Tämä kertoo paljon miehistä!!!!

dfoikö

11

86

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vain rovoja

      Toi kertoo isis anarkisteista.
      Ei siis miehistä.
      Nämä rovot on siis lamampaimenia ja tierosvoja.

    • KYRRRVÄÄT
      • kulttuuri rikastuu

        Mene tappamaan, mitä täällä itket. Luuletko, että meitä suomalaisia miehiä kiinnostaa tämä asia millään tavalla? Te naisethan olette kovasti maahanmuuttomyönteisiä ja tätä te maahan tilaatte.


      • arjen kuvaa
        kulttuuri rikastuu kirjoitti:

        Mene tappamaan, mitä täällä itket. Luuletko, että meitä suomalaisia miehiä kiinnostaa tämä asia millään tavalla? Te naisethan olette kovasti maahanmuuttomyönteisiä ja tätä te maahan tilaatte.

        Arjen kuvaa modernissa suomessa;

        TÖRKEÄ RAISKAUS
        Vireille 5.3.2012

        SULJETTU KÄSITTELY JA OIKEUDENKÄYNTIAINEISTON SALAISUUS

        Käräjäoikeus on 3.4.2012 pidetyssä pääkäsittelyssä asianomistajien ja syyttäjän pyynnöstä määrännyt oikeudenkäynnin julkisuudesta annetun lain (370/2007) 15 §:n 2- ja 3 -kohtien nojalla, että suullinen istuntokäsittely tässä asiassa, jossa kysymys on alaikäistä asianomistajaa koskevasta seksuaalirikosasiasta ja jossa esitettiin arkaluonteisia tietoja henkilön yksityiselämään sekä terveydentilaan liittyvistä seikoista, toimitetaan kokonaan yleisön läsnä olematta, sekä määrännyt mainitun istunnon pöytäkirjan sekä muut oikeudenkäyntiasiakirjat asiassa annettavaa tuomiota lukuun ottamatta edellä mainitun lain 10 §:n nojalla salaisiksi 60 vuodeksi asian vireilletulopäivästä eli 5.3.2012 saakka. Saman lain 24 §:n nojalla asianomistajien ja syyttäjän esittämästä pyynnöstä käräjäoikeus on määrännyt, että käräjäoikeuden tuomio on ASIANOMISTAJIEN JA SYYTTÄJÄN KUULUSTUTTAMAN TODISTAJAN HENKILÖLLISYYDEN sekä mandollisten muiden asianomistajien henkilöllisyyteen viittaavien tunnistetietojen OSALTA PIDETTÄVÄ SALASSA 60 vuotta eli 5.3.2072 saakka tai kunnes sitä ennen mandollisesti toisin määrätään, sekä ettei asianomistajien ja todistajan nimiä sekä edellä viitattuja muita tunnistetietoja saa tuona aikana mainita julkisessa oikeudenkäyntiaineistossa. MUILTA OSIN TUOMIO ON JULKINEN asianomistajien siihen suostuttua.

        SELOSTUS ASIASTA

        Syyttäjän rangaistusvaatimus

        1. TÖRKEÄ RAISKAUS nuorina henkilöinä
        (8010/R10004288111)
        Rikoslaki 20 luku 2 §
        Rikoslaki 6 luku 8 §

        5.8.2010 HELSINKI

        Suleyman Osman Mohamed ja Burhan Abdidek Yusuf ovat yhdessä pakottaneet 15-vuotiaan A.n sukupuoliyhteyteen käyttämällä Ahan kohdistuvaa väkivaltaa. Osman Mohamed ja Yusuf ovat houkutelleet A:n mukaansa Malminkartanon juna-aseman lähellä sijaitsevaan metsikköön. Kolmikon päästyä metsikköön Osman Mohamed ja Yusuf ovat ehdottaneet Alle suuseksiä, mihin A ei ole suostunut. A:n lähtiessä kävelemään takaisin Malminkartanon asemalle Osman Mohamed ja Yusuf ovat estäneet A:ta poistumista siten, että toinen on tullut seisomaan A:n eteen ja toinen hänen taakseen. Takana seissyt on myös ottanut A:ta kiinni käsivarresta. Sen jälkeen he ovat vetäneet A:n sivummalle metsikköön. Sitten Osman Mohamed ja Yusuf ovat painaneet A:n maahan polvilleen. A:n edessä ollut on alkanut riisua housujaan toisen pitäessä häntä takaapäin kädestä kiinni. Sen jälkeen A:n edessä seissyt on työntänyt erektiossa olevan siittimensä A:n suuhun pitäen samalla kiinni A:n hiuksista alkaen liikutella siitintään A:n suussa. Takana ollut on koko ajan pitänyt A:sta kiinni kosketellen vaatteiden alta A:n rintaa ja pakaroita. Yhdynnän jatkuttua useita minuutteja takana ja edessä ollut ovat vaihtaneet paikkoja. Nyt A:n eteen tullut on työntänyt siittimensä A:n suuhun alkaen liikutella siitintään A:n suussa takana olevan pitäessä hänestä kiinni. Sen jälkeen Osman Mohamed ja Yusuf ovat taas vaihtaneet paikkaa ja A:n eteen tullut on työntänyt siittimensä A:n suuhun alkaen liikutella siitintään A:n suussa takana olevan pitäessä A.sta kiinni. Molemmat tekijät ovat saaneet siemensyöksyn A:n suuhun.

        Rikos on törkeä, koska sen ovat tehneet useat tekijät. Rikos on tehty erityisen julmalla ja nöyryyttävällä tavalla, koska se on kohdistunut huomattavasti pienikokoisempaan uhriin, joka on houkuteltu metsikköön, missä rikoksen täytäntöönpanotoimi on suoritettu. Rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä. Osman Mohamed on teon tehdessään ollut 15-vuotias ja Yusuf 16-vuotias.

        Syyttäjän kirjalliset todisteet:

        1) Hoitokertomus (etptk:n liite 1, sivut 9 ja 10)
        Teema: A:n kertoma

        2) Asianomistajan konfirmaatiovalokuva (lisäetptk:n liite 1)
        Teema: vammat asianomistajan polvissa

        Syyttäjän henkilötodistelu:

        1) Asianomistaja A:n kuuleminen todistelutarkoituksessa
        Teema: tekijät, metsikköön houkutteleminen, suuseksin vaatiminen, käytetty väkivalta sekä sen laatu ja määrä, suuseksi, aiheutuneet vammat, vammojen peittäminen konfirmaatiota varten, aiheutunut kipu ja särky, aiheutunut kärsimys

        2) Asianomistaja B:n kuuleminen todistelutarkoituksessa
        Teema: asianomistaja A:n kertoma, Alla havaitut vammat, vammojen peittäminen konfirmaatiota varten, A:n mielentila tekojen jälkeen

        3) Vastaaja Suleyman Osman Mohamedin kuuleminen
        todistelutarkoituksessa
        Teema: A:n tapaaminen Kannelmäessä

        4) Todistaja C kuuleminen
        Teema: somalipoikien tapaaminen, matkustaminen junalla Kannelmäestä Malminkartanoon, A:n kertoma


      • zqzq
        kulttuuri rikastuu kirjoitti:

        Mene tappamaan, mitä täällä itket. Luuletko, että meitä suomalaisia miehiä kiinnostaa tämä asia millään tavalla? Te naisethan olette kovasti maahanmuuttomyönteisiä ja tätä te maahan tilaatte.

        Minä, en ole tilannut tänne yhtään kusipäätä somalia tai muutakaan muslimia. "Suurin osa suomalaisista äijistä on juoppoja ja väkivaltaisia".


      • Ja äidit...
        zqzq kirjoitti:

        Minä, en ole tilannut tänne yhtään kusipäätä somalia tai muutakaan muslimia. "Suurin osa suomalaisista äijistä on juoppoja ja väkivaltaisia".

        Tappaa lapsiaan.


      • minä, minä, minä...
        zqzq kirjoitti:

        Minä, en ole tilannut tänne yhtään kusipäätä somalia tai muutakaan muslimia. "Suurin osa suomalaisista äijistä on juoppoja ja väkivaltaisia".

        Jokainen suomalainen mies on äitinsä kasvattama.

        Niiden somalien ja muiden mukavien tyyppien tilaamisesta ovat vastanneet ja vastaavat yhä pääasiassa naiset, jotka toimivat näistä asioista vastaavissa viroissa. Lisäksi kaikki tutkimukset kertovat naisten yleensä olevan huomattavasti enemmän maahanmuuttomyönteisiä.

        Jos siis jotain valittamista on, kohdista valitukset sinne, minne kuuluu.


    • hunksi isolla munall

      naiset... *haukotus* Kelpaa silti patjaksi ja keittiöön. Kiitosnam.

      • Bror-Erik

        Suomalainen mies on vieläkin moniaasti pässinpökkimä ja pässin perillinen.Eikö olisikin oivallisen vapauttavaa rapistaa karsinan säppi auki ja karata maailman
        reheville laitumille ikuisen aituuksessa päkättämisen sijaan :)


    • Miehen elämä

      Pihan asukkaista vain miehet haluavat parkkeerata ikkunani alle, niin että näkyy suoraan sisälle.

      Pihan asukkaista vain miehet eivät osaa kulkea polkuja pitkin, vaan he haluavat oikaista nurmikon poikki minun ikkunan alta - vilkaisu.

      Pihan asukkaista vain miehet - saivat idean hakea palju pihaan, yhteisistä vedet sinne ja nuotio alle. Niillä on paljon muitakin ideeoita, jääköön kertomatta.

      Pihan asukkaista vain miehet ajelevat sisäpihalla niin, että tämä muistuttaa jo moottoritietä tai parkkihallia. SIIS - tuolla on ajo kielletty kyltti.

      Pihan asukkaista vain miehiä (ja virolaisia akkoja) ei kiinnosta yhteiset säännöt.

      Kun mies selviää 20v. angstista, hänellä alkaa 30:n kriisi ja silloin mies on vastenmielisin. Jos asiat ovat menneet nappiin, hän on suht siedettävä 40 vuotiaana, kunnes iskee 50:n kriisi. Jolloin hänestä tulee lähes pihan paholainen.

      Tämän pihan siedettävimmät ukon rähjät ovat eläkeläisia. Ne ei enää kaahota eikä saalista.

    • aa-peli

      Miksi tämä keskustelu on osastossa "anarkismi"? ISIS edustaa fasismia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10192
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      204
      2769
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1566
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe