Niitty vitukka

ateisti

Kiitti vaan vitusti tästäkin päivästä...vittu!

5

3362

Vastaukset

  • Niin ketähän kiität, "ateisti"? Taidat kuulua niihin muka-ateisteihin, jotka tarvitsevat "Jumalan" syntipukiksi. Kun asiat menevät pieleen, aina voi syyttää "Jumalaa", eipä tarvitse itse ottaa vastuuta omista mokailuistaan. Te ns. ateistit olette kyllä säälittävää porukkaa. Kuulutte kirkkoonkin varmuuden vuoksi, kirkkohan opettaa että kun pää on kasteltu ja sitten maksaa kirkollisveronsa, niin olet millainen rikollinen hyvänsä, kyllä taivaan portit aukeavat kuollessa. Samaahan jo katolinen kirkko aikoinaan opetti: "kun raha kirstuun kilahtaa niin sielu taivaaseen vilahtaa".

    Ja tuo v...u. Pää juuttunut äidin jalkoväliin ja sieltä huudat naama punaisena v....a. Olet varmaan niitä joilla joka toinen sana on v...u. Äitiäsikö mainostat, onko hänellä tapana olla aina koivet levällään? Vai siskosi vai kenties mummosi? Mitä jos kirjoittaisit joka päivä sata kertaa paperille v...u niin ei tarvitsisi enää puhuessa sitä käyttää.

    Ja huomasin kyllä, että tuo typerä viesti oli kirjoitettu yli kaksi vuotta sitten, mutta tekipähän mieli kommentoida, älyttömyys kun aina suututtaa.

  • nyt vittu hiljaa saatanan mätälöyhkä. minä olen tärkeä ihminen.

  • Jes paskaaivo kanerva saa hiilihangon perseeseensä jes

  • Lopeta kiroilu, ole hyvä. Tuo on rumaa.

  • Joko iltalehtiporukkaa on teurastettu, harmi jos ei.

Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.