Niitty vitukka

Kiitti vaan vitusti tästäkin päivästä...vittu!
Ilmoita


5 Vastausta

Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.


Niin ketähän kiität, "ateisti"? Taidat kuulua niihin muka-ateisteihin, jotka tarvitsevat "Jumalan" syntipukiksi. Kun asiat menevät pieleen, aina voi syyttää "Jumalaa", eipä tarvitse itse ottaa vastuuta omista mokailuistaan. Te ns. ateistit olette kyllä säälittävää porukkaa. Kuulutte kirkkoonkin varmuuden vuoksi, kirkkohan opettaa että kun pää on kasteltu ja sitten maksaa kirkollisveronsa, niin olet millainen rikollinen hyvänsä, kyllä taivaan portit aukeavat kuollessa. Samaahan jo katolinen kirkko aikoinaan opetti: "kun raha kirstuun kilahtaa niin sielu taivaaseen vilahtaa".

Ja tuo v...u. Pää juuttunut äidin jalkoväliin ja sieltä huudat naama punaisena v....a. Olet varmaan niitä joilla joka toinen sana on v...u. Äitiäsikö mainostat, onko hänellä tapana olla aina koivet levällään? Vai siskosi vai kenties mummosi? Mitä jos kirjoittaisit joka päivä sata kertaa paperille v...u niin ei tarvitsisi enää puhuessa sitä käyttää.

Ja huomasin kyllä, että tuo typerä viesti oli kirjoitettu yli kaksi vuotta sitten, mutta tekipähän mieli kommentoida, älyttömyys kun aina suututtaa.
Ilmoita
nyt vittu hiljaa saatanan mätälöyhkä. minä olen tärkeä ihminen.
Ilmoita
Jes paskaaivo kanerva saa hiilihangon perseeseensä jes
Ilmoita
Lopeta kiroilu, ole hyvä. Tuo on rumaa.
Ilmoita
Joko iltalehtiporukkaa on teurastettu, harmi jos ei.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Niitty vitukka

Kiitti vaan vitusti tästäkin päivästä...vittu!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta