Jatkuva jono Napoliin?

KKeijo

Voisiko joku selventää miksi ihmeessä pizzeria Napoliin on aina päiväseltään jonoa niin että jengi jonottaa sateessa.

Olen käynyt siellä puolen kymmentää kertaa ja kokeillut pannupizzat, erikoispizzat ja tavalliset lätyt. Ovathan ne makoisia ja hyvä pohja. En silti kuuna päivänä jonottaisi sateessa että pääsisi sinne lättyä syömään. Vastaavia keskihintaisia tasokkaita paikkoja on lähellä useita.

Voisiko joku avata tätä asiaa?

39

4804

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei hyvä

      En tiedä mutta kun pari viikkoa sitten kävin niin sattui kyllä tulemaan sellainen pitsa eteen mistä en löytänyt mitään hyvää sanottavaa. Salaattipöytä oli ihan ok ja siisti.

      Voiko tuo sitten olla nykyinen taso siellä ja ihmiset vaan niin tyhmiä et sinne jonottavat siitä huolimatta. En tiedä. Mutta eipä tee ihan heti mieli kokeilla.

    • pizza on hyvä

      Se on hyvä paikka. Pieni odottelu ei haittaa, kun tietää pääsevänsä sen päätteeksi syömään maukasta ruokaa. Pari kertaa olen siinä jonossa huomannut, että vähän kauempana seisoo joku reppanan oloinen hyypiö tuijottamassa sitä jonoa itsekseen jupisten. Ikäänkuin se jono olisi sille asia, josta se syyttää kaikkia runsasmääräisiä elämänsä epäonnistumisia. Oletteko muut huomanneet saman? Se erottuu kyllä hyvin normaaleista ihmisistä.

    • niin se on

      Kyseessä on tietynlainen joukkohysteria, tiedäthän sinä kakarat. Mitä yksi niin sitä kaikkien pitää heti perässä. Itse en jää jonottamaan kun samalla hinnalla saa aivan yhtä laadukasta pitsaa 30 m päässä tästä paikasta.

      • operaspecialli

        niin ja saat karvat samalla rahalla pitsaasi ja juusto ei todellakaan ole juusto vaan sitä rasvavelliä jota saa halvalla. turha puhua mistään joukkohysteriasta vaan laatu ja karvattomat pizzat ne vetää sinne väkeä ja ihmisten halu käyttää suomalaista yrittäjää.


      • niin se on
        operaspecialli kirjoitti:

        niin ja saat karvat samalla rahalla pitsaasi ja juusto ei todellakaan ole juusto vaan sitä rasvavelliä jota saa halvalla. turha puhua mistään joukkohysteriasta vaan laatu ja karvattomat pizzat ne vetää sinne väkeä ja ihmisten halu käyttää suomalaista yrittäjää.

        Olet taas tapasi mukaan ihan metsässä, Kotipizzassa ei ole kar-vakäsiä. Taas sinä hourit, taitaa olla sinulla ihan verissä tuo packan puhuminen.


    • En minäkään ymmärrä

      Juuei en minäkään ymmärrä. En ole Napolissa käynyt enää pitkään aikaan lounailla ja syy ei ole se että ne lätyt olisi huonoja vaan just se että ei jaksa jonotella.

      MUTTA minä en käy muuallakaan pizzalla vaan syön sitten ihan jotain muuta, nimittäin kyllä noi karvakäsien pizzat on niin järkyttävän surkeita että ei niitä voi verrata samana päivänä.

      Ihan sattumalta nyt kuitenkin vastenmielisyydestäni huolimatta kävin syömässä Lapintiellä sijaitsevassa pizzeriassa ja vahvisti vaan käsitystäni turkkilaisten pizzoista. Juusto oli kasvisrasvavalmistetta, kinkku oli lauantaimakkaraa, pohja oli aivan järkyttävän huono ja mauton.

      Että sitäkään minä en ymmärrä mitä ne lähellä olevat tasokkaat pizzeriat sitten olisi ? Denniskään ei kelpaa lähinnä käsittämättömän palvelun ja pizzojen laadun takia mitä olen sieltä välillä saanut, ei enää.

      • En minäkään ymmärrä

        Niin siis Denniksen pizzat olis vähän sinneppäin, mutta jos sulle eteen kannetaan pizza jossa on vain puolet niistä täytteistä mitä halusit ja sinulle EI SUOSTUTA tekemään uutta pizzaa ja jopa hinnan hyvityksestä joudut käymään keskustelua useamman tarjoilijan kanssa ja loppujenlopuksi siltikin maksat pizzasta ylihintaa, niin pitäkää pizzanne !

        Mainittakoon vertailuna että myös Napolissa kerran eteeni kannettiin väärä pizza ja paikan omistaja sanoi että tehdään joko uusi ja saat alennusta tai saat tuon ilmaiseksi, otin jälkimmäisen vaihtoehdon koska ero tilaamaani pizzaan oli niin pieni.


    • Pizzaa harvoin

      Napolissa pizzat on aina onnistuneita. Osa "bulkkimestojen" 6-7e pitsoista on niin surkeita, että tekee jopa itse parempaa. Jos ei ota ruokaa mukaan niin napoli on ehdoton ykkönen pizzoissa, hieman korkeampi hinta kannattaa maksaa IMHO.

      • mees kokeileen

        Miksi menet bulkkimestoihin, mene kunnon pizzalle. Niitä on kaupunki väärällään, on ihan turhaa sopottaa että koko Tampereella on vain yksi hyvä pizzeria ja kaikki muut tekevät täyttä packaa. Olet tollo ja valehtelet. siinä on melki vieressä Kotipizza ja takuulla tekee ihan yhtä hyviä tai parempiakin.


      • paskaa koko rahalla
        mees kokeileen kirjoitti:

        Miksi menet bulkkimestoihin, mene kunnon pizzalle. Niitä on kaupunki väärällään, on ihan turhaa sopottaa että koko Tampereella on vain yksi hyvä pizzeria ja kaikki muut tekevät täyttä packaa. Olet tollo ja valehtelet. siinä on melki vieressä Kotipizza ja takuulla tekee ihan yhtä hyviä tai parempiakin.

        Pizza on pipopäitten evästä.


      • Pizzeris N:o 1
        mees kokeileen kirjoitti:

        Miksi menet bulkkimestoihin, mene kunnon pizzalle. Niitä on kaupunki väärällään, on ihan turhaa sopottaa että koko Tampereella on vain yksi hyvä pizzeria ja kaikki muut tekevät täyttä packaa. Olet tollo ja valehtelet. siinä on melki vieressä Kotipizza ja takuulla tekee ihan yhtä hyviä tai parempiakin.

        Viikon paras vitsi kotipizza mukamas hyvä. Saaroisten valmispizzaa muistuttava rasvavelli läpyskä, jolla ei ole mitään tekemistä PIZZAN kanssa. Juusto on halvinta bulkki kasvirasva hiutaletta, ei siis juustoa. Kinkku tehdään euroopassa jostain epämääräisestä sianjätteestä ja jauhelihaa ei enään saakkaan , koska valvira kielsi sen käytön ,epämääräistä lihaa oli siinäkin. Tonnikala suurkeittiö laatua onnetonta hiutalemössöä sekin ja ne täytteiden määrät lähinnä vitsi.


      • Siä ravaan
        Pizzeris N:o 1 kirjoitti:

        Viikon paras vitsi kotipizza mukamas hyvä. Saaroisten valmispizzaa muistuttava rasvavelli läpyskä, jolla ei ole mitään tekemistä PIZZAN kanssa. Juusto on halvinta bulkki kasvirasva hiutaletta, ei siis juustoa. Kinkku tehdään euroopassa jostain epämääräisestä sianjätteestä ja jauhelihaa ei enään saakkaan , koska valvira kielsi sen käytön ,epämääräistä lihaa oli siinäkin. Tonnikala suurkeittiö laatua onnetonta hiutalemössöä sekin ja ne täytteiden määrät lähinnä vitsi.

        Me haetaan pizza koon ja hinnan mukaan. Eli ulkomaalaisen paikasta. Nina Peltolammilla tekee parhaat pizzat.


      • lounaalla
        Siä ravaan kirjoitti:

        Me haetaan pizza koon ja hinnan mukaan. Eli ulkomaalaisen paikasta. Nina Peltolammilla tekee parhaat pizzat.

        Koskarissa on hyvä pizzapaikka!


      • pizzauuni oltava !
        mees kokeileen kirjoitti:

        Miksi menet bulkkimestoihin, mene kunnon pizzalle. Niitä on kaupunki väärällään, on ihan turhaa sopottaa että koko Tampereella on vain yksi hyvä pizzeria ja kaikki muut tekevät täyttä packaa. Olet tollo ja valehtelet. siinä on melki vieressä Kotipizza ja takuulla tekee ihan yhtä hyviä tai parempiakin.

        Siinä napolin viereisessä kotipizzassa ei ole aitoa pizzauunia vaan se tylsä liukuhihna uuni, ei tee hyvää pizzaa se. Kotipizza yrittäjät tosin saavat vapaasti valita minkä uunin ostavat joten on niitäkin kotipizzoja jossa pizzat tulee ihan aidosta pizzauunista.


      • pizzeria N:o 1
        pizzauuni oltava ! kirjoitti:

        Siinä napolin viereisessä kotipizzassa ei ole aitoa pizzauunia vaan se tylsä liukuhihna uuni, ei tee hyvää pizzaa se. Kotipizza yrittäjät tosin saavat vapaasti valita minkä uunin ostavat joten on niitäkin kotipizzoja jossa pizzat tulee ihan aidosta pizzauunista.

        Eivät muuten saa ketju määrää tarkasti uunin ja jopa ketjun omasta tukusta on ostettava kaikki materiaalit kovaan ylihintaan jopa paskapaperit, ei saa käyttää mitään muita toimittajia,tuikasti määrätty sopimuksessa


      • paskaap uhut
        pizzeria N:o 1 kirjoitti:

        Eivät muuten saa ketju määrää tarkasti uunin ja jopa ketjun omasta tukusta on ostettava kaikki materiaalit kovaan ylihintaan jopa paskapaperit, ei saa käyttää mitään muita toimittajia,tuikasti määrätty sopimuksessa

        Ei pidä paikkaansa, kotipizza yrittäjä saa valkata uuninsa. Broidi on kotipizzayrittäjänä , ei tosin tampereella.


    • Neapolis

      Olen nykyään erikoisruokavaliolla, joten en käy syömässä enää tuollaisia pizzoja kuin mitä Napoli tarjoaa. Silti vaikka pizzavääntämöitä rehottaa melkein joka kadunkulmassa tätä nykyä Napolin suosiota ei ole vaikea ymmärtää.

      Tuo "Napoli" nimessä viittaa Italiaan, mikä taas viittaa siihen, että pizzat vastaavat mahdollisimman hyvin alkuperäistä italialaista. Tähän vaikutelmaan on keskimääräisen pizzavääntämön vaikea vastata.

      Muistan niiltä ajoilta, kun kävin Napolissa, että pizzat olivat varsin hyviä ja täyteläisiä. Vertailun vuoksi, tilasin kerran pizzan eräästä tusinavääntämöstä ja sen juusto oli armottoman suolaista ja sitä myöten pizza lähes syömäkelvotonta.

      Joka tapauksessa, voisin suositella Napolia kenelle tahansa pizzaa haluavalle ihan koska tahansa, varsinkin jos taso ei ole pudonnut niistä aiemmista ajoista.

      • älä jaksa

        Älä nyt liiottele. Elämäni huonoimman pitsan olen syönyt aidon italiaanon tekemänä, en tosin Napolissa. Parhaimman olen syönyt Hämeenpuiston Cumuluksessa pari vuotta sitten. Nythän sieltä ei kai enää pitsoja saakaan.

        Eivät nämä täkäläisen Napolin pitsat mitenkään eroa useimmista muista Tampereen pitsoista. Ei tekijän italialaisuus mitään takaa, tekijästä se on kiinni eikä hänen syntyperästään. Tekstisi on pelkkä mainosisku.


    • NamNamHyvaa

      Napoli edelleen ylivoimaisesti Tampereen paras, turha puhua kotipizzoista tai muista edes samassa lauseessa.

      • Höpö höpö

        Myönnän että olen joskus saanut Napolista hyvän pizzan mutta tänä syksynä myös huonoimman ikinä missään.

        Napolin pizzajuustokin on jotain epäjuustoa josta tulee kipeäksi. Vaikka muka pitäisi olla edamia ja goudaa...


    • TampereenParas

      Tampereen parhaan pitsan saa nykyjään Lapin niemen kylpylän yhteydessä olevasta "pitseriasta". Ihan siinä sisäänkäynnin jälkeen vasemmalla. Napolin pitsa on ollut tähän asti paras, mutta tuo on mielestäni parempi ja aidompi. Lapin niemen kylpylän pitserian pohja on ohuempi, ehkä yhtä hyvä maultaan, mutta ohuus kuuluu paremmin pitsaan ja täytteet enemmän gourmet tyylisesti tehtyjä. Vähän kalliimpi kuin Napoli, mutta laatua.

      • eioleparaseiedeshyvä

        se on lapinniemi, EI lapin niemi, ja tuo classic pizza mikä siellä on on kyllä aikalailla semi nääh. Ei mitään hääviä josko ei huonointa mahdollistakaan.

        Käyttävät nähdäkseni valmiiksi leivottuja pakastepizzapohjia (ok saattaa olla myös valmista pakastepullaa joka nostatettu ja leivottu takahuoneessa valmiiks), asiakaspalvelua EI ole, myöskin työntekijöiden määrä on vedetty niin minimiin että aina saat odottaa vähintään 45 minuuttia , joka minusta on ihan liikaa odottelua pizzasta !

        Sitko on se uus hipsterimesta tampereella näsilinnankadulla. Tosin ei sekään itseäni ihan vakuuttanut vielä. Ne sentään käyttää laadukkaita raaka-aineita ja tekee kaiken itse.


    • paskaaaaa

      Juu ei jummarra . Treen huonoimpia pitsoja on napolissa .

      • karvattomia pizzoja

        mitäs se karvakäsi täällä vinkuu , maksaisit sinäkin verot ja muut lakisääteiset maksut , niistä karvaisista pitsoista, vitun loiseläjä


      • homokoootttt
        karvattomia pizzoja kirjoitti:

        mitäs se karvakäsi täällä vinkuu , maksaisit sinäkin verot ja muut lakisääteiset maksut , niistä karvaisista pitsoista, vitun loiseläjä

        Kato pipo pää heränny vai olikko tenttejä suorittamassa,kyllä näkee opit on hyvin sisäistetty.Ota tuttipullosta huikat välillä se rauhottaa.


    • tgfdgdfgdf

      Ainakin sillä on hyvä maine. Se varmasti vetää ainakin porukkaa sinne kun jotkut suosittelevat paikkaa. Sitten kun kerran on käynyt ja jos kokemus on ollut positiivinen niin helposti valitsee saman paikan uudestaan. Tuskin ne pitsatkaan huonoja ovat ja sijainti on hyvä.

    • 15+20

      Tuolla joutuu käymään työporukan mukana. Itse menisin ennemmin Dennikseen. Napolissa liian paksut pohjat, eikä ollenkaan niin rapeat kuin Denniksessä. Tomaattipyrettä on liikaa ja juustoa puolestaan liian vähän.

      • se siitä sitten

        Eikä kukaan ole tutkinut mitä se juustokin on.


      • tossujako
        se siitä sitten kirjoitti:

        Eikä kukaan ole tutkinut mitä se juustokin on.

        Se on Kreikkalaista kengänpohjaa. nimi merkille se siitä sitten


    • Anonyymi

      Aaaaaaa

    • Anonyymi

      Ulkona satoi, muodostuiko jonoa?

    • Anonyymi

      En ole vielä koskaan pettynyt, vaikka ole läynyt usean vuoden ajan, esim viime vuonna kuusi kertaa.

      Pohja, juusto ja ainekset keskimääräistä parempia.

      • Anonyymi

        Entäs se jonottaminen, kauanko viitsit vartoo


    • Anonyymi

      Laumasieluiset, täysin omilla aivoilla ajettelua , ja omaa makua ilman olevat ovat juuri niitä jonottajia, hölmö jonottaa, kun muutkin jonottavat.
      Ei mitään pitsassa sellaista erikoista, että sinne pitää päästä,
      ihan tavallinen pitseria, tosin liian tukkoisa, mihin tarvis päästä, monta , monta muuta paikkaa missä on ainakin yhtä hyvä tarjonta.
      Hölmöläinen uskoo,
      jos joku muu sanoo, tai jossain lukee ja sinne mihin kaikki muutkin joukkosielut menevät, ei mitään omaa tyyliä, makua, ei luonnetta.

      Kaikki ryntää aina sinne mistä kirjoitetaan, ei mitään oma aloittaneisuutta mihinkään suuntaan, aina jonkun pitää ohjata ja antaa ohjeet mitä tehdä,
      niin venäläis tyylinen jonotustapa.

      Onko paikka edes viihtyisä, onko hyvä palvelu, ei mielestäni.

    • Anonyymi

      Tämä luonnehdinta laumasielusta pätee aika monella muullakin elämän osa-alueella,sitä voi ajatella ja kyseenalaistaa asioita ihan itsekin tehdessään valintoja, kun meillä kerran aivot on

    • Anonyymi

      Pitsa on mammuttiin verrattavissa oleva suurriista, jonka onnistuneeseen saalistamiseen tarvitaan suurempaa joukkoa. Mammuttien katoaminen on synnyttänyt pitsan, jota nyt jonotetaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisi: Kymmenhenkinen pohjalaisperhe ollut vuoden kateissa kansainvälinen etsintäkuulutus Poliis

      Poliisi: Kymmenhenkinen pohjalaisperhe ollut vuoden kateissa – kansainvälinen etsintäkuulutus Poliisi pyytää yleisön apu
      Maailman menoa
      356
      3045
    2. Tässä totuus jälleensyntymisestä - voit yllättyä

      Jumalasta syntyminen Raamatussa ei tässä Joh. 3:3. ole alkukielen mukaan ollenkaan sanaa uudestisyntyminen, vaan pelkä
      Jälleensyntyminen
      301
      1473
    3. En kadu sitä, että kohtasin hänet

      mutta kadun sitä, että aloin kirjoittamaan tänne palstalle. Jollain tasolla se saa vain asiat enemmän solmuun ja tekee n
      Ikävä
      84
      1302
    4. Mitään järkeä?

      Että ollaan erillään? Kummankin pää on kovilla.
      Ikävä
      108
      1301
    5. Noniin rakas

      Annetaanko pikkuhiljaa jo olla, niin ehkä säilyy vienot hymyt kohdatessa. En edelleenkään halua sulle tai kenellekään mi
      Ikävä
      99
      1285
    6. Oisko mitenkään mahdollisesti ihan pikkuisen ikävä..

      ...edes ihan pikkuisen pikkuisen ikävä sulla mua??.. Että miettisit vaikka vähän missähän se nyt on ja oiskohan hauska n
      Ikävä
      59
      1245
    7. Lapuan sanomissa käy rytinä

      Pistivät sitten päätoimittajan pihalle
      Lapua
      48
      1135
    8. Helena Koivu : Ja kohta mennään taas

      Kohta kohtalon päivä lähestyy kuinka käy Helena Koivulle ? Kenen puolella olet? Jos vastauksesi on Helenan niin voisi
      Kotimaiset julkkisjuorut
      79
      1045
    9. Au pair -työ Thaimaassa herättää kiivasta keskustelua somessa: "4cm torakoita, huumeita, tauteja..."

      Au pairit -sarjan uusi kausi herättää keskustelua Suomi24 Keskustelupalvelussa. Mielipiteitä ladataan puolesta ja vastaa
      Tv-sarjat
      24
      941
    10. Oot ihana

      Toivottavasti nähdään sattumalta jonain kesäpäivänä♥️🥺🫂
      Ikävä
      33
      847
    Aihe