Ray videopokeri.

ei ole se vanha poke

Ray on yrittänyt tuoda vanhan -90 luvun pokeri pelin takasin pokeria automaattiin. Sama peli se ei kuitenkaan ole. Voitot menee ihan erilailla. Jokeri on mukana vaan euron panoksella ja sitten kehdella parilla ei voita mitään ja 0,2-0,8 saa vaan kahdellaparilla omat pois. Vanhassa sai jokerin jo 3 markalla. Toki uudessa pelissä on täyskädestä väristä ja suorasta voitto suurempi kuin vanhassa 90 luvun pelissä.

13

1149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fulaaaaa

      juur sellaisia 'melkein voitto' pelejä rayn pelit nykyään.

    • 2paria ei mitään

      Joo tänään kans huomasin ja pelasin euron panoksella ja tuota kanssa ihmettelin, että kahdella parilla ei saanut mitään. Täyttäkättä kannattanee toki silti yrittää.

    • 2paria ei mitään
    • onko järkeä RAY?

      RAY:n ahneus se vain kasvaa kasvamistaan, vaikka pelaajat kaikkoavat yhä kiihtyvään tahtiin.

    • Ompa korkeet voitot 1€ panoksella vaikka 2 paria ei voita. Hmmhh pitääpä laskea tarkemmin.

      • Utelias35

        Tuleekos tässäkin onnittelutekstit loppuun tuplatessa?


      • 3+7
        Utelias35 kirjoitti:

        Tuleekos tässäkin onnittelutekstit loppuun tuplatessa?

        tulee kiitos rahasta tekstit vihtaasi on kustu laulu


    • huijaray

      Paha sanoa, kun ray järjestänyt niin että viimeistään toisella tuplauksella tulee seiska!

    • Tässä on peli joka ei ehkä ole satunnainen. Ainakaan ihan täysin. Varmaan käytetään samanlaisia kikkailuja palatuksen alentamiseen kuin vanhassa markka ajan pelissäkin. , Sain meinaan palautusprosentiksi 105% 1€ voitolla. Muilla voitolla taas tosi pieni prosentti alle 80% Sanonpa, ekaa kertaa että ei ole satunnainen peli.

    • Nyt sitten ray on laskenut kolmosten voittoa 2x -1x panos. Euron panoksella jossa jokeri on mukana. Tämä tarkoittanee sitä, että ray oli tehnyt VIRHEEN! voittojen ja palautusprosentin laskemisessa. Virhe oli kaksi päivää pelattavissa kunnes huomasivat. Olisi ollut 105% palautus 2 päivää. Ite otin 5 eurolla täydenkäden 13€ ja lopetin. Kun olsi kannatanut pelata aamusta iltaan, että tuon virheen olisi voinut hyödyntää. Kuvittelin, että ray ei voi tehdä tuollaista virheittä ja käyttää arvonnassa palautusprosentin pienennys kikkalua. Näin ei kai ollutkaan ja arvonta olikin satunnainen 105% palautuksella., Harmi kun olisi tiennyt. Nyt virhe on korjattu ja kolmosten pienennys 2x-1x pudottaa palautusta ainakin yli 10% eli alle sadan. Kuitenkin peliä kannattaa edelleen pelata vain 1€ panoksella jossa jokeri on mukana. Näin saa paljon paremman palatuksen kuin ilman jokereita 0,2-0,8e panoksella. Näin ne ray:n hajamieliset matemaatikot vaan mokailee. Ikävä kyllä nykyään nuo mokat on nopeasti korjattavissa.

      • Olisko virhe ollut sellainen, että ray ei huomioinut jokeria ollenkaan mukaan laskiessa palautusta 1€ panoksella. Aika hajamielinen moka jos näin oli.


    • Pelaamaan...

      Ompa ollut räikeä virhe, mietin heti voittoja katsoessa että ompas isot voitot mm. nelosissa 100% ja myös täydenkäden, värin ja suoran voitot ovat 30% isommat kuin alkuperäisessä. Suurimpien voittojen kohdalla ei suurta merkitystä ole kun ne esiintyy sen verran harvoin.

      Todellakin tuolla ilmoitetulla voittotaululla palautus olisi ollut 105%, jos kolmoset on nyt tiputettu 1xpanos tasolle, palautusprosentti laskee 92 paikkeille.

      Voittotaulukko olisi pitänyt kyllä muulla lailla muokata kuin tiputtamalla kolmosten voitto 1x, ei ole mikään tuplaajan ihannepeli tämä niinkuin alkuperäinen, kun voittoja tulee kymmenestä jaosta vain kahdessa ja niistäkin 2/3 on 1€ voittoja. 1€ isompi voitto tulee keskimäärin noin 15 jaon välein, joten aika hyvä on peli syömään, kauaa ei pelata 20€:lla jos ei suoraa tai parempaa hetipitäen tule.

      Hienoa on että tuplaus on entisenkaltainen ja automaattiin tulee kommentti kun tuplaa loppuun saakka. Ei ole oikein järkeä lähteä edes yrittämään 1€ voitosta, koska siitä on matkaa 6 tuplausta loppuun saakka, kun vanhassa pelissä 5 markan panoksella pienimmistä voitoista(10mk) oli matkaa loppuun joko 3 tai 4 tuplausta. Tässä meidän pelissä kannattaa yrittää päätyyn vain suorasta tai paremmista.

      Nelosten, täyskäden ja värin voitot ovat myös sellaiset 1€ panoksella että niistä ei kovin isoihin summiin pääse tuplaamaan(60, 52 ja 54), vain suorasta pääsee 96€ saakka.

      • nollat taulussa

        Persnettoa tuosta silti tulee ja huolella, rahis ei siinä suhteessa petä nykyään ikinä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      173
      5109
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4613
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2946
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1947
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1716
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe