        Ihmiset haluavat yleensä perheen. Perhe tuo turvaa, välittämistä, yhdessäoloa, jatkuvuutta. Yksinäiset ovat yksinäisiä tai sitten he ovat valinneet yksinäisyyden ja nauttivat siitä, se siitä..Monet kuitenkin ollessaan perheessä, alkavat ajatella, kuten yksinäiset; he haluavat sitä kuuluisaa itsenäisyyttä, omaa aikaa kaiken aikaa...Perheeseen kuuluu sitoutuminen, toisten huomioiminen. Ei voi olla niin, että niinsanotusti kuljetaan kahta reittiä, kahdella ladulla. Jos näin tekee, on parempi valita yksinolo. Perheessä oleminen ei tarkoita oman itsenäisyyden menettämistä, mutta se tarkoittaa sitä, että osaa huomioida myös toiset perheenjäsenet ja se opettaa sitä epäitsekkyyttä.


      • Mr.A.B
        maaonniinkaunis kirjoitti:

        Ihmiset haluavat yleensä perheen. Perhe tuo turvaa, välittämistä, yhdessäoloa, jatkuvuutta. Yksinäiset ovat yksinäisiä tai sitten he ovat valinneet yksinäisyyden ja nauttivat siitä, se siitä..Monet kuitenkin ollessaan perheessä, alkavat ajatella, kuten yksinäiset; he haluavat sitä kuuluisaa itsenäisyyttä, omaa aikaa kaiken aikaa...Perheeseen kuuluu sitoutuminen, toisten huomioiminen. Ei voi olla niin, että niinsanotusti kuljetaan kahta reittiä, kahdella ladulla. Jos näin tekee, on parempi valita yksinolo. Perheessä oleminen ei tarkoita oman itsenäisyyden menettämistä, mutta se tarkoittaa sitä, että osaa huomioida myös toiset perheenjäsenet ja se opettaa sitä epäitsekkyyttä.

        tämä on täyttä totta! itse allekirjoitan väitteesi täydellisesti. Matkassa, mielestäni on kuitenkin iso MUTTA. Se "mutta" on sitä, että elämme Vesimiesaikaa (Horoskooppi). Vesimiesaikana muodissa ovat arvot, jotka eivät ole mallikkaasti perheen asialla.

        Asia on vaikeaa. Ptiää opeskella. Hyvä kysymys on: "Miten nähdä objektiivisesti aikaa, jossa elää?"

        Vesimiehen perusarvot ovat: 1) yleisesti: järki ja tietynlainen järkeen perustuva intuitio, innovaatio, ilma elementti (ilma ei ole vesi, ilmassa data kulkeutuu vapaasti ja ihminen nuuskii aika varhain suuntaviivoja, eli vesimies on ennakkoija), vesimies on uudistaja, mutta samalla erittäin kylmäkiskoinen (ainakin näyttäytyy minulle). 2) yksityiskohtaisesti : (wikipedia) teknologia, innovaatio, kommunikaatio, naiset, lapset.

        Rapu on perheen ammattilainen. Nykyravun ominaisuudet rakentuvat uudelleen 2012 tapahtuneen astrologisen kauden vaihdoksen jälkeen uudelleen suhteessa Vesimieheen. Tästä, jos on hyvin oppinut, voi tehdä johtopäätöksiä, mitä tulevaisuus tuo ja miten perhettä pitää rakentaa. Esimerkiksi pitääkö vanhemmuudesta tehdä ammattia, jotta pehmeät perhearvot olisivat turvattuja. Perhe itsessään on pehmeä arvoista.

        Yhteensä on 12 tapaa nähdä ja muodostaa perhettä. Näitä vaihtoehtoja voi teoreettisesti ymmärtää ja suhteuttaa poliittiseen päätöksen tekoon.


      • Mr.A.B
        Mr.A.B kirjoitti:

        tämä on täyttä totta! itse allekirjoitan väitteesi täydellisesti. Matkassa, mielestäni on kuitenkin iso MUTTA. Se "mutta" on sitä, että elämme Vesimiesaikaa (Horoskooppi). Vesimiesaikana muodissa ovat arvot, jotka eivät ole mallikkaasti perheen asialla.

        Asia on vaikeaa. Ptiää opeskella. Hyvä kysymys on: "Miten nähdä objektiivisesti aikaa, jossa elää?"

        Vesimiehen perusarvot ovat: 1) yleisesti: järki ja tietynlainen järkeen perustuva intuitio, innovaatio, ilma elementti (ilma ei ole vesi, ilmassa data kulkeutuu vapaasti ja ihminen nuuskii aika varhain suuntaviivoja, eli vesimies on ennakkoija), vesimies on uudistaja, mutta samalla erittäin kylmäkiskoinen (ainakin näyttäytyy minulle). 2) yksityiskohtaisesti : (wikipedia) teknologia, innovaatio, kommunikaatio, naiset, lapset.

        Rapu on perheen ammattilainen. Nykyravun ominaisuudet rakentuvat uudelleen 2012 tapahtuneen astrologisen kauden vaihdoksen jälkeen uudelleen suhteessa Vesimieheen. Tästä, jos on hyvin oppinut, voi tehdä johtopäätöksiä, mitä tulevaisuus tuo ja miten perhettä pitää rakentaa. Esimerkiksi pitääkö vanhemmuudesta tehdä ammattia, jotta pehmeät perhearvot olisivat turvattuja. Perhe itsessään on pehmeä arvoista.

        Yhteensä on 12 tapaa nähdä ja muodostaa perhettä. Näitä vaihtoehtoja voi teoreettisesti ymmärtää ja suhteuttaa poliittiseen päätöksen tekoon.

        Vuodessa on 12 kuukautta. Jokaista Zodiakkia johtaa jokin Aurinkokunnan planeetta, joka antaa kullekin Zodiakille ominaisuuksia. Lisäksi maapallo on ympäripyöreä, joten ei ole sellaista, että joku ihminen ei olisi sopiva tai hyvä ihmiseksi. Jos ihminen on mahtunut äidin reijästä (madon reijästä) ulos, niin jokaisella on oikeus Olla olemassa.

        Täydellinen ihminen on 12 kuukautta.

        Maapallo ei kuitenkaan ole suljettu vankila, vaan jokainen joka ei pidä tästä paikasta, voi astua pois. Tämä on hänen oma valintansa, mutta Elämä on tehnyt ahkerasti töitä juuri jokaisen ihmisen eteen: isä ja äiti rakastuivat - he rakastelivat kiihkeästi - äiti kantoi lasta mahassa - vanhemmat hoitivat lasta aikuiseksi. Tämä on suurenmoinen prosessi ja se on tehty juuri sinua jokaista silmällä pitäen. Joten jos joku päättää astua pois Maanpäällisestä paratiisista, niin asia on surullinen. Maapallo ei ole vankila, mutta se mitä Maapallo on, se on paljon enemmän mitä tiedämme. On sanonta, että "Kaikella on syynsä" ja on sanonta, että "Etsivä löytää". Tämä on paras anti, että maapallo on pyöreä. Toisin sanoen, olitpa miten vaikeassa asemassa, niin Maa Äiti, joka hoivasi sinua ja hoivaa edelleen paljon, joka päivä, tuo sinulle asiasi, mitä etsit. Pidä, hyvä poika, silmäsi auki ja korvasi hörölle, jotta kuulet ja näet paremmin. Aikasi on tuleva.

        Hyvä neuvo: älä polta, älä juo, älä tee pahaa, opiskelee ihmiseksi, onnelliseksi, syö vaikka kasviksia, matkustelee, opiskelee, tee lapsia, perusta perhe ja rakasta elämää sellaisella volyymillä, joka on tuttu vain Jumalalle.


      • Mr.A.B
        Mr.A.B kirjoitti:

        Vuodessa on 12 kuukautta. Jokaista Zodiakkia johtaa jokin Aurinkokunnan planeetta, joka antaa kullekin Zodiakille ominaisuuksia. Lisäksi maapallo on ympäripyöreä, joten ei ole sellaista, että joku ihminen ei olisi sopiva tai hyvä ihmiseksi. Jos ihminen on mahtunut äidin reijästä (madon reijästä) ulos, niin jokaisella on oikeus Olla olemassa.

        Täydellinen ihminen on 12 kuukautta.

        Maapallo ei kuitenkaan ole suljettu vankila, vaan jokainen joka ei pidä tästä paikasta, voi astua pois. Tämä on hänen oma valintansa, mutta Elämä on tehnyt ahkerasti töitä juuri jokaisen ihmisen eteen: isä ja äiti rakastuivat - he rakastelivat kiihkeästi - äiti kantoi lasta mahassa - vanhemmat hoitivat lasta aikuiseksi. Tämä on suurenmoinen prosessi ja se on tehty juuri sinua jokaista silmällä pitäen. Joten jos joku päättää astua pois Maanpäällisestä paratiisista, niin asia on surullinen. Maapallo ei ole vankila, mutta se mitä Maapallo on, se on paljon enemmän mitä tiedämme. On sanonta, että "Kaikella on syynsä" ja on sanonta, että "Etsivä löytää". Tämä on paras anti, että maapallo on pyöreä. Toisin sanoen, olitpa miten vaikeassa asemassa, niin Maa Äiti, joka hoivasi sinua ja hoivaa edelleen paljon, joka päivä, tuo sinulle asiasi, mitä etsit. Pidä, hyvä poika, silmäsi auki ja korvasi hörölle, jotta kuulet ja näet paremmin. Aikasi on tuleva.

        Hyvä neuvo: älä polta, älä juo, älä tee pahaa, opiskelee ihmiseksi, onnelliseksi, syö vaikka kasviksia, matkustelee, opiskelee, tee lapsia, perusta perhe ja rakasta elämää sellaisella volyymillä, joka on tuttu vain Jumalalle.

        Hyvää ihmistä tuntee lämmöstä sydämmessä. Se on päämäärä. Kun sydämmessä on poltetta, joka vääntää sinua ja itkettää, niin muista, että olet oikealla jäljellä.

        Syvää, kuumaa poltetta, joka sokaisee silmäsi, jalkasi, kätesi.

        Huuda, että ihmiset toisella puolella maapalloa kuulevat sinun rakkautesi. Jos joku sanoo, että he eivät kuule sinua, niin se ei pidä paikkaansa, koska kuten tiede on todistanut, maapallo on pyöreä.


      • Mr.A.B
        Mr.A.B kirjoitti:

        Hyvää ihmistä tuntee lämmöstä sydämmessä. Se on päämäärä. Kun sydämmessä on poltetta, joka vääntää sinua ja itkettää, niin muista, että olet oikealla jäljellä.

        Syvää, kuumaa poltetta, joka sokaisee silmäsi, jalkasi, kätesi.

        Huuda, että ihmiset toisella puolella maapalloa kuulevat sinun rakkautesi. Jos joku sanoo, että he eivät kuule sinua, niin se ei pidä paikkaansa, koska kuten tiede on todistanut, maapallo on pyöreä.

        Täydellisessä poltteessa kadottaa nais- ja miesasiaa. Sinä halaat naista kuin Jumalaa, samanlaista ihmistä kuin sinäkin.


      • Mr.A.B

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8855
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1227
    Aihe