Blitz

T.Outo

Olen kuullut erillaisia huhuja ja tarinoita Blitz muodin rantautumisesta suomeen kultaisella 80-luvulla. Kysyisinkin rantautuiko kyseinen ilmiö myös hyvinkäälle?

35

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uusromantikko Urpo

      Teuvo Tikari ja David Formula taitaa olla aihepiiriin kuuluvia avainsanoja Steve Strangesta nyt puhumattakaan. Kyllähän minä muistan, kun Sipin yökerhon miesten huoneessa 1979 oli välillä epäselvää, oliko miesten vai naisten puolella, kun huulipuna ja rajauskynä oli nuorten Blitz-futuristi uusromantikko pojujen ahkerassa käytössä vessan peilin edessä ja puuterina toimi talkki, jotta oltiin yhtä "päivettyneen" näköisiä, kuin kreivi Dracula.

    • Blitz 1977-1983

      Pertti Nipa Neumann kertoi eräässä haastattelussa, että aikoinaan Nipan ulkonäkö ja Dingon koko yleisilme oli matkittu Blitzistä. Blitzin jälkeenhän tuli uusromantikot, eli Duran Duran, Modern Talking, Dingo sun muut.

    • oskari olematon

      Ei! Koska täältä ei rantaa löydy.

    • Sain vessassa

      Jaa raggarit oli puuhailemassa metsätiellä. Minäpä olin siihen aikaan Stadissa Einstein a go'gon miesten huoneessa, kopin ovi kiinni ja sylitanssia jonkun futuristi kundin kanssa. Lempeemme antoi lisäpotkua Blitz-yökerhomme vessan kajareista soiva Divinen High energy, kunnes pääsimme liukkaille ja Gary Numan sinetöi new age syntsa popillaan onnemme, siinä taustalla soiden.

    • Mr.Fade

      Stefanissa pidettiin aikoinaan tunnelmaltaan hienostuneita ja intiimejä blitz-iltoja
      ja Bowien berliini kauden levyt oli kovassa soitossa (menivät varmaan puhki). Kunnes paikan löysivät diinarit ja valloittivat paikan pois.

      ps. onhan se tavallaan hupaisa näky miesten vessassa kun toinen laittaa brylcreemia minkä ehtii hiuksiinsa ja toinen vierellä pistää kajaalia silmiin:D

      Oi niitä aikoja, pistän Bowien soimaan.

    • Miesten huoneessa

      Viestisi selvitti minulle miksi aikoinaan Stray Catsin vokalistilla oli sekä rockabilly kampaus kajaalit. Taisivat osa diinareista salaa ihailla näitä röyhelöpaita hutsuja ja vaikutteita otettiin, vaikka ei sitä tunnusteta.

      • Disco-Lizzard

        Kyllä siellä paavolan hinkalossakin (nykyinen napsu) oli aika roisia menoa 80-luvulla. Meikattuja parrakkaita miehiä leningeissä Sylvesterin, Paul Parker ja Bobby Orlandon tahdissa tanssittiin ja tehtiin tuhmia juttuja vessassa:)


    • Y.M.C.A.

      Ne olikin näitä Paviksen punaniska hinuleita, joiden levyhyllystä löytyi Village peoplea ja varttuneemman väen humppa-buumi levyjä, joka oli silloin junttien suosiossa.

      Tais muutama siemen heiltä osua emakko karsinankin puolelle, näitä loppu tuloksia saamme ihailla tämänpäivän Napsun pöydissä kaljaa kittaamassa, sisäsiittoisuus selvästi havaittavissa näissä tapauksissa.

    • hormiin tuijottaja

      Tulihan sitä 80-luvulla todellakin nuohottua hinkalossa herrasmiesten takaosastoa vessan puolella hyvinkin usein. Sain siitä myös liika nimen "nokikolari".

    • Hinkalo hinausta

      Taidat olla niitä sen ajan aliravittuja käsilaukku-poikia, joita Hinkalon wannabe-ZZ-Top kaappi-hinaaja sedät pumppasivat punaniskan raivolla ja hillybilly örähdysten saattelemana.

      Nää ZZ-Top juntti hinaajat oli niin sisäsiittoista ja yksinkertaista sakkia, etteivät aina erottaneet tyttöä ja poikaa, varsinkin jos kundi sattui olemaan Blitz-nuori, oli se näille Zz-Top hinaajille lähinnä shemale tavaraa ja täten jo piparia, jolla nyt sattui olemaan munatkin, mutta "tyttö mikä tyttö" ZZ-Top hillybilly hinaajille joka tapauksessa.

      • Sapula

        Kiesus mitä päiväunia! Montakohan märkää lähti noitakin kirjoitellessa?!


    • Texas hilly'h'billy

      Nyt saa kovaa kyytiä tekstissä whitetrash ylipainoiset parrakkaat Texas boogie miehet, junttien juntit.

    • Suukkimies

      Noh kylhän se hinkalo oli varsinainen mesta oikein irstauden perikuva. Tulisi aika monta kundia imettyä.

    • Kovapatukka

      Niin ja muistatteko Kake 'Kovapatukka' Randelinin.. Kaveri lauloi lujaa ja korkealta, kun sai mailaa hanuriinsa, josta lempinimi K. Randelin, erästä sen ajan laulajaa lainaten.

    • peräauki

      Täytyy sanoa, että Hinkalon humu-vuosien (lue.homo-vuosien) on peräaukkooni jäännyt vuotovika. Kivaahan se oli, mutta kaikesta pitää maksaa nyt sitten vaipat housuissa on menty jo kauan.

    • MuotitietoinenHutsu

      Muistatkohan minua Peräauki nimimerkki? Olin se Italo-discoa diggaileva keikarimainen dandy kundi, jolla oli aina viimeisimmät muoti vermeet niskassa ja partaveden sijasta naisten parfyymia puolilitraa iholla.
      Otin poskeen vessassa yhden tuopin hinnalla ja kahdella tuopilla lähti MicMacin kireät stretch farkut jalastani jo sujuvasti. Olitko yksi hoidoistani Hinkalon vessassa Peräauki?

    • FukiFuki

      Mikä on nykyisen Napsun tarjonta, jos poika tykkää pojasta? On Napsu Hyvinkään DTM, eli Don't Tell Mama paikallisiin tarpeisiin?

    • pukkikaalimaalla

      Napsusta en tiedä, mutta Hinkalossa kävin kerran ja se riitti. Heti oli homppelit takamuksessani kiinni hyvä, että pääsin karkuun.

    • Alkaariittämään

      **tanan vanha Hinkalo-hintti! Nyt lopetat tän homo-terrorin tällä palstalla heti paikalla!

    • 488844990

      Mikä on Blitz?

    • Uusavutontamenoa

      Ai mikäkö..? Sulla on kuules ratkaisun avaimet käytössä nenäsi edessä. Googleta ja etsi kysymykseesi vastaus. Tämä ketju ei ole Wikipedia tai Google tai muukaan tietovisa.

      • Zytzyt

        Se on peränöyhtä ja suosittua niissä piireissä missä Håkan liikkuu. Vasemman kaistan kulkijoiden suosiossa. Fiksumpi avaaja olisi sen taustietona osannut kertoakin, mutta märkäkorvat ovat avuttomia.


    • joukiam

      Se on punkin alagenre.

      • Suorat-sanat

        Siis vain jotain musiikkipellejen höpinää. Ei vois vähenpää kiinnostaa.


    • GeronimosCadillac

      Blitz on sitä, kun kundina tunnet kuinka toinen kundi työntyy sinuun syvälle kakkoseen ja samalla Steve Strangen Fade to Grey kappale jumputtaa stereoista luoden teille höpsöille hinaajille tunnelmaa peliin.

      Siinä kun samalla antaudut rakastajallesi ja Blitz poppi soi, on kasvoissasi halvan Reeberbahn-horon meikki ja tuijotat seinällä olevaa Gary Numanin julistetta.

      • 876534

        Håkanin päiväuni.


    • OnkohanHåkanillaIsokin

      Onko Håkan kaunis meikattuna? Onko hän ns. helppo nakki?

      • asilallisuuttatänne

        Håkanille ja muille puppeleille löytyy oma palsta. menkää sinne muiden suklaapoikien joukkoon.


    • Håkankohomostaatäällä

      Onko Håkan homo-terrorin ja mahtavan homo-hymyn takana?

    • suukki_simo

      Kaiholla muistelen Hinkalon kultaisia vuosia.

      ps. Minut tunnetaan länsi-paavolassa nimellä suukki-simo

    • MaijaVeera

      Kyllä mä muistan sut Suukki-Simo. Petit mua vuosia yläkerran Juuson kanssa ja Hinkalossa vietit kaappi-homon elämääsi juopotellen.

      Ei kelvannut sulle perhe elämä, vaimon pipari ja kristilliset perusarvot. Tyttärestämme tuli rekka lesbo ja poikamme jäi vuosiksi au-pairiksi Filippiinien Manilaan ja meinaa nyt ryhtyä maksulliseksi ladyboyksi.

      Jopa perheemme koirasta tuli häiriintynyt ja agressiivinen, jouduimme antamaan rauhoittavan piikin lopulta.

      Oletko nyt onnellinen valinnoistasi Suukki-Simo?

      T: Ex-vaimosi

      ps. Sa*tanan pienimunainen luuseri olet!

    • rpt63

      juu kyllähän siellä hinkalon miestenvessassa väki mittaili toistensa käärmeitä. Välillä hassuteltiin toistemme kanssa.

    • HinkalossaHaastettiin

      Eipä juu Hinkalossa pöydässä pahemmin kysytty, ..väännetäänks kättä? Vaan välillä tuli vaan haastava katse ja perään kysymys, ..mitataanks vessassa kalut?

    • peke_vm62

      Legendaarinen Hinkalo tuo niin mukavia muistoja mieleen. Siellä sai olla rehellinen oma itsensä eikä tarvinnut olla kaapissa.

    • Voi_Peke_rukkaa

      Olis aikanaan Pekellekin hyvää tehnyt oikea suunta elämään, kuin olla alvariinsa mulkku perseessä ja suussa. Aluejohtajan seura olisi varmasti tehnyt hyvää sinulle arvomaailmasi ja seksuaalisuutesi suhteen. Nyt rakas aluejohtajamme on jo poistunut keskuudestamme, mutta tässä Pekelle vastalääkettä oireiluun ja voit ihailla aluejohtajan ylvästä komeaa habitusta ja syvällisiä mietteliäitä ilmeitä: https://m.youtube.com/watch?v=0ICN_MV_TOs

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6429
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      189
      3629
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2824
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2529
    6. 290
      2278
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe