Sairasta touhua

VIVAMOSSA

Alussa toivotetaan tervetulleeksi, ja jos rehellisesti kertoo olevansa homoseksuaali alkaa rukouskamjanja ”eheytymisen” puolesta. Jos eheytymistä ei tapahdukaan, aletaan syyttämään uskon puutteesta ja tunnustamattomista synneistä. Panokset kovenevat helvettituomioineen ja monenlaisena syrjintänä. Jos yrittää puolustaa itseään ja kritisoi tuomitsijoitaan, saa kuulla olevansa riivattu ja hylätään Saatanan haltuun. Tämä on valitettavasti todellisuutta tämän päivän kirkossa, onneksi ei kuitenkaan aivan kaikissa seurakunnissa.

8

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huomioni

      Vastenmielisimmät ihmistyypit ovat niitä jotka kaksinaamaisesti kuiskivat tukeaan seksuaalisille vähemmistöille, mutta kuitenkin väärinkäytöksistä hiljaa olemalla puolustavat henkistä väkivaltaa ylläpitäviä rakenteita.

    • kunhan kysyn ?

      Tässä samoin, evlut, lukija, zelig, häirikköuskis, vivamossa j n e.....

      Sinulla on keskustelut kesken, miksi et jatka uskovien herjaamista täällä, kun aloituksiakin teet ?

      Olet kuitenkin väittänyt olevasi uskossa lapsesta saakka ?

      Eikö sulla ole mitään sanottavaa ?

    • paholaisenkirkko

      Miksi kiusaat itseäsi ,mene sellaiseen kirkkoon joka hyväksyy kaiken saastaisuuden .

    • pahavaihyvä

      Jos kerran olet homo ,niin miksi hakeudut uskontoon joka tuomitsee homouden,vai etkö sitä tiennytkään .Jos haluat uskovien piiriin ,niin lue ensiksi mitä vaatimuksia siihen kuuluu .Raamatusta ilmenee sellaisia kohtia jotka tuomitsevat homouden . " Se
      on kauhistus Jumalan silmissä " .Olen pahoillani ,jos se ei miellytä sinua .

    • vapaa_valinta

      Älä aloittaja sure. Synnitekosi ei ole ainutkertainen. Siksi kaikki synnintekijät, sen eri muodot tuomitsee Herra ja kysehän on perillepääsystä.
      ts. jos aikoo perille, on tehtävä parannus. Jos ei, niin eihä pakko ole taivastiellä olla. Sillä kaikkihan ovat valintojen äärellä siinä "hyvän ja pahantiedon" puulla.
      Toiset syö siitä ja toiset eivät.

      • Immeinenkin

        Sitä olen ihmetellyt että miksi pitää mennä sellaiseen porukkaan jossa arvot menevät pahasti ristiin ja sitten valitetaan ja itketään kun sorretaan. Varmasti löytyy porukka jossa ajatellaan samanlailla homoudesta.

        Miten mahdettaisiin kokoomuksessa suhtautua tyyppiin, joka pyrkii jäseneksi ja ajatukset ovat täysin vasemmalta? Pitääkö silloin sit itkeä kun ei hvyäksytä sellaisena kuin itse on, miksei kokoomuslaiset muuta politiikkaansa kommarien ehdoilla? Kokoomuksessa sorretaan nyyh nyyh.


    • SairaitaOllaanKaikki

      Niin en tiedä onko tästäkään mitään apua, mutta kirjoitanpa nyt kuitenkin .. Asia on tietysti niin että Raamatussa on kerrottu paljon asioista jotka ovat Jumalaa vastaan .. älä varasta, älä tee huorin. älä murhaa .. onhan näitä .. ja on myös sanottu, että älä makaa samaa sukupuolta olevan kanssa .. Nyt on niinkin että me ihmiset olemme kaikki jotenkin rikkinäisiä - ainakin jos meitä katsotaan Jumalan täydellisyyden valossa - ja Raamatun opetus on Jumalan täydellisyyden valossa .. Se kertoo Jumalan täydellisyydestä ja kuinka me ihmiset teemme sellaista mikä ei ole hyvä Jumalan edessä - me kaikki olemme itsessämme vajavaisia ja vailla iankaikkista elämää, koska me kaikki olemme sellaisia kuin olemme.

      Joten siinä suhteessa olemme kaikki samalla viivalla, synnit tulee meidän kaikkien tunnustaa .. jos mieli Jumalan valtakuntaan .. ei sillä ole mitään tekemistä itse pelastuksen kanssa jos ihmiset ovat sinua vastaan tai puolestasi, sillä ei ihmiset ketään pelasta .. vaan Jumala .. siksi meidän tulee katsoa minkälainen suhde meillä on Jumalaan .. joten käännä katseesi ihmisistä Jumalaan .. tietäen että olet vain yksi meistä jotka tarvitsevat armoa pelastuakseen .

    • sinapinsiemenenverran

      Jos sinä olet ottanu Jeesuksen Herraksesi ja uskot että hänen täytetty työnsä ristillä riittää kattamaan menneet, nykyiset sekä tulevat synnit, sairaudet ja kaiken muun niinkuin raamattu lupaa, olet armon "koulutettavana" (sana lupaa tämän) et ihmisen tai lain. Jos niin ajattelet ja tunnustat, se mitä muut sanoo ei ole väliä..Ja luota että sen minkä Herra aloittaa hän vie päätökseen, asiat ovat hyvin ja voit jopa nähdä nämä ihmiset uudessa valossa :)
      Jumala ei huolehdi sanassaan synnistä...se on täytetty, ei ole enää mitään huolehdittavaa.
      Sen sijaan lain alla olevat tai armon ja lain sekoitusta viljelevät saivat Paavalilta kaksois tuomion/kirouksen niskaansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe