Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vhs/dvd eroista

Kysyvä.

Elikkäs ostin tuossa nuo uudet dvd:t ja kaappeja siivotessa satuin löytämään että oli kuitenkin vielä yksi paketti tallella vhs-versionakin. Aikanaan vaan siirsin pitkälle vhs:t pois dvd-levyjen tieltä joten ainakin pari-kolme vuotta vanha tuo boksi on eikä edes muistikuvaa milloin olen sen saanut/ostanut.

Nyt aloin vain miettimään että mitähän eroa tuolla on dvd-boksiin vai onko mitään...Aikanaanhan tulivat silloin 90-luvun lopulla myyntiin ensin ne vanhat ihan alkuperäiset digitaalisesti remasteroidut Star wars vhs-filmit, sellaiset sinikantiset, sitten tulivat vähän sen jälkeen ne kultakantiset jotka taisivat olla ensimmäiset joihin oli lisätty ne uudet kohtaukset.

Aukko sivistyksessä nyt sitten vain on että mikäköhän tuo mustakantinen vhs-boksi on joka kaapista löytyi?

Kansissa kun ei lue muuta kuin että digitally remastered ja ihan suomea siellä kyllä takakansissa seisoo. Oletan että sellaisessa vaiheessa nuo ovat tulleet itselle jotta ovat niitä joissa on uudet kohtaukset mutta onkohan noissakin sitten joku ero niihin kultakantisiin ja toisekseen onko tuohon dvd-boksiin?

Eihän asialla sinänsä merkitystä ole mutta tuli vain mieleen kun paljon puolesta ja vastaan puhutaan uusien kohtausten laittamisesta. Omastakin mielestäni kyllä saisi joskus tulla ne vanhimmatkin versiot. Tuskinpa vain tulevat.

1

383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KyleKatarn1987

      No voi tätä ilon päivää :D Mahdoton on viimein tullut todeksi, sillä nythän niistä alkuperäisistä "peukaloimattomista" Star Wars-episodeista on sitten viimein julkaistu DVD-painokset ja vieläpä suomenkielisten tekstien kera : )

      Ilmestyivät viime vuonna aivan joulun alla ja kiitos siitä kuuluu täysin herra Lucasille, sillä hän päätti fanien suureksi iloksi vapauttaa DVD-levitykseen nämä tärvelemättömät klassikkoversiot, joita pitkään oli pitänyt pannassa...

      Nyt voidaan jälleen nähdä muunmuassa se, että Greedo todellakin ampuu ensimmäiseksi Mos Eisleyn kanttiinikohtauksessa, eikä Han Solo, jota yritettiin näin jälkeenpäin korjailla joksikin puhtoiseksi ja kirkasotsaiseksi herrasmieheksi vaikka hänen hahmonsa oli aivan mainio juuri sinä viekkaana ja keinoja kaihtamattomana salakuljettajana, jona hän aivan alunperinkin ensimmäistä kertaa Uudessa Toivossa esiintyi... ;P

      PS. ja viimeisin muokkaus, joka näytti että molemmat ampuivat samaan aikaan oli muuten jo aivan naurettava :'D ( Kompromissia kerrakseen ;P )

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe