Muutama kysymys kommunismista

Kymysys

Toivoisin asiallisia vastauksia ja keskustelua jos vaan ottaa tuulta alleen..

Miksi kommunistit eivät ( käsittääkseni ) usko Jumalaan?? Onko se koska kapitalistit olivat lähinnä konservatiivisista uskovista piireistä lähtöisin ja sen vuoksi vastavoimana tarvittiin ateistinen kommunismi...?

Toinen kysymys koskee että onko ihmisen ahneus ja laiskuus lähinnä se syy miksi kommunismi ei toimi? Jos olet pyramidin huipulla iskee ahneus ja jos olet pohjalla iskee laiskuus... En ymmärrä ahneutta mutta en myöskään laiskuutta joten en voi käsittää miksi kommunismi ei toimi niinkuin taloudellisella puolella..

3

639

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se, että komut ei uskoisi Jumalaan, on pelkkä ennalta opittu kaava. Ei mikään poliittinen oppi voi riistää ihmiseltä luontaisia tarpeita, joista yksi on uskonnonharjoitus. Sen todistaa jo kristinuskon nousu takaisin sijoilleen sosialistisen hirmuvallan jälkeen Venäjällä.

      Neukkilassakin toimi kyllä kirkkoja, mutta olivat poliittisen valvonnan alla, ja monet papit olivat KGB:n agentteja. Nykyään FSB:llä on oma kirkko, ja Ilmari Susiluodon lausetta lainaten: "Ei ole tiedossa järjestetäänkö salaiselle palvelulle salaisia Jumalanpalveluksia, mutta kuulustelun välillä agentit voivat kätevästi käydä pyytämässä Jumalalta anteeksi tekemisiään muutaman korttelin päässä."
      Tekisi mieli käydä tutkimassa millaista viiniä ne siellä juo...
      Venäjän siirtyminen autoritaariseen hallintoon ja FSB:n ja presidentinhallinnon (sekä ort.kirkon) fuusioituminen on kaikkine seurausilmiöineen vielä analysomatta.
      Siellä on varsinainen kulttuurin herkkupala odottamassa, sen mitä jo nykyisestä tsekistokratiasta voidaan nähdä.

    • Anonyymi

      "Toinen kysymys koskee että onko ihmisen ahneus ja laiskuus lähinnä se syy miksi kommunismi ei toimi? Jos olet pyramidin huipulla iskee ahneus ja jos olet pohjalla iskee laiskuus."

      Kuka on "ihminen"? On ennalta esimerkeistä opittu kaava puhua ihmisten laiskuudesta. Tuolla on todella ahkeriakin yksilöitä. Ja se, sekottaako valta pään, perustuu osin luonteeseen. Siihen suhteutettuna uskonnolliset kirjat, valta tai hylätyksi jääminen on joko bensaa liekkeihin, tai liikaa puita tukahduttamaan tulta.
      Ymmärrättekö edes miksi vuohen ja härän vuonna syntyneet eivät yleensä ymmärrä toisiaan?

      Härkä vs. Vuohi
      Vuohen mielestä härkä on liian moukkamainen, vakava ja väritön, eikä härkä opi nauttimaan elämästä, vaan näkee asioiden pimeät ja tylsät puolet.
      Härän mielestä vuohi on liian kevytmielinen, monimutkainen, herkkä, tunteellinen, oikullinen, laiska ja nautinnonhaluinen. Härkä on pikkutarkka, ja vuohi on sisäisillä vaistoilla varustettu.

      Täytyisikö vuohen vuonna kieltää lasten synnyttäminen, koska vuohi on jonkun mielestä kaikkea tuota, mitä on valitettu? Montako kymmentä miljoonaa härän vuonna syntynyttä on? He eivät voi olla väärässä.
      Täytyisikö härän vuonna kieltää lasten synnyttäminen, koska härkä on jonkun mielestä kaikkea tuota? Montako kymmentä miljoonaa vuohen vuonna syntynyttä on? He eivät voi olla väärässä. Tulos? Pattitilanne.

    • Anonyymi

      Koska kristinusko ja siihen pohjautuva arvopohja on läpikotaisin ei- marxilainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4985
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe