Wintoosan päivitysten mukana luodaan myös uusi käyttäjätili ilman käyttäjän hyväksyntää. Kyseessä on NVidian näytönohjaimen päivitys, joka ei mitenkään kysy laitteen omistajalta oikeutta moiseen käytökseen vaan asentautuu "hiljaisesti" muun päivityksen yhteydessä.
Voitte tarkistaa käyttäjätilit joko komentokehotteessa käskyllä "net user" tai control panelista ja jos näkyy niin poista se käytöstä.
Voitte tarkistaa käyttäjätilit joko komentokehotteessa käskyllä "net user" tai control panelista ja jos näkyy niin poista se käytöstä.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.