Järjestäjien voitto

mikko n.

Ottamatta kantaa siihen, kuinka "rehellisin" keinoin voitto kopio-Indxille kopio-Jane:n sijasta meni, on tämä ratkaisu ainakin järjestäjille voitto. Poikabändi kun oli koottu suunnitelmien mukaan kolmijäseniseksi ja siitä päästään helposti aloittamaan, joskin menestyksen kannalta tilanne voi olla niin ja näin. Ennustan, että joskus tulee popstars tai idols menemään taloudellisesti penkin alle ja pahasti ja se kerta voi olla jo nyt! Joka tapauksessa tyttöbändin osalta on ylimääräinen ongelma nimeltään Daniela Lainela. Yhä pidemmälle etenevä lapsen odottaminen ja keväällä tapahtuva synnytys tarkoittavat sitä, että hänet on jollain tavoin pakko siivota konseptista pois, vaikkakin se maksaisi selvää rahaa kun järjestäjät joutuvat riitojen välttämiseksi maksamaan hänelle tuhdin korvaussumman siitä, ettei poptähden ura olekaan tästä urkenemassa. Käytännössä se, että tyttöbändi jäi hopealle, aikaansaa sen, ettei järjestäjillä ole niin suuria paineita aloittaa levytyksiä heti väliaikaiseksi jäävällä neljän hengen ryhmällä vaan "tositoiminta" todennäköisesti lähtee kevätpuolella käyntiin ilman Danielaa.

3

507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikeassa

      muutenkin koko idols ja popstars - formaatti perustuu levy-yhtiöiden rahan ahneuteen. tehdään poika ja tyttöporukoita ja niille tehdään jotain surkeita biisejä joita yksikään todellinen muusikko ei ikinä suostuisi esittämään / kunnioittamaan.

      mutta kun 5 - 15 vuotiaat pikkutytöt tykkää tollasesta yksinkertaisesta mitäänsanomattomasta rallatuksesta niin niiltä kerätään rahat pois. äiti äiti osta mulle popstars levy !! äiti osta jooko ?!? ja niin rahaa kilisee levy-yhtiöille. indx:n ja janen tyypit ovat pelkkiä sätkynukkeja joita levypomot heiluttaa just siten miten ne haluaa. säälittävää.

    • Ei vauva ole este

      Toivottavasti Daniela pysyy bändissä mukana vauvankin kanssa. Näin hän olisi hyvä esimerkki nuoresta äidistä, joka pystyy yhdistämään uran ja äitiyden. Luulisin, että keikkailu ja levytys voidaan yhdistää vauvan kanssa jos järjestelyt pelaavat. Toivottavasti Danielaa tukevat sekä läheiset että työkaverit, niin että hän voi jatkaa laulajana ja olla samalla äiti. Onhan popstar urasta sekin hyöty, että lapsen talous on turvattu.

      • mikko n.

        Pitkät studiosessiot ja rankat kiertueet ovat sellainen juttu, että siinä ei sylivauvaa raahata mukana. Jos raahataan, on homma jo ihan lastensuojelulliseltakin kannalta erittäin kyseenalainen. Käytännössä ainoa tapa, jolla Daniela voi tämän perusteella saada poptähden uraansa alkamaan, on se, että äitiysloma kestää ehdottoman miniminsä, s.o. alkaa silloin kun raskaus on liian pitkällä työntekoa ajatellen ja loppuu kun synnytyksestä on toivuttu viikossa tai parissa jos ei tule komplikaatioita. Lapsi on siinä vaiheessa luovutettava kasvattivanhemmille, piste. Isona ongelmana mahdollinen PR-vahinko kyseiselle bändille. Jos Daniela taas pitää "normaalin", vuoden tai yli kestävän äitiysloman, on se niin pitkä aika, että se on jo samaa suuruusluokkaa koko popstars-alkuisen bändin elinkaaren kanssa, puhumattakaan siitä, että jos kolmella muulla on jo bändissä omat koreografiansa ja kuvionsa, ei siihen ole helppoa väen vängällä sotkea neljättä. Realistinen mahdollisuus on se, että Daniela saisi poptähden uransa alkamaan erikseen vaikkapa samoihin aikoihin seuraavan Idols-touhotuksen kanssa sitten kun Pakarinen, Wickholm ja Tuisku on heitetty hyödyttömiksi käyneinä pihalle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe