Aasian sappikarhut

broken2

Sydäntä särkevää, miten ihminen voi olla näin julma? www.aasiankarhutarhat.com

30

301

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jep. Ja ennen ku ees aloitatte niin älkää alkako vertaamaan suomalaisiin turkistarhoihin. Ei ole vertailukelpoisia keskenään. Ollenkaan. Piste.

    • Anonyymi

      Sappikarhujen kohtelu on julmaa eläirääkkäystä. Karhut ovat jopa 30 vuotta häkissä jossa eivät pysty liikkumaan. Päivittäin karhuista otetaan sappinestettä. Nesteen ottaminen on erittäin kivuliasta karhuille. Animaliassa on karhuryhmä joka kerää rahaa karhujen auttamiseksi. Sinne voi tehdä lahjoituksen. Tämmöinen toiminta on häpeäksi Esim. Kiinalle jossa on paljon sappikarhuja.

      • Anonyymi

        KAIKKI rahat menee kerääjille. Kaikki elukkasuojelu-kerjuut on kusetusta.


    • Anonyymi

      Sappikarhujen elämä on julmaa. Kymmeniä vuosia pienessä häkissä jossa ei pysty edes kääntymään. Joka päivä todella kivulias sapen otto . Kiinassa eläinten kohtelu on kyllä julmaa. Eihän siellä ole eläintensuojelulakiakaan.

    • Anonyymi

      Kiinalaiset kohtelevat kaikkia eläimiä huonosti. Tuo karhujen kohtelu on täysin kohtuutonta, tuottaa eläimelle koko elämä kipua.

      Kiinalaisten matkailu suomeen pitäisi kieltää, nehän tykkää lomailla Suomessa. Tietäisivat mitä täällä heistä ajatellaan, mokomista eläinrääkkääjistä.

    • Anonyymi

      Aivan samaa mieltä. Itse boikotoin kiinalaisia. tuotteita. Olisi hyvä, että sappikarhujen kohtelusta tieto leviäisi.

    • Anonyymi

      Tein lahjoituksen sappikarhuille

    • Anonyymi

      Niin tein minäkin. Karhut ovat pienesssä häkissä. Eivät pysty siellä edes kääntymään. Sappia otetaan päivittäin. Karhuilla on kasvaimia sapessa. Ovat aliravittuja. Purevat kaltereita hampailla. Ovat peloissaan ja stressaantuneita. Näin kiina kohtelee sappikarhuja.

    • Anonyymi

      Juu kannattaa turkistarhaus suomessa lopettaa ja siirtää sinne kiinaan, siellä on ketuilla varmasti paremmat oltavat, tapetaankin vaan nuijalla ja nyljetään elävältä ruhot vielä liikkuu kun on nyljetty.

      • Anonyymi

        Kenenkä hutsu tarvii turkiksia vittunsa lämmittimeksi, nykypäivänä.


    • Anonyymi

      Mitä helvettiä se meille aasian hommat kuuluu, pitäydytään vaan omissa ongelmissa, maassa maan tavalla, se kuuluu asiaan.

      • Anonyymi

        Jos kotimaan ulkopuolella on esim. eläinrääkkäystä ja kidutusta niin kyllä muiden maiden siihen pitää ottaa kantaa. Sappikarhujen kidutus ja angorrakanien nylkeminen elävältä on sellainen asia.


    • Anonyymi

      Samaa mieltä. Jos ovat niin raakalaisia, että eivät ymmärrä niin silloin on muiden puututtava asioihin. Älkää ostako kiinalaisia tuotteita. Lahjoittakaa rahaa sappikarhuille.

    • Anonyymi

      En aio ostaa mitään kiinalaisia tuotteita kun kohtelevat noin julmasti karhuja. On aika julmaa ja kuvottavaa. Aion lahjoittaa rahaa sappikarhuille

    • Anonyymi

      On se julmaa kohtelua sappikarhuille. Karhuille laitetaan metallinen putki sappeen josta juoksutetaan sappea. Haava on aina auki ja ei parane. Karhu voi olla niin pienessä häkissä, että ei pysty kääntymään. Aivan sairasta ja julmaa. Ainakin lahjoittamalla rahaa voi auttaa näitä karhuja. Tämä sappikarhujen kidutus pitäisi kieltää kiinassa ja aasiassa.

    • Anonyymi

      Sappikarhut voivat kasvaa kiinni häkkiin koska häkit ovat niin pieniä. Voivat olla niissä jopa 30 vuotta. Niitä pidetään nälässä ja janossa koska stressitilassa sappea tulee enemmän. Julmaa ja sairasta on toiminta kiinassa,

    • Anonyymi

      Joo älkää ostako kinuskien tuotteita, kaikki mm. tokmannin törky on kiinan tavaraa samoin kuin gigantin ym ym. heh millä televisiioilla ja tietsikoilla sitten täällä tsättäillään.

    • Anonyymi

      Samsung Etelä-Koreassa ja Sony Japanissa valmistaa esim. televisioita ja tietokoneita. Ei kaikki elektroniikka tuotteet tule Kiinasta joten valintaa riittää. Itse vältän ostamasta kiinalaisia tuotteita. Mutta asiaan. Noiden sappikarhujen kohtelu kiinassa on kyllä julmaa. Ne elävät pienissä häkeissä kymmeniä vuosia ja niille tehdään erittäin tuskallista sapenottoa piikillä päivittäin. Osa karhuista voi todellakin kasvaa kiinni häkkiin. Ne elävät noin 30 vuotta. Jokainen voi miettiä millaista kidutusta elämä on.

    • Anonyymi

      En osta enää kiinalaisia tuotteita kun noin törkeästi kohtelevat sappikarhuja. Toi on karhun kidutusta. On häpeäksi koko aasialle karhujen kohtelu.

    • Anonyymi

      Älkää ostako kiinalaisia tuotteita ennen kuin sappikarhutarhaus on lopetettu kiinassa.

    • Anonyymi

      Eikö kiina ole vieläkään lopettanut sappikarhutarhausta? Vietnam on lopettamassa. On uskomatonta, että vielä vuonna 2023 kiina pitää pienissä häkeissä karhuja sappinesteen vuoksi. Eipä ole kovin moderni maa vaikka uskottelee olevansa. Nyt loppui kiina tuotteiden ostot minulta.

    • Anonyymi

      On tuo aika hirveetä kohtelu karhuja kohtaan. Kyllä kiina joutuu vielä häpeämään karhujen julmaa kohtelua tulevaisuudessa. Minä tulen boikotoimaan kiina tuotteita.

    • Anonyymi

      Kiinan tuotteiden boikotointi yleensä, kaikki verkkokaupat ja tuotteiden ilmainen palautus pitäisi lopettaa, turhaa lentokonerahtia.

    • Anonyymi

      Aivan samaa mieltä. Älkää ostako kiinalaisia tuotteita. Surkeaa laatua. Todella sairasta tuo sappikarhujen kohtelu. Vietnam on onneksi lopettamassa sappikarhutarhauksen mutta kiinalaiset vain jatkavat tätä brutaalia karhujen kidutusta.

    • Anonyymi

      Mie kyllä tuun lopettamaan kiina tuotteiden ostamisen kun tuolla tavalla kiinassa kohdellaan sappikarhuja.

    • Anonyymi

      Kannattaa lopettaa kiinan tuotteiden ostaminen. Siellä todella sappikarhuja eläinrääkätään sappinestesteen vuoksi. Siellä uskotaan, että se on ihmelääke mutta täyttä huuhaata. Karhut ovat joutuneet näiden höpö uskomusten takia rääkätyiksi. Näin kiinassa.

    • Anonyymi

      Kyllä, kiina krääsä jää täällä ostamatta. Aivan hirveätä tuo karhujen kohtelu kiinassa. Pitävät karhuja sappikoneena. Ei tuommoinen voi enää kauan jatkua

    • Anonyymi

      Eivät kaikki kiinalaiset kannata sappikarhutarhausta. Siellä on lääkäreitä, jotka eivät kirjoita karhunsappireseptejä. Onneksi Vietnam lopetti tämän julmuuden. Siellä sappikarhutarhaus loppuu. Kiinassa sappikarhutarhaus edelleen jatkuu.

    • Anonyymi

      Olen laittanut Animalian kautta lahjoituksia sappikarhuille. Lahjoituksilla parannetaan niiden oloja. Kymmeniä vuosia karhut ovat häkissä , missä ei voi liikkua. Sapen otto on erittäin tuskallista karhuille. Kiina tuotteita en enää osta.

    • Anonyymi

      Minä olen myös lahjoittanut sappikarhuille. Kiina krääsää en osta enää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe