Naisten keskiluokka istuu byrokratialaitoksissa kuin äidit

AngryBirdSovinistine

Henkeä kohti Suomen byrokratia on suurin, jos ei Suomen mittakaavassa, niin Linnunradan ainakin.

Kun kävelee katuja ja katselee talojen kokoja, sitä jähmettyy siihen, mitä löytyy. Suurin talorykelmä betonilähiön jälkeen on keskustan kaupungintalo ja byrokratialaitos, johon kuuluvat Kelat, Sossut, Työkkärit, Verotoimistot, Yrityspalvelut, Ruokalat. Kaupunki on monessa kunnassa suurin työllistäjä, jos ei kaikissa.

Tämän jälkeen suurin, oma kaupunginsa on Terveyslaitos, jossa on oma irrallinen energiavirtajärjestelmä, ruokalat, sviitit, oma mafia ja filosofia, jota ruokitaan runsaalla valtio ja EU tuella ja jonka turvin työpalkkasi on turvattu ja minne jokainen potilas, jolla on rahaa, on tervetullut.

Koululaitos on suuri, mutta sitä voi sivuutta.

Omassa kaupungissani on ainakin Poliisitalo on uusi ja kiiltävä ja ottanut itselleen aika ison alueen ja tehty isoksi rakennukseksi, joka näyttäytyy kuin suljettu vankila. Poliisi on yksi valtion kestosuosikkeista.

Supermerketit ovat aika itsenäinen ilmiö, joka etenee vakaasti kun kansalla on nälkä.

Mutta puhutaan keskiluokan naisparasiitteista.

Keski-ikäinen nainen on yleensä Äiti, jos luonto on suonut. Äidin juttu on ruokkia lastaan. Naiset ovat vallanneet byrokratian keskiportaikkon, jossa toimistotyöntekijänä voi istua päivät, vatvoa toisten suhteita ja saada hyvää valtion palkkaa, jollla rakentaa itselleen taloa, ostaa autoa ja olla itsenäinen ylpeä nainen nyky-uhteiskunnassa.

Naisten lasten, nuoret miehet, jolla parta kasvaa, eivät haluaa seurata vanhempien esimerkkiä korkeastikoulutettuina migreenipotilaina, vaan heidän mielensä lepää luontoon, rauhaan, metsään, järviin, moraalisiin oltaviin, rakkauteen. Tästä syntyy jännite kun Naiskeskiluokka ovat tiellä antamassa, samalla tavalla kuin äiti oli antamassa rintaa, sossurahaa, kelaatukia, papereita ja lomakkeita työttömille miesasiakkaille.

Aina minne menee, aina on nainen edessä sanelemassa oloja ja jolle ei voi valittaa, koska kyseessä on valtionvalta. Itse en usko oikeudellisuuteen. Nainen luo itselleen naisen lait ja miehet on todella noloa seurata niitä, koska niissä ei ole yhtään järkeä. Naiselle mies on aina paha, varsinkin jolla on parta. Huomasin muuten, että Tampereella on ehkä Suomen suurin partaenemmistö. Naiset eivät pidä parroista. He karttavat heitä ja pitävät epähygieenisinä. Työtön parta siis itkee äidin rintaa. Rahat eivät riitä ja Suomi alkaa vituttaa. Suomi on feministinen maa. Sananakin Suomi on nainen eikä mies. Täällä on soita ja tasaisuutta ja siten ihmisten energiat heijastuvat sen mukaan. Suomessa mies on feministinen, ellei ole viikinki ja nainen on oikea riesa.

Nainen ei koskaan onnistuu laittaa viikinkiä matalaksi. Mies on mies aina. Itseä loukkaa se, että nainen työntää nenäänsä miehen asioihin siihen asti, että onko mies pessyt hampaansa ennen nukkumaan menoa.

2

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AngryBirdSovinisti

      Kun mies antaa vaimolleen tilaa keskustella naisen tyttöystävien kanssa, miehelle syntyy vaara, sillä nainen voi erota.

      En tiedä kuinka saa avionaista pysymään ruodussa; runsaalla seksillä - tuskin, rakkaudella - ehkä mutta riskinsä siinä on; kettumaisuudella ja älyllä - ei missään nimessä, jos ihmisarvot ovat tärkeitä, muuten miksi sitten menisi naimisiin kun voi tapailla toisiaan satunnaisesti.

      Mitä on elämä? Aah.

      Mies on syyllinen. Ellei mies lähde Maailmanympärysmatkalle. Ihminen on kypsä 60 vuotiaana, jolloin voi asettua, mutta silloin ei voi synnyttää enää, tosin vanhin nainen mitä on synnyttänyt oli yli 70 vuotias lääketieteen ihme.

      Intiassa mies tuli isäksi 90 vuotiaana ja lasten teon hän aloitti, oliko se nyt about 50 vuotiaana. Monta lasta on hänelläkin.

      Suomen naista ei saa pakottaa, mutta nainen ei myöskään pysy. Nainen haluaa talot, autot, seksiä, vapaata aikaa. Mistä sitä saa? Hatustako?

      Tutkimuksien mukaan suomalaisilla huorilla on maailman parhaat oltavat. He ovat itsenäisiä yrittäjää, jolla vaikka on vaikeuksia viranomaisten kanssa, niin heidän elämänsä on monikertaisesti parempaa kuin muiden maiden Huorilla (A.Kortelainen)

      Suomen lakiin kirjattu lyömättömyys linja aiheuttaa eroja. Kaava: akka huutaa eikä lopeta tai määräilee ja miehelle sellainen kumppani ei oikein ole kiinnostava juttu, eli ei ole seksiä enää. Jos perheessä ei ole suvaitsevaisuutta ja rakkautta ja toisen eteen uhrautumista riittävästi, niin jompi kumpi lähtee pois. Tämä siksi, että toista ei saa lyödä. Onko kuitenkin keholla oikeutuksensa olla aktiivinen. Uskon, että koskemattomuus voi johtaa skitsofreniaan, masennukseen ym oireisiin, sillä jos toista jättää täysin ilman fyysistä kanssakäymistä, niin hän sairastuu. Kun katselee afrikkalaisia perheitä, niin vaimon hakkaaminen ja lasten, on ihan normaalia. He eivät suuremmin välitä, sillä se on vanha traditio. He jopa viiltävät itseään taiteellisiksi arpitatuoinneilla.

      Kipu ja väkivalta on erittäin keskeinen asia inhimmillisyydessä, ihmisenä olemisessa. Intiaaneilla oli pyhä salainen seremonia, jossa mies lävisti itseään koukkuihin ja kesti ja näki näkyjä. Se oli kovin testi. (Biography of Sitting Bull). Länsimainen nainen on narttu, jolla on kaikkea, mutta joka ei osaa antaa rakkautta toiselle, huomiota, aikaa, uskoa ja toivoa. Se on vaikea pala nykykultuuria. Missä on rakkaus? - kysymme. Siksi mies itkee. Missä on Äitini Vaimossani? Missä on Äiti tyttäressäni? Huoria on riittämiin.

      Suomessa eroaika on Michael Shumacheria nopeampaa ja lasten suojelu on yhtä vahva kuin Amerikkalainen vankilakulttuuri.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9194
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2698
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      150
      2484
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1458
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1320
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    Aihe