Outi Cappel: Elämän koulussa

Mistä srk?

Kuuntelin yöllä Patmosradiosta Outi Cappel nimistä. Evankelistaa luullakseni.
Puhui niin hyvin, että googlasin ja tämän sain.
Tunteeko kukaan paremmin puhujaa?
- - - - -
'Jokainen meistä on syntyessään kuin puhdas kirjoittamaton lehti. Taivaallinen Isä on istuttanut meihin kuhunkin omanlaatuisemme elämän rakennusaineet ja siemenet. Sitten alkaa se varsinainen elämänkoulu, jossa Isän hyvänä tarkoituksena on, että kasvattaisimme hyviä hedelmiä meille uskotuista mahdollisuuksista. Tästä teemasta ilmestyy 18-osainen kokonaisuus. Rohkene sinäkin astua elämän kouluun!'

Sarjan osat:
1. Vastuun ottaminen omasta elämästä (Kuuntele!)
2. Menneisyytesi ei määrittele tätä päivää
3. Sairastunut syyllisyys
4. Hukkaan menneet huomisen huolet
5. Päästä irti!
6. Jumalan Sanan parantava voima
7. Jumalallinen terveystarkastus
8. Tapasi nähdä maailma
9. Kielteisyys ja tuomitseminen kasvun esteinä
10. Aikakysymyksiä
11. Sovinnaisuuden vanki
12. Lähteitten maa
13. Elämän etuliitteet
14. Miellyttämisen pakko
15. Muuttumisen pelko
16. Ajatusten valta
17. Itsenäinen ihminen
18. Uskalla elää

31

6391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pleace!

      On niin mielenkiintoisia sarjoja puheista, että luulisi ny jonkun kuulleen.
      Kertokaa!

      Monet kysyvät tänään, mitä oikeastaan on tapahtumassa maailmallemme? Elämämme eri sektorit näyttävät järkkyvän. Raamattu puhuu näistä asioista paljon ja se, mitä voimme Jumalan Sanan ilmoituksesta löytää, on ehdottoman luotettavaa. Taivas ja maa voivat kadota, mutta Jumalan Sanasta ei katoa ainoakaan piirto! Elämme profetioiden täyttymisen aikaa. Anna Sanan avata sinulle se, mitä tarvitset tietää.

      Sarjan osat:
      1. Kysymys Israelista (Kuuntele!)
      2. Lähi-Idän kiehuva kattila
      3. Eurooppa saven ja raudan valinkauhassa
      4. Euro ja muut katoavat valuutat
      5. Liikkuvien laatojen planeetta
      6. Usko ja uskonto kohtaavat, panoksina elämä ja ikuisuus

      • åpoiäö

        ...


      • tyrtyr
        opetusta kirjoitti:

        Suomi Jeesukselle
        http://www.tv7.fi/vod/player/?program=45127

        http://www.tv7.fi/vod/player/?program=45126

        ttyr


      • fsdfds

        tretre


      • hgghf
        åpoiäö kirjoitti:

        ...

        hgfhgf


      • Oppionoikeaa

        Erittäin hyvä puhuja. Siinä saa humanismi ja nykyliberalismi kyytiä. Surku tulee kirkon liukumista pois Sanasta. Rohkaisua ihmisille voisi olla enemmän.


      • Anonyymi

        Olen kuunnellut vuosia hänen opetuksiaan, Todella vahvoja . Hoitavia , vetävät lähemmäs Jeesusta, ristin juurelle.
        Kyllä suosittelen. Jos todella tahdot vahvaa ruokaa Sanasta ammennettuna. Jumalan kunniaksi julistettua.


    • ---

      ___

    • rakentavaa

      Hei. Outilla ja Tommilla on Palava Sydän niminen yhdistys.Sen alta löytyy monenlaista tietoa ja tilattavaa.
      Myös You Tube löytyy nimellä hakien hyviä raamattutunteja,amoin hänen poikansa Tommi opettaa siellä.
      Kalevan Kirkko Tampere: Outilla raamatunopetusta,kuunneltavissa
      Outi on erittäin hyvä raamatussa kiinni pysyvä opettaja,suuria massoja ei saa liikkeelle.Haluamme nopeasti ja makeaa.

      • Onasiallinen

        Olen kuunnellut hänen opetuksiaan ja Pyhän Hengen voitelussa puhuu.
        Todellakin raamatunsanassa pysyvää opetusta.


      • Anonyymi

        Edelleen jatkaa työtään.


    • Tommi_Cappel

      Hei!

      Kerran vuodessa tulee vilkaistua, mitä hakusanoilla "Outi Cappel" Googlesta löytyy. Nyt oli tuon "vuositarkistuksen" aika ja sen haun perusteella päädyin tämänkin keskustelun pariin. Harmi, kun en huomannut viestiäsi aiemmin, enkä pystynyt vastaamaan siihen silloin kun asia oli ajankohtaisin. Muutama asiallinen vastaus onkin jo annettu, kiitos vastaajille niistä. Tässä oma korteni vielä kekoon.

      Outi Cappel toimii sananjulistajana Palavan Sydämen Säätiössä. Hän on myös kyseisen säätiön perustaja ja toiminnanjohtaja. Sananjulistajana hän on toiminut 90-luvun alkupuolelta lähtien ja sitä ennen hän oli kristillisen huumetyön toiminnanjohtajana Helsingissä.

      Palavan Sydämen Säätiön työnäky on kiteytetty kotisivuilla kahteen asiaan seuraavasti: "Rukoilemme, että julistustyön kautta moni löytäisi uskon Jeesukseen. Uskomme myös, että elämän sana saa uskovat kasvamaan Kristuksen tuntemisessa." Säätiön säännöissä sama ilmaistaan hieman asiakirjatekstiin sopivammin: "Säätiön tarkoituksena on hengellisen elämän elvyttäminen ja vahvistaminen, sekä kristillisen elämänkatsomuksen juurruttaminen Suomessa ja ulkomailla."

      Kotimaan työ lepää Raamatunopetustilaisuuksien varassa. Näitä järjestetään eri puolilla Suomea Lapista etelään asti pääosin eri Luterilaisissa seurakunnissa. Lisäksi puhujavierailuja tehdään muihinkin seurakuntiin ja kotikokouksiin. Merkittävä osa tilaisuuksista on useamman Raamattutunnin sisältäviä tapahtumia, joissa käsitellään yhtä aihepiiriä vähän laajemminkin. Näistä myös tallennetaan Palavan Sydämen kotisivuilta löytyvät puheäänitteet.

      Palavan Sydämen Säätiön tekemän lähetystyön perusteet ovat samat kuin kotimaantyönkin periaatteet. Pelkkä kehitysyhteistyö ei ole Palavan Sydämen työnäky, vaan silloinkin kun ajallista apua välitetään, annetaan sen mukana evankeliumi Jeesuksesta tavalla tai toisella. Merkittävimmän panoksen lähetystyön saralla Palava Sydän on tehnyt Intiaan, jonne se rakensi raamattukoulun 150:lle oppilaalle. Koulu valmistui vuonna 2011 ja neljä vuosikurssia on jo valmistunut koulusta. Lisää lähetyskohteista voit lukea osoitteesta http://www.palavasydan.fi/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=7

      Palavan Sydämen Säätiön kustannustoiminnasta vastaa Kustannusosakeyhtiö Palava Sydän. Sen tuotevalikoimista löytyvät edellä mainittujen puheäänitteiden lisäksi myös erittäin pidetty ja aina uudistuva hengellisten postikorttien valikoima, sekä kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Palava Sydän -lehti. Palava Sydän myös kehitti ja kustansi ensimmäisenä kristillisenä kustantajan Suomessa seinäkalenterin, joka sisältää normaalien nimi- ja juhlapäivätietojen lisäksi Raamatunkohdan vuoden jokaiselle päivälle. Nyttemmin tuo loistava idea on kopioitu muidenkin toimesta, mutta alkuperäinen ja paras on yhä edelleen Palavan Sydämen Rukiinen-kalenteri! ;) Ensi vuoden malli ilmestyy piakkoin ennakkomyyntiin Palavan Sydämen kotisivuille, joten jos kyseisen kaltainen tuote kiinnostaa, kannattaa pitää silmällä tätä sivua ja samalla vilkaista vähän esimakua aiempien vuosien kalenterista: http://www.palavasydan.fi/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=26&Itemid=25

      Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Palavan Sydämen työhön enemmän osoitteessa www.palavasydan.fi . Sivuilta löytyy myös tietoa tulevista tapahtumista. Viestistäsi ei käy ilmi, mistä päin Suomea olet (niin kuin ei tietysti kuulukaan tällaisen tiedon olla esillä keskustelupalstoilla!), mutta kuten mainittua, tilaisuuksia ja tapahtumia järjestetään kyllä ihan eri suunnilla maata. Toivottavasti joskus myös Sinun asuinalueesi lähellä!

      Toivottavasti ohiset vastaukset ovat auttaneet!

      Siunattua loppukesää / alkusyksyä toivottaen,
      Tommi Cappel
      Palava Sydän

      • Hyväjuttuu

        Kiitos Tommi Cappel vastauksesta. Varmaankin monelle hyödyllistä tietoa.


      • Tommi_Cappel

        Ei kestä kiitellä! :)


      • kirjoituksista

        "Sananjulistajana hän on toiminut 90-luvun alkupuolelta lähtien ja sitä ennen hän oli kristillisen huumetyön toiminnanjohtajana Helsingissä."

        tämä on varsin mielenkiintoista haluaisin jutella tämmösen henkilön kanssa ihan kasvotusten joka toimii johtajan huume töyssä mutta ei ole itse käynyt läpi sitä "helvettiä" vaihdella vähän mielipitetiä ja katsomuksia... ;)

        no kyllä tämmönenkin ihminen voi ymmärtää tätä jos Herra antaa siihen viisauden vaikka ei sitä itse olisikaan käynyt läpi, ei kaikkea itse aina tarvitse kokea... :)

        mutta minua vaan mietityttää että miten tämmönen ihminen voi ymmärtää huumeiden käyttäjää ja ajatuksia jos ei itse ole sitä käynyt läpi?

        paitsi jos Jumala on viisautta tähän suonut niin sitten... :)

        sitten toinen on että miten tämä ymmärtää luopiota huumeiden käyttäjää joka on "uskova" koska ei luopioiden kaa auta "rukoilu ja saarnat" itse tämän tiedän kun olen luopoio ollut ja olen vähän vieläkin joissakin asioissa kuten sanoin niin on viel skarpattaa vaikka ison skarppauksen olenkin tehnyt...

        miten tämmönen ihminen ymmärtää luopion ajatuksen juoksua? ;)

        no nytten on tämä alan erikoisosaajaa kun itse olen tämän käynyt läpi luopiona... ;)


      • Tommi_Cappel

        Itse näen asian niin, ettei jokaisen tarvitse kokea kaikkea omassa elämässään henkilökohtaisesti läpi voidakseen olla tukemassa ja auttamassa niitä, jotka niitä asioita kokevat. Lääkäri pystyy auttamaan sairasta, vaikka ei itse samaa sairautta sairastaisikaan.

        Tai ajattelen esimerkiksi Jeesusta itseään, joka ei ollut murhamies eikä huorintekijä, mutta pystyy kumpaisiakin auttamaan. Ja myös kaikkia muita ongelmaisia, olkoot ongelmat sitten näkyvämpiä tai niitä vaikeimpia siististi piilossa olevia, kuten ylpeillä ja penseillä ja katkerilla.

        Mutta ennen kaikkea on juuri niin kuin kirjoitit, että "kyllä tämmönenkin ihminen voi ymmärtää tätä jos Herra antaa siihen viisauden vaikka ei sitä itse olisikaan käynyt läpi." Uskon, että Jumala kuljettaa omiansa sellaisia teitä, joissa hän pikkuhiljaa antaa eväät siihen tehtävään, johon hän omansa palvelijaksi asettaa. Ei ollut kalastajillakaan, saati tullimiehillä, kokemusta siitä, mitä on olla Jumalan kutsumana Hänen työssään. Sellaiset Jumala kuitenkin kutsui ja kasvatti ja otti työhönsä. Ja heidän työnsä sai kantaa hedelmää.

        Mutta kysymyksen voi myös kääntää ylösalaisin: Oli monen monta "hengellisen työn ammattilaista" Jeesuksen aikana, joilla ei ollut henkilökohtaista elävää suhdetta Jumalaan, eikä sitä kautta myöskään todellista kykyä auttaa niitä, jotka olisivat tarvinneet apua elämänsä hengellisissä taisteluissa. Niin myös on paljon niitä, jotka ovat käyneet omassa elämässään läpi suuriakin ongelmia, tai vaikkapa huumehelvetin josta nyt on ollut puhetta, mutta heistä ei tule, eikä ole tarviskaan tulla, työntekijöitä kyseiselle saralle. Jokaiselle on oma paikkansa ja tiensä, jonka Jumala on meille suunnitellut. Sillä uskollisena ollen Hän pitää meistä varmasti huolen ja antaa sen, mitä me sillä tiellä tarvitsemme.

        Mitä luopioelämään tulee, niin siitä(kin) valitettavasti joudumme jokainen kiinni. Asiat ovat erilaisia ihmisestä ihmiseen, mutta samoja taisteluita joudumme silti käymään läpi. Voisi sanoa vaikka niin, että kyllä sielunvihollinen löytää juuri jokaiselle sen herkullisimman ansan, johon se meitä langettaa. Ja niistä ei meitä kukaan muu pysty auttamaan kuin Jumala itse.


      • kirjoituksista

        näinhän se on, ei voi sanoa kuin aamen :)


      • kirjoituksista

        tästä tulikin mieleen että väliillä meillä tai ainakin minulla on taipumus ajatella että minä yksi olen vain Herran käytössä muista en tiedä?

        tästä tulikin mieleen yksi kohta raamatusta näinhän elijakin ajatteli ja mikä oli Herran vastaus? ;)

        1 Kuningasten kirja Luku 19:14 ja 18

        14. Hän vastasi: Minä olen hellittämättä kiivaillut Herran, Jumalan Sebaotin, puolesta.
        Israelilaiset ovat hylänneet sinun liittosi, hajottaneet alttarisi ja tappaneet miekalla profeettasi.

        MINÄ YKSIN olen jäänyt jäljelle, mutta minuakin he etsivät riistääkseni henkeni.

        18. Minä jätän kuitenkin Israeliin jäljelle 7000 miestä: kaikki polvet, jotka eivät ole notkistuneet Baalille, ja kaikki suut jotka eivät ole suudelleet häntä.


      • kjöää

        ...


    • Rukoilija

      Erinomainen, selkeä, raamatullinen ja itselleen kuollut uskova; Outi Cappel. Kaikkea hyvää ja runsasta Herran läsnäoloa hänelle tässä toivottelen ja voimia työhön Herrassa edelleen.

      • 4776

        Kunnia Jumalalle.


      • herätysherätys

        Kannattaa mennä kuuntelemaan hänen syvällistä ja rukiista opetusta.


    • Se.toinen.ei

      Poika on tiukasti kiinni äitinsä talutusnuorassa.

    • Anonyymi

      Minä kuuntelen tämän evankelistan saarnoja paljon googlen kautta.Puhuu niin totuuden mukaan niinkuin Raamattu sanoo. Ei mitään semmosta missä olisi harhaoppeja.Ulkomailta tuodaan jos vaikka mitä.Esim.tv7 lähettää jo aika paljon harhaoppeja vaikka on siellä joku harva puhuja joka ei ole harhassa.

    • Anonyymi

      Kyllä, olen saanut todella vahvaa opetusta Outi Cappelin kautta, ennenkaikkea siitä, että Jumala on Pyhä Jumala ja Hänen Sanansaei koskasn, ei milloinkaan muutu. Se on niin ja aamen. Jumala ei koskaan väisty Sanansa takaa.
      Jeesuksen tulee kasvaa ja minun vähetä.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä kanssasi! Olen tavannut Outin ja Tommin useamman kerran tuossa 2000 -luvun alkupuolella, kun vierailivat paikkakunnalla. Ihmettelin usein, että ihmisiä oli niin tavattoman vähän. Opetus todella rukiista. Ostin CD useampiakin, pitääpä kaivaa esille ja kuunnella. Nyt on aikaa! Herra siunatkoon Tommia ja Outia ! Ystävä Meri-Lapista :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä kanssasi! Olen tavannut Outin ja Tommin useamman kerran tuossa 2000 -luvun alkupuolella, kun vierailivat paikkakunnalla. Ihmettelin usein, että ihmisiä oli niin tavattoman vähän. Opetus todella rukiista. Ostin CD useampiakin, pitääpä kaivaa esille ja kuunnella. Nyt on aikaa! Herra siunatkoon Tommia ja Outia ! Ystävä Meri-Lapista :)

        Hei. Ensimmäistä kertaa äsken Outi Cappelia kuulin....niin teki vaikutuksen selvällä ja suoralla puheella tästä ajasta ja myös tulevastakin.... Jeesus pesee meitä juuriharjalla ja mäntysuovalla.... ihanasti sanottu.... piti pikein googlata hänet ja tässä nyt oon ... olen etsimässä itselleni uutta kanavaa jossa voisin kertoa evankeliumia.... ja irtautumasta entisestä " Kirkosta" ....paljon yrittänyt löytää tahon joka on TODELLA kiinni Raamatussa ....


    • Anonyymi

      Oon minähi kuunellu häntä, piristävä puhuja. Kiakki eivät ole. Joidenkin sanomisia on melkein pakko koko ajan itse puoliääneen korjailla kun ttietää millä tavoin tahtoisi itse ne lauseet kuulla (koska munssa on hieman kielioppiautiston vikaa) mutta Outia voi kuunnella rennosti, t äijä 40 v

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe