Viron veronkorotus

Samat hinnat yhä

Eikös virossa pitänyt alkoholivero nousta huomattavasti. Ainakin näin uutisoitiin kesällä iltalegdessä mutta mitä? Ainakin superalkossa ja prismaexpresissä hinnat on ihan samat kuin eilenkin. Jospa eivät sitten ole vielä niitä päivitelleet?

14

131

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • samat hinat yhä
  • jjojo2525

   Tais olla veronkorotus vasta 1.6 tai 1.7 2015 tai en ole ihan varma

  • kevytkorotus

   Nyt vasta viron liikkeiden hinnat hieman nouseet, mutta eipä noi mitenkään rajuja kortuksia ole. Tyyliin 0,05€/tölkki Eikä superalko ole edes kaikkien tuotteiden hintoja nostanut lainkaan.

   • orginalGIN

    GIN lonkerot on ainakin noussu.


  • samaanhintaan

   Hinnat yhä superalkossa samat kuin viimevuonna. Se niistä RAJUISTA alkoholiveron kortukista virossa.

   • RALLIJATKUU2016

    Viinaralli siis tuulee jatkumaan vuonna 2016. On sekin toki jossainmäärin positiivista, että suomen veroa ei tänävuonna KAI nosteta.


  • Antti_Alko

   Virossa viinan ja kaljan hinta nousee 50%, ja se on hyvä juttu.

   • RALLIJATKUU2016

    Höpön. Sitten suunnistetaan lativaan tai saksaan,mutta eipä ole virossa hinnat nousseet mihinkään kun katsoo vaikka superalkon hintoja. Viimevuonna GIN lonkku nousi hieman ja väkevät vodkat. Oluen hinta pysyi ihan samana. Huvittavia oli myös iltalehden ja muiden lehtien ostikoinnit RAJUISTA veron kortuksista virossa.

    Suomessa taas alkoholin hinta nousee siltikin alkossa vaikka veroa ei edes nosteta. Virossa kun ei ole mitään monopolia alkoholin myymiselle niin siellä joidenkin tuotteiden hinnat voi jopa laskea vaikka vero nousee jos ne laitetaan tarjoukseen. Alkolla ei mitään tarjouksia ole ja hintoja vaan nostellaan vaikka vero ei edes nouse. Siinähän nostatte haen yhä tänäkinvuonna virosta.


  • ewfwfwf

   Helmikuuussa sen piti vasta olla, mutta en ainkaan superalkon hinnoissa huomaa minkäänlaista nousua yhdessäkään tuotteesta. Piti olla vielä raju veronkortus. Taas meitä viron haikjoita vain "peloteltiin". Viinaralli vaan jatkuu ja jatkuu. Ties kunkamonta vuotta. Ilmesesti se sitten kanattaa menettää osa veroista viroon mielummin nykyisellä verolla kuin pitää verotusta viron tasolla. Tälläisellä veroerolla haen kuitenkin vielä tänäkinvuonna virosta "omaan käyttöön" jos mitään ei tapahdu.

  • virosana

   Muutaman reissun tallinnaan tehneenä ostan aina laivan ennakkotilauksella.Lonkerot Hartwall ym kossut siellä halvempia kuin SUPERALKOSSA, eikä pantteja mene.Superalkosta sitten muut litkut ja tupakat.

  • keskustaradikaali

   Uppia! Sevenuppia! Verot ylös kaikkialla ja tupakan tuonti kieltoon!

   • eitoimitälläiset

    Se toimiskin jos verot olisi joka massaa yhtä korkeat kuin suomessa. Nyt ei vaan toimi näin kun ollaan EU:ssa ja lähes kaikki jäsenvaltiot käytäää huomattavasti kevyempää alkoholiveroa kuin suomi. Jopa virokin vero on yli keskitason. Tämän takia suomen kannattaisi ehdottamasti avata kilpailua ja laskea veroa, mutta minkäs sille voi kun päättäjät elää yhä neuvostoliitto ajassa. Monopoli tuntuu näille vanhoille heroille ja rouville olevan kovin tärkeä. En ymmärrä miksi? Itse ainakin haluan kilpailua.


  • pientänousua

   Nyt on näköjään pientä nousua tullut viron hintoihin. Edelleeen viinaralli kuitenkin jatkuu.

   • einousua

    Tallinkilla on yhä samat hinnat ei lisätä panttia!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Raivoaako Putin, kun Suomi hyväksytään naton jäseneksi

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008913259.html "Kommentti: Madridista jysähti sittenkin – Suomi kutsutaan Naton jäseneksi jo keskiviikkona Lähes
   NATO
   302
   3389
  2. Miten olette pärjänneet kuumuuden kanssa?

   Viime yö oli trooppisen lämmin ja kämpässä kuuma. Heräilin vähän väliä kuumuuden takia vaikka nukuin pelkkä lakana päällä. Täkin heitin jo viime viiko
   Maailman menoa
   340
   3203
  3. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   151
   1907
  4. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   40
   1551
  5. No aloititko sä jo suhteen

   sen toisen ihailijasi kanssa? Sen jonka kanssa sulla oli jotain vispiläkauppaa? Olenko jo unohdettu ja tarpeeton?
   Ikävä
   150
   1272
  6. Mitä oikein odotat?

   Rehellisiä vastauksia sitten vain.
   Ikävä
   112
   1137
  7. JA SIEPIN VALITUS ALKOI TAAS

   Siepin unelma-asunnossa oli hajonnut ilmalämpöpumppu, jonka takia hän joutui lähtemään kuumuutta pakoon ylelliseen hotelliin. mutta voi kauhistus, k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1021
  8. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   34
   859
  9. Turkki tukee Suomen Nato-jäsenyyttä

   Kuinkas trollien suuhun nyt pannaan? 🤣 Juttua aiheesta löytyy kohta kaikista mahdollisista uutislähteistä. Mahtava homma!🫡🥳
   Maailman menoa
   383
   838
  10. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   228
   742
  Aihe