Miksi poikia vihataan?

Miesasiaguru Warren Farrell kirjoitti USA Todayn verkkosivuille kolumnin otsikolla Guns don’t kill people - our sons do. Hän keskittyy kirjoituksessaan poikien ahdinkoon, jota hän on jo kauan tutkinut. Hän on myös puhunut ahkerasti poikien puolesta. Jopa silloin, kun hänen turvallisuutensa on ollut uhattuna feministien toimesta — viimeksi näin kävi Kanadassa. Hän kysyy kolumnissaan miksi pojat tarttuvat aseeseen ja lähestyy surmia tutkimalla itsemurhia. Hänen tilastojensa mukaan 9-vuotiaat pojat ja tytöt surmaavat itsensä yhtä suurella todennäköisyydellä, 14-vuotiaana pojat surmaavat itsensä kaksi kertaa todennäköisemmin, 19-vuotiaana neljä kertaa todennäköisemmin ja 24-vuotiaana yli viisi kertaa todennäköisemmin. Hormoonit ovat yksi tekijä, mutta Farrell muistuttaa myös, että pojat kasvavat itsemurhaajiksi, koska kukaan ei välitä heidän hyvinvoinnistaan. Feministit jopa taistelevat väkivalloin niitä vastaan, jotka haluavat auttaa poikia.

http://www.usatoday.com/story/opinion/2013/01/06/guns-newtown-sandy-hook-adam-lanza-boys/1566084/
http://www.avoiceformen.com/feminism/feminist-governance-feminism/this-is-feminism/

Naiset kasvattavat pojat ja he kasvattavat pojista murhaajia. Miehen malleja heillä ei ole ja he kasvavat naisten halveksunnasta hiljaa kärsien. Sosiaaliset taidot eivät kehity, pojat masentuvat, käyttävät päihteitä, syntyy kurinpito-ongelmia ja he joutuvat usein tekemisiin lain kanssa. Isättömillä ja ilman miehistä roolimallia kasvaneilla pojilla on keskittymisvaikeuksia, he ovat aggressiivisia ja heidän empatiakykynsä on heikko. Kukaan ei toisin sanoen kasvata heistä miehiä. Koska heidän sosiaaliset taitonsa ovat huonot ja heidän luonteensa on kehittynyt ilman kunnon ohjausta, heidän mahdollisuutensa löytää kumppani murrosiän iskiessä on lähellä nollaa. Heidät ajetaan epäonnistumaan kaikin mahdollisin tavoin. Isättömyys on oma ongelmansa, mutta miehisiä roolimalleja ei ole enää muutenkaan ympärillä, sillä miehisyydestä ja maskuliinisuudesta on tehty perisynti. Kaikista hälyttävintä tässä kaikessa on se, että kukaan ei näytä välittävän poikien systemaattisesta tuhosta.

Farrell ehdottaa uuden työryhmän perustamista Yhdysvaltoihin poikien asioita ajamaan, mutta en usko tämän toteutuvan. Naisille ja tytöille on jo itse presidentin suojeluksessa oleva työryhmä ja vahva lobbauskoneisto, jonka voimme odottaa aktivoituvan vastustamaan ehdotusta. Farrellin ehdotusta tullaan vastustamaan varmasti monelta muultakin taholta. Pojista ei välitetä ja heidän tilannettaan ei haluta parantaa. He kasvavat nähden, että ympäröivä yhteiskunta haluaa heidän mieluummin ampuvan kuulan kalloonsa kuin ojentavan auttavan käden. On sen sijaan selvää, että heidän tilannettaan halutaan pahentaa entisestään. En tiedä miksi äidit haluavat poikiensa kasvavan itsetuhoisiksi miehiksi, en todellakaan, mutta kyseessä on lähes demoninen vastaliike poikia vastaan. Pojat ovat lapsia, jotka eivät kykene itse vaikuttamaan asioihinsa paljoakaan naisten, pelkurimaisten miesten pysytellessä hiljaa. Ehkä he tarttuvat aseeseen ja päättävät mieluummin päivänsä, koska heidät on opetettu näin tekemään. Mitä järkeä on taistella töysin ylivoimaista vihollista vastaan, joka kuiskii korvaan itsetuhoisia ajatuksia lapsesta pitäen.

Miksi emme tee mitään ja katsomme mieluummin poikien kärsivän? Saammeko siitä jotain pervessiä nautintoa? Miksi Suomalainenkin yhteiskuntamme vihaa poikiaan? Pojat/miehet ovat yhteiskunnan syntipukkeja, uhrilampaita, jotka uhrataan jopa silloin, kun uhreille ei ole varsinaista tarvetta. Miten voimme tehdä tämän puolelle väestöstämme? Ja mitä olette tänään tehnyt asian korjaamiseksi?
__

Farrell ei ole koskaan kertonut jostakin syystä tätä asiaa feministeistä tai ainakaan en ole huomannut hönen mainitsevan tätä feministeistä:
Radikaalifeministit joko abortoivat poikalapsensa tai kasvattavat poikalapsiaan tytöiksi/naismaisiksi kuten perinteisten sukupuoliroolien mukaan, mutta sukupuoliroolit toisin päin käännettynä, kasvattaen poikalapsensa uskomaan että tyttö/nainen on poikaa/miestä aina älykkäämpi, etevämpi, parempi kaikessa kuin poika/mies. Miehen tulisi feministien mukaan aina palvella, miellyttää naista kaikilla mahdollisilla tavoilla silloinkin vaikka mies itse siitä kärsisi, miehen tulisi tehdä suurimman osan kotitöistä ilman että sitä edes pyydetään. Lisäksi feministit haluavat että naimisiin mennessä mies jättäisi aina avioehdon ottamatta ja miehen tulisi aina hyväksyä avieron yhteydessä oman omaisuutensa puolittumisesta naisen ja mahdollisen lapsen hyväksi. Feministit jopa haluavat poikalapsiensa pukeutuvan tyttöjen vaatteisiin.
____

Totuus on että luonnostaan pojan kuuluu hakea miehenroolia isältään tai muilta aikuisilta miehiltä kasvaakseen mieheksi. Nainen harvoin pystyy kasvattamaan poikaa mieheksi.
Ilmoita


Tässä näkyy feministien mielenosoitus miehiä vastaan:
https://www.youtube.com/watch?v=iARHCxAMAO0
https://www.youtube.com/watch?v=nvYyGTmcP80

_______________________

Kuten kirjoituksistani näkyy. Minä en pidä yllä mitään tekijänoikeusrajoituksia.
Mahdolliset aidot MGTOW henkiset kanssamiehet ( jotka eivät kannata feminismiä tai perinteisiä sukupuolirooleja) saavat minun puolestani vapaasti kopioida ja julkaista kirjoituksiani heidän omissa mahdollisissa blogeissaan.
Ilmoita
MGTOW saammeko luvan julkaista kirjoituksesi sivullamme www.miesasia.fi. Ota yhteyttä meihin www.facebook.com/miesasia yksityis viesteillä.

-Miesasia.fi ylläpito
Ilmoita
En lukenut kaikkea. Tosi juttu kyl.
Ilmoita
Missä on isät? Ajoiko liika maskuliinisuus pettämään ja jättämään perheen? Tuleeko naisen tehdä kaikki itse, eli elättää perhe työllä ja viemällä lapset tarhaan? Naiset hoitavat sekä miehen että naisen roolin tai ainakin yrittävät. Isät hoi, minne katositte lastenne elämästä?
4 VASTAUSTA:
Missä isät ovat, kysyy hän, kun hyvin tiedetään, että 70-80 % avioeroista tehdään naisen aloitteesta.

Siellä ne isät ovat. Oma on valintanne.
Missä ihmeessä? kirjoitti:
Missä isät ovat, kysyy hän, kun hyvin tiedetään, että 70-80 % avioeroista tehdään naisen aloitteesta.

Siellä ne isät ovat. Oma on valintanne.
http://www.vaestoliitto.fi/parisuhde/tietoa_parisuhteesta/parisuhteen_kriisit/kunnes-elama-meidat-erottaa/
Siinä lukuja: kirjoitti:
Tuosta artikkelista ei tarvitse olla paljoa eri mieltä.

Kun naiset eroavat niin herkästi ja vievät lapsia mukanaan, ei miehen kannattaisi sitoutua niihin pienenä liikaa. Muuten lapsista tulee eron jälkeen henkinen rasite ja pahimmasssa tapauksessa toisen osapuolen lyömäase.
18+10 kirjoitti:
Tuosta artikkelista ei tarvitse olla paljoa eri mieltä.

Kun naiset eroavat niin herkästi ja vievät lapsia mukanaan, ei miehen kannattaisi sitoutua niihin pienenä liikaa. Muuten lapsista tulee eron jälkeen henkinen rasite ja pahimmasssa tapauksessa toisen osapuolen lyömäase.
Juuri näin. Yksinhuoltajuus, joka on useimmiten naisen oma valinta, on eron jälkeen kokonaan kelvottoman miehen syytä. Naisessa itsessään ei ole vikaa, hän on marttyyri ja sankari.

Nainen jättää kokonaan huomioimatta, että jopa kahdeksan kymmenestä miehestä on niitä huonoja. Kannattaisi miettiä hetken, onko sittenkään niin täydellinen itse, että ansaitsee ne harvat valioluokan yksilöt.
+Lisää kommentti
Totuudenmukainen kirjoitus. Parasta nykyaikaa. Kiitos.
Ilmoita
Väittäisin, että miehisen mallin puuttuminen ei aja ketään väkivaltaan. Päinvastoin, kaikkein paras vaihtoehto kaikille on se, että he saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. Ei ketään pakoteta luopumaan maskuliinisuudesta ja se ei itselle sovi. Mutta myös miehille ja pojille pitäisi olla sallittua itkeä, näyttää tunteensa, halata kaveria ja olla lähellä ilman että kaveri huutaa vierestä että vitsit mikä neiti/hintti. Se, että nämä naiselliset tunteen ilmaisut katsotaan miehillä heikkoudeksi aiheuttaa niitä itsemurhia. Esim fyysinen läheisyys on tärkeää, ja kosketusta kaipaa melkein jokainen yksinäinen ihminen. Sinkkuna (hetero)naisena voin saada läheisyyttä halaamalla ystävääni, tai makoilemalla vierekkäin sängyllä ja katsoa telkkaa. En usko, että tämä on kovin yleistä mieskaverusten kesken.

Nämä miesasia-jutut tuntuvat aikamoiselta populismilta. Feministit luokitellaan yhtenäiseksi ryhmäksi, jotka kaikki vihaavat miehiä ja ajavat naisten ylivaltaa :DD Järkyttävää jos joku vielä uskoo tätä. Itse olen todella huolissani pojista ja miehistä. Poikien sukupuolirooli on paljon kapeampi kuin naisella. Ei kenestäkään pojasta ole tarkoitus tehdä väkipakoin naismaista, mutta se, että olet kiltti ja herkkä mies pitäisi olla täysin ok. Kaikki ovat kuitenkin yksilöitä. Miehet ovat keskenään hyvin erilaisia, ja samoin naiset.
2 VASTAUSTA:
Feministisien halveerausten, kuten "kiltti mies" käyttö ei lisää vastaanottoa.

Miehen rooliodotuksiin muuten ovat aina vaikuttaneet eniten naiset. Suoraan tai välillisesti. Sen väittäminen, että aikuisen miehen tuen puuttuminen feminismiä vastaan lisäisi poikien itsemurhia on kyllä vahva väite. Poikien hyvinvointiin se vaikuttaa paljonkin, mutta en tiedä että ihanko niin paljon.
jep, miehen luokittelu kiltiksi, herttaiseksi, herkäksi jne. on loukkavaa. ja sama kuin sanoisi naiselle että näytät miehelle. yksi ovelimpia naisten manipulointikeinoja on saada mies herkkään tunnetilaan. ikäänkuin nainen itse ei olisi kitti tai herkkä jne.
+Lisää kommentti
Miksi tyttöjä ja naisia vihataan? Katsokaa aihealueiden "Feminismi" ja "Sovinismi" lähes kaikki avaukset. Kaikki ne huutavat naisvihaa! Älkää hyvät miehet provosoiko toisianne sellaisilla aiheilla, joissa ei ole päätä eikä häntää.

Kumpikaan sukupuoli ei ole täydellinen. Täydellisyyden tavoitteleminen ei olisi edes välttämättä tervettä. Kaikille tulee huonoja hetkiä ja kausia, ja se pitää vain hyväksyä. Jokainen voi hoitaa omat housunsa, yrittää elää ihmisiksi ja jättää turhan valittamisen sikseen. Ne hankalimmatkin hetket menevät loppujen lopuksi ohi.

Itse olen kahden tytön ja pojan äiti, ja yritän kasvattaa kaikki lapseni samalla tavalla. En ole eronnut enkä karannut, rakastan miestäni edelleen, 20 vuoden yhdessäolon jälkeen. Käyn töissä enkä elele mieheni siivellä. Suomi on TÄYNNÄ kaltaisiani perheenäitejä. Hyvät miehet, avatkaa silmänne, hakekaa vaikka kuppi kahvia ja rauhoittukaa!
Ilmoita
Täällä ihmetellään miesten toimesta miksi heiltä vaaditaan femiinisiä asioita ja naisten toimesta, että heidänkö kaikki pitää hoitaa. Tiedän, että kommenttini on vain yksi tuhansien joukossa mutta ehkäpä joku näkee tämän ja miettii omaa parisuhdettaan ja suhtautumistaan vastakkaiseen sukupuoleen. Ensinäkin olen nainen. Älykkyysosamääräni on 134, olen Mensan jäsen. Ja olen vakaasti sitä mieltä, että naiset vaativat miehiltä liikaa. Ja toisaalta, miehet usein ovat sellasia "vätyksiä" jotka eivät ymmärrä antaa käskemättä omaa työpanostaan.

Nykyiset sukupolvet ovat kasvaneet sen perusolettamuksen vallassa, että mies ei koskaan tee tarpeeksi kotitöitä, mies käyttää väärin hammastahnatuubia, mies ei osaa laskea pöntön kantta, mies jättää vaatteensa lojumaan. Näistä väännetään vitsiä naisvaltaisten alojen kahvipöydistä riippumatta siitä onko se oma Erkki edes todellisuudessa jättänyt pöntön reunuksia ylös. Efekti on sama kuin lääkkeiden sivuvaikutuksissa: lääke sopii loistavasti niin kauan kunnes luet mahdolliset sivuvaikutukset, ja yht äkkiä niveliäsi särkee ja voit pahoin. Tai kun juot neljä päivää vanhaa maitoa hyvällä halulla kunnes huomaat sen vanhentuneen: kummasti vatsassa alkaa möyriä ja oksennus nousta kurkkuun. Toisin sanoen kun tiedät mitä vikoja etsit, alat löytää niitä helpommin.

Aikamme trendi tuntuu olevan luonnonlakien vastustus. Enää biologiset tosiasiat eivät ole este ihmisen kaikkivoipasuuden rinnalla. Mutta miettikää nyt, ihan totta, idioottikin erottaa päälle päin miehen ja naisen kehon. Miksei siis aivotkin ja niiden toiminta voisi olla erilaiset?
Suomennettuna: kun miehesi seuraavan kerran imuroi ja järjestelee tavaroita, mitäpä jos et nalkuttaisi leivänmurusesta sohvan edessä tai lehtipinkasta pöydällä. Mies ei nää niitä hirvittävän oleellisena asiana onnellisuuden kannalta. Mutta ehkäpä sen näkee, että ainakin yrittää siivota ja tehdä sinut tyytyväiseksi.

Uskon, että tämä on yksi syy miksi naisista tuntuu, että heidän on hoidettava KAIKKI. Siksi, koska mikään miehen tekemä ei kelpaa. Astiat ovat koneessa väärin, kurttuinen paita lapsella päällä.. Mutta tiedättekö mitä sisaret, MITÄ SITTEN??

Toinen asia, joka vikojen etsimisen lisäksi naisilla tuntuu olevan vinksallaan, on nalkutus. Väitän että se on hyvin pitkälti kulttuurissamme opittu tapa. Eihän se ole nainen eikä mikään jos ei nalkuta. Miesporukoissakin veistellään vitsiä kun emäntä nalkuttaa siitä ja tästä. Sekin on hirveän hauskaa kun "muijalla kiehui yli kun olin kaljalla". Kuulostaako teistäkin oravanpyörältä? Miehet kilpailevat kenen emäntä on hurjin ja emännät sen sijaan antavat aihetta siihen. No ehkä hieman pelkistettyä, mutta seuratkaapa ulkomaailmaa, ei mene kauaa kun törmäätte tälläiseen pariskuntaan. Sitten vielä nauretaan puolin ja toisin päälle että ainahan me naljaillaan ja riidellään mutta kumpikaan ei ota sitä vakavasti. Niin varmaan. Kokeileppa nainen vitsailla 6 viikkoa päivittäin huumorimielellä miehen tavasta jättää takki tuolin selkänojalle. Ei saata naurattaa kauaa.
Päätelmä-> kunnioita toista äläkä tee ilkeyksiä edes huumorimielellä. Fiksu löytää naurun aihetta muualtakin.

Maalaisjärjellä otetu mututuntuma äärifeministeistä ja miesliikkeen kannattajista on vähän samanlainen: molempien edustajat kokevat olevansa elämässään jotenkin sorrettuja ja ehkä paikkaavat sitä syyttämällä muuta maailmaa. Omasta hyvinvoinnista on tärkeää pitää huolta, mutta tässä minäminä-kulttuurissa olisi hyvä kuitenkin jokaisen (erityisesti feministien sekä miesasian edustajienkin) muistaa pari asiaa: Aina ei tehtävät mene tasan ja minä en siitä rikki mene, jos teen toisenkin puolesta jotain.

Naisen ei tarvitse olla tyhmä. Nainen osaa ajatella monimukaisia asioita. Mutta naisten kyvyissä on omat vahvuutensa, kuten miehenkin. Ja eikö vahvuuksiaan kuuluisi kehittää? Olkoon siis naiset hoitajia ja miehet johtajia ilman sukupuolikiintiöitä
1 VASTAUS:
Miten kävi Erkin,,,Kivilohkareen,,,mensa.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miksi poikia vihataan?

Miesasiaguru Warren Farrell kirjoitti USA Todayn verkkosivuille kolumnin otsikolla Guns don’t kill people - our sons do. Hän keskittyy kirjoituksessaan poikien ahdinkoon, jota hän on jo kauan tutkinut. Hän on myös puhunut ahkerasti poikien puolesta. Jopa silloin, kun hänen turvallisuutensa on ollut uhattuna feministien toimesta — viimeksi näin kävi Kanadassa. Hän kysyy kolumnissaan miksi pojat tarttuvat aseeseen ja lähestyy surmia tutkimalla itsemurhia. Hänen tilastojensa mukaan 9-vuotiaat pojat ja tytöt surmaavat itsensä yhtä suurella todennäköisyydellä, 14-vuotiaana pojat surmaavat itsensä kaksi kertaa todennäköisemmin, 19-vuotiaana neljä kertaa todennäköisemmin ja 24-vuotiaana yli viisi kertaa todennäköisemmin. Hormoonit ovat yksi tekijä, mutta Farrell muistuttaa myös, että pojat kasvavat itsemurhaajiksi, koska kukaan ei välitä heidän hyvinvoinnistaan. Feministit jopa taistelevat väkivalloin niitä vastaan, jotka haluavat auttaa poikia.

http://www.usatoday.com/story/opinion/2013/01/06/guns-newtown-sandy-hook-adam-lanza-boys/1566084/
http://www.avoiceformen.com/feminism/feminist-governance-feminism/this-is-feminism/

Naiset kasvattavat pojat ja he kasvattavat pojista murhaajia. Miehen malleja heillä ei ole ja he kasvavat naisten halveksunnasta hiljaa kärsien. Sosiaaliset taidot eivät kehity, pojat masentuvat, käyttävät päihteitä, syntyy kurinpito-ongelmia ja he joutuvat usein tekemisiin lain kanssa. Isättömillä ja ilman miehistä roolimallia kasvaneilla pojilla on keskittymisvaikeuksia, he ovat aggressiivisia ja heidän empatiakykynsä on heikko. Kukaan ei toisin sanoen kasvata heistä miehiä. Koska heidän sosiaaliset taitonsa ovat huonot ja heidän luonteensa on kehittynyt ilman kunnon ohjausta, heidän mahdollisuutensa löytää kumppani murrosiän iskiessä on lähellä nollaa. Heidät ajetaan epäonnistumaan kaikin mahdollisin tavoin. Isättömyys on oma ongelmansa, mutta miehisiä roolimalleja ei ole enää muutenkaan ympärillä, sillä miehisyydestä ja maskuliinisuudesta on tehty perisynti. Kaikista hälyttävintä tässä kaikessa on se, että kukaan ei näytä välittävän poikien systemaattisesta tuhosta.

Farrell ehdottaa uuden työryhmän perustamista Yhdysvaltoihin poikien asioita ajamaan, mutta en usko tämän toteutuvan. Naisille ja tytöille on jo itse presidentin suojeluksessa oleva työryhmä ja vahva lobbauskoneisto, jonka voimme odottaa aktivoituvan vastustamaan ehdotusta. Farrellin ehdotusta tullaan vastustamaan varmasti monelta muultakin taholta. Pojista ei välitetä ja heidän tilannettaan ei haluta parantaa. He kasvavat nähden, että ympäröivä yhteiskunta haluaa heidän mieluummin ampuvan kuulan kalloonsa kuin ojentavan auttavan käden. On sen sijaan selvää, että heidän tilannettaan halutaan pahentaa entisestään. En tiedä miksi äidit haluavat poikiensa kasvavan itsetuhoisiksi miehiksi, en todellakaan, mutta kyseessä on lähes demoninen vastaliike poikia vastaan. Pojat ovat lapsia, jotka eivät kykene itse vaikuttamaan asioihinsa paljoakaan naisten, pelkurimaisten miesten pysytellessä hiljaa. Ehkä he tarttuvat aseeseen ja päättävät mieluummin päivänsä, koska heidät on opetettu näin tekemään. Mitä järkeä on taistella töysin ylivoimaista vihollista vastaan, joka kuiskii korvaan itsetuhoisia ajatuksia lapsesta pitäen.

Miksi emme tee mitään ja katsomme mieluummin poikien kärsivän? Saammeko siitä jotain pervessiä nautintoa? Miksi Suomalainenkin yhteiskuntamme vihaa poikiaan? Pojat/miehet ovat yhteiskunnan syntipukkeja, uhrilampaita, jotka uhrataan jopa silloin, kun uhreille ei ole varsinaista tarvetta. Miten voimme tehdä tämän puolelle väestöstämme? Ja mitä olette tänään tehnyt asian korjaamiseksi?
__

Farrell ei ole koskaan kertonut jostakin syystä tätä asiaa feministeistä tai ainakaan en ole huomannut hönen mainitsevan tätä feministeistä:
Radikaalifeministit joko abortoivat poikalapsensa tai kasvattavat poikalapsiaan tytöiksi/naismaisiksi kuten perinteisten sukupuoliroolien mukaan, mutta sukupuoliroolit toisin päin käännettynä, kasvattaen poikalapsensa uskomaan että tyttö/nainen on poikaa/miestä aina älykkäämpi, etevämpi, parempi kaikessa kuin poika/mies. Miehen tulisi feministien mukaan aina palvella, miellyttää naista kaikilla mahdollisilla tavoilla silloinkin vaikka mies itse siitä kärsisi, miehen tulisi tehdä suurimman osan kotitöistä ilman että sitä edes pyydetään. Lisäksi feministit haluavat että naimisiin mennessä mies jättäisi aina avioehdon ottamatta ja miehen tulisi aina hyväksyä avieron yhteydessä oman omaisuutensa puolittumisesta naisen ja mahdollisen lapsen hyväksi. Feministit jopa haluavat poikalapsiensa pukeutuvan tyttöjen vaatteisiin.
____

Totuus on että luonnostaan pojan kuuluu hakea miehenroolia isältään tai muilta aikuisilta miehiltä kasvaakseen mieheksi. Nainen harvoin pystyy kasvattamaan poikaa mieheksi.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta