Hyvä Jaana Pulkkinen!!!

Järkeä toimintaan!

Jaana Pulkkinen vaihtoi SDP:stä Kokoomukseen, ei puoluepoliittisista syistä vaan sen takia, että SDP kähmii sisäisiä päätöksiä ja toiminta ei perustu avoimmuuteen. Loistavaa, että joku on ymmärtänyt, että Hangossa asioita hoitaa pitää hoitaa järjellä ja valittujen edustajien äänestyskäyttäytymistä ei saa sitoa johonkin ryhmään. Pulkkisen vaihdoksen uutisoineessa Västiksen artikkelissa on vielä paha asennevamma: siinä sanotaan, että nyt valtuustossa on porvarillinen enemmistö 16 vastaan 15. Ei, Ei ja Ei! Ei siellä saa olla kukaan mitään vastaan vaan kaikki Hangon puolesta!

55

1667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tenunenä

      ei se avoimuus kokoomuksessakaan ole mikään ykkös prioriteetti vaan heti,mulle,kaikki suomennettuna kähmintä ahneus..jos ihraperseporvaria loikkaa nuolemaan siinä toivossa että hallituspaikka aukeaisi niin tavoitellaanko siinä omaa vai kaupungin etua.minä sanoisin omaa,jotain on luvattu mutta mitä??

    • tenunenä

      loikkari joka tavoittelee jotain henkilökohtaista ei ole luottamuksen arvoinen.toivottavasti tämän muistaa myös äänestäjät

    • moraalia oltava

      Niin Jaanan olisi pitänyt erota petettyään äänestäjät.

      Nyt hän ei uskalla osallistua valtuuston kokoukseen jotta ei joutuis antamaan potkuja Kavanderille. Aika heikkoa,.

    • parempi tuleva

      Jos hallitus tai sen puheenjohtaja pitää vaihtaa, niin se pitää vaihtaa. Ei siinä kannata sen enempää miettiä. Asioita pitää hoitaa ja jättää politikointi, kähmintä ja lehmänkaupat historiaan. Pulkkinen voisi ensi vaaleihin kerätä puolueista riippumattomien ryhmän. Sitä äänestäisin. En mitään puoluetta. Olisi se hienoa, kun Hangon valtuustossa olisi enemmistö riippumattomia ja loput pitäisi kammareissaan ryhmäkokouksia ja ihmettelisi, miten nämä jutut saisi suhmuroitua.

      • Anonyymi

        Nyt on hyvä hallituksen puheenjohtaja. Puolueiden kammareissa politikointi ja lehmänkaupat jatkuvat. Tarvitaan riippumattomien ryhmä, joka kykenee ja uskaltaa käyttää järkeään ja äänestää asioista omantunnon mukaan. Poluepomoa seuraavat sopulit hiteen. He eivät edistä demokratiaa. Sitä, että enemmistön mielipide voittaa aina. Valtakirja on henkilökohtainen. Sen luovuttaminen puoluepomon vallan välineeksi on petos äänestäjiä kohtaan.


    • Ihme jaana

      Niin seli seli, mutta Jaana on jo ilmoittanut että ei osallistu valtuuston kokoukseen. Aika heikkoa.

    • Ex demari

      Demarien puheenjohtaja Antti Rinne on varsinainen susi lampaan vaatteissa.


      Teeskentee köyhän ystävää, vaikka oikeasti ajaa kaikkien suurituloisimpien´asiaa. Tienasi itse vuonna 2013 200ke.

      Rinne Antti, Toimihenkilöunionin pj., 197 050 euroa

      http://www.iltalehti.fi/verot/2013110117675642_vr.shtml


      Antti myös kavalsi asuntoyhtiönsä köyhien mummojen rahat:


      "Vuosina 1995–96 Rinne joutui maksamaan entiselle taloyhtiölleen 25 000 markan vahingonkorvaukset. Isännöidessään taloyhtiötä Rinne maksoi taloyhtiön rahoilla omat puhelinlaskunsa, ei toimittanut lainkaan vuoden 1991 tositteita, piti taloyhtiön rahaliikenteestä kirjaa puutteellisesti ja aiheutti yhtiölle taloudellisia vahinkoja."

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Antti_Rinne

      • Anonyymi

        Wikipedia lähteenä ei vakuuta, sinne kun pääsee kuka tahansa tarinoimaan.


      • Anonyymi

        Rinne on tuomittu laittoman lakon järjestämisestä. Sellainen ay-mies. Ei ihme, että ajaa ay-asiaa hallituksessakin, vaikka pitäisi ajaa isänmaan asioita. Ei kuulu hallitukseen.


    • tenunenä

      nuo ovat asioita joilla Antti Rinne ei "kersku" :-D kuinkahan moni jaanaa äänestänyt jakaa myös tuon hänen nykyisen kyky puolueen köyhät kyykkyyn agendan? on äärimmäisen häpeällinen takinkääntö hypätä ns vasemmistopuolueesta ihraperseporvarin helmoihin jonkun säälittävän tittelin takia joka hänelle on todennäkösesti luvattu mutta tämä kuvastanee hänen arvomaailmaansa eli haistattaa huonot äänestäjilleen.

      • näin on!!

        jos ei jaanalla mitaliit ja nallekarkit riittäneet titteliin,johon hän halusi,niin on moraalitonta vaihtaa puoluetta,siis myös ideologiaan pelkästään tittelin vuoksi !!mielestäni häpeämätön pintaliitäjä,joka voisi poistua politiikasta takavasemmalle


    • sanahelinää ei asiaa

      Jospa Jaana haluaa ajaa asioita, eikä puoueen kyykkyttäjät omahyväisyydessään sitä kammarikokouksessa salli? Ei voi antaa kenenkään näyttää fiksummalta kuin itse on?

      Rinteen rahat laitettiin järjestykseen, entäs muut AY-pomot. Kapitalisteja kaikki ja maksattavat jäsenistöllä lakot, jotka ovat vain itsensä pönkittämistä varten. Ei niillä työpaikkoja luoda eikä työläisten etuja ajeta. Päinvastoin. Kuuluuko nekin Kookoomukseen, kun se on sellainen kirosana?

      • Väärin

        Petti minut äänestäjänä jokatapauksessa. En halua olla porvari hangossa


    • hjänkälä

      Jätti demarit sen vuoksi kun ei päässyt sisvistyslautakunnan puh.johtajaksi. Se paikka meni RKP:lle, joten sitä ei edes voinut antaa. Tuli kuitenkin varapuheenjohtajaksi ja suomenkielisenjaoston puh paikan. Ei riittänyt tuokaan. Tietojeni mukaan ei ole ollut minkään sortin kähmintää tai salailuja vaan kaikkia on tuettu mahtollisuuksien mukahan. Demarit ainoa puolue joka on toteuttanut edes jonkun vaalilupauksen. Lähiliikuntapuisto oli vaalilupauksissa.

    • ei politiikkaa

      Lähiliikuntapuistoko on demarien ansiota. "Se joka itsensä korottaa, alennetaan..."
      Taitaa olla maksettu veronmaksajien kukkarosta, ei demarien kassasta.

      • vararehtori

        Onkos Hangon sivistyslautakunnan jäsenelle, tai ainakin sen pjlle, minkäänlaisia koulutus- tai tasovaatimuksia?
        Vai riittääkö vain kansakoulu ja sopiva puolue...


    • puolueeton.

      Kyllä se vaan Kokoomuksessakin menee ryhmän päätösten mukaan, muuten olet out! Ehkä Jaana Pulkkisella menee jo taloudellisesti niin hyvin, ettei tarvitse duunareita kuunnella?

    • sullemullesullemullesull

      Kyllähän se Jaana Pulkkinen vaan oman edun vuoksi vaihtoi porvaripuolueeseen. Tuskin on avoimempaa kokkarikähmintäpolitiikka, sehän on jo nähty!

    • petetty.

      Miten voit vielä kehua tuollaista takin kääntöä motiivina ainoastaan omien etujen tavoittelemiseksi? No siinä mielessä sopii kyllä paremmin Kokoomukseen kun tuntuu heillä se olevan pääasia, esim. Katainen, Männistö, Räty jnejne! Siinä meni viimeinenkin luottamus äänestäjänä!

    • entinen äänestäjä.

      Noniin Jaana, jokos se vaalityö alkoi?

    • tenunenä

      taloudellisesti hyvin? tuskin sanoisin päinvastoin,semmonenhan on ns heikoinlenkki ja saadaan houkuteltua takinkääntöön lupaamalla jotain..mitä? mitä ihraperseporvari nyt tällähetkellä kipeästi tarvitsee.enemmistöä hallitukseen tarvitaan ainakin tasottamaan tietä kyhälän projektissa jos sitä joudutaan uudelleen selvittelemään.kuka tulee hoitamaan regatta resorts kiinteistöt?tämä esim ja tietysti täysin teoreettisena visiona eihän kokoomuksen tapana ole harjoittaa kähmintää veronmaksajien kustannuksella...eihän.tämmöisillä jutuilla on yleensä kauaskaikuiset seuraukset jäämme mielenkiinnolla seuraamaan..teoriassa.
      -no teoriat sikseen poliittinen itsemurha on ilmeisesti nyt tehty,tämä esimerkkinä muille,pysytään ruodussa jonka äänestäjät on teille valinnu.

      • KEPU +200%

        Kyllä ruotsalaiset nyt hykertelee....
        Niin Hangossa kuin koko Suomessakin.


    • molopää

      Kokoomus ja sdp kähmi meidän miljardit kreikkaan.

    • tenunenä

      niillä miljardeilla ostettiin jyrki avokäteiselle työpaikka strasbourgista,sitä työpaikkaa maksaa vielä meidän lapsenlapsetkin mutta se ei nyt liity tähän aiheeseen.

    • Anonyymi

      Nyt kun katsoo aikaa taakseppäin, niin mitä tämä Pulkkinen on saanut konkreettista aikaiseksi? Kova on tuomaan itseään esille eri foorumeilla, mutta faktat puuttuu. Ympäripyöreitä vain kirjoittelee. Ei ymmärrä mikä oikeasti on Hankolaisten edun mukaista. Seuraavissa vaaleissa syytä miettiä ketä äänestää.

      • Anonyymi

        Hei, sinä Anonyymi. Olen ihan itse Jaana Pulkkinen. Voisimme tavata kasvotusten, niin voisin kertoa sinulle mitä olen saanut aikaiseksi.


    • Anonyymi

      Eniten aloitteita. Paljon parempi kuin tuppisuuna istuvat. On kulttuurilautakunnan puheenjohtaja. Palasi vaaleissa demareihin, että sai kunnollisen luottamushenkilöpaikan. Muuten olisi varmaan jatkanut jonkin muun ryhmän jäsenenä. Demarit eivät ole ryhmätyhmänä menneet ainakaan parempaan suuntaan. Pulkkinen ja Pääkkö likaavat kätensä demareissa.

      Ensi vaaleissa Pulkkiselle ja monelle muullekin on toivottavasti tarjolla sitoutumattomien suuri ryhmä. Nimiä on alettava jo keräämään. Poliittiset puolueet eivät tuo päätöksentekoon parannusta vain juurikin sidoksen, joka on turmioksi. Ihmiset eivät uskalla olla mieltä vaan rohkeuden puutteessa määkivät puoluepampun tahtiin. Lopputulos on aina huono, kun järki ja omatunto jätetään kotiin ja seurataan tavalla tai toisella lippua kantavan omaa etua ajavaa agendaa. Etu voi olla vain orgasmi muiden johtamisesta.

      • Anonyymi

        Kovaa ääntä osaa pitää. Monessa aloituksessa ei näe kokonaisuuksia. Voi aiheuttaa taloudellisia menetyksiä kaupungille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kovaa ääntä osaa pitää. Monessa aloituksessa ei näe kokonaisuuksia. Voi aiheuttaa taloudellisia menetyksiä kaupungille.

        Siis VOI aiheuttaa taloudellisia menetyksiä miksi kukaan ei ole huolissaan kawasta ja noususta jotka OVAT aiheuttaneet 65 miljoonan velan 25 vuoden tunaroinnillaan ja homma jatkuu,itse näkisin mielusti Pulkkisen esim persuissa missä vaikutus mahdollisuudet on aitoja eikä näiden kahden tunarin sementiomia päätöksiä.
        T turtapalli


      • Anonyymi

        Hei, kiitos sinä, joka olet positiivisesti puhunut foorumissa minusta.
        T. Jaana Pulkkinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kovaa ääntä osaa pitää. Monessa aloituksessa ei näe kokonaisuuksia. Voi aiheuttaa taloudellisia menetyksiä kaupungille.

        Hei, väitit etten ajattele Hankolaiset parasta? Aloitteen tarkoitus on sysätä asia liikkeelle, ja jos lukisit kaikki tekemäni aloitteet, eikös ne ole juuri Hankolaisille?
        T. Jaana Pulkkinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei, väitit etten ajattele Hankolaiset parasta? Aloitteen tarkoitus on sysätä asia liikkeelle, ja jos lukisit kaikki tekemäni aloitteet, eikös ne ole juuri Hankolaisille?
        T. Jaana Pulkkinen

        Hyvin lyhytnäköisesti kyllä. Tulevaisuuteen jos katsoo niin tarvitaan kykyä nähdä pitkälle aikavälille. Asenne ulkopakkakuntalaisia kohtaan jos on negatiivinen käy pitkällä akavälillä sekin vaan omaan nilkkaan.


    • Anonyymi

      SDP:tä äänestävät pääasiassa vanhasta tottumuksesta eläkeläiset ja sellaiset ihmiset, jotka eivät ymmärrä millainen tuo puolue on näennäisen "työväenluokkaisesta" ulkoasustaan huolimatta ollut jo 30 vuoden ajan.

      Kalevi Sorsa kirjoitti vuonna 1992 julkaistussa kirjassaan Uusi Itsenäisyys (sivu 134) näin:
      "Lopulta on oikeasti ymmärrettävä etteivät tämän päivän sosialistipuolueet enää ole työväestön luokkapuolueita. Julkisen sektorin tehostaminen on uusi tehtävä.
      Se on kehitettävä kilpailukykyiseksi yksityiseen sektoriin nähden ja tämä on nimenomaan sosialidemokraattien tehtävä, koska kukaan ei epäile heitä julkisen sektorin romuttamis- ja yksityispyrkimyksistä".

      SDP:n todelliset arvot eivät siis ole kovin kaukana Kokoomuksesta, joten puolueen vaihtaminen Kokoomukseen ei nykyään ole mikään merkittävä muutos!

    • Anonyymi

      Hyvin kirjoitettu. Ero Kokoomukseen on se, että Kokoomus on kykypuolue. Demarit puhuu, mutta osaaminen on vähäinen. Ajatellaan nyt vaikka kansantaloudellisia asioita, ekonomi on sentään opiskellut alaa ja lukee alan lehtiä. Trukkikuski tai vesijohtoasentaja lukee Demaria, jossa demarit kirjoittaa toisilleen. Varsinaista aivopesua ja oman uskon vahvistamista.

      • Anonyymi

        Niin, onhan Jaana taas SDP:ssä, SDP on paras!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, onhan Jaana taas SDP:ssä, SDP on paras!

        SDP puhuu paljon, mutta hyvät teot puuttuu. Paateron ja Rinteen tapaus on juuri sitä suhmurointia, mitä Tehtaanniemen osalta on tehty, kärjessä SDP:n miehet. Ylitetään omat rajat ja puututaan asioihin, mitkä eivät kuulu toimenkuvaan. Siinä unohtuu Suomen etu, Hangossa Hangon ja hankolaisten etu. Ei ole vaikea ennustaa, että Rinteen pääministerin päivät on luetut. SDP;n kannatus laskee alle 10%:n ennen seuraavia vaaleja. Hangossa entinen hallituksen puheenjohtaja sai vain kahdeksanneksi eniten ääniä viime vaaleissa. Ihmiset eivät halua suhmurointeja. Asioita pitää hoitaa oikein.

        Milloin Tehtaanniemelle tulee lisää hotellihuoneita? Kuusi vuotta on mennyt ja ei ole vielä esitetty sellaisia piirustustuksia. Grynderi rakennuttaa yksityisasuntoja. Sillä tehdään rahaa hankolaisten sinisilmäisyyden varjolla ja muutaman organisaatioon pesiytyneen myyrän avustuksella. Se on sitä paateromaista toimintaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, onhan Jaana taas SDP:ssä, SDP on paras!

        Jännittää jo valmiiksi mihin puolueeseen seuraavaksi vaihtaa !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jännittää jo valmiiksi mihin puolueeseen seuraavaksi vaihtaa !

        Hangon puolesta. Siinä ei polueita tarvita, kun asioista päätetään. Ihmisten vapaan äänestämisen rajoittaminen ryhmäkurilla on perustuslaillisen vapauden riisto. En arvosta. Paheksun. Hävetkää puoluepomot, jotka pompottavat "alamaisiaan" ja pitävät niitä tyhminä ja tietämättöminä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jännittää jo valmiiksi mihin puolueeseen seuraavaksi vaihtaa !

        tämä typy on huhuissa liitetty vahvasti persuihin ja toivon todella että näin on se on hänen ja hangon edun mukaista ettei hänen tarvitse toimia nousun ja kawan kumileimasimena vaan saa toteuttaa haluamaansa vapaasti,demarit&rkp on kumileimasin puolueita jotka ajavat omia hyvin synkkiä etujaan eivät hangon etua siitä on nähtävillä selkeä fakta 65miljoonaa velkaa ja kylä kun rooman rauniot vaikka tuolla rahalla täällä pitäis olla sillankaiteetkin kultaa..mihin on kähmityt rahat huvenneet sen tietää vain hyvätveljet ja he eivät sitä lystinmaksajille kerro heille veronmaksaja on pelkkä lypsylehmä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tämä typy on huhuissa liitetty vahvasti persuihin ja toivon todella että näin on se on hänen ja hangon edun mukaista ettei hänen tarvitse toimia nousun ja kawan kumileimasimena vaan saa toteuttaa haluamaansa vapaasti,demarit&rkp on kumileimasin puolueita jotka ajavat omia hyvin synkkiä etujaan eivät hangon etua siitä on nähtävillä selkeä fakta 65miljoonaa velkaa ja kylä kun rooman rauniot vaikka tuolla rahalla täällä pitäis olla sillankaiteetkin kultaa..mihin on kähmityt rahat huvenneet sen tietää vain hyvätveljet ja he eivät sitä lystinmaksajille kerro heille veronmaksaja on pelkkä lypsylehmä.

        Mihin rahat ovat menneet? Satama-altaisiin, -kenttiin, -laitureihin, ruoppaukseen, louhintaan... siis mereen. Eivät ole lisänneet hankolaisten työpaikkoja eikä viihtyvyyttä kaupungissa. Väki vähenee,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jännittää jo valmiiksi mihin puolueeseen seuraavaksi vaihtaa !

        Niin jos ei pääse SDP:ssä haluamaansa paikkaa niin mihinkä sitten mahtaa siirtyä?!?! Toivon, että ihmiset tajuaa olla äänestämättä.


    • Anonyymi

      Vanha 2015 kirjoitus
      Demarien puheenjohtaja Antti Rinne on varsinainen susi lampaan vaatteissa.

      Teeskentee köyhän ystävää, vaikka oikeasti ajaa kaikkien suurituloisimpien´asiaa. Tienasi itse vuonna 2013 200ke.

      Rinne Antti, Toimihenkilöunionin pj., 197 050 euroa

      http://www.iltalehti.fi/verot/2013110117675642_vr.shtml

      Antti myös kavalsi asuntoyhtiönsä köyhien mummojen rahat:

      "Vuosina 1995–96 Rinne joutui maksamaan entiselle taloyhtiölleen 25 000 markan vahingonkorvaukset. Isännöidessään taloyhtiötä Rinne maksoi taloyhtiön rahoilla omat puhelinlaskunsa, ei toimittanut lainkaan vuoden 1991 tositteita, piti taloyhtiön rahaliikenteestä kirjaa puutteellisesti ja aiheutti yhtiölle taloudellisia vahinkoja."

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä niin, ja muilla poliitikoilla ei ole tällaisia tuloja, katsokaapa vaikka Juha Sipilän, edellisen pääministerin tuloja: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d0decf4c-33c7-4f79-b779-6a188c9a3d97

        Tämä on mustamaalaamista!

        Miljoonatulojen saajat eivät ole rikollisia vaan hyväntekijöitä, jotka valtavilla veroillaan maksavat satojen ja jopa tuhansien ihmisten koko vuoden leivän ja lisukkeeet. Suomessa jopa työläiset ovat rikkaita taloineen, kaksine autoineen jne. Vastakkaisasettelun lietsominen on kansalaissodan aikuista propagandaa. joka ei vie yhteiskuntaa eteenpäin. Se on vihapuhetta, joka osuu omaan nilkkaan. Katse peiliin!


    • Anonyymi

      Ja kohta komuuspuolue onkin persujen kanssa samassa, niin he kosivat Halla-ahoa! Ja nuolevat hänen p.persettään!

      Halla-aholla ei ole ilmeisemmin varaa ostaa vaatteita, kun aina samt lumput päällä vai meneekö rahat ilotytöille!

    • Anonyymi

      Ennuste 30.11.2019:
      "SDP puhuu paljon, mutta hyvät teot puuttuu. Paateron ja Rinteen tapaus on juuri sitä suhmurointia, mitä Tehtaanniemen osalta on tehty, kärjessä SDP:n miehet. Ylitetään omat rajat ja puututaan asioihin, mitkä eivät kuulu toimenkuvaan. Siinä unohtuu Suomen etu, Hangossa Hangon ja hankolaisten etu. Ei ole vaikea ennustaa, että Rinteen pääministerin päivät on luetut. SDP;n kannatus laskee alle 10%:n ennen seuraavia vaaleja. Hangossa entinen hallituksen puheenjohtaja sai vain kahdeksanneksi eniten ääniä viime vaaleissa. Ihmiset eivät halua suhmurointeja. Asioita pitää hoitaa oikein.

      Milloin Tehtaanniemelle tulee lisää hotellihuoneita? Kuusi vuotta on mennyt ja ei ole vielä esitetty sellaisia piirustustuksia. Grynderi rakennuttaa yksityisasuntoja. Sillä tehdään rahaa hankolaisten sinisilmäisyyden varjolla ja muutaman organisaatioon pesiytyneen myyrän avustuksella. Se on sitä paateromaista toimintaa."

      • Anonyymi

        Edellä virhe. entinen hallituksen puheenjohtaja sai kahdeksanneksitoista (18.) eniten ääniä, ei kahdeksanneksi (8.) eniten. Kannatuksen pudotus oli rankka. SDP sai ääniä sen takia, että ehdokkaina oli melkein kaikki puolueeseen kuuluvat hankolaiset ja sukulaiset äänestivät omiaan. Seuraaviin vaaleihin pitää sitoutumattomien lähteä samoin eväin: ehdokkaita niin paljon kuin listalle saa ottaa. Sillä tavalla saadaan Hangon puoluediktatuurin aika historiaan ja alkaa järkipäätösten kausi. Se on sillä tavalla, että jos puoluepomon visiot ovat mitä ovat ja väki pakotetaan määkimään perässä, niin ei hyvä tule. Sen osoitti Rinne.

        Fjäder paljasti eilen televisiossa, että Rinteen "työllisyystyöryhmien" tulos on vaatimatonta. Kolmikanta ei kykene. Sen takia hallituksen pitää tehdä päätöksiä, joilla ensi syksynä on 30.000 työpaikkaa lisää. SDP- vetoinen hallitus ei siihen kykene. Haatainen on jo osoittanut kumartavansa SAK:n suuntaan.


    • Anonyymi

      Fjäder ei halua, että akavalaiset joutuvat kärsimään valtion toimista, senhän näki kykysopimusta solmittiin. Suurimmat kärsijät siinä olivat julkisen alojen työntekijät, kaikki matalapalkkaiset naiset valtion ja kuntien palveluksessa, kun taas kovapalkkaiset esim. ahtaajat eivät joutuneet luopumaan mistään.

      • Anonyymi

        annetaan valtakunan asioiden olla ja keskitytään hangon asioihin ja ensimmäinen iso askel hangon tervehtymiselle on kammeta demarit pois vallankahvasta tai ainakin kauemaksi siitä ja se tapahtuu äänestämällä järkevästi.mitä tulee tämän topiikin alotukseen niin mielellään näkisin kyseisen naisen hangon perussuomalaisten riveissä siellä hänellä olisi mahdollisuus puhjeta kukkaan tosissaan eikä tarvitsisi laahustaa demareissa 2 valtaapitävän setämiehen varjoissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        annetaan valtakunan asioiden olla ja keskitytään hangon asioihin ja ensimmäinen iso askel hangon tervehtymiselle on kammeta demarit pois vallankahvasta tai ainakin kauemaksi siitä ja se tapahtuu äänestämällä järkevästi.mitä tulee tämän topiikin alotukseen niin mielellään näkisin kyseisen naisen hangon perussuomalaisten riveissä siellä hänellä olisi mahdollisuus puhjeta kukkaan tosissaan eikä tarvitsisi laahustaa demareissa 2 valtaapitävän setämiehen varjoissa.

        "... Seuraaviin vaaleihin pitää sitoutumattomien lähteä samoin eväin: ehdokkaita niin paljon kuin listalle saa ottaa. Sillä tavalla saadaan Hangon puoluediktatuurin aika historiaan ja alkaa järkipäätösten kausi. Se on sillä tavalla, että jos puoluepomon visiot ovat mitä ovat ja väki pakotetaan määkimään perässä, niin ei hyvä tule..." Samaan muottiin pakottamista esiintyy demareissa ja rkp:ssä. Tuloksena valtava velka, korkea veroäyri, puuttuvat palvelut ja väki vähenee. Muutoksen oikea vastaus on sitoutumattomat.


    • Anonyymi

      Mahtaakohan jakaa Kokoomuksen ajatuksen 1,8 miljoonan maahanmuuttajan tarpeesta ja mikä mahtaisi olla Hangon osuus tästä määrästä?

    • Anonyymi

      Kenellä on nyt jotain Jaanaa vastaan? Kuka keksi juuri nyt leikata vanhan ketjun tähän, miksi, mitä varten?

    • Anonyymi

      Onko motiivina kateus?

    • Anonyymi

      Hyvä Jaan

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe