Danielasta

karin-1982

En voi käsittää miksi ihmeessä ottaa bändiin raskaana oleva tyttö??? Danielalla varmaan laskettu aikakin melko pian. Eli jättää varmasti bändin siihen. Mun mielestä ei ole edes hienon näköistä, kun hän ison mahansa kanssa yrittää pysyä muiden perässä. Eilisellä keikalla tuntui ainakin hengästyneen. Ääni huohotti ja tanssiliikkeetkin jäi tekemättä. Ei sillä etteikö Danielan ääni olisi hyvä. Hän laulaa varmasti parhaiten koko bändissä. En vaan ymmärrä miksi täytyy pilata muidenkin mahdollisuudet...

17

2213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mie

      Epäilen, että oiskohan Daniela mukana siksi, että hänen äänensä kuitenkin on monipuolisin tuosta nelikosta, joten ilman häntä, olisi melko hiljaisen kuuloinen tyttöbändi... Olihan Gimmelissäki Jonna alussa ja hänellä oli siitä porukasta vahvin ja monipuolisin ääni, mutta hän jäi pois...samoten käy luultavasti danielalle, että hän väistyy bändistä...Danielan soolouraa odotellessa...

    • Pinja-Tuulia

      Olen hieman erimieltä tuosta asiasta kanssas Karin -82, mun mielestä taas on hienoo että ees jossain hyväksytään myös raskaana olevia tekeen työtä musiikin parissa. Yleensä sitä ajatellaan heti ettei kykene enään mihinkään kun on raskaana ja saa lapsen, päin vastoin, lapsi antaa niin paljon voimia ja on kannustava asia elämässä pyrkiä eteenpäin. Ei elämä lopu kun lapsi syntyy, totta kai vie pienen ajan ennen kuin jaksaa täysillä taas lähteä työelämään, jotkut taas haluaa mieluusti jäädä kotiin lapsen kans, meitä kun on niin moneen lähtöön. Omasta mielestäni raskaus maha on mitä kaunein sekä vielä niin luonnollinen, taitaa olla ainut maha josta olla onnellinen ja odottaa vain kasvua..=)
      Toivotan onnee ni Danielalle kuin muillekkin odottaville äideille!

    • jasu

      voi olla sekin yksi syy etteivät halunneet tiputtaa danielaa ainakaan mahan takia, ja siksi bändiin neljä jäsentä kun yksi jää kohta vauva lomailemaan niin jää se neljä jäsentä kuitenkin.

      • jasu

        siis jää kolme.


    • Hmmm

      Minusta on hienoa, että raskaana olevan on mukana. Äitiysloma ei ikuisuuksia kestä ja senkin aikana voi tehdä jonkun verran duunia.

      • lollipop

        must Daniela on tosi hyvä!mitä siitä bändistä tulisi ilman Danielaa jolla on mun mielestä bändin paras ääni!
        olihan se tietysti riski kun on raskaana ja joutuu ainakin hetkeksi jättämään uransa. joten must daniela on paras bändistä ja se ei saa lähtee! mut muu tyttö porukka joutuu ehkä vähän kärsimään siitä!!


    • Beibi.95

      Hei haloo luuletko sä ett Daniela tiputetaan siitä syystä teeä se odottaa vauvaa?
      Hei! ajattele uudelleen Danielalla on nyt laulu ura eli se on päässyt bändiin, ja sit se odottaa vauvaa joka on ainakin yhtä hieno asia kun omä bändi ett arvaa kumman se ottais vauvan vai uran?
      Tietysti vauvan! Ja viellä et se pelkäs että se pelkäs tippuvansa niin hienon asian kanssa eli se että se saa vauvan!
      Niin et HALOO KÄYTÄ JÄRKEE JOS SULLA SITÄ SIELLÄ SUN ISOSSA KAALISAS ON!

      • Jätkä

        Opettele kirjoittamaan ja opettele hallitsemaan tunteitasi.Ei siitä tule mitään kun hakkaat kiimoissasi näppäimistöä miten sattuu.
        Get a hold of yourself,little bitch!


      • Beibi.95
        Jätkä kirjoitti:

        Opettele kirjoittamaan ja opettele hallitsemaan tunteitasi.Ei siitä tule mitään kun hakkaat kiimoissasi näppäimistöä miten sattuu.
        Get a hold of yourself,little bitch!

        Moi taas!
        ajattelinvaan korjata et Daniela on jo jatkos elisiis bändis et on ihan turhaa alkaa jäkättää siitä miten ja mitä ja miks Daniela muka lis voinu tippuu:)!


      • Vatupassi
        Jätkä kirjoitti:

        Opettele kirjoittamaan ja opettele hallitsemaan tunteitasi.Ei siitä tule mitään kun hakkaat kiimoissasi näppäimistöä miten sattuu.
        Get a hold of yourself,little bitch!

        Joo onko se sitten kivaa kun tuollanen nuori nainen syytää mukulan maailmaan ja jättää sen sitten keikkojen takia heitteille. Joo nyt vaan kaikki laulajat lapsia tekemään ja jättäkää ne sitten yhteiskunnan elätettäviksi. Naurettavaa ottaa tollanen bändiin. Ensinnäkään se ei näytä edes hyvältä ja toisekseen Daniela takuulla hengästyi keikalla ja jäi paljonkin muista jälkeen. Pikkukersat pitäköön suunsa kiinni! Aikuiset tietää mistä puhuu!!!


    • jane fani

      Moi! Minusta on kanssa vähän omituista kun ajatelkaa jos kesken keikan tai harjotusten vauva syntyy . mutta voiha Daniela palata Janeen kun on hoitanut vauvaa

    • Devil!!

      Se mitään pilaa sitä ja laskettu aika oli tammikuussa!!Mitä välii sil on et vaikka onki raskaana se ei mitään pilaa se vaan muuttaa vähä sitä ja niitä suunnitelmia!!

    • yks vaan täältä

      mä oon ihan samaa mieltä ettei oo mitään järkee ottaa bändiin jotain raskaana olevaa naista ensinnäkin se on ihan älyttäman ruman näköstä kun tollanen iso mahanen menee jonnekkin lavalle esiintyy!!!eiks se laskettu aika ollu tammikuussa???no vaikka daniellalla on hyvä laulu ääni niin mun mielestä miialla on vielä parempi!!!niin mäkinn huomasin ettei daniella ees tehny kaikkia liikkeitä!!sillä voi olla aika vaikeeta!!!no ehkä ne otti sen siks siihen bändiin kun sillä on niin hyvä ääni!!!

    • Nimetön

      Ihmettelen itsekkin miten ne on voinu otta ton Danielan bändiin. Danielahan jää tammikuussa jo äitiyslomalle ja helmikuussa on laskettu aika.
      Eli ei kerkee pahemmin keikkailla.
      Ajattelis lapsensa parasta.

    • Lyrana

      Ei ole välttämättä muiden jäsenien kannalta reilua, et yks on raskaana, koska bändihän siitä kärsii... Siis en todellakaan sano et olis ollu väärin ottaa Daniela bändiin, mut eniten tässä merkitsee se, millaset on bändin keskinäiset välit.

      Tosin, kun Popstats alko ei Daniela ollu vielä raskaana, pitäiskö sen takia sit jättää leikki kesken? Ja onhan noi muutkin tähdet (kotimaassa ja ulkomailla) jatkanu keikkailua heti lasten syntymän jälkeen ja kuljettanut mukana keikoilla.

      Tuleepa ainakin paljon julkisuutta...

      Niin ja noista monien mainitsemista tanssiliikkeistä... Eipä niistä kukaan lavalla osannut juuri mitään, kummastakaan bändistä. aika amatöörimäistä. Ne kuitenkin harjoitteli viikkotolkulla.

    • iina

      No... mitä se sinulle kuuluu että onko se raskaana vai eikö olla eikä daniela ees henGästynyt esityksen aikana ja sa pysu hyvin perässä:#
      (mun mieli pidew))

      • Luulosairas

        Opettele idiootti ensix kirjoittamaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      126
      1615
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      99
      1181
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      200
      1066
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      985
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      861
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      803
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      774
    8. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      763
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      48
      760
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      751
    Aihe