ELämänohjeita :)

uskoitseesi

Oon laittanu muualleki mut olis tärkeetä saaaha kirjoittaa muualleki näitä. Toiv näitä ei poisteta.

Kirjoitan tämän tekstin vastoinkäymiset voittaneena, ihmisenä, joka tuhosi ujon roolinsa, alkamalla uskomaan valon voimaan, alkamalla uskomaan itseensä, alkamalla uskomaan maailmaan ja sen tuomiin mahdollisuuksiin.
Tämän hetken avainsanoja ovat solidaarisuus, yksilöllisyys, oma polku, henkisten voimien rajattomuus. Voi uskoa ansaitsevansa, niin oman menestyksensä kuin ystävänsäkin. Tekojen pääperiaatteena voisi olla oman ja toisten ilon yhteinen saavuttaminen omilla teoillaan, sellainen, joka antaisi ja ottaisi. Tällä tiellä oikeaa seuraisi sen verran, että osaisi parantaa uskoaan elämään, itseensä ja ansaitsemiseen, kunhan antaa myös itsestään sen, että on esimerkiksi ystävä. Ns. oikean polun kulkeminen olisi asioiden tekemistä itsenään, niin että kokee ansaitsevansa. Silloin ihmisen olisi mahdollista erottaa myös oma itsensä. Tällä tiellä ei ole käsitystä valmiista ihmisestä, vaan matkasta, jolloin ihminen kehittyy koko ajan.
Ihmisistä jokainen tuntee. Meillä tulisi kaikilla olla tilamme niin vihan, ilon kuin surun tunteelle. Tunteita tulisi voida ilmaista sellaisenaan. Olisi arvostettavaa, jos ihminen osaisi tuntea vihaa siten, että se on luonnollista ja sen kohde on inhimillinen. Vihaa ei saisi katkeruuden uhalla nieleskellä, vaan se tulisi purkaa, tosin sanoin, ellei halua vaikeuksiensa jatkuvan. Ihmisen usko parempaan tulisi löytyä aina. Ihmisen usko siihen, että jos hän vain tahtoo, hänellä voi olla avaimensa elämäntilanteensa parantamiseen. Avain tunteidensa purkamiseen, avain menestykseen, jossa ympärillä ovat läsnä omat ajatukset, omat tunteet, omat ystävät sekä onni ja oikeutus. Mahdollisuus pimeästä nousemiseen, jolloin uskoo luonnolliseen rohkeuteensa ja luonnolliseen elämäniloonsa. Uskalla myös yrittää, vaikket täysin varma tunteistasi olisikaan.
Tarvitaan asenne. Mitä tältä elämältä haluan? Mitä haluan täältä saada irti, miltä haluan laittaa sen tuntumaan? Miksen haluaisi sitä lunastaa, onhan tämä ainoa elämäni? Mitä sen lunastamiseen tarvitaan? Lujan tahdonvoiman lisäksi tarvitaan vilkkautta ja energiaa toimia. Koskaan ei kannata jättää elämäänsä lipumaan paikalleen, vaikka asiat päällisin puolin olisivatkin hyvin. Ihannetila olisi valppaus, jolloin osaisi täysin tunnistaa itsensä ja ongelmansa, polkunsa ja tietoisuutensa siinä hetkessä kuin on, sekä valppautta ongelman ratkaisemiseen. Tunteiden panttaaminen aiheuttaa käytösongelmia.

4

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskoitseesi

      Mitä menestyksekkäämmin haluat elämäsi elää, sitä korkeamman motiivin otat tekemisiisi. Usko, että asenne voi tulla suoraan sinusta, suoraan omasta luonnostasi, ei toisten päästä. Uskalla toteuttaa unelmasi muiden ennakkoluuloista huolimatta. Uskalla tarttua vaivaaviin asioihin, vaikka se aluksi raskaalta tuntuisikin. Ne antavat sinulle tiedon olla joutumatta samanlaisiin tilanteisiin myöhemmin. Uskalla muodostaa oma reittisi. Usein työ ennen onnea - mutta ei elämän pelkästään työtäkään tarvitse olla. Itsensä palkitseminen suuren työn jälkeen tuntuu paremmalta kuin sen tekeminen päivittäin. Uskalla uskoa siihen, että oma hyvä elämäntilanteesi saa myös hyvät tyypit positiiviseen valoon sinun silmissäsi.
      Sinulla on mahdollisuus keskitiehen, siihen polkuun, jolla voi uskoa oikeuksiinsa tunteissaan, tekemisissään ja haluissaan. Sinulla on mahdollisuus tietoisuuteen, jossa ei tulisi mieleenkään jättää asioita selvittämättä, vaan haluaisit tehdä kaikkesi rynnistääksesi läpi tuhkan. Sinulla olisi mahdollisuus keksiä menetelmiä, joilla herättäisit itsesi ja saisit asiat luistamaan oikeudenmukaisella tavalla. Muista, ettei ystävän vaivaamisesta pidä potea huonoa omaatuntoa, jos tarve puhumiseen on. Kunhan sitten vain muistaa toimia sen mukaan. Sinulla olisi mahdollisuus saada itsellesi tunne, jolloin ajatukset lähtevät valumaan väärälle polulle, sekä mahdollisuus korjata suuntaasi oitis. Sinulla voisi olla mahdollisuutesi tarttua tekemisiin, jotka rikastaisivat minuuttasi, saisivat sinut huomaamaan elämän kauniitkin puolet ja jotka rikastaisivat luottamustasi elämän kulkuun. Sinä voisit päättää, kuinka juhlallisen vahva olisi tahdonvoimasi voittaa menestys puolellesi. Voisimme tehdä tietoisuudestamme niin juhlallisen, että siinä olisi mahdollisuus olla niin iloinen, kuin sielu sietää - vieläpä uskoa ansaitsevansa se. Voisimme tarttua asioihin suoraan, valehtelematta itsellemme, ettemmekö uskalla. Voisimme nähdä asiat omin silminemme, ikinä hylkäämättä itseämme ulkopuoliseksi. Voisimme olla sellaisten ihmisten kanssa, jotka arvostavat meitä. Ihminen kaipaa aina kuitenkin alituiseen ymmärrystä ja välittämistä, ja ihminen myös tuntee.

    • uskoitseesi

      Ihmisen olisi mahdollista luoda itselleen elämäntilanne, jolla hän voisi laittaa itsensä peliin sekä uskoa vapauteensa ja oikeuksiinsa. Siinä olisi varaa mokata, mutta ei tulisi mieleenkään tehdä sitä tahallaan itse. Asiat voisivat olla niin hyvin selvillä, ja niitä voisi olla suuri halu selvittää, jotta elämä voisi jatkua paremmin eteenpäin. Vain sinulla voi olla avaimesi vahvuuteen, jolla selätät ongelman kuin ongelman, ja pystyt silti hallitsemaan elämäntilannettasi ilman, että yksi asia hiljalleen johtaisi toiseen ja saisi asiat kaatumaan. Vain sinulla voi olla avaimesi lähteä rakentamaan elämästäsi sellaista, kuin itse haluat, vaati se sitten mitä vain. Voisit ottaa päätökseesi, että sinulla olisi mahdollisuutesi tarmoon, jolla tartut elämäsi epäkohtiin ja sinulla olisi myös voimaa ne tuhota. Syvällä ihmisen olemuksessa teot ja huono elämäntilanne satuttavat kuitenkin, myönsi sen tai kielsi. Miksemme toimisi valittamisen sijaan?
      Meillä tulisi kaikilla olla kyky ravistaa itsemme hereille, osata tarttua asioihin, jotka meidän elämästämme tekevät vaikeaa ja hidaskulkuista, tai sitten asioihin, joilla sen uskomme parantuvan. Meillä tulisi kaikilla olla kyky tarkastella itseämme ulkopuolelta - mihin minun aikani ja ajatukseni oikeastaan kuluvat? Koenko eteneväni elämässä? Meillä tulisi myös olla päässämme tuntosarvet, jotka saisivat meidät ajattelemaan tarkemmin, mistä ajatuksemme ovat peräisin, miten me yleensäkin omia asioita käsitellessämme ajattelemme. Meillä tulisi olla syvä omatunto asioista ja niiden loppuun käsittelystä, tietyissä tapauksissa irti päästämisestä, jotta voisimme vapauttaa itsemme tuskasta. Meillä tulisi olla rohkeus huomata, mikä mättää. Tunne itsekkyydestä johtuu aina jostain selvittämättömästä asiasta - jos asia on mitätön, siihenkin voi löytää suhtautumiskeinonsa.
      Jos et usko, laita itsesi uskomaan! Mikset olisi valmis taistelemaan elämäsi puolesta, kunnes uskot itseesi ja mahdollisuuksiisi, kykyysi parantaa ongelmasi vaikka mikä olisi? Asioiden jumittaessa sitä ei tarvitsisi pystyä tekemään yksin, tietenkään. Miksi edes yrittää nauttia, jos tietää, että tilanne voisi olla parempi, kun on ensin korjannut tilanteensa? Eivät asiat tietenkään etene ilman onneakaan, mutta se tuntuu paremmalta, kun uskoo aidosti ansaitsevansa sen. Siihen ei tarvita koko maailman pelastamista - vain oman elämänsä ja suuntansa pelastaminen.

    • uskoitseesi

      Se, miltä haluat asioiden tuntuvan, on asia, johon sinulla itselläsi on avaimet. Ota ne käteen ja ole valmis avaamaan lukot, vaikka se vaatisikin hieman vääntöä - ehkä apuakin. Ymmärrys asioiden liikkuvuudesta on vahva taito. Silloin osaa asettaa tielleen asioita, jotka suorastaan tempaavat mukanaan. Silloin ei tulisi mieleenkään jäädä laiskaksi elämänsä suhteen. Mikään ei ole pysyvään eikä asioita voi kahlita paikalleen.
      Älä anna vanhojen aikojen, ennakkoluulojen tai kangistuneiden mielipiteiden peittää tietäsi. Sinä itse voit päättää - asenteistasi, teoistasi, jopa ajatuksistasi. Sinä itse voit päättää elämäntilanteestasi - siitä kuinka joustava se sinulle itsellesi on, siitä kuinka paljon siellä on varaa liikkua ja mennä toiseenkin suuntaan. Vain sinä päätät myös luovuudestasi, joka alkaa varmasti kukkia elämäntilanteesi myötä. Ole valmis tarttumaan menestykseesi vaikka kiireessä, kunhan se ohjaa sinut sille tielle, mitä haluat kulkea ja mikä sinusta tuntuu hyvältä.
      Uskalla nähdä valo, jossa sinä olet oikeutettu olemaan muiden kanssa, nauttimaan omana luonnollisena itsenäsi, katsomaan selkeästi elämääsi kirkkain mielin jatkuvasti tulevaan. Uskalla ottaa luonnostasi asenne, jolla lähdet eteen päin rakentamaan sellaista elämää, kuin itse haluat. On kuitenkin eri asia, uskotko, vai toimitko vain asioiden mukaisesti. Äläkä haaveile - tartu toimeen ja tee siitä mahdollista. Ole valmis taistelemaan kunnes uskot voittaneesi, anna sanojen ja ajatusten viedä sinut tekoihin.
      Tässäpä siis avain menestykseen: Ole sovussa tunteidesi ja itsesi kanssa, tartu hyviin asioihin ja kasvata itsesi niiden äärelle. Voit rakentaa itsellesi tilan, jolloin päätät kaikista elämäasioista, suunnastasi ja unelmistasi, jos vain niin haluat.
      Pahoittelen mahd sekavuutta.
      KIIIITOS!

    • dfghjg

      Sinun totuutesi pätee vain Sinuun , jokaisella on oma polkunsa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1634
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1472
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1325
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      87
      1304
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe