Järjestäjien voitto

mikko n.

Ottamatta kantaa siihen, kuinka "rehellisin" keinoin voitto kopio-Indxille kopio-Jane:n sijasta meni, on tämä ratkaisu ainakin järjestäjille voitto. Poikabändi kun oli koottu suunnitelmien mukaan kolmijäseniseksi ja siitä päästään helposti aloittamaan, joskin menestyksen kannalta tilanne voi olla niin ja näin. Ennustan, että joskus tulee popstars tai idols menemään taloudellisesti penkin alle ja pahasti ja se kerta voi olla jo nyt! Joka tapauksessa tyttöbändin osalta on ylimääräinen ongelma nimeltään Daniela Lainela. Yhä pidemmälle etenevä lapsen odottaminen ja keväällä tapahtuva synnytys tarkoittavat sitä, että hänet on jollain tavoin pakko siivota konseptista pois, vaikkakin se maksaisi selvää rahaa kun järjestäjät joutuvat riitojen välttämiseksi maksamaan hänelle tuhdin korvaussumman siitä, ettei poptähden ura olekaan tästä urkenemassa. Käytännössä se, että tyttöbändi jäi hopealle, aikaansaa sen, ettei järjestäjillä ole niin suuria paineita aloittaa levytyksiä heti väliaikaiseksi jäävällä neljän hengen ryhmällä vaan "tositoiminta" todennäköisesti lähtee kevätpuolella käyntiin ilman Danielaa.

3

537

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikeassa

      muutenkin koko idols ja popstars - formaatti perustuu levy-yhtiöiden rahan ahneuteen. tehdään poika ja tyttöporukoita ja niille tehdään jotain surkeita biisejä joita yksikään todellinen muusikko ei ikinä suostuisi esittämään / kunnioittamaan.

      mutta kun 5 - 15 vuotiaat pikkutytöt tykkää tollasesta yksinkertaisesta mitäänsanomattomasta rallatuksesta niin niiltä kerätään rahat pois. äiti äiti osta mulle popstars levy !! äiti osta jooko ?!? ja niin rahaa kilisee levy-yhtiöille. indx:n ja janen tyypit ovat pelkkiä sätkynukkeja joita levypomot heiluttaa just siten miten ne haluaa. säälittävää.

    • Ei vauva ole este

      Toivottavasti Daniela pysyy bändissä mukana vauvankin kanssa. Näin hän olisi hyvä esimerkki nuoresta äidistä, joka pystyy yhdistämään uran ja äitiyden. Luulisin, että keikkailu ja levytys voidaan yhdistää vauvan kanssa jos järjestelyt pelaavat. Toivottavasti Danielaa tukevat sekä läheiset että työkaverit, niin että hän voi jatkaa laulajana ja olla samalla äiti. Onhan popstar urasta sekin hyöty, että lapsen talous on turvattu.

      • mikko n.

        Pitkät studiosessiot ja rankat kiertueet ovat sellainen juttu, että siinä ei sylivauvaa raahata mukana. Jos raahataan, on homma jo ihan lastensuojelulliseltakin kannalta erittäin kyseenalainen. Käytännössä ainoa tapa, jolla Daniela voi tämän perusteella saada poptähden uraansa alkamaan, on se, että äitiysloma kestää ehdottoman miniminsä, s.o. alkaa silloin kun raskaus on liian pitkällä työntekoa ajatellen ja loppuu kun synnytyksestä on toivuttu viikossa tai parissa jos ei tule komplikaatioita. Lapsi on siinä vaiheessa luovutettava kasvattivanhemmille, piste. Isona ongelmana mahdollinen PR-vahinko kyseiselle bändille. Jos Daniela taas pitää "normaalin", vuoden tai yli kestävän äitiysloman, on se niin pitkä aika, että se on jo samaa suuruusluokkaa koko popstars-alkuisen bändin elinkaaren kanssa, puhumattakaan siitä, että jos kolmella muulla on jo bändissä omat koreografiansa ja kuvionsa, ei siihen ole helppoa väen vängällä sotkea neljättä. Realistinen mahdollisuus on se, että Daniela saisi poptähden uransa alkamaan erikseen vaikkapa samoihin aikoihin seuraavan Idols-touhotuksen kanssa sitten kun Pakarinen, Wickholm ja Tuisku on heitetty hyödyttömiksi käyneinä pihalle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe