ONE COIN - tietopaketti

instasignup

Terve,

One Coini on tällä palstalla jo jonkun verran saanut keskustelua aikaan. Keskustelu on lähinnä ollut hyvin hajanaista, joten ajattelin tuoda asiaa vähän paremmin esille.

Jokainen, joka on kiinnostunut lähtemään mukaan One Coiniin ja on halukas tekemään helppoa rahaa niin käyttäkää 55 minuuttia ajastanne katsomalla kattava webinar videopätkä youtubesta, jossa Suomen päästä One Coinin edustaja kertoo ytimekkäästi One Coinin idean ja sen tuomat mahdollisuudet käyttäjilleen.

Linkki/osoite videoon: https://www.youtube.com/watch?v=Wxg-K7vNwAc

Louhinta alkaa siis tammikuussa 2015 ja ennen sitä kun on mukana niin saa maksimaalisen hyödyn omaa sijotustaan vastaan. Eli vielä on hyvin aikaa.

Mukaan pääsee siis jo 130 euron sijoituksella, mutta valittavana on myös kalliimpia paketteja aina 5000 euroon asti. Eli lähes tulkoon jokaisella on mahdollisuus lähteä mukaan.

Jokainen, joka haluaa mukaan One Coiniin niin voi tehdä sen tämän osoitteen kautta: http://www.onecoin.eu/signup/instasignup

Tämän jälkeen käyttäjä saa itse valita haluamansa paketin.

Verkosto kasvaa tällä hetkellä vauhdilla, joten suosittelen jokaisen liittyjän olevan aktiivinen ja "markkinoimaan" One Coinia jälleen eteenpäin. Ja jokainen, joka katsoi videon niin ymmärtää varmasti minkä vuoksi - ja jos ei vielä katsonut niin suosittelen heti katsomaan!

Toivottavasti mukaan saadaan mahdollisimman paljon uusia innokkaita jäseniä! Vuodesta 2015 tulee varmasti hyvin mielenkiintoinen One Coinin jäsenille!

12

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FinOneCoin

      Onecoin Ltd. on KOULUTUSPALVELUYRITYS, joka tarjoaa, markkinoi ja myy asiakkailleen TREIDAUS verkkokoulutuspaketteja. Koulutuspaketteihin sisältyy aina tietty määrä ilmaisia Tokeneita (louhintaoptioita) joilla louhitaan varsinaista OneCoin kryptovaluuttaa. OneCoin konseptissa louhinta tapahtuu joukkolouhintana yhtiön vuokraamilla serverikeskuksilla. Myös Bitcoin kryptovaluutta kolikoiden louhintaa suoritetaan nykyisin vastaavalla tavalla järeämmillä serverikeskuksilla eli kotikoneilla louhintaa ei ole tänä päivänä enää mahdollista tehdä kannattavasti.

      Huom! OneCoin Ltd. yritys ei markkinoi ja myy mitään sijoitus- tai osaketuotteita! Kryptovaluutan oikean suuntainen määritelmä olisi omaisuuslaji (uudehkonlainen sellainen ja johon Bitcoin on jo näyttänyt vahvasti suuntaa) ja kryptovaluutta toimii myös parhaimmillaan kansainvälisenä maksuvälineenä. Tähän on myös tähtäin tulevalla OneCoin kryptovaluutalla ja näitä asioita OneCoin Ltd. yritys keskittyy rakentamaan jo tulevan vuoden aikana.

      • harhauttavaatoimintaa

        Eli kovin esiinnytään virtuaalirahan ammattilaisina, annetaan mielikuvaa yrityksestä virtuaali RAHA yrityksenä, mutta tarkemmin kysyttäessä vetävätkin pään pensaaseen ja kieltävät olevansa, yrityksen nimestäkin huolimatta, virtuaalirahayritys.

        Kun kysyttäessä ollaankin vain myymässä "Koulutusta".

        Sama kuin kahvinkeitintäkin myytäisiin markkinoimalla vain sähköjohtoa.


      • Ponzihuijausta

        Kyseessä on klassinen Ponzi pyramidi rahankeruumalli. Rahaliikenne Gibraltarille, josta suurin osa rahoista siirretään samantien piiloon esim Sveitsiin. Konttoritoiminnot Bulgariassa, ja koko hallinnollinen tietokanta Aasiassa. Monimutkaisuus luotu jotta viranomaisten toimivalta saadaan maiden rajat ylitettäessä loppumaan, ja tehtyä onnistunut puhallus. Hölmöiltä rahat pois.


    • keka tietää

      jaahas, onkos tämä louhihta aloitettu ? OP ja nordea näköjään pätkii.

      bitcoinilla taisi olla kyse omien koneiden valmastamisesta luohintaa? no koneteho bitcoinin aikaan taisi olla halvempaa kuin nyt, niin näin konetehon lisätarpeen, xp vs nykyinen, tai no ehkä nykytarve.

      • Finonecoin

        Jos ole kiinnostunut asiasta niin laita minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin laitan sinulle takaisin asiallisen vastauksen.


      • mikäyritysnäintekee

        Miksi ei ole reilua yhtiön omaa domainia, vaan meilitkin anonyymisti ilmaisten sähköpostilaatikoiden kautta?


      • Ponzejanähtyt

        Onecoinissa kyseessä on klassinen Ponzi pyramidi rahankeruumalli. Rahaliikenne Gibraltarille, josta suurin osa rahoista siirretään samantien piiloon esim Sveitsiin. Konttoritoiminnot Bulgariassa, ja koko hallinnollinen tietokanta Aasiassa. Monimutkaisuus luotu jotta viranomaisten toimivalta saadaan maiden rajat ylitettäessä loppumaan, ja tehtyä onnistunut puhallus. Hölmöiltä rahat pois. Yrityksen toimintamalli on katsottava erittäin epäilyttäväksi, kun pitävät esillä ja paasaavat päätoimialamielikuvaa luodessaan tulevaisuuden valuutasta, mutta vetävätkin tarkemmin kyseltynä päänsä pensaaseen, kieltämällä olevansa kryptovaluuttayhtiö. Kun nämä jantterit laitetaan seinää vasten, ilmoittavatkin olevansa vain koulutuspakettien myyjiä.

        Kyseinen koulutuspaketti on arvoton, koska sen sisältö on ainoastaan kuinka houkutella lisää ihmisiä liittymään pyramidiin.

        Jokainen voi havaita että 5000 euron "Koulutuspaketti", on ainoastaan luotu jotta pyramidiin haksahtaneet jättävät nämäkin rahat ulkomaalaisten perustajien taskuihin, eli nostamatta ulos yrityksestä.

        Myöhemmin mukaantulleet tuovat ensin liittyneille rahaa, ja ensin liittyneillekin on tehty ansa, jolla nekin jättäisivät rahat ulkomaalaisten haltuun.

        Albanian koko maan talous romahti aikoinaan kun Albanialaiset kovin innostuivat lähettämään rahat ulos maastaan.

        Ottakaa selvää ennenkuin hukkaatte oikeat rahat vaihtamalla ne leikkirahaan.

        Eikö jokainen tunne sadun Keisarin uudet vaatteet.


    • Kinnostuja
    • OneCoin-finanssi

      Täydessä toiminnassa jo itsekin.

      Sijoittamalla vähänn, voi rahan laittaa poikimaan kahdella tavalla: Voit pelkästään sijoittaa OneCoineihin ja odottaa niiden arvon nousemista (ja myydä voitolla myöhemmin) tai lisäksi voit rakentaa oman verkoston suositelluista jäsenistä ja ansaita sen kautta tuloja viikoittain.

      Kertomalla tuotteesta tutuille, kavereille, kertomalla omassa blogissa tai millä tahansa tavalla tavoitatkaan yleisösi parhaiten, on hyvä keino tienata varsin merkittäviä summia helposti vuosiksi eteenpäin (kun verkostosi kasvaa, kasvaa myös viikoittainen tilisi)

      Tässä vaiheessa mukaan pääsee vain jos joku suosittelee sinua jäseneksi. Alla olevasta linkistä pääset mukaan ja olet sen kautta jo valmiiksi suositeltu.

      http://bit.ly/1KHFuuo

      Mukaan lähteäkseen ei tarvitse sijoittaa tuhansia euroja vaan kolikoita pääsee louhimaan vaikka vaivaisella 100€:lla. Summa on itsestä kiinni.

      OneCoineja voi louhia vielä tällä hetkellä erittäin edulliseen hintaan, että jos mukaan aikoo lähteä, se kannattaa tehdä nyt. Arvo voi nousta nopeasti jatkossa.

      Rahan tallettaminen kolikoiden louhintaa varten tapahtuu hieman hitaasti (muutama päivä) verkkopankin tilisiirrolla, mutta toimii hyvin yhtäkaikki.

      • Ponzitjonähty

        Tutkintapyyntöjä ei välttämättä vielä ole poliisille satanut, koska toistaiseksi kukaan ei ole kokenut vielä tulleensa huijatuksi. Poliisi ei kuitenkaan voi tulevia huijattuja auttaa, koska kuten edellä toin esille, tämä huijaus on pedattu siten, että valtioiden rajat ylitetään eri vaiheissa niin moneen kertaan, että poliisien toimivalta ei ulotu.

        OneCoin on täysin arpajaishallinnon tiedossa ja keskusrikospoliisin erityisessä seurannassa.

        Olemattomien koulutuspakettien myyminen ylihintaan ei kuitenkaan ole rikos.

        Ainoastaan ostajan hölmöyttä.

        Huomionarvoista kuitenkin on, että jo 120.000 suomalaista ostaessaan koulutuspaketteja aiheuttaa 600 miljoonan euron katoamisen kansantaloudestamme. Omasta mielestäni tuo on maanpetosta ja sikäli rikosasia.


      • Näinsemenee

        Onecoiniin houkutellaan alkuun mukaan pienellä pääomalla. Muutamasta kymmenestä eurosta satasiin. Myöhemmin yhteistilaisuukissa luodaan hurmoshenkeä, ja manipuloidaan mukanaolevat sellaiseen käsitykseen, että olisi viisainta jättää niinsanotut palkkiorahat yritykseen, ostamalla yhä kallimmanhintaisia koulutuspaketteja. Koulutuspakettien rahoitus tapahtuu tietenkin jokaisen kohdalla siten, että on saatu huijattua ystäviä ja sukulaisia mukaan. Aina uusi mukaantulija aiheuttaa tuloja ennestään sisällä oleville.

        Sisällä olevia kannustetaan kaikin tavoin jättämään rahat tähän ulkomaalaiseen huijariyritykseen sisään siten että ostaisivat koulutuspaketteja portaittain aina lopuilleen 5000 euron pakettiin asti. Huijaus mikä huijaus.


    • Finanssi-Anssi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      134
      2112
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      376
      1576
    3. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      227
      1176
    4. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      109
      989
    5. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      126
      979
    6. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      92
      943
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      55
      928
    8. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      21
      920
    9. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

      Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
      Ikävä
      25
      858
    10. Vastaa nyt kun kuitenkin valvot!

      Vai pelkäätkö että miehesi herää? Ppm:lle 😉
      Ikävä
      111
      808
    Aihe