nykyaika

oldschool30

Huomaa että eletään nykyaikaa... "en uskalla" "oon nii vitun laiska" "en siedä komentelua" "aikanen herätys" hui saatana ku kauheeta.onneks on vanhan ajan kasvatus eikä nykyajan nynny paskoille annettua kasvatusta.ennen saatana uskallettiin vaikka mitä ja nyt tällaiset karvattomat kusipäät itkevät joka helvetin asiasta !!! Menkää naiset manikyyriin!!

8

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pohnis1

      Kirjoitustaito sinulla on ainakin kuin keskekasvuisella teinillä, joten pistää mietityttämään sinun oikea ikäsi ja tietämyksesi asian suhteen enemmän kuin oma uskaltaminen ja laiskuus.

    • krooooooh

      *kääntää kylkeään ja pieraisee*

    • Vanha Kunnon

      Jep. Luulenpa että intissä niitä karvattomia kusipäitä riittää. Onneksi en sinne mennyt, vaan jatkoin hiuskarvojeni kasvattamista sivarissa. :)

      Uskallan myös "vaikka mitä", kuten kieltäytyä intistä sosiaalisia paineita vastaan. Heräsin sivariaikanani myös 5-6 aikaan aamusta, ja siitä heräämisestä piti tosiaan huolehtia itse, sillä toisin kuin intissä, kukaan ei tullut herättämään joka aamu.

      Naiset voivat mennä manikyyriin jos niin haluavat. Heitä ei siihen mikään velvoita. Miehiä sen sijaan velvoitetaan varusmiespalveukseen. Painostamalla naisia manikyyriin osoitat loistavaa kritiikkiä yhteiskuntaamme kohtaan. Nyt jokainen viestiäsi lukeva nainen varmasti ajattelee kuinka kauheaa olisi, jos manikyyriin meneminen olisi jokaisen naisen velvollisuus. Näin he alkavat vihdoin ymmärtää, kuinka asevelvollisuus syrjii meitä miehiä ja näkevät koko järjestelmän epäoikeudenmukaisuuden. Olen varma, että tämä on tärkeä askel kohti asevelvollisuuden poistamista Suomesta.

    • av-muumi

      haist' vittu.

    • Samapaikkasamamuotomars

      Tää suomen nykyajan "armeija" on kyllä sellanen vitsi ettei tosikaan.. Itse vietin intissä aikaa 170päivää ja totesin että ei helvetti, meen vaikka mielummin töihin saamaan kokemusta. Kun kasarmilla kävi joitakin vanhempia huoltomiehiä töissä niin itseäni ainakin vaan hävetti tää nykymeno ettei tehdä mitään.. Alokasaika oli mieluisaa, koska sillon tehtiin kaikkea edes vähän maanpuolustukseen liittyvää, en ymmärrä että miksi armeija pitää olla niin helvetin pitkä kun joissakin yksiköissä kahden kuukauden aikana saa kaiken opin ja loppuaika pyöritellään peukaloita ja juostaan takas tupiin koska järjestäytyminen perseestä.

      Jaanii meinas ihan unohtua se helvetillinen kiire odottamaan..

    • seenpaperit

      En ole Suomelle mitään velkaa. Miksi hyväksyisin sen että mut pistetään 6-12 kuukauden ajaksi vähän kuin vankilaan?
      Tosimies ei mun mielestä tee mitään sellaista minkä kokee loukkaavan vapauttaan.
      Ja mun mielestä armeija sivari loukkaa itsemäärämisoikeuttani, oon kuitenkin aikuinen ja vapaa mies joka maksaa verojakin tälle valtiolle.

      • Se on sitä nykyaikaa. Koska kukaan ei halua kuolla, niin on parempi että kaikki muutkin kuolevat tasapuolisesti. Koska kaikki meni jo päin mäntyä Sisällissodasta lähtien niin kaikkien muidenkin "asianosaisten" on kärsittävä tasa-arvoisesti, isänmaallisesti, sotilaallisesti rivissä. Oikeasti kannattaisi leikata puolustusmenoja ja käyttää ne rahat vaikka pienituloisten, vähäosaisten ja syrjäytyneiden nuorten auttamiseen, jotta täälläkään ei olisi näitä suojatyöpaikka vanhoja "isänmaanurhoja" puhumassa hevonkukkua.


    • Älä sinä puhu minulle aikaisesta herätyksestä mitään (sillä olen tehnyt sitä 3 vuotta Nokialle Turusta käsin..herätys oli tasan klo 3.20..et varmaan itsekään heräisi?) tai että se herääminen tai heräämättömyys liittyisi jollakin tavoin siviilipalvelukseen! Sillä armeijan SUORITTAMINEN jo suomalaisille on vastuunpakenemista tai sitä se korostettuna se opettaa ettei meinaa arkityössä selviytyä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      444
      3245
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      401
      2776
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      119
      2738
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      163
      2143
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1947
    6. 176
      1380
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1327
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1206
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      75
      1170
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1020
    Aihe